با آپدیت به ورژن جدید آپگرید می شود و مشکلی ایجاد نمی کند. مگر اینکه ورژن جدید مشکلی داشته باشد.نقل قول:
ولی به نطرم از سایت کومودو ورژن جدید را بگیرید بهتر است و می توانید اگر دوست داشتید به دوستانتان هم بدهید. :11:( شوخی کردم :31:)
Printable View
با آپدیت به ورژن جدید آپگرید می شود و مشکلی ایجاد نمی کند. مگر اینکه ورژن جدید مشکلی داشته باشد.نقل قول:
ولی به نطرم از سایت کومودو ورژن جدید را بگیرید بهتر است و می توانید اگر دوست داشتید به دوستانتان هم بدهید. :11:( شوخی کردم :31:)
خوشحالم که اپدیت شد.نقل قول:
ولی برای من بارها پیام میداد ولی به هیچ وجه اپدیت نمیشد.
اگه میشه تنظیمات کومودو برای اتصال به --- توضیخ دهید؟؟؟؟
--- من وصل میشه اما سند و ریسیو نداره
اگر منظورتون vp هست بهتره اینو تست کنین.نقل قول:
این پسنو دوست خوبم karkas20 زحمت کشیدن.
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5755708&postcount=1485[/HTML]
نقل قول:
وصل نشد
اگه راه دیگه ای هست لطفا راهنمایی کنید
باید متاسف بود:13:. ورژن جدید اونطور که دوستان می گن گیر بازاره و ایراد داره!!!نقل قول:
من نمی خواستم از ورژنی که داشتم به ورژن جدید شیفت بدهم و برای همین پست زدم، ولی خوب دیگه کاریش نمیشه کرد. امیدوارم توفیق اجباری باشه.
درود.نقل قول:
دوست عزیز از من راحت وصل میشود و سند و ریسیو هم میکند.
ومشکلی ندارد.
چه ایرادی؟نقل قول:
واسه من که مشکلی ایجاد نکرده.
دقیقا نسخه شما چیه؟
من آنتی ویروس آویرا رو هم نصب کردم و گاردش رو نصب نکردم.
الان آنتی ویروس کومودو رو هم باید غیر فعال کنم؟؟؟؟؟ چون موقع نصب کوکودو اینترنت سکوریتی تیک آنتی ویروسش رو بر نداشتم و نصب شده.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
شما روی ایکونه کمودو توی تسکبار راست کلیک کن و برو روی انتی ویروس و disable کن.نقل قول:
اشتباه است.نقل قول:
اگر شما گارد آویرا را نصب نکردید. نباید آنتی ویروس کومودو را دیسیبل و غیر فعال کنید.
این برنامه رو هم از همین تاپیک گرفتم نصب کردم باید ب اشه؟؟؟ یا پاکش کنم؟؟؟:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله درست میگین.نقل قول:
گاردشو نصب نکردن نمیخواد انتیو غیره فعال کنن.
سلام دوستان... خسته نباشید...
من Norton Internet Security 2011 روی سیستم نصب کردم و بعدش COMODO Internet Security 4 رو نصب کردم..
و با وجود هر دو تاشون سرعت سیستم پایین نیومده و هیچ مشکلی هم باهاشون ندارم.
می خواستم بدونم کار درستی کردم یا نه؟
و اینکه من نسخه 64 بیتی COMODO Internet Security 5 رو پیدا نکردم..ممنون میشم لینکش رو بدین..
با سلامنقل قول:
دوست عزیز کاری را که انجام دادید اشتباه است.
شما می توانید یک ضدویروس را در کنار یک فایروال نصب کنید نه این که 2 سوئیت امنیتی را کنار هم نصب کنبد.
به عنوان مثال می توانید Norton Anti Virus را در کنار COMODO Firewall نصب کنید.
--------------------
لینک comodo internet security 5.3 64bit
با تشکرکد:http://download.comodo.com/cis/download/installs/1000/standalone/cispremium_installer_x64.exe
درود.نقل قول:
دوست عزیز به نظر من این برنامه را ریمو کنید.
چون همان اویرا بدون گارد و کومودو برای شما کافیست.
موفق باشید.
بچه ها آخرین ورژن چندتا تم روش هست و اینکه موقع تعویض تم اتومات برنامه رو برای اعمال تغییرات تم ری استارت می کنه! خوشم اومد!نقل قول:
یعنی آنتی ویروس کومودو با آنتی ویروس آویرا به مشکل نمیخورن؟؟؟؟نقل قول:
اگر یکیشون بصورت غیر فعال باشه نه مشکلی نیست.نقل قول:
بد نیست هر چند وقت یکبار یادی از آقا مهران بکنیم. ان شالله هر کجا که هست سالم و سلامت باشه.
البته از دوست خوبمون santamove هم باید تشکر کنیم که خوب جای آقا مهران رو پر کرده اند.
راستی کسی از آقا مهران خبر داره؟
بنظرتون جای خالی COMODO تو سایت معروف و مشهور بررسی نرم افزارهای امنیتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] احساس نمیشه؟
انگار F-ecure برترین نهایی در سال 2010 شناخته شده البته در بررسی های جز به جز مثل سرعت بالای راه اندازی یا سرعت بالای اسکن دستی یا درصد آشکارسازی بیشتر ویروسها ممکنه آنتی ویروس های دیگری برتر باشند ولی در نتیجه کلی F-Secure برترین اعلام شده
تنها کومودو غایب این صحنه نبود،نقل قول:
محصول یکی از غول های امنیتی دنیا یعنی شرکت gfi هم غایب بزرگ این رقابت بود،
شرکت gfi رو کسانی که تو شبکه ها و دیتاسنترها کار کردن،آشنا هستن،کد:http://www.vipreantivirus.com
ضعف بزرگ Comodo در كنترل حملات تحت شبكه
خب فكر كنم خيلي ها توي انجمن آنتي ويروس از جريان ضعف شديد Comodo در Self Defence با خبر هستن.كه البته از افتخارات انجمن ما بوده كه اين باگ وحشتناك رو به Comodo گزارش دادن....
اما حالا بشونيد يه قضيه جالب ديگه رو ....
من هميشه معتقد به اين بودم كه فايروال كمودو جزو ضعيفترين فايروال ها در كنترل شبكه است و حالا امروز شكم به يقين تبديل شد....
توي تمام فايروالها قسمتي وجود داره كه حملاتي كه از طريق شبكه انجام ميشه رو شناسايي و دفع ميكنه.اين قسمت در فايروالهاي مختلف به اسامي مختلفي ذكر ميشه.
مثل اسامي : IDS يا NIDS يا Network Attack Detection يا intrusion attack detection
براي مثال يكي از حملاتي كه خيلي رواج داره Denial of Service هستش. يك هكر با ارسال تعداد زيادي درخواستهاي شبكه اي ، باعث از كار افتادن سيستم شما ميشه....
خب ، جالبه كه خدمتتون عرض كنم كه Comodo از ورژن 4 به بعد ، بخش كنترل حملات شبكه رو كاملا حذف كرده و كمودو در برابر حملاتي كه از طريق شبكه انجام ميشه ، كاملا بي سلاحه.
اين موضوع توي يكي از تاپيكهاي انجمن Comodo مطرح شده و به صراحت گفتن كه ويژگي كنترل حملات شبكه در Comodo وجود نداره.
و اينجانقل قول:
You've correctly noticed the attack detection has been removed.
نقل قول:
Well in case of a routed setup the "DOS" will be aimed at the router so CIS won't help you out there.
.
منبع :
کد:http://forums.comodo.com/firewall-help-cis/tcpudp-flood-protection-is-removed-t62969.0.html
======
به دوستان اكيدا توصيه ميكنم كه از Comodo استفاده نكنن.تنها چيزي كه باعث شهرت Comodo شده HIPS اون هستش. ولي Comodo در برابر حملات تحت شبكه ، هيچ دفاعي نميتونه از سيستم شما بكنه.
1- كمودو داري Self Defense ضعيفي هستش.
2 - كمودو هچي گونه كنترلي بر حملات تحت شبكه نداره.
3- كمودو داراي حجم زيادي در آپديت هستش و براي ما ايرانيها بسيار دردسر سازه.
4 - كمودو هيچ كدوم از گواهنيامه هاي VB100 رو نداره و در تمام اون تست ها شكست خورده.
واقعا به چه دليلي از كمودو استفاده ميكنيد ؟
comodo قابلیت اسکن از بوت را ندارد.
آیا برنامه ای برای حل این مشکل وجود دارد؟؟؟؟؟
درود.نقل قول:
نه این گزینه را ندارد.
فعلا محصول اوست دارد این گزینه را.
شما میتوانید از یسک نجات هم استفاده کنید.
موفق باشید.
نقل قول:مگه شما از server و دیتاسنتر استفاده می کنید،که مورد حمله dos قرار بگیرید؟نقل قول:
توي تمام فايروالها قسمتي وجود داره كه حملاتي كه از طريق شبكه انجام ميشه رو شناسايي و دفع ميكنه.اين قسمت در فايروالهاي مختلف به اسامي مختلفي ذكر ميشه.
مثل اسامي : IDS يا NIDS يا Network Attack Detection يا intrusion attack detection
براي مثال يكي از حملاتي كه خيلي رواج داره Denial of Service هستش. يك هكر با ارسال تعداد زيادي درخواستهاي شبكه اي ، باعث از كار افتادن سيستم شما ميشه....
خب ، جالبه كه خدمتتون عرض كنم كه Comodo از ورژن 4 به بعد ، بخش كنترل حملات شبكه رو كاملا حذف كرده و كمودو در برابر حملاتي كه از طريق شبكه انجام ميشه ، كاملا بي سلاحه.
حملات داس به دیتاسنترها انجام میشه و گاهی با سر ریز بافر هم همراهه که سبب ساز اختلال در سرویس دهی می شه،
و اصلا" در کلاینت ها معنا نداره،و اصلا" دیواره آتش نمی تونه در سرورها دفاع در مقایل حملات را به طور کامل تضمین کنه،(لطفا" وارد مباحث تخصصی که بدان احاطه ندارید نشوید،)
==============================کد:http://www.pandasecurity.com/enterprise/solutions
نکته مهم در دیتاسنترها نه از سیستم عامل ویندوز زیاد استفاده می کننده و نه از فایروال های نرم افزاری نظیر کومودو و کسپر و آوت پست یا زون آلارم،
بیشتر از فایروال های سخت افزاری نظیر شرکت های gfi و cisco و پاندا استفاده میشه....
==============================
به کسی ارتباطی ندارد،که کاربر از چه چیزی استفاده می کند،نقل قول:
به دوستان اكيدا توصيه ميكنم كه از Comodo استفاده نكنن.تنها چيزي كه باعث شهرت Comodo شده HIPS اون هستش. ولي Comodo در برابر حملات تحت شبكه ، هيچ دفاعي نميتونه از سيستم شما بكنه.
این یک موضوع سلیقه ای است و به خود مخاطب ارتباط دارد،نه به من یا شما یا کس دیگر،
منظور شما از حملات تحت شبکه چیست؟؟؟
لطفا" بروید و در مورد سه مبحث 1.پروتکل ها 2.پورت ها 3.تفاوت کلاینت و سرور اطلاعاتتان را کامل نمائید،
این حرف شما از لحاظ تکنیکال کاملا" اشتباه است،
حملات از طریق کلاینت به سرور انجام میشه،ولی به این سادگی هم نیس،چون شاید سرور یک سرور ابری باشه یا یک هاب سویتچ هیبرید با یه سرور،
==============================
اول شما پاسخ دهید،نقل قول:
1- كمودو داري Self Defense ضعيفي هستش.
2 - كمودو هچي گونه كنترلي بر حملات تحت شبكه نداره.
3- كمودو داراي حجم زيادي در آپديت هستش و براي ما ايرانيها بسيار دردسر سازه.
4 - كمودو هيچ كدوم از گواهنيامه هاي VB100 رو نداره و در تمام اون تست ها شكست خورده.
واقعا به چه دليلي از كمودو استفاده ميكنيد ؟
شما به چه دلیلی دوست دارید ما از کومودو استفاده نکنیم؟
با سلام
موضوع: ضعف Self Defence در کومودو و افتادن بعغی ها از حول حلیم در دیگ!!!!:41::41::41::41:
ولا يجرمنكم شنآن قوم علی الا تعدلوا ، اعدلوا، هو اقرب للتقوی (بخشی از آيه 8 ، سوره مائده)
مبادا كه كينه قومی شما را بدين جرم بكشاند كه در حق او عدالت نكنيد ، عدالت كنيد كه اينكار به تقوی و فضيلت نزديكتر است.
خطراط حملات داس ...... و کلاینت ها ......:24::24::16:
شما ما را از فایروال کومودو منع می کنی !!!!!!:18: پس لطف کن بفرما ما از کدوم فایروال استفاده بکنیم؟ ( آواست؟
یا اوت پوست؟):21:
چرا از کومودو استفاده می کنم؟
1آنتی ویروس بدرد نخور و فایروال بسیار بسیار ضعیف و سندباکس و HIPS و .......ضعیف ؛کلا همش اشکال و ضعف است .و من دوست دارم سوییت امنیتی ضعیف داشته باشم.:46:( نکته قوتش هم Self Defense هست :46:!!!! )
شما همان آواست بسیار قدرتمند را داشته باش . نوش جونت.....
ما دیگه یاد گرفتیم که حرف های شما رو تو این تاپیک اصلا" جدی نگیریم.نقل قول:
دوست عزیز santamove جواب مستدل و منطقی شما را داده اند.
1- این اعتفاد شماست که کومودو ضعیفه، تبریک می گم که به یقین رسیدید.
2- بنده هم به دوستان نه به عنوان نظریه پرداز بلکه به عنوان یک کاربر نیمه حرفه ای اکیدا" توصیه می کنم که از کومودو استفاده بکنند. بنده بعد از 5 سال که از کسپراسکای روی کومودو شیفت کردم، خیلی راضی هستم. کاری هم به این بازی با کلمات و حرف های قلمبه سلمبه ندارم.
3- از اون جایی که بنده مطمئنم که شما دنبال جواب سوالتون نیستید و همین جوری هر از چند گاهی تو این تاپیک یه چیزایی می پرونید، لذا به هیچ کسی ربطی نداره که چرا ما کومودویی هستیم.
دوستان کومودویی، تشکر از پست قبلی santamove یادتون نره
نقل قول:
من از کومودو در یکی از سیستم هام استفاده میکنم و خیلی هم قویه
ضمن تبریک به دوستان فروم برای یافتن این عیب ، علت بزرگ جلوه کردن این عیب (که به نظر من درسطح آماتور جدیست)این است که بعضی کمودو را یک نرم افزار الهی !و خالی از خلل انسانی و بی نیاز از توسعه می دیدند ...شاید به خاطر یکی دو دلیل قابل بحث...بهر صورت تعریف بیش از حد منجر به تکذیب بیش از حد هم میشود
امیدوارم نظر شخصی من را دال بر غرض نکنید...
ملاک تفکیک قوم ها هم سویت امنیتیشان نیست
:11:
با سلامنقل قول:
کی فکر کرده که کومودو یک نرم افزار الهی است. ؟؟؟!!!!! و خالی از اشکال؟ نعوذ بالله.....
اینجا رو نگاه کنمن خودم در پست 132 و در سطر 5 نوشتم که هر محصول دست بشری دارای نواقصی هم هست و اگر به تاریخ پست توجه کنی می بینی که قبل از آشکار شدن این ضعف بود.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=453830&page=14
اگر تعریفی هم توسط دوستان شده :مهار مخربهای ناشناخته بوده توسط کومودو در مقایسه با سایر آنتی ویروسها .
نه اینکه نعوذ بالله کومودو الهی است و در نقطه کمال و بدون اشکال باز هم اینجا عرض میکنم که هر محصول دست بشری دارای ضعف اشت و اشکال
(کی گفته ملاک تفکیک قومها در زندگی سوییت امنیتیشان است؟ !!!:41::41:
بنده اصلا چنین منظوری نداشتم.
اگر اینطوری برداشت کردی پیغام خصوصی بده تا اونجا بحث کنیم .( اینجا جاش نیست):11:)
ما معمولا یا یک چیری رو خیلی بالا میبریم یا کلا میکوبیم زمین. منظور من این بود.
یعنی انصاف و عدالت.
*قوم در هر مقوله یی معنیی پیدا میکنه.در یک فروم آنتی ویروس شاید سوییت امنیتیشان باشد.
دوستان راهنمایی کنن کجا می شه دیسکت نجات این ویروس کش رو پیدا کرد
حالا چرا دیسک نجاته اینو میخوای.بهترین دیسک نجات برای کسپرسکیه.نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=437969&page=5[/HTML]
سلامنقل قول:
من جی دیتا رو دارم و اونم دیسکت نجات داره . و واقعا حرف نداره . :11:
با سلامنقل قول:
outpost محترم چند نکته باید بگم :
این تاپیک مخصوص افرادی است که سوالی در مورد کومودو دارند و یا ....
حال به نظر من بهتر بود این مسئله را جای دیگری مثل تاپیک مقایسه ضدویروس ها قرار می دادید
بعضی از دوستان انتقاد کومودو را از anti virus شروع کردند و کم کم به دلیل رتبه نیاوردن کومودو در تست virus btn ان را معتبر ندانستند و در نهایت به دلیل این که توانستند فایل های کومودو را پاک کنند self defense ان را نیز زیر سوال بردند و حالا شما تمامی سوئیت امنیتی زیر سوال می برید:13:.
خوب است انسان کمی انصاف داشته باشد. حتی اگر ضدویروس کومودو و همچنین self defense کومودو مشکل داشته باشد قدرت firewall کومودو بر همگان ثابت شده.
اپدیت کومودو تنها بار اول زیار است و در دفعات بعد به کیلوبایت می رسد(دقیقا مانند kaspersky).
شما میگید سوئیت امنیتی outpost. پس چرا در هیچ یک از تست های ضد ویروس ها شرکت نکردید و چرا قدرت outpost را نشان ندادید. قدرت outpost شما فقط در حرف است؟؟؟
در نهایت باید بگم :
دوست داشتم اینقدر صداقت داشته باشید و بگید که از کومودو بدتان می اید نه این که ...
اما با این حال کومودو اشغال و شما استفاده نکنید.
**با این صحبت ها جای خالی اقا مهرا کاملا احساس می شود. امیدوارم هر کجا هست موفق باشد.
با تشکر
اگه میشه درباره cloud scanner توضیخ دهید.
من وقتی آنتی ویروس را disable می کنم cloud scanner اجرا میشه و ویروس را تشخیص میده
اگه میشه نحوه disable کردن این قسمت هم بگویید
دارم سوئیت وایپر اینترنت سیکرتی رو تست میکنم
تو این مدت هم میخوام کمودو رو داشته باشم که هر روز آپدیت کنم
این کمودو مثل آویرا گزینه نداره که گاردش فعال نباشه ؟
من الان خودم به کمک امیر اینکارو کردم
نسخه اینترنت سیکرتی که دانلود کرده بود رو نصب ، منته تیک نصب فایروال رو ورداشتم
الان منوی کمودو رو که باز میکنم دو گزینه آنتی ویروس و دیفنس + رو داره . ( درسته یا باید برم نسخه آنتی ویرس رو از اول دانلود کنم )
رو آیکونشم که کلیک میکنیم تو نوار ابزار گزینه سند باکس داره
خلاصه من همه گزینه ها رو خاموش کردم . این کافیه ؟؟؟ تو کار سوئیت وایپر آنتی ویروس پریمم دخالت نمیکنه ؟
دوستان راهنمایی کنید
اگه میشه درباره cloud scanner توضیخ دهید.
من وقتی آنتی ویروس را disable می کنم cloud scanner اجرا میشه و ویروس را تشخیص میده
اگه میشه نحوه disable کردن این قسمت هم بگویید
پاک شود :11:
من كل سوييت رو زير سوال نبردم. من نبود NIDS رو زير سوال بردم. فايروالي كه مجهز به NIDS نباشه ، جزو فايروالهاي سطح ساده يا متوسط به حساب مياد.نقل قول:
كسي اينجا صحبت از Outpost كرد ؟!!!نقل قول:
جهت اطلاع شما شخص كاملا بي اطلاع :
Outpost در سايت Matousec به درجه عالي رسيده و همچنين تمام گواهينامه هاي VB100 رو دريافت كرده.
آهان پس شما مفهموم " حملات تحت شبكه " رو نميدوني . پس به خاطر همينه كه از NIDS هم چيزي نميدوني.نقل قول:
قبلا كار فايروالها ساده بود. فايروال مياومد يك سري از پورت ها رو مي بست و Net Bios رو قطع ميكرد تا File Sharing قطع بشه .همچنين Ping ها رو دفع ميكرد تا كامپيوتر در شبكه ديده نشه و به اصطلاح Stealth بشه
اما به مرور زمان هكرها روشها بسيار پيچيده تري رو براي نفوذ به كامپيوتر قرباني پيدا كردن كه ديگه يا اين روشهاي ساده نميشد جلوشونو گرفت.
به همين خاطر در فايروالهاي مدرن امروز بخشي گنجانده شده به اسم NIDS ( مخف Network intrusion detection system ) .
اين بخش مياد و كل ارتباطات و اتفاقاتي كه در شبكه صورت ميگره رو بررسي ميكنه و در صورتي كه به مورد مشكوكي بخوره ، جلوي اونو ميگيره.
روشهاي نفوذ به شبكه هر روز بيشتر ميشه و اكثر فايروالها داراي سيستم Update براي NIDS هستن. از طريق آپديتي كه به فايروال داده ميشه ، فايروال با روشهاي جديد حملات شبكه اي آشنا ميشه و ميتونه جلوي هكر ها رو بگيره.
اين بخش محافظتي در تمام فايروالهاي مدرن امروزي وجود داره . Kaspersky - Outpost - Online Armor و بسيار ياز فايروالهاي ديگه داراي اين سيستم محافظتي هستند.
اينكه Comodo چرا اين بخش رو حذف كرده واقعا جاي سوال داره...البته يه احتمال وجود داره و اينكه اين سيستم در نسخه پولي Comodo باشه.
به هر حال چيزي كه روشنه اين كه بخش محافظت از شبكه ( NIDS) در COMODO مجاني وجود نداره و به همين علت كمودو در مقوله فايروال در سطح متوسط قرار ميگيره.
دوستان ، بازهم تكرار ميكنم كه بحث NIDS و HIPS كاملا جدا از هم هستن.
كمودو داراي HIPS بسيار عالي هستش ولي به طور كلي فاقد بخش Network Ataatck يا NIDS هستش.
می توانید پست زیر را ببینیدنقل قول:
به طور کامل توسط آقا مهران شرح داده شده است
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5458627&postcount=73