سلامنقل قول:
منم میخوام hx800 از بانه بخرم.ببینم روش باید 2 تا عینک و یه لیزر باشه با اینا خریدی؟ کیفیت تصویرش چطوره؟ 3d ازش گرفتی؟
Printable View
سلامنقل قول:
منم میخوام hx800 از بانه بخرم.ببینم روش باید 2 تا عینک و یه لیزر باشه با اینا خریدی؟ کیفیت تصویرش چطوره؟ 3d ازش گرفتی؟
نقل قول:
سلام
ارزان ترین مدل 3D پلاسما فکر کنم برای سامسونگ باشه که قیمت اون 968 هزار تومان بود که بعد از افت قیمت اخیر الان نزدیک 905 هزار تومان مدل D495 که کیفیت تصویرش HD >
روی تلوزیون 2 تا عینک سه بعدی هم هست البته یه DVD بصورت اشانتیون تو تمام نمایندگی ها روی دستگاه هست که قیمتی که من دادم بدون اون هدیه است که مدل 9800 و قیمت حدود 65000 تومان داره .
سعی می کنم فردا لیست جدید قیمتها برای تلوزیون های سامسونگ رو اینجا قرار بزارم .
ضمن تشکر فراوان از شما دوست عزیزنقل قول:
این مدل با این قیمت چند اینچ هست؟
ارزش خرید داره؟(از نظر کیفیت تصاویر 2 و 3 بعدی ، زاویه دید و ...)
منتظر قیمت بقیه مدل ها هستم.
مرسی
سلام دوستان
ببخشید میخوام یه ال ای دی یا ال سی دی بخرم تا 400 تومن هم بودجه دارم اگه قیمت پایین تر هم بود چه خوبتر اندازش هم 27 اینچ به بالا باشه پورت hdmi داشته باشه Divx هم ساپورت کنه
اگه مانیتور هم سراغ دارید بهم بگید
مدلی که گفتم 43 اینچ از سری جدید سامسونگ یعنی سری D که تیونر داخلی دیجیتال هم دارهنقل قول:
کلا به نظر من چیز خوبی از نظر تبدیل 2 به 3 که من خودم تست کردم جالب نیست چون این تلوزیون HD نه full HD
اما تبدیل 2 به 3 توی LED های مدل بالا هم که من تست کردم چیز خاصی نیست فقط تصویر برجسته میکنه عمق خاصی به تصویر نمیده اما چون پخش کننده 3D ندارم فعلا نمی تونم تصویر سه بعدی واقعی رو روش تست کنم شاید فیلم سه بعدی واقعی رو خوب نشون بده .
یک مدل پایین تر از همین مدل PS-43D455 که 43 اینچ دقیقا مثل همین مدل فقط قابلیت 3 بعدی نداره قیمش 787 هزار تومان 51 اینچ همین مدل یعنی PS-51D455 قیمتش 1 ملیون 139 هزار تومان .
در مورد ارزش خرید من چیز هایی که به ذهنم می رسید و تست کردم به نظر پلاسمای 43 اینچ با توجه به قیمتش چیز مناسبی البته چون تازه امده اند نمیشه در باره کارائیش به طور دقیق نظر داد من یه فیلم با کیفیت HD 480p و رزولوشن 848×480 رو روی این پلاسما و LED 6960 D تست کردم به نظر من پلاسما کیفیت بهتری داد .
یه خبر هم در باره عینک های سامسونگ بدم از دیروز سامسونگ قیمت عینک هایش که 120 هزار تومان بود به 35 هزار تومان کاهش داده البته عینک های جدید سامسونگ دو مدل بود یکی شارژی که از طریق پورت یو اس بی شارژ می شد و یکی دیگه باطری که باطری گرد از همین ها که روی مادربرد ها هم هست از انها می خوره که عینک های روی تلوزیون های 3 بعدی سری D هم از همین نوع هست .
سلام
قیمت 40hx800 قیمت گارانتی اصلی رو میخوام
سلام
با بودجه 800تومنی ما اقشار کم در امد که رومونم زیاده تلوزیون lcd یا led حداقل 40 خوب چی میتونم بگیرم
می خوام برمم بانه بگیرم
جواب منه اقشار کم درامد رو کی میده حالا!!!!!؟؟؟؟
samsung d550:650-700نقل قول:
lg
سلام :20:
قیمت "37 "42 LG SMART LED LV55000 رو کسی میدونه :9:..؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپاس.. :11:
سلام دوستان این اولین پستمه اگه میشه قیمت این دو پلاسمای سامسونگ رو بهم بدین بدون گارانتی تو بانه یا جاهای دیگه.D585 &D6940.
اشتباها 6960 رو نوشتم 6940 تصیحیحش می کنم.نقل قول:
سلام مجدد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت "37 "42 LG SMART LED LV55000 رو کسی میدونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپاس.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دوست عزیز 6940 درسته-6940 از 6960 پایین تره البته به نظر من کیفیتشون مثل هم هنقل قول:
سلام
قیمت 40hx800 قیمت گارانتی اصلی رو میخوام
D6000 معادل D6920 سام سرویس هست؟؟
قیمت d6920 چنده؟
بله. اینا هم روش بود.3D هم هست ودیگه اینکه آخرین مدل 40 اینچ سونی این مدل هست دیگه. کیفیت من که میگم خوبه ولی خوب به نظر من تنها عیبش اینه که موتور پردازش تصویرش Bravia Engine 3 هستش ولی اونایی که X-Reality هست تصویرشون بهتره.نقل قول:
دوستان برای بارکد می تونید بدون نرم افزار هم متوجه بشید.
توضیحات تو این لینک هست:
[HTML]http://www.drhedayati.com/forum/showthread.php?tid=304[/HTML]دوستان دیگر هم یه اصل اساسی وجود داره برای خرید تو همه موارد و اون اینه:
تمام فروشنده های تمام بازارها دروغگو هستند و من حرف هیچ کدام را قبول ندارم مگر اینکه خلافش ثابت شود.
بنابر این وقتی از ده جا بپرسید بالاخره 3 تاشون مث هم حرف می زنند و اینجاست که شما تشخیص می دید که کی راس می گفت کی دروغ و این جوری معمولا کلاهی سرتون نمی ره!
البته اضافه می کنم من قصد توهین به کسی یا فروشنده ای را نداشتم. مرسی
سلام دوستان.
قیمت led 46 اینچ سونی چنده؟
اسم مدلشو نمی دونم.
قیمت 42lw4500 کسی داره با گارانتی ؟
لطفا:thumbsup:
سلام من قیمتLW65100-42 اینچ رو می خواستم لطفا اگه کسی قیمت بانه رو هم داره بگه
1690000 تومان با گارانتینقل قول:
.........................نقل قول:
سلام
سونی مدل
EX520
سایز 46 دو بعدی
1400000 البته بانه
تهران هم 2 تومن:11:
سلام دوستان یه سوال داشتم
این سایت این tv 40D6960 رو با این هدایا میده
میخواستم بدونم نمایندگی هم این هدایا رو میده؟؟؟ یا این سایت فقط اینجوریه؟؟کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=43617
ماشالا به سامسونگ که 85 هزار تومان اضافه می خورده این مدت!نقل قول:
سلام
اگه میشه یک تلویزیون 3d زیر 2 میلیون تومان معرفی کنید
سایزش هم هر چی بزرگتر بهتر
ممنون
:46:
سلام ببخشید قیمت sharp 40le830m رو میخواستم>
سامسونگ 51D585 پلاسما قیمت نمایندگی با گارانتی 1729000 توماننقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون
ولی من در مورد پلاسما عیب های زیادی شنیدم
ال ای دی به نظرتون بهتر نیست؟
نظرتون در مورد nx720 چی هست خیلی تاپیک دیدم در موردش هست مدل 46 قیمت 2100000
چطوره؟ چچیز بهتری هم هست؟
ممنون
:11:
سلامنقل قول:
بله این هدایا تو همه نمایندگی های سام سرویس روی تلوزیون ها هست و مختص این سایت نیست حالا بعضی قیمت پخش کننده رو کم می کنند و قیمت بدونه اون می زنند که حدود 1.933000 میشه قیمت پخش کننده بلوری 5900 هم حدود 240 هزار تومان اگر خواستید قیمت دقیق تک تک انها رو براتون پی ام می کنم .
همان 6960 درسته توی پلاسما های فقط 6960 داریم و 6940 نداریمنقل قول:
اما توی LED هم 6960 هست و هم 6940 که همانطور که فرمودید کیفیت دقیقا یکی حتی قاب دور هم دقیقه یکی تنها فرق این که مدل 6960 مجهز به وب بروزر و مودم وای فای داخلی
d6920 قیمتش در حدود 1430000 تومان دقیق یادم نیست البته این قیمت بدونه اشانتیون پخش کننده بلوری 5900 ولی روی تلوزیون 2 تا عینک 3 بعدی همراه 1 فیلم و همچنین مودم وایمکس و 2 سال اشتراک رایگان وجود دارهنقل قول:
سلام يك ال اي دي تاقيمت يك ميليون هفتصد،هشتصد در ضمن 46 اينچ در ضمن قيمت بانش رو هم بگيد ممنون
در ضمن اين مدلاي اسمارت سامسونگ چيه چه امكاناتي دارن ؟
قيمت c6900 سامسونگ 46 اينچ چنده
دوستان قیمت sony ex72 32 inch چنده؟بعد ارزون ترین 32 اینچی که میشه خرید چیه؟
يك ال اي دي 46 اينچ
در ضمن قيمت c6960 سامسونگ 46 اينچ چنده
ممنون میشم دوستان قیمت
samsung d585
samsung led d5000
رو بهم برسونن البته با گارانتی و بدون گارانتی مهمه .
بازم ممنون
درود:8:نقل قول:
اگر طرف دار تصاویر فوقالعاده عادی دو بعدی با مصرف انرزی پایین .و دوام پنل(افت رو به زردی پنل)
مسلما برند سونی حرف واول واخر رو میزنه؟:8:
سری ex720-3d با قیمت 1800 بدون گارانتی بسیار عالی البته 46 اینج
یک کم بالاتر میشه Sony -kdl-nx720-3dکه با پنل نور ال ای دی دینامیک تصویرش حرف نداره در میاد 2100
واگر طرف دار تصاویر سه بعدی بدون لرزش هستید وهمچنین پخش فرومتهای مختلف از طریق فلش وهمچنین اسمارت بودن؟
ال جی 6500 گزینه خوبی ؟ :10: این مدل با گارانتیش 2100 ولی 4500 این مدل قیمتش1600
فرقش هم اینه که اسمارت نیست و100 هرتزه؟
ولی پخش تصویر دو بعدی سونی بی نظیره تقریبا با سری 8000 سامی جون برابره؟:27:
LED 46 مدل D5550 قیمتش 1740000 تومان البته بدونه اشانتیون قیمت سری C رو هم ندارمنقل قول:
آقا این EX520 قیمتش چنده تو تهران؟
یکی از دوستان اینجا گفته 2 یه نفر از عزازان تو تاپیک دیگه قیمت تهرانشو می گفت 1.5
آخر کدومه؟
سلام من هفته پيش از تهران ex520 46 اينچ رو 1990 گرفتمنقل قول:
دوستان ارزون ترین LED SONY که FULL HD هم باشه چنده؟و مدلش چیه؟بعد LCD هم FULL HD داره؟تو 32 اینچ؟