یسه دیگه درباره یایرن تو تاپیک المان پست بده.....
بچه های چلسی کوشن؟؟؟؟از الان قایم شین خیلی بده:31:
Printable View
یسه دیگه درباره یایرن تو تاپیک المان پست بده.....
بچه های چلسی کوشن؟؟؟؟از الان قایم شین خیلی بده:31:
بروبچه ها خداییش اصلا قصد اهانت به بچه های آرسنالی رو ندارم ولی دیدم این عکسه قشنگه گفتم یکم دور هم شاد باشیم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب عکسیه پسر کلی خندیدم....ارسن ونگرو نیگا...
اقا اگه منچستر یه مساوی هم بگیره....و بازی عقب افتادش رو بزنه اختلافش با چلسی میشه 6 امتیاز....پس چلسی از دور حذف میشه:31:
چلسی مگه منچستر که اختلاف 7امتیازی رو با 6تا بالا جواب بده؟؟؟
پس...بچه ها قهرمانی رو تبریک میگیم از الان:46:
(واسه تحریک بود که بچه های چلسی بیان بالا)
نقل قول:
بازم یه شیرین کاری و سوتی دیگه از انگلیسیها
البته دست خودشونم نیست طبیعشون اینجوریه :41:
الان نزدیک به 2 روز پست نمیدم ولی همه پست هارو خودنمنقل قول:
دقیقا بعد از بازی ارسنال با منچستر دیگه کل تاپیک شده
المان انگلیس
از نظر من نه المانی ها جزو ایرانیان نه اینگلیسی ها پس چرا جوش شون رو میزنین ها
یه تیم تو لیگشون دوست دارین 100% بخاطر چنتا از شخصیت های او تیم
نه کل تیم و حتی کشور و ...
مثل من از منچستر خوشم میاد به خاطر تاریخش بخاطر مربیش به خاطر ...
دلیل نمیشه بخوام بخاطر اینگلیس و المان بحث کنم
من اگر جای هر دسته از شما باشم میرم تو تاپیک خودم مطابق با عنوان تاپیک پست میدم
به امید پیروزی شیاطین سرخ
و قهرمانی لیگ
باشه اصلا آلمانیا همه پاک و نیکوکار . حالا بیخیال شو برو سر همون 4 سهمیه شدن آلمان تو چمپیونز لیگ بعد از هزار سال با دوستات حال کننقل قول:
بازم یه شیرین کاری و سوتی دیگه از انگلیسیها
البته دست خودشونم نیست طبیعشون اینجوریه
از همه هم عذر خواهی می کنم که جواب اینو دادم .شرمنده میدونم نباید جواب اینو داد
من صرفا نظرمو گفتم چرا تحمل نظر دیگران رو ندارید؟
خب حالا دیگه نظراتتو به نحو کامل دادی. دیگه خوش اومدی.:31:نقل قول:
ایشون چیز المانی هاست...فکرتون منحرف نشه...منظورم نماینده المانی هاست...
میدونید که باهاش چیکار کنید....همون کاری که با اون لیورپولیه کردیم...خواست جو بده جواب ندید..خودش ضایع میشه میره...
من نمیدونم ما درمورد باشگاه ها صحبت میکنیم..این چرا انقدر سنگ المانی ها رو به سینه میزنه....چه ربطی به هم داره برادر من...
اصلا انگلیسی ها زشت ترین ادم های دنیا...خوبه؟؟راحت شدی؟؟انگلیسی هم جنس باز بدبخت فلک زده...به ما چه ارتباطی داره؟؟؟شما که چیزه...ببخشید بازم یادم رفت...نماینده المانی ازش دفاع کن...
ما فقط از تیممون طرفداری میکنیم...
نقل قول:
5 - بر سر موضوعات خبری با هم بحث و جدال بی مورد نكنيد و به نظرات و آراء همديگر احترام بگذاريد. مطمئنا نظرات افراد در هر زمینهای با هم متفاوت است.
نه فقط برو تو نخ قیافه فابرگاس ... :31:نقل قول:
این بحث ها چیه می کنید؟! من کلهم این چند صفحه رو نخوندم :31:
بیاید در مورد بازی فردا شب صحبت کنیم. به نظرتون منچستر فردا چند تا می خوره؟ :31: :21:
من میدونمنقل قول:
تو این کلیپ تعداد گلی که میخواد ردو بدل بشه گذاشته شده
حتما ببینید خیلی جالبه
کد:http://xlpar.com/yalrahppqmjy/mufc_rv_bridgegoals_SPS.flv.html
برنامه دیدارهای هفته 18 لیگ برتر؛ چلسی- یونایتد مصاف هفته
هفته هجدهم رقابتهای لیگ برتر شنبه شب آغاز می شود
2010/12/18 9:38:00
سایت گل- شنبه شب با برگزاری شش دیدار هفته هجدهم رقابتهای لیگ برتر آغاز می شود. در حساس ترین دیدار این هفته چلسی در استمفورد بریج میزبان منچستریونایتد خواهد بود. آرسنال برای آنکه جایگاه مناسبش در جمع تیمهای برتر جدول را از دست ندهد، به کسب سه امتیاز مقابل استوک می اندیشد و منچسترسیتی نیز میزبان اورتون خواهد بود.
در پایان دیدارهای هفته هفدهم و در حالی که منچستریونایتد به دلیل یخ زدگی زمین بلکپول یک بازی کمتر از سایر رقبا انجام داده، یونایتد با 34 امتیاز صدرنشین است. آرسنال و منچسترسیتی هر دو با 32 امتیاز در رده های دوم و سوم هستند و چلسی 31 امتیازی رده چهارم را به خود اختصاص داده.تاتنهام هم با 27 امتیاز در تعقیب سایر ابرقدرتهاست.
برنامه دیدارهای این هفته لیگ برتر بدین ترتیب است:
شنبه 27 آذر (18 دسامبر)
ساندرلند – بولتون ( ساعت 16.15)
آرسنال – استوک سیتی (ساعت 18.30)
بیرمنگام- نیوکاسل (ساعت 18.30)
بلکبرن – وستهم (ساعت 18.30)
ویگان – استون ویلا (ساعت 18.30)
لیورپول – فولام ( ساعت 21)
یکشنبه 28 آذر (19 دسامبر)
وست بروموویچ – ولورهمپتون ( ساعت 15.30)
بلکپول – تاتنهام (ساعت 17)
چلسی- منچستریونایتد (ساعت 19.30)
دوشنبه 29 آذر ( 20 دسامبر)
منچسترسیتی – اورتون (ساعت 23.30)
به جز 2 تا بازی، همه ی بازیهای دیروز و امروز به علت سرمای هوا، لو شد رفت پی کارش:41:
حیف........آخرشم نشد که ببینیم چلسی چند تا میخوره از منچستر:31:
مگه ورزشگاههای انگلیس مجهز نیست؟نمی تونن برف رو ذوب کنن بره زیر زمین بعد زمینو آماده کنن؟
کاپلو: الکس فرگوسن بهترین مربی تاریخ است
سایت گل - فابیو کاپلو، سرمربی تیم ملی انگلیس، الکس فرگوسن، سرمربی شیاطین سرخ را بهترین مربی تاریخ توصیف کرد.
الکس فرگوسن در صورتی که دیدار امروز تیمش مقابل چلسی برگزار می شد (به دلایل جوی این بازی لغو شد) رکورد طولانی ترین حضور روی نیمکت منچستریونایتد را که متعلق به سر مت بازبی (با دو دوره حضور در این تیم) بود را می شکست. فرگوسن که در سال 1986 هدایت یونایتدها را برعهده گرفت، امروز هشت هزار و هشتصد و یازدهمین روز مربی گری اش در این تیم را سپری می کند.
وقتی از کاپلو در مورد فرگوسن و دستاوردهایش سوال شد، گفت: "سرالکس بهترین مربی تاریخ فوتبال است. به دلیل مدت زیادی که هدایت این تیم را به عهده دارد و تغییرات زیادی که در این تیم ایجاد کرده است. او تیم را تغییر داد، بازیکنان را تغییر داد. او واقعا برای این باشگاه خوب کار کرد."
او آرزو کرد که فرگوسن تا 20 سال دیگر در بالاترین سطح برای منچستریونایتد کار کند.
وقتی از او سوال شد اگر می توانست یک بازیکن خارجی را انتخاب کند، چه کسی را به ترکیب سه شیرها اضافه می کرد، با پاسخی سیاستمدارانه گفت که از بازیکنانی که دارد، راضی است.
"سوال بسیار سوال خوبی است اما من بازیکنانم را دوست دارم."
اما استیوارت پیرس، کمک کاپلو در این زمان وارد مصاحبه شد و گفت که کاپلو علاقه زیادی به مسی دارد.
کاپلو در پاسخ به این سوال که دوست دارد چه بازیگری نقشش را بازی کند، گفت: "هیو گرانت، او دوست من است."
2010/12/19کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2010/12/19/2267962/%DA%A9%D8%A7%D9%BE%D9%84%D9%88-%D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%B3-%D9%81%D8%B1%DA%AF%D9%88%D8%B3%D9%86-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%B1%D8%A8%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
گیریم زمین بازی رو هم آماده کردن. تماشاچیا چطوری بیان بازی رو ببینن؟ نکنه انتظار داری باشگاه چلسی کل مسیر لندن به منچستر رو برف روبی کنه تا همه ی تماشاچیا بتونن بیان؟ (تازه علاوه بر برف روبی کل شهر لندن برای تماشاچیان خودشون!!)نقل قول:
احساسات رو بذار کنار و همه اش دنبال ایراد گرفتن نباش:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوب!:31: تبریک میگم 24 سال مربی گریِ سر الکس فرگوسنِ دوست داشتنیه یونایتد رو، که تونست عنوان پرسابقه ترین مربی رو از سر مت بازبی افسانه ای بگیره!:31:
این والپیپر و این کلیپ هم به افتخار سر الکس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
کد:http://www.manutd.com/~/media/Images/Fanzone/Wallpapers/201011/Exclusive/SirAlex.ashx?w=2560&h=1600
کد:http://twii.edgeboss.net/download/twii/manutd/mufc_saf_191210_final_SPS.flv?ewk13=1
واقعا 24 سال يه عدد شگفت انگيزهنقل قول:
وراي اينكه مربي تيم رقيبه
انصافا قابل احترامه
خسته نباشي پيرمرد:11:
نه فقط لیگ المان ورزشگاهاش مجهزه....نقل قول:
نیس لیگ انگلیس تو دنیا ارزش نداره..این امکانات نیست...بعد تازه عقلشون دیگه تا این حد نمیرسه...خوب شد شما گفتی
مرسی علیرضا جان!:11:نقل قول:
راستی! کمتر از دو هفته دیگه هم تولدشه!:31::40:
نقل قول:ببین ما یه سوال پرسیدیما چجوری جوابمونو میدن!نقل قول:
من منظورم این بود که تا جایی که امکانش باشه برگزار کردن یک مسابقه بهتر از لغوشه چون کنسل شدن بازی باعث بی نظمی و به هم خوردن برنامه خود تیم ها هم میشه و به ضرر اونا و بازیکناشونه.چون بعضی ورزشگاهها چمنشون متحرکه برفروبیش راحتتره.ولی خوب مساله تماشاچیها رو در نظر نگرفته بودم.و حتما چاره ای جز لغو بازی ها نداشتن دیگه!
خدا می دونه این برو بچه های چلسی شب و روز چه دعایی می کردن که بازی اینجوری لغو شد .
این دفعه رو قسر در رفتید ، ولی بلاخره که بازی برگزار میشه ...
:31:
شما باید برید خدارو شکر کنید چون قرار بود گلبارون بشید :21: :31:
بازی نمی دونم کی برگزار میشه . اگه تو این دو هفته برگزار نشه معلومه که سال 2010 رو خوب قسر در رفتید :31:
داشی مثل اینکه کلیپی که گذاشتم رو ندیدی
هان
خدایش راستشو بگین
تو به کدوم امام زاه دخیل بسته بودین تا بازی لغو بشه
:21:
به نظرم اینجوری که بوش میاد و آب و هوای انگلیس هنوز به فصل زمستون نرسیده، اینقدر خرابه، شاید چند هفته ی دیگه هم بازی ها لغو بشه.
حیف شد.... ماه ژانویه بهترین ماه از لحاظ نتیجه گیری برای منچستر تو این چند سال اخیر بود.:13:
چلسی به نظرم واقعا قسر در رفت.
عزیز من معمولا تیم هایی که میهمان هستن باید بترسننقل قول:
داشی مثل اینکه کلیپی که گذاشتم رو ندیدی
هان
خدایش راستشو بگین
تو به کدوم امام زاه دخیل بسته بودین تا بازی لغو بشه
برو آمار آخرین بازی هایی که چلسی و منچستر توی استمفورد بریج کردن رو ببین بعد بیا بگو کدوم تیم قسر در رفته :38:
الان هی دارید اینارو میگید که باختید یه بهونه داشته باشید :31:
الان كه منچستر رو اوج هست بازي كنسل شد....قبول كنيد شانس اورديد ديگه...با 2بازي كمتر و اختلاف 2امتياز با ارسنال و 3با چلسي اوليم....
منظورت 1 بازی کمتره دیگه :27:نقل قول:
فرگوسن حاضر نشد تبس را به يونايتد برگرداند
سايت گل – منچسترسيتي کارلوس تبس را به منچستريونايتد پيشنهاد داد، اما اين تيم همشهري او را نپذيرفت.
يکي از افراد نزديک به تبس از يونايتد پرسيده که آيا آنها به دنبال اين مهاجم هستند يا نه، اما سر الکس فرگوسن گفته هيچ احتمالي وجود ندارد که او به اولدترافورد برگردد.
تبس که در سال 2009 از يونايتد جدا شد خواستار جدايي از سيتي شده است. اکثر باشگاههاي بزرگ دنيا هم اوضاع او را زير نظر دارند.اين مهاجم مقابل اورتون به ميادين برميگردد،ديداري که ميتواند سيتي را به صدر جدول برساند. روبرتو مانچيني هم گفته مشکلي با انتخاب تبس ندارد.
مقامات سيتي در عين حال گفتهاند در مرکز ماجراي تمايل تبس به رفتن،کيا جورابچيان، مشاور او قرار دارد و خود تبس مشکلي با باشگاه، مربي و بازيکنان ندارد.
سيتي همچنين درخواست اين مهاجم براي انتقال را رد کرده و تاکيد کرده انتظار دارد او را تا پايان فصل نگاه دارد،هرچند که تبس ممکن است از کاپيتاني تيم خلع شود.
ديلي ميل از قول يکي از نزديکان تبس نوشته:«کارلوس با شور و شوق هميشگي تمرين ميکند. او نه تنها دوشنبه مقابل اورتون به ميادين برميگردد، که قصد دارد تيم را تا جاي ممکن به پيش براند تا آنها رتبه خوبي کسب کنند.
باشگاه موضع خود را اعلام کرده و کارلوس جايي نميرود.»
محتوای مخفی: منبع
1بازی هم 3امتیازه....هم با چلسی بازی نکردیم...هم با اون تیم اسمش چی بود...یادم رفت...جفتشو بزنیم 6امتیاز میگیریم 40 امتیازه میشیم:21:نقل قول:
تائید میشهنقل قول:
یادداشت: دو مردی که منچستریونایتد را ساختند
سایت گل - سر الکس فرگوسن توانست رکورد سر مت بازبی را بشکند و بیشترین دوران حضور روی نیمکت منچستریونایتد را داشته باشد.
کاری که این دو نفر برای منچستریونایتد انجام دادهاند را دشوار بتوان ارزیابی کرد و به سختی بتوان آنها را از هم جدا کرد. این دو نفر فلسفه مشابهی درباره نحوه ساختن یک باشگاه و شیوه قهرمان کردن آن داشتند. آنها با سبکی بازی میکردند که دل هواداران در سرتاسر دنیا را ربود و یونایتد را بزرگترین باشگاه سیاره ساخت.
اما تصور نکنید این شغل برای آنها هرگز آسان بوده است.
سر الکس رکورد سر مت را شکست و طولانیترین حضور روی نیمکت یونایتد را رقم زد.
برخی تصور میکنند سر الکس پس از ساختن تیمهایش میتوانست آسودهخاطر بنشیند و به تماشای افتخارات تیمش بپردازد؛ اما هرگز چنین چیزی را باور نکنید.
به عنوان فردی که بخش زیادی از عمر خود را صرف بازی و تماشای دیدارهای یونایتد کردهام، میدانم که در باشگاه چه خبر است. هنوز هم پس از یک شکست میروم و قدم میزنم، هرچند که مدتهاست این اتفاق نیفتاده و مردم از من میپرسند چه خبر شده است؟
سر الکس هر روز با فشار زندگی میکند و این اتفاق 24 سال است که میافتد و او هنوز هم با یونایتد موفق است.
او را از نزدیک دیدهام که در جشنها و میهمانیهای بازیکنان، فرد اول مراسم است. اما فردا او به آنها میگوید در ترکیب یونایتد جایی ندارند، یا در انتهای فصل میگوید دوران بازی آنها در یونایتد سر آمده است.
بازیکنان او را مانند پدر خود میدانند. اما این برای سر الکس چقدر دشوار است؟ او هرگز اوضاع را شخصی بررسی نکرده و همیشه به دنبال بهترین کار برای منچستر بوده است.
وفاداری بازیکنان به او نشان میدهد آنها دربارهاش چه فکری میکنند.
به اندرسون بنگرید، که اخیرا قرارداد جدیدی امضا کرده است. او از برزیل به پرتغال و سپس به منچستریونایتد آمده و طوری صحبت میکند انگار هرگز قصد ترک اینجا را ندارد.
من جاک استین، بیل شنکلی، سر مت و سر الکس را میشناسم. روش نگرش آنها به فوتبال و مردم بسیار شبیه به هم است.
آنها همه پسزمینههای مشابهی دارند و زندگی بسیار سختکوشانه خانوادههایشان شخصیتشان را شکل داده است.
در جوانی سر الکس میدانستم که او تا حدی از جاک پیروی میکند که اگر جاک به رستورانی برود، سر الکس را پشت میز کناری خواهد دید.
او بسیار از جاک آموخت و سپس در اولدترافورد، سر مت بسیار از او حمایت کرد.
هر دو نفر انگارههای مشترکی درباره دادن فرصت بازی به جوانان دارند و سر الکس هنوز هم همین طور است.
آنها همچنین فوتبال تهاجمی را میپسندند.
آنها تیمی میساختند که هرگاه نیاز بود بازی را میبرد.
کافی است به رویکرد سر الکس به بازی اخیر با آرسنال در اولدترافورد بنگرید. او خط میانی فشردهای به میدان فرستاد و مانع بازی آرسنال شد.
سر الکس در آخرین روز سال جاری 69 ساله میشود، اما از شور و شوق او برای فوتبال ذرهای کاسته نشده.
مردم درباره بازنشستگی او صحبت میکنند و من همیشه به یاد سهگانه او در سال 1999 هستم، به ویژه آن پیروزی باورنکردنی در فینال لیگ قهرمانان که تدی شرینگهام و اوله سولشایر در دقایق تلفشده گل زدند تا بایرن مونیخ را دو بر یک ببرند.
او در سال 1968 زیر نظر سر مت فاتح جام باشگاههای اروپا شد و میتوانم بگویم این دو دستاورد به اندازهای برابر باعث شادی من شدند.
به نظرم آن زمان بهترین زمان برای بازنشستگی او بود.
اما حالا ما اینجاییم؛ 11 سال بعد و او هنوز هم دارد با قدرت به پیش میرود.
همیشه میخندم هنگامی که به زمانی میاندیشم که او گفت قصد بازنشستگی دارد و کتی، همسرش باعث شد نظرش را عوض کند.
کتی طرفدار سرسخت فوتبال نیست. او تنها نمیخواست همسرش مانند بازنشستهها صبح تا شب در خانه باشد!
اما روزی اندوهگین فرامیرسد که او با سری بالا و به عنوان قهرمان اولدترافورد را ترک خواهد کرد.
او همچنین اطمینان حاصل خواهد کرد که جانشینش، بینوایی که مجبور است سبک او را دنبال کند، تیمی عالی در اختیار داشته باشد.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2010/12/20/2270128/%DB%8C%D8%A7%D8%AF%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D8%AF%D9%88-%D9%85%D8%B1%D8%AF%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D9%85%D9%86%DA%86%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%88%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AF-%D8%B1%D8%A7-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%86%D8%AF
سمير نصري: منچستريونايتد نمي تواند در استمفورد بريج چلسي را شكست دهد
سايت گل- سمير نصري، ستاره فرانسوي آرسنال، تاكيد كرد كه اگر ديدار اين هفته چلسي و منچستريونايتد طبق برنامه در استمفورد بريج انجام مي شد، شياطين سرخ نمي توانستند تيم ميزبان را شكست دهند.
منچستري ها در حال حاضر با يك بازي كمتر و دو امتياز بيشتر در صدر قرار دارند اما نصري معتقد است كه مي توانند اين اختلاف را جبران كنند.
او در گفتگو با نشريه سان گفت:" فكر مي كنم قهرماني هنوز در دسترس ما قرار دارد. يونايتدها بايد مقابل چلسي بازي كنند و فكر نمي كنم آنها بتوانند در اين ديدار پيروز شوند.
فكر نمي كنم بتوان از همين حالا سه امتياز ديدار عقب افتاده را به حساب آنها واريز كرد زيرا بازي مقابل بلكپول اصلا آسان نيست.
فكر مي كنم ما از كيفيت لازم براي قهرماني برخورداريم و پختگي اي كه پيش از اين فاقد آن بوديم را به دست آورده ايم. بايد ببنيم چطور مي توانيم از پي بازي هايي كه در كريسمس برگزار مي شود، بربياييم و بعد از آن مي توانيم با قطعيت بيشتري صحبت كنيم اما من به خودم و تيمم اعتماد زيادي دارم.
در حال حاضر من از بودن در آرسنال راضي و خوشحال هستم اما ممكن است روزي به مارسي بازگردم زيرا اين باشگاه در قلب من جاي دارد. اين باشگاه، باشگاه شهر من است و من فوتبالم را از اين تيم آغاز كردم.
دوست دارم به مارسي برگردم و با اين تيم يك جام به دست بياورم زيرا اين بزرگترين حسرت من است."
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2010/12/20/2269867/%D8%B3%D9%85%D9%8A%D8%B1-%D9%86%D8%B5%D8%B1%D9%8A-%D9%85%D9%86%DA%86%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D9%8A%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%8A%D8%AA%D8%AF-%D9%86%D9%85%D9%8A-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%85%D9%81%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D9%8A%D8%AC-%DA%86%D9%84%D8%B3%D9%8A-%D8%B1%D8%A7
ایول امامزاده رو قشنگ اومدی ، کلی خندیدم .:10:نقل قول:
-----------------------------------------------------------
بازی هنوز معلوم نیست کی برگزار میشه ، سایت هوادارای منچستر هم که چیزی ننوشته .
دوستان تیم سیتی هم باخت! 2 بر 1 به اورتون. اگه میبرد میتونست بره صدر جدول. جالبت اینجاست که هر 3 گل بازی رو بازیکنای اورتون زدن. بازی هم فکر کنم 3 تا اخراجی داده!
این باخت سیتی رو به هوادارای منچستر:40: و چلسی:2: تبریم میگم:31:
رونی: با تماشای ال کلاسیکو، بارسا را سراپا تشویق کردم
وین رونی، بازیکن منچستریونایتد، در صحبتهایی اعلام کرد که از تماشای دیدار ال کلاسیکو و نمایش فوق العاده بارسا واقعا لذت برده است.
سایت گل- برد قاطعانه بارسلونا مقابل رئال مادرید در دیدار ال کلاسیکو که با نتیجه 0-5 رقم خورد، تعریف و تمجیدهای زیادی را از تیم گواردیولا به همراه داشت و آخرین نفری که در این رابطه صحبت کرده ، وین رونی بود.
وین رونی در گفت و گو باروزنامه تلگراف اعلام کرد که دیدار ال کلاسیکو را از خانه تماشا می کرده. در زمان برگزاری مسابقه به تنهایی در سالن پذیرایی خانه اش نشسته بود. رونی صحنه را این طور تشریح کرد:« از تماشای نحوه بازی بارسا، از جایم بلند شدم و به تشویق این تیم پرداختم. کولین (همسرم) وارد سالن شد و از من پرسید که چه کار دارم می کنم؟! ولی این بهترین نمایشی بود که هرگز ندیده بودم. واقعا فوق العاده بود.»
مهاجم انگلیسی در تشریح اوضاع بازیکنان رئال در ال کلاسیکو گفت:« بازیکنان رئال در شوک بودند، آنها واقعا نمی دانستند که با توپ چه کار کنند. بازیکنان بارسا در جریان بازی، دائما رئالی ها را تحت فشار می گذاشتند و کار را برای رئالی ها برای دستیابی به توپ سخت می کردند.»
2010/12/21کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/12/21/2271226/%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B4%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%84-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3%DB%8C%DA%A9%D9%88-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-%D8%B1%D8%A7-%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%BE%D8%A7-%D8%AA%D8%B4%D9%88%DB%8C%D9%82-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%85
دروگبا، خواهان تمدید قراردادش با چلسی برای دو سال دیگر
سایت گل – از قرارداد دیدیه دروگبا با چلسی 18 ماه مانده، و او در هنگام پایان قراردادش 34 ساله خواهد بود، اما او میخواهد این قرارداد دو سال دیگر تمدید شود.
روزنامه نیوز آو د ورلد نوشته که مقامات باشگاه تمایلی به این تمدید ندارند، به ویژه که او در هفتههای اخیر اصلا خوب نبوده. البته این افت شدید فرم میتواند به دلیل مالاریا باشد.
برخی اعتقاد دارند ملیپوش ساحل عاجی از اوج خود گذشته و برخی به این اشاره میکنند که او هفته قبل مقابل تاتنهام نیمکتنشین بود. البته این مهاجم سابق المپیک مارسی گل تساویبخش آن دیدار را زد و میتوانست از روی نقطه پنالتی چلسی را پیروز کند که نشد.
دروگبا 32 ساله در حال حاضر در ردهبندی کاسترول شانزدهم است. او ماه پیش نهم بود
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2010/12/21/2270938/%D8%AF%D8%B1%D9%88%DA%AF%D8%A8%D8%A7-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%86-%D8%AA%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D8%B4-%D8%A8%D8%A7-%DA%86%D9%84%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D9%88-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1
چلسی آماده پرداخت 70 میلیون پوند برای تبس و ژکو
سایت گل – روزنامه نیوز آو د ورلد نوشته که کارلوس تبس دوست دارد به غرب لندن و به چلسی برود. او اخیرا در درخواستی کتبی از مقامات باشگاه منچسترسیتی خواسته با جدایی او موافقت کنند.
درخواست او البته رد شده، و گفته میشود تبس هم به روبرتو مانچینی، مربی تیم قول داده حرفهای بماند و نهایت تلاش خود را برای باشگاه انجام دهد.
با این حال پرسشهایی در این زمینه وجود دارد که آیا تبس تا پایان قراردادش در سیتی میماند یا نه و به همین دلیل چلسی قصد دارد برای خرید این بازیکن 26 ساله پیشنهاد بدهد.
باشگاه رومن آبراموویچ همچنین ادین ژکو را هم زیر نظر گرفته است. این بازیکن بوسنیایی ولفسبورگ به دنبال درخشش در بوندسلیگا توجه باشگاههای بزرگ دنیا را به شدت به خود جلب کرده است. با گلهای او بود که ولفسبورگ توانست در فصل 09-2008 فاتح بوندسلیگا شود. گفته میشود در قرارداد این مهاجم بلندقامت، مبلغ بازخرید او 34 میلیون پوند ذکر شده است. با توجه به افت دیدیه دروگبا و نیکولاس آنلکا، به نظر میرسد چلسی به دنبال خرید این دو مهاجم باشد. می گویند چلسی 70 میلیون پوند برای آنها کنار گذاشته است.
چلسی حتی حاضر است در همین ژانویه دست به خرید این دو نفر بزند.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2010/12/21/2271105/%DA%86%D9%84%D8%B3%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA-70-%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C%D9%88%D9%86-%D9%BE%D9%88%D9%86%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%A8%D8%B3-%D9%88-%DA%98%DA%A9%D9%88
پلات، مربی منچسترسیتی: به دنبال اینیستا نیستیم، اما ...
سایت گل – دیوید پلات، مربی منچسترسیتی گفته تیمش آندرس اینیستا را نمیخواهد، اما هر گاه بازیکنی را بخواهد به راحتی او را خواهد خرید.
باشگاه ایستلندی در پنجرههای نقل و انتقالات اخیر به شدت خرج کرده و میخواهد تیمی داشته باشد که بتواند در رقابتهای داخلی و اروپایی پیروز شود.
گفته میشود اینیستا، نامزد توپ طلای امسال مورد توجه نیمه آبی شهر منچستر قرار دارد، اما پلات میگوید این شایعات بیپایه است: «هیچ بازیکنی نیست که باشگاه قدرت خرید او را نداشت هباشد، اما حقیقتا فکر نمیکنم اینیستا در لیست خرید ما باشد.»
همچنین بارها خبر درگیری در رختکن سیتی گزارش شده، و میگویند دستمزدهای بالا و شخصیتهای مغرور باعث این مشکلات هستند.
پلات میگوید مشکلاتی بوده، اما این مسائل در هر باشگاهی طبیعی است: «رختکنی داریم که پر از بازیکنانی است که میخواهند پیروز شوند و این به تمرینات تیم هم سرایت میکند. هیچ تردیدی نیست که اتفاقاتی در باشگاه افتاده است. اما این چیزی نیست که قبلا ندیده باشم. باور کنید اوضاع به مراتب بدتری را هم دیدهام.اما دورهای بود که همه چیز از تناسب خارج شده بود و این باعث شده بود اوضاع کمی آزارنده باشد.به دعوای کارلوس تبس و روبرتو مانچینی در بین دو نیمه بازی با نیوکاسل بنگرید. این دعوا آن قدری که همه میگویند جدی نبود. اما اتفاق افتاد و باید با آن کنار آمد.
یحیی توره و جیمز میلنر هم یک بار در یک دیدار با هم درگیری داشتند، اما موضوع بر سر مخالفت تاکتیکی بود و همان جا تمام شد.»
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2010/12/21/2271019/%D9%BE%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B1%D8%A8%DB%8C-%D9%85%D9%86%DA%86%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D9%86%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D8%A7%DB%8C%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%A7-%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D9%85%D8%A7
دوباره اومدم...............:5:
حیف لیگ انگلیس که تیمها اینقدر ضعیف شدن و منچستر داره همینجوری با گل به خودی بازیکنان حریف و پنالتی و گل دقایق پایانی میبره بازیها رو:13:....
کاش بارسا یا رئال تو این لیگ بودن و میدیدیم ایا منچستر تیم حساب میشه!؟:21:ولی حیف که نیستن:41:
ولی از همینجا با همه ی منچستریها شرط میبندم تو جام اروپا منچستر به هر کدوم از این تیما بخوره به راحتی میبازه،اگه مردین بیاین جلو...:13:
بازی با لیورپول رو هم از همین الان شرط بندی میکنم....:21:
راستی اگه اوانس هم خواستین در خدمتتون هستم:27:.
---------- Post added at 01:42 AM ---------- Previous post was at 01:39 AM ----------
فقط توهین نکنید،چون...میشه بازم.
---------- Post added at 01:42 AM ---------- Previous post was at 01:42 AM ----------
منم اصلآ توهین نکردم...:46:
خوشحالم كه دوباره اومدي دوست مننقل قول:
اگر از پست آخرم در مورد بحثي كه پيش اومد دلگير شدي معذرت ميخوام
اميدوارم كنار همديگه كري بخونيم ولي مواظب باشيم