بعد از اجرا، با این پیغام مواجه میشم:41::نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بعد از اجرا، با این پیغام مواجه میشم:41::نقل قول:
[QUOTE=x_fashist_x;5431821]FIFA 11 Demo Stadium Changer
دانلود:کد:http://www.moddingway.com/screenshots/files/5506/big.jpg
کد:http://uploaded.to/file/t7uzyj
من این فایل را اجرا کردم.یه ورزشگاه اضافه میشه به بازی که اونم بدون تماشاچیه.درسته؟اما بعد اجرای این فایل ببینید اینیستا چه شکلی شده؟:18:کد:http://hotfile.com/dl/70554285/d58e866/FIFA11DemoStadiumChanger.rar.html
اين كارو انجام بده (شايد) جواب داد،روي فايل setup كليك راست كن و perpertis رو بزن و روي تب Compatibility كليك كن و تيك گزينه run this program……… سرويس پك3 رو بزن ،احتمالا جواب بده.....نقل قول:
من این فایلو را دانلود کردم و نصبش کردم.ولی طبق تصویر پایین باید patch بازی را تو قسمت اول وارد کنی تا بتونی توپ را تغییر بدی؟من هر کاری کردم نشد میشه راهنمایی کنی باید چی کار کنم؟نقل قول:
اینم توپ های بازی:
[QUOTE=benyaminbahadori;5433542]:16::16::16:نقل قول:
:12::12::12:
مشکل من با لرزش تصویر حل شد ، اونایی که کارت ati دارن :
توی 3d setting برید بعد anti-aliasing رو روی 8x قرار بدید
anisotropic filtering رو روی 16x قرار بدید
catalyst A.I رو off کنید
امیدوارم به درد کسی بخوره .
FIFA 11 "New Skills" Tutorial (Xbox 360)
ببخشید اگه تکراری بودکد:http://www.youtube-nocookie.com/watch?v=CVOUWkYjDak
جواب نداذ:41:نقل قول:
شما پوشه ی fifa11 رو از توی ducument پاک کن...نقل قول:
البته یه جا کپیش کن که شاید لازم بشه....
شما توی ستینگ قبل از بازی که توی FIFA 11 Demo\Game\fifasetup هستش برو و گزینه ی wait for Vsync رو غیر فعال کن.نقل قول:
اگه باز هم نشد می تونی تنظیمات بالاییش رو کم تر کنی تا درست و روون اجرا بشه...
سلام دوستان
من دموی کم حجم شده(280 مگ که بعد نصب میشه 400 مگ) را نصب کردم و یه مشکلی دارم با جوی استیک.
وقتی تو تنظیمات گیم پد میرم و تمام تنظیماتو انجام میدم با استیک سمت راستم مشکل داره و فقط دو جهتشو قبول می کنه در حالی که دسته کاملا سالم است. مشکل چیه؟ضمنا وقتی که انالوگ دسته رو روشن می کنم.جهت ها با استیک سمت چپ جا به جا میشه که خیلی مسخرس!
حالا کسی می تونه منو راهنمایی کنه؟
برای این مشکل دوستمون یه راه حل خوب پیدا کرده ....:46:نقل قول:
نقل قول:
اقا دستت درد نکنه اما هنوز یه مشکلی دارم.اون هم اینکه استیک چپمم جهت بالا و چپش کار نمی کنه.مشکلش چیه؟
سلام کسی میتونه دموی کم حجم شده ی FIFA 11 را بذاره خواهش میکنم یک نفر بذاره
منم همین مشکلو دارم و هنوز نتونستم برطرفش کنم...فعلا برای تغییر رزولوشن و گرافیک بازی می تونی از فایل fifasetup_default.ini که تو همون پوشه fifasetup وجود داره استفاده کنی...با نوت پد بازش کن و مقادیر طول و عرض صفحه رو تغییر بده، بعلاوه مقدار RENDERINGQUALITY رو هم زیاد کن تا گرافیک بازی بره بالاتر.((البته قبل از این که فایلو باز کنی، فایلو از حالت read only خارج کن))نقل قول:
دوستان کسایی که تنظیماتو روی حداکثر گذاشتن یکی لطف کنه متن داخل فایل fifasetup_default.ini رو اینجا بزاره تا منم بتونم گرافیکمو رو بالاترین درجه تنظیم کنم.
الان من تست کردم دیدم همچنان مشکل استیک های جوی استیک را دارم!!تو رو به خدا یکی راهنمایی کنه!
توی دموی کنسولی این گزینه جدیدی که به بازی اضافه شده بنظرتون عملکردش چیه ؟ منظور این گزینه هستش : atuo switching move assistance که میشه هم غیر فعاش هم و یا اینکه میشه فعالش کرد بصورت فعال با کم تاثیر ویا فعال با تاثیر زیاد .
توضیحاتی که خودش داده به اون چیزی که توی بازی اتفاق میفته خیلی مطابقت نمیکنه . توی توضیحاتش اومده که وقتی شما فعالش میکنید بازیکنی که بهش سوویچ میکنید به مسیری که قبل از سوویچ کردن در اون مسیر حرکت میکرد همچنان ادامه میده البته فقط برای چند لحظه .
حسین توجه کردی تو پنالتی یه باگی هست تقریبا... وقتی دروازه بانت رو مبری یه یه گوشه غریب به اتفاق میزنن همونجا :دی
تازه دموی من هر نیمش دو دقیقه و اندی ثانیه هست !!
حسین این موضوع برا دفاع کردنه... چون تو دفاع مثلا داری بازیکن رو میاری عقب و یه لحظه باید سویچ کنی رو بازیکن دیگه... اگه خاموش کنی این حالت رو بازیکنت وایمیسته ولی اگه رو high باشه به حرکتش ادامه میده.. تو حمله 100 درصد نباید استفاده ای داشته باشه چون نمیتونی وقتی توپ دستت هست بازیکن عوض کنی !!نقل قول:
توی دموی کنسولی این گزینه جدیدی که به بازی اضافه شده بنظرتون عملکردش چیه ؟ منظور این گزینه هستش : atuo switching move assistance که میشه هم غیر فعاش هم و یا اینکه میشه فعالش کرد بصورت فعال با کم تاثیر ویا فعال با تاثیر زیاد .
توضیحاتی که خودش داده به اون چیزی که توی بازی اتفاق میفته خیلی مطابقت نمیکنه . توی توضیحاتش اومده که وقتی شما فعالش میکنید بازیکنی که بهش سوویچ میکنید به مسیری که قبل از سوویچ کردن در اون مسیر حرکت میکرد همچنان ادامه میده البته فقط برای چند لحظه .
09
TO FIFA 11
تو همین چند تا بازی معدودی که انجام دادم، یه سری اشتباه ناجور از دروازبان و مدافعین دیدم که تاپ هاش رو فیلم گرفتم:
اولیش گلیه که از وسط زمین به رئال زدم. با بویان کرکیچ :wub: که قدرت مجموعش فقط 77 ه! البته این گل خیلی حال داد :27: ولی فکر می کنم ضعف دروازبان رو نشون میده:
دومی قاطی کردن دروازبان و دفاعه که والدس توپ رو می کوبه به سینه بوسکتس و بعد حمله می کنه بهش تا توپ رو بگیره: :31:کد:http://www.fcbarcelona.ir/ME/Games/FIFA11PCBugs/1.MP4
سومی که در نوع خودش شاهکاریه! دروازبان میره پشت دروازه :18: و همون جا یه تور پشت می چسبه! منم که شگفت زده شده بودم و یادم نبود که شوت تو حالت دستیه، دروازه خالی رو زدم بیرون، تا دروازبانم یه نفسی به راحتی بکشه :27:کد:http://www.fcbarcelona.ir/ME/Games/FIFA11PCBugs/2.MP4
اینم که معرکه س! با بویان :40: توپ رو از وسط زمین بردم از لای دفاع جلو و از زاویه 0 درجه گل زدم :27:کد:http://www.fcbarcelona.ir/ME/Games/FIFA11PCBugs/3.MP4
بازی ها هم در حالت Professional انجام شده! اینا قابل توجه کساییه که میگن نمره این بازی 10 از 10 ه (که شاید 8 منصفانه باشه) و منتظر یه اشتباه از دروازبان های PES هستن تا کل کونامی رو زیر سوال ببرن! :13:کد:http://www.fcbarcelona.ir/ME/Games/FIFA11PCBugs/4.MP4
دفعه بعدی به سایتای معتبر بازی مثله GS یا IGN میگیم که جای نقداشون نقدای منتقد بزرگی مثله شما رو بزارن !!! ماشالله بسیار زیبا نقد می کنید و بعد از بقول خودتون چند بازی معدود تونستین نمره با ارزش 8 رو به این بازی که از نظر سایتای بسیار بهترین بازی ورزشی سال بود به این بازی اختصاص بدید !!!نقل قول:
بازی ها هم در حالت Professional انجام شده! اینا قابل توجه کساییه که میگن نمره این بازی 10 از 10 ه (که شاید 8 منصفانه باشه) و منتظر یه اشتباه از دروازبان های PES هستن تا کل کونامی رو زیر سوال ببرن! :13:
دوست من فکر نکنم با حجم کم باشه فقط پارت پارت کردن این کم حجم ترینشون هستش 4 پارت 255 مگابایتی با یکی 135 مگابایتینقل قول:
موفق باشیکد:http://95.168.179.84/p30world/Mostafa_NBA/fifa11/fifa11_pc_demo_EU.part1.rar
http://95.168.179.84/p30world/Mostafa_NBA/fifa11/fifa11_pc_demo_EU.part2.rar
http://95.168.179.84/p30world/Mostafa_NBA/fifa11/fifa11_pc_demo_EU.part3.rar
http://95.168.179.84/p30world/Mostafa_NBA/fifa11/fifa11_pc_demo_EU.part4.rar
http://95.168.179.84/p30world/Mostafa_NBA/fifa11/fifa11_pc_demo_EU.part5.rar
اتفاقا منم چند تا سوتی شدید از دروازه بان (البته فقط والدز ) دیدم سرم سوت کشید (یعنی والدز انقد سوتیه !!!؟)نقل قول:
مهم ترین اشتباه دروازه بان تو این چندتا سوتی اومدن بیرون دروازه برای دور کردن پاس تو در های محکم هست.
راستی به سلامتی تونستم یه چند تا گل درست حسابی با Manual بزنم :26:
اینم یه چند تا ویدئو باحال (اعم از گلای باحال - سوتی های والدز - دو تا حرکت تاکتیکی که به گل نمیرسن ) که همه تو حالت Manual هستند.
[HTML]
http://www.4shared.com/file/xeZdx4oa/WE_ARE_11.html
[/HTML]
این حالت دستیش خیلی حال میده ولی خیلی سخته شوت هاش
توی فیفا سوتی و اشتباه دیده میشه ولی اشتباه کردن و سوتی توی PES رسمه و شده عادت :2:
واقعا در عجب از کسانی که فیفای نکست رو بازی کردن ولی باز هم نمی خوان قبول کنن که فیفا یک اعجوبه اس
این می تونه 2 تا دلیل داشته باشه.
1- دید تعصبی و اسطوره ای به بازی PES
2- عدم علاقه به بازی سبک سیمولیشن و نشون دادن علاقه به چیزی که بشه توش جادو جمبل کرد... PES اصلا با واقعیت فوتبال تناسبی نداره... دیگه نسخه 2010 بازی PES ته حماسه گری بود از اسطوره هایی به نام زلاتان - مسی - کریس رونالدو و ... که 10 ها برابر قدرت واقعی شون توی دنیای فوتبال می تونستند کارایی داشته باشن. توی PES اگه گل لازم داشتی کافی بود از زاویه بسته شوت بزنی تا توپ رو برات بکاره توی ریباند رد خور نداشت... ولی آیا توی فیفا هم همیشه همینطوره؟
کاسیاس والدس اولی کان دروازبانان بزرگی بودن و هستند که اشتباه هم می کنن ولی دروازبانان آسیایی و سطح پایین کارشون اشتباه هست حالا میشه این دوتا رو مقایسه کرد و گفت کاسیسا و والدس و بوفون و .. اشتباه می کنن پس بنابراین یه چیزی مثل وحید طالبلو هستند؟ اصلا کیفیت اینها یکیه؟ شما میای یه چیزایی از فیفا پیدا می کنی اسمش رو می ذاری باگ باگ به این می گن که همش مستمر باشه اونقت باید به PES با اون شرایطش چی گفت؟
حتی اینها که گذاشتید هم تا صد سال سیاه نمی تونه ثابت کنه فیفا از PES ضعیف تر عمل می کنه یا حتی به اندازه PES
نمی خوام الکی بگم اینا مشکل نیست بله هست و ایده آل اینه که حتی همین ها هم نباشه... ولی وقتی صحبت مقایسه می شه. PES گند زدناش 100 برابر اینه
بعضی پستها رو که میخونی اصلا منظور و قصدشون کاملا مشخصه
جالبه دوستان میان اینجا کلیپهای اشتباهاتی که از فیفا دیدن رو میذارن بعد که من اونجا از بازی انتقاد میکردم حرفم رو قبول نداشتند
و اکثرا جبهه گیری میکردن و میگفتن هدف خاصی رو دنبال میکنی
دوستانی که این همه به خودشون سختی میدن تا مشکلات فیفا رو در بیارن و بصورت کلیپ برای عموم به نمایش بذارن
برن یک دست PES بازی کنن مطمئنا توی همون دست اول میشه سه چهار تا کلیپ توپ برای سوتی ها و باگهای کونامی رو کرد
مثل من که داشتم PES بازی میکردم...ضربه کرنر بود و ما هم خیر سرمون با یک دفاع یکی از تیرها رو پوشش داده بودیم
ولی وقتی کرنر زده شد و بازیکن حریف ضربه سر رو زد توپ از توی شکم آباته (بازیکن میلان) رد شد و رفت توی گل.
اگه من میخواستم از این سوتی ها و ضعف ها کلیپ جمع کنم و بذارم توی تاپیک الان 1000 تا به پستهای من اضافه میشد..شاید هم بیشتر.
این چیزهایی که میذارین توی هر بازی پیش میاد...از بازی های استراتژیک گرفته تا اکشن - ادونچر یا همین بازی های ورزشی.
هیچ چیزی و هیچ کسی کامل نیست...
ولی اگه میخواین مشکلات بازی رو بازگو کنین روش های بهتری هم از این کلیپ گذاشتن هست و میشه با توصیف مشکلات اونا رو بازگو کرد.
اینطوری یعنی قصد فقط نشون دادن نقاط ضعف بازیه ولی اگه اگه قرار بحث منصفانه داشته باشیم بهتره یک نقد دو طرفه از دو بازی هم سبک داشته باشیم.
در ضمن این رو هم فراموش نکنیم که این نسخه دمو بازی هست و کد 80% اونه اگه اشتباه نکنم و کلا توی نسخه های دمو این مشکلات معمولا پیش میاد.
احتمالا توی نسخه اصلی برطرف میشه یا شدت اون کمتر میشه
من نمیدونم اینجا چرا این همه بحث وجود داره که fifa بهتره یا pes......شما باید چند تا چیز رو ملاک قرار بدید برای مقایسه..اول امتیاز ها ونقدهای این دو بازی که حدود 3 ساله کلا کفه طرف fifa هستش........ اگر اینو قبول ندارید باید برید سمت میزان فروش که تو اونم خدا رو شکر مشخصه چی به چیه......... .
بشینید نقدها رو بخوونید متوجه میشید چه خبره...........بیخوودی پست نزنن بعضی ها.....(البته مخاطبم دوستای گل نیستن بعضی انسانها هستن)
راستی بازی اولین امتیاز خودش رو گرفته که تقریبا میشه گفت برای یه بازی ورزشی خارق العاده مسوب میشه.......:
Game master : 94/100
سلام دوستان
من تازه از سفر برگستم
یه تک لینک دانلود دموی بازی رو میخواستم از خود سایت FIFA (عین PES که در پست 2 گذاشته شده)
ممنون
این لینک واسه pc هستنقل قول:
کد:http://static.cdn.ea.com/fifa/u/f/fifa11_pc_demo_EU.zip
هر کس فیفا نکست رو تجربه نکنه نصف عمرش بر فناست
کسایی هم که میگن خوب نیست بله شما فقط 1 بار بازی کردین انتظار دارین با 1 بار بازی کردن باهاش کیف کنین
این به خاطر اینه که یه عمره دارین pes بازی میکنین به فوتبال ارکید عادت کردین
هر کس میگه فیفا بده فقط کافیه 2 3 ساعت بازی کنه اون هم تو حالت دستی اونوقت مزه فوتبال واقعی رو میفهمید
من خودم pes باز بودم ولی از موقعی فیفا اومده طرف pes نرفتم چون 3 4 ساعت بکوب بازی کردم دیدم این فوتبال نه اونی که یه عمر بازی میکردم
داشتم بازی میکردم به 1 صحنه جالب برخوردم
توپ توی موقعیت خطرناکی بود بعد من توپ رو زدم تو اوت دقیقا جایی که کمک داور بود بعد کمک داور جاخالی داد خیلیل واسم جالب بود
یا مثلا وقتی شوت میزنی چمن از زیر پاش کنده میشه
از این چیزا زیاد داره واقعا هر چی راجع به فیفا و این فوتبال بگیم کم گفتیم
حاجی مال شما که خوب بوده، مال ما داور لطف فرمودن با پای گرامی توپ رو در اختیار رونالدو قرار دادن که اون کوبید تو تیر! :31:نقل قول:
راستی یه چیزی، دیدید چقدر درگیری دو تا بازیکن فیزیکی با هم خوب کار شده؟
دروگبا داشت میرفت با پویول دنبالش اوفتادم تنه ها رو که دیدم کیف کردم :31:
من که pes باز خفن بودم با 1 بازی عاشقش شدم از روزی که fifa 11 demo رو بازی کردم سراغ دموی pes نرفتمنقل قول:
من کسی بودم که pes 6 رو توی مستر لیگش تا فصل 2040 رفتم با رونالدینهو 1000 گلزدم قبل از بازنشستگیش توی مستر لیگ....
حالا اعتراف می کنم 2011 سال فیفا می باشد ...
بی صبرانه منتظر نسخه کامل هستم....
قصد من از ارسال اون کلیپ ها، همون طور که دوستان صبح و شبشون رو می ذارن تا با این حرکات PES رو زیر سوال ببرن، زیر سوال بردن فیفا نبود. برای من مهم نیست سایت کذا و شخص هکذا چه نمره ای به فیفا میدن، از 0 بدن تا 100، من بازی می کنم و لذتشو می برم، ولی هیچ وقت تو جَوش شهید نمیشم!
قصدم صرفا این بود که دیدگاه ها مشخص بشه، و ببینم چه کسایی با منطق و دلیل میگن فیفا بهتره، چه کسایی از روی تعصب، مثل کودکی که عروسکش رو محکم بغل کرده و اگر بهش بگی یه تار موش زشته، می زنه زیر گریه! انقدر که حتی تاب دیدن چند صحنه فجیع رو در بازی محبوبشون ندارن.
به هر حال من انقدر می فهمم که جایی که محل گرد هم اومدن طرفداران فیفاس، نخوام چهار نفر با خودم همراه کنم و به علایق و شعور و نظرات همشون توهین کنم، و گرنه ته ارسالم از اون نتیجه گیری های کودکانه می کردم!
تنها چیزی که منو آزار میده اینه که بعضی ها انقدر تعصب کورشون می کنه که واقعیت رو باور ندارن، مثل کسایی که میگن نمره این بازی 10 از 10 ه، شاید هم نمی دونن 10 از 10 یعنی بدون کمترین نقص، و در حد اعلای کمال. شاید هم انتظار این افراد چنان برآورده شده که به دنبال چیز بیشتری نیستن، ولی حتی هزار سال دیگه هم، هیچ مخلوق بشری نمره 10 از 10 نخواهد گرفت و نه تا آخر دنیا! و این نظر همون قدر ناپخته س که اگر کسی بگه PES نمره ش 10 از 10 ه، بهش ثابت می کنم که اینطور نیست!
به هر حال بهتر حدود و مرزهای تعصب و جوزدگی رو بشکنیم و اجازه بدیم عقل و منطقمون به جای غرائزمون حکمفرما باشن!
اگر هم دوست ندارید اینجا از ضعف های فیفا گفته بشه، مسئله ای نیست، فقط بگید. و گرنه من زمانی که گفتم نمره فیفا از نظر من 8 از 10 ه، یعنی گفتم 8 تا خوبی و 2 تا بدی، پس دنبال بد جلوه دادنش نبودم. که اگر بد بود، وقت خودمو تلف نمی کردم بخوام بازی کنم که از توش اشکال در بیاد.
بازم اگر کسی از اون ارسال ناراحت شده عذر می خوام، چون در واقع هیچ قصد خاصی نداشتم! :20:
داداش حرفای شما متین ولی اینجا کمتر کسی گفته که فیفا مشکل نداره. چون همیشه بچه ها بازی فیفا رو با رقیبش یعنی pes مقایسه میکنند و به خاطر مشکلات فراوانی که تو pes وجود داره فیفا مثل یک بازی بی نقص میمونه (که صد البته این بازی نسبت به فوتبال واقعی تفاوتها و عیبهای فراوانی داره)نقل قول:
ولی داداش فیفا که پارسال فکر کنم 9.5 گرفته اگه سالی 1صدم هم پیشرفت کنه قبل هزارسال میتونه نمره 10 رو بزنه تو رگ:31:(شوخی)
مطمئن شدم حداقل در زمینه گیم به هیچ وجه وارد نیستید . بازی SuperMario Galaxy 2 بیش از 10 نقد نمره 10 / 10 گرفت . GTA IV حداقل بیست نمره کامل داشت . در حالی که پورت GTA رویps3 ضعیف بود و یا ماریو با سلایق خیلی جور نیست . پس شما دیدتونو عوض کنید 10 برای خداست !!! اونایی که 10 میگیرن همه نسبیننقل قول:
تنها چیزی که منو آزار میده اینه که بعضی ها انقدر تعصب کورشون می کنه که واقعیت رو باور ندارن، مثل کسایی که میگن نمره این بازی 10 از 10 ه، شاید هم نمی دونن 10 از 10 یعنی بدون کمترین نقص، و در حد اعلای کمال. شاید هم انتظار این افراد چنان برآورده شده که به دنبال چیز بیشتری نیستن، ولی حتی هزار سال دیگه هم، هیچ مخلوق بشری نمره 10 از 10 نخواهد گرفت و نه تا آخر دنیا! و این نظر همون قدر ناپخته س که اگر کسی بگه PES نمره ش 10 از 10 ه، بهش ثابت می کنم که اینطور نیست!
حالا نظرتون رو به نمرات فیفا و PES جلب می کنم.
FIFA 10 :
IGN :9/10
Gamespot : 9/10
PES
IGN :7.7/10
Gamespot : 6.5/10
میانگین نمرات از سایت معتبر متاکریتیک :
PES 78/100
FIFA 91/100
امیدوارم معنی میانگینو فهمیده باشید این میانگین بر اساس حدود 50 نقد بوده ( شامل نمرات تمام سایت های بزرگ)
نمراتو دیدین ؟ البته من مطمئنم این نمراتو یکسری سایت متعصب و گم نام مثله گیم اسپاتو IGN دادن وگرنه نمراتی که شما بدون تعصب به این دو بازی میدین اعتبار خیلی بیشتری داره !!!
میشه بگی PES چند تا خوبه چند تا بد !!!! (راستی معیار عالیی برای امتیاز بود شما 2 تا باگ و اشکال تو بازی ببینی 2 امتیاز از بازی کم می کنی !!!اونوقت 11 تا اشکال ببینی نمره میشه 1- !؟؟)نقل قول:
اگر هم دوست ندارید اینجا از ضعف های فیفا گفته بشه، مسئله ای نیست، فقط بگید. و گرنه من زمانی که گفتم نمره فیفا از نظر من 8 از 10 ه، یعنی گفتم 8 تا خوبی و 2 تا بدی، پس دنبال بد جلوه دادنش نبودم. که اگر بد بود، وقت خودمو تلف نمی کردم بخوام بازی کنم که از توش اشکال در بیاد.
:31:یه رفیقی همین حرفو تو دانشگاه زد . در مورد یه هورمون حرف زدم چیزی ازش نفهمید می گفت پرسیدم ببینم تو چیزی بلدی یا نه !!! منم یاد مارپل افتادم الانم دقیقا یاد همون کاراگاه افسانه ای افتادم !!!!نقل قول:
قصدم صرفا این بود که دیدگاه ها مشخص بشه، و ببینم چه کسایی با منطق و دلیل میگن فیفا بهتره، چه کسایی از روی تعصب، مثل کودکی که عروسکش رو محکم بغل کرده و اگر بهش بگی یه تار موش زشته، می زنه زیر گریه! انقدر که حتی تاب دیدن چند صحنه فجیع رو در بازی محبوبشون ندارن.
جالبه شما چنین حرفی رو میزنی !!!رفیق من برای یه ترمم باید نزدیک 2 یا 3 هزار صفحه مقاله و کوفت حفظ کنم بخدا اون قدری وقت ندارم که بخوام به پای خراب کردن و کوبوندن PES تلفش کنم !!!نقل قول:
قصد من از ارسال اون کلیپ ها، همون طور که دوستان صبح و شبشون رو می ذارن تا با این حرکات PES رو زیر سوال ببرن، زیر سوال بردن فیفا نبود. برای من مهم نیست سایت کذا و شخص هکذا چه نمره ای به فیفا میدن، از 0 بدن تا 100، من بازی می کنم و لذتشو می برم، ولی هیچ وقت تو جَوش شهید نمیشم!
+
خسته شدم از اینقدر نووب بازی ،دیگه سعی می کنم کمتر این دو تاپیک پست بدم و فقط ازبازی بی نظیر فیفا استفاده کنم
منظورت از کسی که گفته نمره FIFA 11 احتمال داره 10 باشه من بودم.نقل قول:
به هر حال بهتر حدود و مرزهای تعصب و جوزدگی رو بشکنیم و اجازه بدیم عقل و منطقمون به جای غرائزمون حکمفرما باشن!
در مورد موضوع نمره دهی به بازیها و مطالبی که در این مورد گفتی خواستم پاسخ بدم که دیدم امین به خوبی در این مورد توضیح داده لذا بهتر می دونم در مورد حرفتون درباره تعصب یه سری مطالب رو بگم!!نقل قول:
من یک سوال از شما دارم که قلوب ما را خوشحال می کنید اگر پاسخ بدین!
نام کاربری من چیه؟!
Konami-pes این نام کاربری رو روزای اول ثبت نام به دلیل عشق و علاقه زیادی که به PES داشتم انتخاب کردم! من شب و روزم رو با PES می گذروندم تا اینکه بعد از مشاهده برتری FIFA NEXT GEN نسبت به PES ، دیگه PES رو کنار گذاشتم چون واقعا PES در مقابل FIFA NEXT GEN خیلی ناچیزه!! اگر از روزای اول مطالب و صحبتهای تایپک FIFA 11 و تایپک PES 2011 رو دنبال کرده باشید می بینید که خیلی از کاربران که به شدت عاشق PES بودند و در واقع فن PES بودند و بارها در دو تایپک از FIFA بد می گفتند و اظهار می کردند که FIFA یک بازی مزخرفه بعد از اینکه امسال تصمیم گرفتند دموی FIFA 11 رو دانلود کنند کاملا نظرشون عوض شده تا جایی که تصمیم به ترک PES گرفتند! تازه فهمیدن که این همه می گفتند فیفا نکست فیفا نکست یعنی چی ! البته یه دو سه نفری هم بودند که بعد از مشاهده دموی FIFA 11 کماکان دموی PES 2011 رو بازی می کنند که این به علت علاقه و عادتی است که به سبک آرکد PES دارند هرچند که همین عده هم به برتری FIFA 11 نسبت به PES 2011 اعتراف کردند!!
دوست عزیز ، به خودت بیا !! ظاهرا این شما هستی که متعصبی نه ما!
به هر حال بهتر حدود و مرزهای تعصب و جوزدگی رو بشکنیم و اجازه بدیم عقل و منطقمون به جای غرائزمون حکمفرما باشن!!!!!!!!!
وسلام
امیدوارم یک موردی که زیاد بهش اشاره نشده برطرف شده باشه.
داور در نسخه 10 اغلب نزدیک صحنه ها بود اما در جایگیری زیاد خوب عمل نمی کرد که همین مسئله باعث میشد توپ زیاد به داور برخورد کنه که در این موارد من هم اکثراً شرمنده داور میشم!
من خیلی دلم می خواد بازی یک سری آمار بده.مثلاً اینکه یک بازیکن به فلان تیم تا به حال چندتا گل زده(البته نه هر بازیکنی،مثلاً فورواردها یا بازیکنان تاپ)یا اینکه تاریخچه بازی دو تا تیم بصورت آماری نشون داده بشه و یه سری آماری که فردوسی پور و مزدک خوراکشونه.
1 سوال
مطمئنید که این یه بازیه فوتباله ؟ اشتباه نمیکنید ؟
به نظر من این یه بازیه زنده تلویزیونی:31:
دیوونمون کرده فیفا با این فوتبالش:27:
من دارم میرم مسافرت ولی دوری از این فوتبال سخته دارم میریزمش تو لپ تاپ که تو سفر هم بزنم به رگ حالی کنم :27:
دوستان این عکس رو نگا کنید متاسفانه گوشیم ساده تا فیلم بگیرم تا حالا سه چهار بار واسم پیش اومده هیچکی جلو بازیکنم نیست یک تکل میره و توب رو یه وری میندازه
نیگا کنید
ولی خیلی باحاله مثل PES نیست که رونالدو وقتی میره کسی نمیتونه بگیرتش
خیلی باحاله