سجاد جان خبر داری چرا قیمت سرویس ها یه دفعه گرون شد ؟نقل قول:
Printable View
سجاد جان خبر داری چرا قیمت سرویس ها یه دفعه گرون شد ؟نقل قول:
دوستان.من بالاخره به شهر زیبای شما اومدم.
طرف الهیه هستیم.تو ۳۵متری.
مخابرات بخوام اینترنت بگیرم،چند روزه وصل میشه معمولا؟
پورت خالی دارند؟
راستی سرویس ۵۱۲چنده الان؟
مرسی
خوش اومدی گلم :11::10:نقل قول:
خوش شانس باشی چند ساعته و بد شانس باشی حداکثر 48 ساعته وصل میشه
نمیدونم پورت خالی دارن یا نه اما اگه احتمالا خالی هست :20:
512 27 و اندی باید باشه
خواهش میکنم و امیدوارم از کرمانشاه لذت ببری :10:
---------- Post added at 07:48 PM ---------- Previous post was at 07:46 PM ----------
به جای سجاد جان من میگمنقل قول:
مخابرات از وقتی که سرویس ای دی اس ال میده هر ماه داره قیمتها رو بالا میبره و دلیلی هم جز پول بیشتر تو جیب زدن :21: نداره
پینگ 30؟؟؟؟؟؟؟/عجیبه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
دوستان از ساعت 10 صبح تا حالا نتم قطع شده !
چراغ ADSL روشن هست ولي Internet روشن نميشه !
الان زنگ زدم پشتيباني يه زن برداشت بهم گفت كانكشنت رو از روي حالت اتوماتيك بردار !
حالا هم الكي از network connections يه چيزي ساختم و يوزر و پسوردم رو زدم و با كمال تعجب با اينكه چراغ Internet هنوز خاموش هست ولي الان باهاش اومدم نت !
اين ديگه چي هست :31:؟؟! دوستان چه كنم :19:؟!
آره گاها pppoe کار نمی کنه و باید حالت bridge وصل بشیم که گاها این حالت چراغ اینترنت چشمک نمیزنهنقل قول:
خب حالا بايد چيكار كنم ؟؟! مشكل از من هست يا ISP :19:؟؟!نقل قول:
حوصله ندارم 3 ساعت روي Connection كليك كنم :19:! من pppoe ميخوام :37:!.
مودم رو هم ريست كردم ولي مشكلم حل نشد !
سلام سجادنقل قول:
ببین اگه توی مودم یوزر نیم و پسورد رو تنظیم کنی (کانکشن روی مودم ست بشه )اون وقته که چراغ اینترنت روشن می شه
ولی اگه کانکشن توی ویندوز باشه چراغ اینترنت روی مودم اصلا روشن نمی شه
دوستان
من رفتم اینترنت بگیرم.مخابرات گفت باید بری دفتر خدمات.
اونجا رفتم در کمال تعجب هیچ مدرکی ازم نخواستند و راحت ۵۱۲ دادن اما چرا اینجا اینجوریه؟
هم خیلی گرونه و هم اینکه پول رو نقد میگیرن؟
تهران اینجوری نیست.پولش هم رو قبض تلفن میاد.
هنوز هم که وصل نشده.پنج شنبه ثبت نام کردم.
تنظیماتش با تهران فرق که نمی کنه؟
سلامنقل قول:
مبارک باشه
آره دیگه تا 512 راحت می دن برای یه مگ هم یه خورده صحبت کردن کافیه!!!:31:
پول رو هم باید نقد بدی اینطوری بهتره
آخه روی قبض برای هر دوماه یکبار میاد اونقت یهو قبض تلفن سنگین می شه!!!!
مخابرات اصلا 5شنبه ها کار نمی کنه اگرم بری ازت مدرک و اینا می گیرن تا شنبه کارو انجام بدن !!
برای شما روز شنبه رانژه می شه زودتر از اون هم اکانتت فعال شده در کل به احتمال زیاد فردا وصله
تنظیمات هم همونه فقط vpi 0 وcvi 35 هست
سلام مهدي جان.نقل قول:
ممنون از پاسخت:40:.
من ظهر يك بار مودم رو ريست كردم و تنظيمات رو روي حالت PPPoE ست كردم (يوزر و پس و ... رو هم بهش دادم).
ولي هركاري كردم چراغ اينترنتش روشن نميشد !
بعد بازم مودم رو ريست كردم و اينبار روي حالت Bridging تنظيم كردم كه روي اين حالت هم بازم چراغ اينترنت روشن نشد ولي ميتونم با كليك رو كانكشن و دادن يوزر و پس به اينترنت متصل شم !
نميدونم چرا ديگه روي حالت PPPoE نميتونم وصل شم :19:!
وقتی در حالت pppoe وصل میشی مک آدرس کارت شبکه مودم میفته و وقتی با bridging وصل میشی مک آدرس کارت شبکه کامپیوتر میفته و isp برای جلوگیری از -- که مثلا من با شماره تلفن تو نرم مفتی میان مک آدرس ها رو قفل میکنن و مال تو روی bridging ست شده یه زنگ بزن بگو مک آدرس رو برات ریستارت کنن و مودمت رو ریست کن و با حالت pppoe وصل شو وقتی که مک آدرس رو ریست کردن دیگه وصل نشی قبل اینکه زنگ بزنی مودم رو ریست کن و منتظر باش برات که ریست کردن سریع یوزر و پس رو وارد کن و شماره vpi و vci رو درست بزار رو 0 و 35 چون بعد ریست گاها میره رو 0 و 38 و دیگه خدا بخواد مشکلت حل میشه :10:نقل قول:
آقا من وقتی bridge تنظیم میکنم وایر لس ندارم . مودمم d link 2730 هست . زیادم ور نزفتم باش . چه گزینه ای رو فعال کنم که وایرلس هم داشته باشم با bridge?
دوستان من چراغ ای دی اس الم روشن شده.برا تنظیمات چکار کنم؟۰ و ۳۵ رو هم تنظیم کردم و یوزر و پسورد رو وارد کردم اما چراغ اینترنت روشن نشد.
جور دیگه ای باید تنظیم کنم؟
باید رو حالت bridgeبذارم؟ اگه اینطوره،کانکشنش چه جوری باید تنظیم کنم؟
مرسی
همون تنظیمت درسته . منم وقتی اشتراک گرفتم 2 روز چراغ adsl داشتم ولی کانکت نمیشدم . صبر کردم خودش درست شد . شما کی اقدام کردی برای اشتراک ؟نقل قول:
سلام
مثل اینکه این شانسه خوشگله منه
هر ISP میرم سرعت دانلود شبانشو کم میکنه :)(رایگان)
شایدم میبینن من دانلودم زیاده محدودم میکنن
خلاصه اینکه تا 3 شب پیش سرعت دانلود شبانه خیلی عالی بود
شرکت حسابگر هم دارم
ولی الان محدود شده به روی 128 کیلو بایت در ثانیه
در حالی که روزانش هم خوبه هنوز :|
ماله بقیه دوستان هم اینطوری هست؟
سلامنقل قول:
زنگ بزن 1899 شاید اکانتت فعال نشده
کسی میدونه این دانلود شبانه شاتل کی درست میشه؟ من سرعتم شبانه از 250 رسیده به 5 دیشب با پشتیبان شاتل چت کردم میگفت سرویس شما اشتراکیه و طبیعیه سرعتت ولی یه هفته ای هست اینجور شده من میخواستم برم یه ساله شارژ کنم ولی این سرعت درست نشه شرکت و عوض میکنم به احتمال برم مخابرات پارس آنلاین ناراضم قبلا اونجا بودم.
کلا نظر شما چیه این سرعت شبانه موقعتی یا نه؟
نقل قول:ممنون دوستاننقل قول:
وصل شد. مشکل از یوزرنیم بود.
مبارک باشهنقل قول:
من پارس آنلاین داشتم همین طوری بود الان مخابرات نامحدود دارم شب و روز فرق ندارهنقل قول:
ممنون از توضيحاتت رامين جان.نقل قول:
الان به پشتيباني زنگ زدم دوباره همون زن ابلهه برداشت :19:!.
بهش ميگم سرويس من ديگه با حالت pppoe وصل نميشه فقط با حالت بريج ميتونم كانكت شم ! اگه ميشه mac ادرس رو ريست كن.
مگه : خب اين كه مشكل جدي نيست با همون كانكت شو ! منم همونجا 2/3 تا فحش آبدار كردي حوالش كردمو گوشيرو قطع كردم (البته فكر نكنم فهميده باشه ، از اين بچه تهروني ها بود:27::31:).
خب دوستان با اين كاري كه من كردم فكر نكنم ديگه واسم درستش كنن :31:!.
ماه بعد هم برم واسه تمديد همين مشكل هست يا ديگه درست ميشه ؟؟؟!
موفق و پيروز باشيد:40:.
جدا فحش دادی بهش!!!!:31:نقل قول:
کارت ساخته اس الان خونتون تحت محاصره اس خودت خبر نداری
بزودی هم به جرم تحدید جان رهبر اعدامت می کنن!!!:20:
---------- Post added at 02:16 PM ---------- Previous post was at 02:14 PM ----------
مبارک باشهنقل قول:
چه سرعتی گرفتی؟؟
کیفیتش خویه؟؟
مرسینقل قول:
512 گرفتم. متوسط سرعت دانلود حدود 60 هستش.
فکر می کنم خوبه. من تهران 256 داشتم که سرعت دانلود 29 بود.
نقل قول:
بازم زنگ بزن اگه مرده بر داشت بهش بگو اگه بازم زنه بود بگو کاری نداشتم خواستم به خاطر زحمتاتون ازتون تشکر کنم :27:
حالا فوش ها چی بود پخ کن برام :27::31:
من چند روزیه دوباره سرعت اینترنتم مثل قدیم خوب شده،سرعت دانلود کمتر از 60 نمیشه!!بهر حال خیلی راضیم.
ولی چند روز دیگه شارژم تموم میشه، به نظرتون دوباره مخابرات شارژ کنم یا حسابگر؟
یه سوال دیگه، من فقط بعضی شبها به اینترنت دسترسی دارم و بیشتر هم شبها وقت اینترنت دارم، دنبال یه اینترنتم که سیار! باشه، به نظرتون چکار کنم؟ edge بهتره یا وایمکس؟؟ و ...
من شاتل دارم چند روزه که گذشته به هفته رسیده که شبانه سرعتم از 250 به 5 رسیده خواستم ببینم ماله شما هم همینجوره ؟
طبیعیه یا کاره خودشونه؟
چرا اینقدر قطعی داره ؟
در طول روز تو این دو روز 2 الی 3 بار قطع میشه و وصل میشه ؟
تهران اینجوری نبود.
مال من که مشکلی نداره قطعی اصلا نداشتم .نقل قول:
با سلام من یک مشکل جدید پیدا کردم و اون این است که رو pppoe وصل نمی شه و حالت bridge هم ارور 619 می ده مگر اینکه زنگ بزنم پشتیبانی و ریست کنم و یعد از او وصل می شم اما همین که مودم خاموش روشن میشه همان اش همان کاسه راهی نداره که درست شه
سلامنقل قول:
این قطعیاش خیلی رو اعصابن!
پاوه هم گهگاهی اینطوری میشه اوضاعش
هفته قبل من 5 دقیقه وصل میشدم،15 دقیقه قطع میشد،بازم 5 دقیقه وصل . . .
ولی این 2-3 روزه خوب بوده و واسه منم قطعی نداشته(گوش شیطون کر:دی)
منم مشکلی ندارم و نداشتم :10:نقل قول:
مودمت چیه ؟نقل قول:
منم قطعی نداشتم . همچین مواقعی مودم رو خاموش روشن کن
مودم من TP-Link W890 هستش.
من تهران این مشکل رو نداشتم. اینجا اینجوریه. البته خدا رو شکر فعلا که طولانی نبوده.
دوستانی که میگن مخابرات قطعی نداره
عزیزان من اگه کل روز رو بازی آنلاین بکنید اونوقت می بینید چندبارش قطع شدید ! لول!
در ضمن مخصوصا اگه روی بریج باشید !
وگرنه وقتی استفادتون دانلوده و روی pppoe اونوقت خودش دوباره کانکت میشه
و اغلب دانلودرها شعور ادامه پیدا کردن بعد از قطع و وصل مجدد
پس مخابرات روزانه قطعی داره حداقل یکی دوباره!
پینگش گاها میره روی 300
اما عموما 250 هستش
و کلا خاک وچوک این اینترنت مزخرف کشورما!
به امید ..... لول
سلام خسته نباشید می خواستم بدونم واقعاً هزینه 1m در شهرستانهای کرمانشاه همون 41 هزار تومانه یا نمایندگان مخابرات میخوان اخاذی کنن؟:41:
جافی جان :31: :16:مردم از خنده آخه این چه اسمیه :31::31::16::16::16:نقل قول:
برو تو سایت :31: [HTML]www.tcnet.ir[/HTML] قیمتهای مخابرات هست :31::16:
---------- Post added at 02:20 AM ---------- Previous post was at 02:15 AM ----------
دوستان سربازی معاف شدم
:26::26::26::26::26::26::26::15::15::15::thumbsup: :thumbsup::thumbsup::34::34::34:
:33::33::33::26::26::7::7::7::27::27::27::5::5::5:
خوش بحالت من که تو غیبتم، ولی خیلی پر رو شدم حتی به نظام وظبفه هم سر نزدم. منتظر نامه و یا اخطاریه هستم.:41:نقل قول:
خوش به حالت من باید کامل سربازی رو برم البته فعلا نهنقل قول:
آی سربازی :44:
خیلی جالبه تو هر پست یه بار نوشتی من تهران که بودم ...نقل قول:
خدایی خودت خسته نشدی ؟؟؟