سلام
کسی میدونه زیگورات تو اراک نمایندگی داره یا نه؟
تو سایت زیگورات قسمت نمایندگیش فعال نیست
Printable View
سلام
کسی میدونه زیگورات تو اراک نمایندگی داره یا نه؟
تو سایت زیگورات قسمت نمایندگیش فعال نیست
بهتره از باتری کمتر استفاده کنی چون این باتری ها عمر مفید دارن و با هربار شارژ و دشارژ شدن عمرشون کم میشه اما حتما هفته ای 1-2 بار از باتری استفاده کن(خودم هفته ای یه بار استفاده میکنم)چون اگه مدت زیادی بدون استفاده رها بشه هم فرسوده میشه،هیچ وقتم شارژ باتری نذار 0% بشه (اگرچه خود ویندوز نمیذاره) و تا 20-10 درصد که میمونه استفاده کن و بعد بزن به شارژ، قیمت باتری هم خیلی گرونه پس هواشو داشته باش:31:نقل قول:
در ضمن سعی کن کارهایی مثل بازی و فیلم دیدن رو با برق انجام بدی چون این کارها به سرعت باتری رو دشارژ میکنن و ممکنه تاثیر منفی در دراز مدت بذارن، وقتی رو باتری بازی میکنی ولتاژ گرافیک روی حالت کم مصرف هست ، به شارژ بزن بازی کن و از تفاوتش لذت ببر:8:
12ساعت شارژ اولیه هم که انشاالله گذاشتی:31:
---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:54 PM ----------
بهترین راه برای اطلاع از این موضوع ، تماس با زیگوراته:46:نقل قول:
اخه من يه دوست دارم كه خودش 7 ، 8 ساله لپتاپ داره! ايشون ميگفت با باطري كار كني بهتره! آره گذاشتم البته نه 12 ساعت ، 14 ساعت گذاشتم. GTA IV بازي كردم با باطري تفاوتي احساس نشد:5:
بيشتر الان نگران اين سرويس تگشم! آخه زدم گفت this service tag not recognized
حالا فردا زنگ ميزنم هم به فروشنده هم به زيگورات ببينم چي ميشه.
بحث باطریهای جدید با قدیم کاملا متفاوتهنقل قول:
پیشنهاد میکنم تو همین تاپیک بحثهایی که در مورد باطریهای لیتیوم یونی شده رو مطالعه کنید
در مورد gtaiv اینکه فرقی نداشته باشن با منطق جور در نمیاد مگر اینکه مراحل از بین بردن افت فریم رو انجام داده باشید
سلام.كارخاصي راجع به تنظيمات گرافيكش نكردم.عجيب اينجاست كه ديشب كه به شارژ بودو بازي ميكردم تصوير خيلي اذيت ميكرد و افت فريم داشت.نقل قول:
راستي زنگ زدم زيگورات واسه خاطر سرويس تگ لپتاپ كه گفته بودم تو سايت دل ميگه not recognize!!!
گفت هيچ اشكالي نداره و طبيعيه:13:بعضي ازين لپتاپا ميگفت چون به سفارش خاورميانست و ايتا ديگه دل اونارو رجيستر نميكنه.فقط محصولات اروپا رو رجيستر ميكنه! حالا به نظرتون چيكار كنم؟ پيله شم داد و دعوا راه بندازم لپتاپو پس بدم؟چيكار كنم؟ يا كه بيخيال اين سرويس تگه بشم؟:8:
يه چيزه ديگه اينكه اين لپتاپ مگه مودم داره؟؟؟؟؟؟
توي ديوايس منيجر نيگاه كردم مودم داره انگار.
اي عكسو ببينيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين آپديت بايوس (09) رو هم كه دانلود كردمو نصب ازون موقع صداي فنش بيشتر شده.
gta iv کلا با کامپیوتر مشکل داره، من بعد از امتحان 3 تا کرک و نصب دو تا پچ رسمی و غیر رسمی، بازیم هم روی low و هم روی high به فواصل زمانی یکسان گیر میکرد و دوباره راه میوفتاد. البته مدتش خیلی کوتاه بود ولی من چون خیلی آرمان گرا(!) هستم قیدشو زدم. در هر حال مشکل از طرف بازی زیاده، سخت نگیر.
سلام .
بلاخره منم مدل i5 این لپتاب رو از نمایندگی دلیران با قیمت 1 تومن و کارت گرافیک 550v گرفتم که خودشون همه ی درایورا و ویندوز 7 32 بیتی رو نصب کرده بودن + کیف و موس و مودم دیال آپ .
مبارکه دوست مننقل قول:
خوشبختانه Dell n5010 که صحیحترش 15r هست باعث شده خیلیها به سمت دل بیان .. حتی کسانی که از برند دل بد تعریف میکردن هم نظرشون تغییر کرده .. اون روزای اول من و آقا سیامک و الباقی بجه ها وقتی ازین محصول در این تاپیک تمجید میکردیم خیلیها فکر میکردن به قولی الکی داشتیم از مالمون تعریف میکردیم و خارج از منطق و بدون دلیل فقط میکوبیدن .... بارها شد به تمسخر گرفته بشم از طریق پیقام خصوصی و یا صجبتهای دوستان در تاپیکهای دیگه .. بهرحال خیلی خوشحالم که دیگه الان ثابت شد که بچه های این تاپیک همشون حرفه ای بودن (خودم رو نمیگما ) و نیازی نبود الکی تعریف بکنن از مالشون و این لپتاپ تک و عالی دل دقیقا زمانی اومد که خود من به شخصه قصد خرید داشتم ..
خلاصه فنش برات بچرخه :10:
در مورد سرویس تگ زیاد حساسیت به خرج ندارهنقل قول:
قدیم یعنی چند ماه پیش اگر زیگورات این حرف رو زده بود میگفتم داره چرت میگه و حتما پیگیریش کن ولی الان رو نمیدونم راستیتش وضعیت چطوره . برای اطمینان برو لپتاپ رو به یه فروشنده حرفه ای که نمایندگی داشته باشه نشون بده و نظرش رو جویا شو
سلام . ممنونمنقل قول:
دقیقا یکی از اولویت های من تعداد زیاد مصرفکنندگانی بود که از این محصول راضی بودن . به هرحال از شما و سیامک عزیز و بقیه ی کسانی که توی پربار شدن این تاپیک سهم داشتن و تاپیکی به این مفیدی رو ایجاد کردن تشکر میکنم
همه چيشو خودم تست و چك كردم حتي سرويس تگش از توي setup هم چك كردم ولي نميدونم چرا توي سايت دل نشناخت:41:نقل قول:
راستي نگفتين اين مدل مودم هم داره يا نه؟؟؟؟ اون عكسي كه از ديوايس منيجر لپتاپم گذاشتمو نيگاه كردين؟؟؟
کمک!!!امروز برای اولین بار بعد خرید این لپ تاپ اومدم تو دانشگاه با wifi کار کنم بعد از اتصال به مودم یهویی صفحه ی آبی کذایی ویندوز اومد و لپ تاپ ری استارت شد.این اتفاق چهار بار تکرار شد تا آخر سر درست شد و به شبکه وصل شد ولی مدام قطع میشد!حالا چیکار کنم؟مشکل سخت افزاریه یا ویندوزه یا درایوره یا ...!!!
سلام دوستان من تازه با این سایت آشنا شدم یه مشکلی برام پیشاومده من یه لب تاب دل مدل د 5010 خریدم وامروز ویندوز سون 64 بیتی روش نصب کردم اما برای نصب درایور (INTEL R TURBO BOOST TECHNOLOGE ) به مشکل برخوردم چون ویندوز 64 بیتی را ساپورت نمیکند .میشه منو راهنمائی کنید از چه سایتی باید ورژن جدیدش را دانلود کنم اگه میشه سایت دانلود درایوهای لب تاب دل را نیز هم به من معرفی کنید ممنون میشم .
احتمال زیاد مشکل از درایور مودم هستنقل قول:
ویندوزتون رو کلا پاک کنید در اولین فرصت .. درایورها رو از صفحه اول دانلود و نصب کنید و هیچ برنامه جانبی نصب نکنید اگر درست نشد مشکل میتونه سخت افزاری و از رم باشه
برا من هم اوایل که خریدم هنوز سرویس تگش فعال نشده بود(تازه از تنور درومده بود:31:) بعد یه ماه فعال شدنقل قول:
اما همون اوایل که میزدم تمام مشخصات لپ تاپ رو نشون میداد و فقط درایوراشو نمی آورد ، اگه تو تاپیک بگردی فکر میکنم عکسشم گذاشته بودم
سرویس تگت رو وارد میکنی بهت میگه مدل لپ تاپت چیه؟ و از سمت چپ صفحه system configuration رو بزنی مشخصات لپ تاپ رو درست نشون میده؟
اگه آره که نگران نباش ، لپ تاپ شمام تازه ساخت و هنوز وقت نکردن فعالش کنن:31:
ولی در غیر این صورت یه کم مشکوکه
احتمال میدم مورد اوله و جای نگرانی نیست، صبر داشته باش:5:
نخیر مودم نداره ، اون مودم هم که نوشته بلوتوثه و احتمالا مربوط به موبایلته:46:
آره يادم اومد مال موبايلمه چون بلوتوثشو چك كردم.ماله من همون جاكه سرويس تگو وارد ميكنم ميگه invalid servicre tag چندباريم ميگفت this service tag not recognize و اصلا مشخصات يا چيزه ديگه اي نشون نميده:41: واقعا اعصابمو بهم ريخته.ميگم حالا اين سرويس تگ فعال نشه چي ميشه؟ مشكلي پيش مياد؟ اخه درايوراشو كه دارم ، خود فروشنده داد.نقل قول:
ممنون از راهنماييت دوست خوبم:11:
آقا چرا من نمي تونم عكس و اينجور چيزا ضميمه كنم؟
سی پی یو های Cor i3 قابلیت TURBO BOOST ندارند!!!نقل قول:
سلام
من حدود 2 ماهی میشه n5010 c3i گرفتم خیلی خیلی ازش راضیم این تاپیک رو هم داشتم درباره مادربوردش تحقیق میکردم دیدم خدائی هر کی از گرافیکش و سرعتش تعریف کرده شیر مادرش حلالش
گرافیکش واسه یه بازی خور مثل من یه اعجوبست تا حالا نشده بازی بریزم رو سیستم گیر کنه یا نیاد بالا الانم بی صبرانه منتظر cod 7 هستم بیاد برم بریزیمش بهم
اینم نظر من
راستی من داشتم درباره فنی که روی مادر بورد نصبه بپرسم اینکه این فن برای پردازنده هستش یا گرافیک یا هردوش یا هیچکدوم؟ممنون میشم مکان دقیق پردازنده کارت گرافیک هارد و رم رو بهم بگید از توی عکسها که چیزی متوجه نشدم
شرمنده زیاده گوئی کردم همیشه همینجورم به بزرگی خودتون ببخشید!
بسم الله الرحمن الرحیم
به میمنت ومبارکی درسالروزپربرکت ازدواج عرشی مولا امیرالمومنین وفاطمه اطهر(سلام الله علیهما)بنده نیز پس از استفاده فراوان ازاین تایپیک 1عدد نوت بوک 5010 core!5 خریداری نموده البته قسطی
باتشکرفراوان ازایجادکنندگان تایپیک ومدیران این سایت فوق العاده وتخصصی بالاخص جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که باهمان پست اول مطالب اصلی را روشن کردند.
اکنون delنگرانی های بنده چند موضوع است که ذیلا باستحضار دوستانی که راه حلی متقن درنظرشان هست باتشکرپیشاپیش میرسد:
1.امکان نصب ویندوزxpوطریقه ان ویافت شدن درایورهای ان
2.لیست تمام درایورهایی که باید ومیتوان برروی این دستگاه باویندوز7نصب شود(توضیح اینکه فروشنده لوح ریکاوری به بنده دادکه کل ویندوز ودرایورهاشو برام اتومات نصب کرد منتها هنوز مطمئن نیستم همش نصب شده باشد )
3.نحوه دسترسی به وبکم از خودویندوز
4.نحوه نمایش باتری باf3که با وبیfnنمیاید.
فعلاخداحافظ همگی موفق باشید
کسی جواب مارا نمیده؟؟:19::13::37::37::37:
---------- Post added at 01:47 AM ---------- Previous post was at 01:43 AM ----------
دوست عزیز فکر نکنم ویندوز xpروش نصب بشه:8:نقل قول:
دوست عزیز فکر نکنم ویندوز xpروش نصب بشه:8:نقل قول:
سلام
بچه ها قیمت این لپتاپ در حال حاضر با کانفیگ زیر چنده ؟
Cpu : i3,2.4,3mb
4GB DDR3
320GB
آخرین بار تو لیست زیگورات 860 تومن بود ؛ حالا چطوره ؟ ارزونتر نشده ؟
ممنون از راهنماییت!بعد از بررسی هایی که کردم مشکل رو حلش کردم و الان تو استفاده از wifi مشکلی ندارم.ظاهرا ایراد از تداخل همزمان سه تا فایروال رخ داده بود.فایروال های zone alarm و nod smart و خود ویندوز!فعلا که کار میکنع تا ببینیم کی دوباره اون صفحه ی مرگ میاد!!!نقل قول:
سلام.
ويندوز xp نصب ميشه ولي درايوراش نيست.اگرم باشه به سختي بتوني گير بياري.به استناد يكي از همين پستهاكه توي اين سايت واقعا توپ خوندم ميشه نصب كرد.فقط بايد ريستارتش كني بعد وارد تنظيمات بايوس بشي اونجا يگزينه هست اگه اشتباه نكنم E SATA كه بايد تبديلش كني به ATA .فكركنم همينجوري بود.اخه من خودم اين كارو كردم و نصب شد.( البته دل 1440)
عزیزان بارها و بارها بحث شده در مورد ایکس پی!! پردازنده های اینتل Cor i5 به بالا به هیچ عنوان روشون ایکس پی نصب نمیشه!! بهتره به سمت ویندوز 7 برید و اگرم خیلی براتون اجرای یک نرم افزار در ویندوز ایکس پی حیاته می تونید از سیستم های مجازی استفاده کنید!!
این هم امتیازی که ویندوز 7 به لپتاپ من داده :
دوستان کسی نرم افزار تشخیص چهره بجای پسورد رو داره ؟ اگه داره بزاره واسه دانلود ممنون میشم.
من الان یه سوالی واسم پیش اومده.تو دیوایس منیجر رو که نگاه کردم دیدم تو بخش network adapter من اسم درایور رو زده brodcom 802.11n network adapter خوب منم گرفتم پاکش کردم و درایور وایرلسی رو که تو پست اول لینکش رو گذاشتین دانلود کردم یعنی wireless wlan 1501 half mini card ولی وقتی خواستم بریزمش این ارور رو داد:
دوباره مجبور شدم همون قبلیه رو بریزم!!همین اتفاق برای درایور wlan 1520 هم افتاد!با این درایوری هم که الان دارم گهگاهی وسط کار اینترنت هنگ میکنه و مجبورم لپ تاپ رو با دکمه پاور خاموش کنم!!!
منم 20 دستگاه از این مدل با گارانتی سریر تو انبارم دارم کسی از تبریز خواست به قیمت مناسب واسه فروش دارم
آی دی یاهوم با همین نام کاربری همیشه آنلاینه کسی مشکلی داشت پی ام بزنه حتما راهنمایی می کنم
شماره های تماس : 09141090755 - 4446054-0411
شنيدم واسه فعالسازي سرويس تگ اول بايد يه فايلي هست اونو بايد نصب كني اونوقت سرويس تگ لپتاپتو توسايت دل ميشناسه.شما اون فايلو داري؟نقل قول:
دوستاي خوبم نرم افزار تشخيص چهره يادتون نره!! ممنون:11:
به نظر من فن برا خنک کردن کولریه که خودش قسمت های دیگه رو خنک میکنهنقل قول:
خواهش میکنم:11:نقل قول:
1) بچه ها میگن سی پی یوی i5 و i7 ، ظاهرا xp رو ساپورت نمیکنه (به نظر من 7 نصب کنی همه کاراتون رو راه میندازه البته با کیفیت و بازدهیه بیشتر
2) بهتره همه درایورهاش رو دانلود کنی متاسفانه یادم نیست کدوما برا من نصب نشد و برا پیدا کردن سایت درایورها به صفحه اول مراجعه کن
3) از ویندوز گمونم نمیشه ، در صفحه اول نرم افزارش رو قرار دادیم
4) نرم افزار quick set رو که در بخش درایورها قرار داره(در سایت dell) حتما نصب کن
موفق باشی:46:
مشکل ویندوز ندارید؟ ویندوزتون معتبره؟؟نقل قول:
اون پیغام بیشتر به این میاد که سخت افزار شما متفاوت با درایوری باشه که ما قرار دادیم!! بهتره از برید سایت دل و در قسمت درایورها سرویس تگ سیستمونو وارد کنید تا مطابق با کانفیگتون درایورهای مورد نیاز و صحیح و بهتون بده!
فعلا که زیگورات 5010هاش تموم شده:31: اما همون دوروبرا باسد باشه، اما دل ایران همونو 930 میفروشه:18: :31:نقل قول:
---------- Post added at 04:19 PM ---------- Previous post was at 04:18 PM ----------
با یه سرچ ساده تو گوگل میتونی پیداش کنی:46:نقل قول:
---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:19 PM ----------
شما تو سایت dell ببین سخت افزار وایرلست چیه؟نقل قول:
بعد وارد کردن سرویس تگ ، از منوی سمت راست system configuration رو بزن:46:
salam be hamegi manam ino kharidam
moshakhasatesh inerantie
2.53 cori5 3 mb cach
ati radeon hd 550v
4g ram ddr3
500g hard
880 toman
guaranti artak
pasaj paitakht
alaki narid az zigorat 1 milion bekharid
به نام خدانقل قول:
بنده همان دیشب xp بدون هیچ تغییرخاصی نصب کردم البته درکنار 7:8:
پس ایکس پی نصب میشه میمونه درایوراش البته کارت صدا وگرافیک رانشناخت اما حتی وبکم راشناخت
به نظرم برای کسانی که به نرم افزار خاصی که فقط روی xp نصب میشه مثلjaf نیازدارن یهxpکنار7خوب باشه ویندوزمجازی هم مشکلات خودشوداره مااین راههارورفتیم ان شاءالله باپیداکردن درایورهاش خدمت دوستان هم
قرارداده میشه تااین مشکل هم ریشه کن بشه و ازقدیم گفتن خواستن توانستنه
هنوزم اون سوالم برقراره :راه دسترسی به وبکم ازراه ویندوز؟
نقل قول:
من این eror رو همیشه زمان تداخل برنامه های سیستم عامل های 64 و 32 بیتی دیدم. شاید این از اون معدود درایورایی باشه که این دو نسخش با هم متفاوتند.
دوستان بازم سلام
یه سوال دیگه داشتم :توی دفترچه راهنمای لب تاپ من در باره تاچ پدش امکاناتی رو گفته مثلا rotate کردن عکس ها یا زوم فقط با دو انگشت و یه سری قابلیت دیگه که من خیلی برای کارای طراحیم بدردم میخوره ولی در عمل هر کاری میکنم نمیتونم این کارا رو با تاچ پدش انجام بدم درایورش رو هم نصب کردم خواستم بدونم این واسه بقیه کانفیگها فعال هست یا باید خودم فعالش کنم اگه بگید چه جوری ممنون میشم در ضمن دکمه فعال یا غیر فعال کردن تاچ پدم هم کار نمیکنه یعنی هر چی میزنمش (هم به تنهائی و هم با fn key ترکیبی) بازم تاچ پدم فعال میمونه!
یا حق