خیلی بد شد گفتیم اگه خدای ناکرده آلمان نتیجه نگیره هستیم و جواب میدیمنقل قول:
اما آلمان حریفش رو به خاک و خون کشید شما نبودی که خوب جوابشون رو بدی؟
عیبی نداره از الان میتونی جواب آرژانتینیارو بدی ما هم اگه توانش رو داشتیم همراهیت میکنیم
Printable View
خیلی بد شد گفتیم اگه خدای ناکرده آلمان نتیجه نگیره هستیم و جواب میدیمنقل قول:
اما آلمان حریفش رو به خاک و خون کشید شما نبودی که خوب جوابشون رو بدی؟
عیبی نداره از الان میتونی جواب آرژانتینیارو بدی ما هم اگه توانش رو داشتیم همراهیت میکنیم
سلام یوسف
چرا بن شده بودی؟
من بعد از بازی اومدم تو فروم تبریک بگم دیدم بن شدم در حالی که هیچ کاری هم نکرده بودم !!
اگه دست غیب اذیت نکنه با تمام وجود از تاپیک آلمان با کمک ژمنهایی همچون شما حمایت ودفاع خواهیم کرد،دوست ژرمنی من.نقل قول:
---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:21 PM ----------
سلام اشکان....نقل قول:
درست مثل خودم.....
نمیدونم...شاید بخاطر جلوگیری از درگیری احتمالی ما روبن کردن.
همونجور که تقاضا کردم بچه های آرژانتین تو تاپیک آلمان پست ندن
دوست دارم بچه های آلمان هم تو این تاپیک آرژانتین پستی ارسال نکنن
+
در رابطه با توهین ها و اظهارات نژادپرستانه (مثل تاپیک کدوم بازیکن زشت تره؟)
این آخرین اخطار هستش
لطفا رعایت کنید
وگرنه به حذف دسترسی کامل به انجمن
خیلی طولانی تر از 1-2 روز و 1-2 ماه منتهی خواهد شد
فکر میکنم که تو جو برد آلمان بودین متوجه نشدین دارین چی پست میدین.....:20:
ما نفهمیدیم پس این جناب چه گوارا از کجا پیداش شد؟نقل قول:
viva deutschland
خوشحالي روزنامههاي آلمان از گرفتن انتقام44 ساله از فوتبال انگليس
روزنامههاي صبح و عصر روز دوشنبه آلمان با بازتاب گسترده پيروزي پر گل تيم ملي فوتبال اين کشور مقابل انگليس، اين پيروزي را انتقام شکست مشکوک از اين تيم در سال 1966 ارزيابي کردند.
روزنامه زودويچه سايتونگدرمطلبي باعنوان افسانه گل سال ۱۹۶۶ ديگر مرد نوشت:
چيزي که دراين بازي مهمتر از پيروزي آلمان بود، پايان افسانه ۴۴ ساله و بحث داغ درباره گل مشکوک انگليس در آن بازي در بين آلمانها بود.
در ان بازي که در فينال جام جهاني ۱۹۶۶ برگزار شد، تيم آلمان در نهايت با شکست ۴ بر ۲ مسابقه را به انگليس واگذار کرد.
اين روزنامه افزود: در آن سال و در آن بازي توپ زده شده توسط جو فرست بازيکن تيم ملي انگليس ازخط دروازه عبور نکرده بود که به اشتباه توسط داور پذيرفته شد، و از آن زمان تاکنون اين گل مثل خاري در گوشت آلمان ها مانده بود.آن اتفاق اوج ناعدالتي در فوتبال در آلمان بود که با اتفاق ديروز تلافي شد.
روز گذشته در حالي که تيم ملي آلمان دو بريک از تيم ملي انگليس درنيمه اول پيش بود، توپ زده شده توسط بازيکنان تيم انگليس که از خط دروازه نيزعبور کرده بود، از سوي داور به عنوان گل پذيرفته نشد.
اين روزنامه افزود: اين بار نوبت انگليسيها بود تا چيز مشابهي را البته به شديدترين نحو تجربه کنند.
زودويچه سايتونگ در ادامه نوشت: انگليس زماني ميتواند در مقابل آلمان پيروز شود که با خود يک دروازه بان واقعي هم به همراه داشته باشد.
روزنامهوست دويچه الگماينه سايتونگ هم نوشت: ما درشرايط ناداوري بعد از ۴۴ سال باانگليس مساوي شديم ،اين باور کردني نيست .
اين روزنامه افزود: فرق ما با انگليسها اين است که آنها تا به امروز با وجود اثبات گل نبودن آن توپ ازتاييد اين مساله خودداري ميکنند، در حاليکه آلمانها قبول دارند که اين توپ گل شده بود.
روزنامه آلماني نوشت: اعتراف ميکنيم که اگر ديروز آن گل پذيرفته شده و بازي دو بر دو ميشد، حداقل انگليس ۴ بر يک شکست نميخورد. ولي اين را نيز بايد قبول کرد که اگر در سال ۱۹۶۶ خط نگهدار آن توپ را گل اعلام نمي کرد، برنده بازي کس ديگري ميشد.
به نوشته اين روزنامه، آلمان فاتح بزرگ اين بازي بود و اين پيروزي روياي اين تيم براي کسب جام جهاني را پابرجا نگهداشت.
روزنامهنويه وست فليشهچاپ بيلفلد نيز افزود: اين اتفاقات رمان فوتبال محسوب ميشوند که اين بار به نفع آلمانها تمام شد.
اين روزنامه افزود: آلمانها نبايد به خاطر اين مساله خجالت بکشند، زيرا انگليس در جام جهاني خانگي خود چنين هديه ايي را رد نکرده بود.
روزنامه فوق در پايان افزود: جوانترين تيم فوتبال تاريخ آلمان هم اکنون نيز يکي از برندگان بزرگ اين جام محسوب ميشود.
واقعآ لذت بردم از بازی آلمان
و مخصوصآ این بازی با انگلیس که دیگه...:31:
فکر میکنم آرژانتین رو هم ببره و احتمال میدم در پنالتی
نظر شما چیه؟
راستی میگم خوبه ایران نرفت و اگه میرفت 20 تا اینا میخورد و این در حالی بود که تیمهای آسیایی خیلی خوب درخشیدن
هم پهلوان هم قهرمان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شمارو یادمهنقل قول:
اول تاپیک اومده بودی میگفتی که آره طرفدار آلمانی ولی به این آلمان هیچ امیدی نیست و افتضاح بالا میاره
بعدش دیدم که توی تاپیک از چه تیمی متنفریم رایتو به تنفر از آلمان دادی
واقعا عجب طرفداری:27:
الانم که دیدی آلمان چیکار کرد با انگلیس:21:
اين تيم رويايي آلمان نويد بخش آينده اي روشن براي فوتبال آلمان هست .
يك تيم جوان - پر انرژي - تاكتيك پذير - و حتي با تجربه -
تيمي كه با قدرت قهرمان زير 21 ساله ها و جوانان جهان شده . من خيلي به آينده اين تيم اميدوارم .
--
فقط آلمان :40::40::40:
دوستان این رو Dl کنین..
تیم ملی آلمان برای Bitburger یه کاره تبلیغی زدن..نقل قول:
کد:http://rghost.net/2007687
دوستان خواهشآ عکس هایی که میزارین با رزولیشن بالا باشه تا بزارم رو دسکتاپ
سلام یوسف...خوشحالم که اومدی..آقا اشکانم همینطور..امیدوارم سر بازی آرژانتین جبران بشه..:46:
امیدوارم خوشتون بیاد...
اینم برا شما دوستان گل...:10:
با سلام خدمت دوستان.چند روز مسافرت بودم تازه برگشتم.پيروزي قدرتمندانه ي تيم آلمان رو به همه تبريك ميگم.ايشالله آرزانتين رو هم 4 تايي مي كنيم.
اینم از توپ چام چهانی 2010
بچه ها اختاپوس بازی المان - ارژانتین رو پیشبینی کرده؟
میگن این اختاپوس تا حالا تمام پیش بینی هایی که کرده درست از آب در اومده!نقل قول:
اینم یه والپیپر تیم آلمان:
و اینم پیراهن این تیم:
خیلی ممنون که به آلمان ها توجه ویژه ای دارید.!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟! ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟نقل قول:
1-فکر میکنم پست بالا برای شماست!!!نقل قول:
2-حرف ما روکه گوش نمیدید، حداقل گوش به بزرگترتون بدید.
پژمان جان من هم خیلی خیلی خوشحالم.نقل قول:
در مورد آرژانتین....این دیگه با ما نیست. با دست غیبه.!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!!؟!؟!؟!
نه سینا جان.....نقل قول:
این فقط جنگ روانی بود....
معنیش خیلی ساده است.یعنی حتی حیون ها هم میدونن آلمان از پس انگلیس بر میاد.
با این کار هم روحیه به تیم خودشون دادن هم یه موشک زدن توی کمپ دشمن.:31:
آلمان ها توی این کارها بی نظیر هستن.:27:
البته کسی نگفته کامل تمام پیشبینیاش درسته.گفتن فقط80%.
دوست ژرمنی ماerrmiiهم بن شد.!!!
یعنی همدیگه رو تحمل کردن اینقدرسخته؟
یوسف جان روزی کع المان انگلیس رو نابود کرد اینجا جات خالی بود .....تو یکی از پست هام نوشتم می نوشیم به سلامتی یوسف .... که یهو دیدم بعد از چند دقیقه منو شوت کردن بیرون از سایت ...............................
============================================
گفتیم میایم یه جشن توپ می گیزیم نشد ...... ایشالله برد بعدی
سینا جان خیلی گلی......:40:نقل قول:
خیلی حیف شد....
اما بهرحال...اشکالی نداره.ما ژرمنی هستیم.وبه چنین رفتارهایی عادت داریم.مگرنه،دوست من؟
.
.
نوش جان......
گواری وجود......
ما که قهرمانیم این مشخصه نمیدونم مارادونا دنبال چه چیزه :27:
بره نقش اول فیلم های درجه 3 هالیود بشه بهتره با این ادا اطوارش؟:21:
زنده باد اقای گل جدید ژرمنها اقای کلوزه
مارادونا به دنبال جاودانگیه....به دنبال احقاق حقشه....به دنبال انتقامه.....به دنبال ثابت کردن خیلی چیزها به خیلی آدمهاست.نقل قول:
---------- Post added at 03:08 AM ---------- Previous post was at 03:06 AM ----------
نباید مارادونا وتیم آرژانتین رو دست کم بگیریم.
اونها انگیزه های زیادی برای فتح این جام دارن.برعکس انگلیسها.
فکر نمی کنم بی دلیل بن شده باشن ایشون!نقل قول:
با اون تاپیکی که مرهمت فرمودن...اینجا هم قوانین خودش رو داره عزیز :20:
اقا اگر ژرمن نیستی تو تاپیک ما چرا اسپم میدی:27:نقل قول:
ما مارادونا را به اسایشگاه روانه خواهیم نمود شک نکنید:21:
:40:المان المانه:40:
آره حرف شما متین.نقل قول:
اما این دوست منerrmiiاصلا سابقه نداشته از اینکارها به عمد انجام بده.حتمن حواسش نبوده.میشد با یه تذکر ماجرارو جمش کرد.درست مثل برخی دوستان که علنی فحش به بازیکنان آلمان دادن بعدهم پست هاشون پاک شد وآب از آب تکون نخورد.(جریان میمون رویادتونه؟)
---------- Post added at 03:37 AM ---------- Previous post was at 03:34 AM ----------
آقا خواهش میکنم توهین نکنید.نقل قول:
ژرمن یعنی گستاخ؟نه دادا.
همین مونده به همدیگه بپریم.
چکار مارادونا داری؟
این همه بحث دیگه،برو به چیز دیگه ای بچسب خواهشن.
یک ساق پای اقای کلوزه صد مسی میارزه:21:
:40:المان المانه:40:
لطفا وارد حاشیه نشیم.نقل قول:
منافق پس این چیه:27:نقل قول:
[[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5121007&postcount=954[/HTML]:40:زنده باد المان زنده باد اقای کلوزه:40:
تشابهات تیم ملی آلمان و مرسدس بنز
اوزیل و شواینی همان بلبرینگهای خاص
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بسیاری از مردم دنیا مرسدس بنز را کاملترین و در اصطلاح عامیانهاش «بهترین» اتومبیل دنیا میدانند. مرسدس از 1940 تاکنون انواع و اقسام مدلهای دیزلی و بنزینی را در کیفیتهای متفاوت به هوادارانش ارائه کرده که هر کدام طرفدار مخصوص به خود را دارد. همین حالا میتوان به گروهی از علاقهمندان مرسدس بنز اشاره کرد که اتومبیل محبوب خود را مدل 160 دیزلی معرفی میکنند. بسیاری مدل کوپه 450 که حالا بیش از 20 سال از ساختش میگذرد را بهترین میدانند و نسل جدید در آرزوی داشتن یکی از آن شاهکارهای کلاس C و E هستند که هر روز با آپشنهای بیشتر دنیای اتومبیل را تحت تاثیر قرار میدهد و هوادارانش را به وجد میآورد.
"مرسدس بنز به نوعی نماد آلمان نیز به حساب میآید و لوگوی سه پر آن حتی روی لباسهای تیم ملی آلمان نیز هویتی ویژه به تیم فوتبال ژرمنها میدهد. جدا از این تقارن و حک شدن لوگوی مرسدس بنز روی البسه تمرینی تیم ملی آلمان میتوان نقطه مشترکی در این اتومبیل یگانه و تیم ملی فوتبال آلمان پیدا کرد."
اما چرا مرسدس بنز اتومبیلی یگانه است؟ جدا از تمام مسائل فنی و مواردی که در مقایسه کلی کیفیت اتومبیلها مورد توجه قرار میگیرد، در این خودرو استثنایی میتوان نکتههای ویژهای پیدا کرد؛ مثلا اینکه گیربکس مرسدس به هیچ اتومبیلی سوار نمیشود یا قطعه کوچکی مثل بلبرینگ که در چرخهای این خودرو مورد استفاده قرار میگیرد تنها خاص مرسدس است و بس.
***مرسدس بنز به نوعی نماد آلمان نیز به حساب میآید و لوگوی سه پر آن حتی روی لباسهای تیم ملی آلمان نیز هویتی ویژه به تیم فوتبال ژرمنها میدهد. جدا از این تقارن و حک شدن لوگوی مرسدس بنز روی البسه تمرینی تیم ملی آلمان میتوان نقطه مشترکی در این اتومبیل یگانه و تیم ملی فوتبال آلمان پیدا کرد.
یک بار دیگر خوبهای آلمان در جام جهانی نوزدهم را در ذهن خود مرور کنید؛ فیلیپ لام، آرنه فریدریش، باستین شواین اشتایگر، سامی خدیرا، مسعود اوزیل، لوکاس پودولسکی، میروسلاو کلوزه و توماس مولر. همه اینها در بوندس لیگا حضور دارند و حتی بعضیهایشان حدود یک فصل طعم گس نیمکتنشینی در تیمهایی مثل بایرن مونیخ یا کلن را چشیدهاند. همین نفرات، چهرههای شاخص تیم ملی خود هستند و در تورنمنت بزرگی مثل جام جهانی حداقل 2 نفر از آنها قابلیت حضور در تیم منتخب جام را دارند اما سوال اساسی اینجاست که آیا همین مهرههای کارگشا و فوقالعاده در تیمهای بزرگی مثل بارسلونا، منچستر یونایتد، چلسی، اینتر، میلان و رئال مادرید هم تا این میزان تاثیرگذاری خواهند داشت؟ نمونه دم دستی، میشاییل بالاک است که یک فصل بهخاطر درگیری با مورینیو و فصلی دیگر به دلیل مصدومیت دچار بدشانسی میشود اما در روزهایی که هیچ مشکلی برای او در باشگاهش وجود ندارد میشاییل همان لیدر و فرمانده دلاور تیم ملی آلمان نیست تا جایی که بعد از سه فصل حضور در جزیره، ناگزیر تصمیم به بازگشت میگیرد.
اکنون بارسلونا خواستار به خدمتگیری مسعود اوزیل است و تیمهای بزرگ انگلیسی دنبال شواینی افتادهاند اما سوال اینجاست که آیا اینها با ترک وردربرمن و بایرن مونیخ در تیمهای بزرگ غیرآلمانی همان کیفیت ملیشان را ارائه میکنند؟
برای این پرسش به سطور بالا برمیگردیم و دوباره به نام مرسدس بنز اشاره میکنیم. از مقایسه این اتومبیل ویژه و بازیکنان تیم ملی آلمان به نتیجهای جالب توجه میرسیم: بازیکنان تیم ملی آلمان بسان قطعات منحصر به فرد و خاص مرسدس بنز تنها برای این تیم ساخته شدهاند و کنار هم قرار دادن آنها محصولی را روانه تورنمنت عظیم جهانی فوتبال میکند که همه را حیرتزده خواهد کرد، درست مثل آخرین محصولات کمپانی مرسدس بنز که هر بار برای رونمایی آنها دنیای اتومبیل و مخاطبانش در انتظار نشسته و سپس تا مدتها از کیفیت و قابلیتهای آن حظ میبرد.
به راستی آیا نمیتوان این تیم ملی آلمان را با یکی از مرسدسهای فول آپشن کلاسهای C و E مقایسه کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زنده باد المان زنده باد اقای کلوزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میگم توهین نکن بعد بلند میشی میای اینجوری حرف می زنی؟نقل قول:
هرچی دلت میخواد بگو.
ولی حق نداری در مورد من ایجوری صحبت بکنی.
اون پستی که میگی اصلا ربطی به موضوع نداره.
بالاك در اردوي آلمان
کاپيتان مصدوم تيم ملي فوتبال آلمان با اعضاي تيمش ديدار خواهد کرد.
ميشاييل بالاک امروز(سهشنبه) وارد اردوي ژرمنها در پرتوريا خواهد شد تا با اعضاي تيم ديدار داشته باشد.
اين بازيکن 33 ساله که يک ماه قبل از شروع جامجهاني بخاطر مصدوميت پا فرصت حضور در جامجهاني را از دست داد و سرگرم معالجه و مداوا شد، امروز به خاک آفريقايجنوبي خواهد رسيد تا ضمن ملاقات با يارانش، بتواند بازي حساس يک چهارم نهايي با آرژانتين که روز شنبه انجام خواهد شد را از نزديک تماشا کند.
جان بارنز: بايد بپذيريم خوبهاي ديگر مثل آلمان وجود دارند
ملي پوش اسبق انگليس گفت: با شکست مقابل آلمان بايد قبول کنيم بازي خوب فقط در ليگ برتر انجام نمي شود و خوبهاي ديگري وجود دارند.
به نقل از ديليميل، جان بارنز اظهار داشت: اگر داور گل تيم انگليس را ميپذيرفت، بازي شکل ديگري مي توانست به خود بگيرد؛ اما صادقانه بگويم خط مياني تيم ما، قابليت دفاع برابر آلمان را نداشت و حريف هم بازي خيلي خوبي را از خود به معرض نمايش گذاشت.
وي که به عنوان مفسر تلويزيوني در محل مسابقات جامجهاني حضور دارد، افزود: با توجه به چنين کاستي در خط مياني، حتي شکست از آلمانها ميتوانست سنگينتر هم شود.
او ادامه داد: بالاخره بايد بپذيريم که بازي خوب فقط در ليگ برتر خودمان نيست و ديگران نيز مانند آلمان عالي بازي ميکنند.
تيم آلمان در مرحله يک هشتمنهايي برابر انگليس به برتري 4 بر يک رسيد تا در مرحله يک چهارم نهايي با آرژانتين روبرو شو
آلمان خوب بازی کرد.خط حمله قوی داره.ولی واقعا اشتباه فاجعه آمیز داوری مسیر بازی رو عوض کرد.
واقعا زیبا بود...نقل قول:
این کلوزه بازیکن خیلی خوبیه...اخلاقشم از چهرش مشخصه که چقدر عالیه.
:40::40: