مثل اینکه سرور Run نیست.نقل قول:
شما اسمت تو بازی چیه؟
Printable View
مثل اینکه سرور Run نیست.نقل قول:
شما اسمت تو بازی چیه؟
آره مثل اینکه.
هادی م. رابین هود:31:.
سلام دوستان.
يك خبر خوش واستون دارم :8:!
مپ هارو تست كردم و بهترين اونارو انتخاب كردم و همچنين ووت کانفیگ اونارو هم درست كردم (+ ووت کانفیگ مپهاي قبلي)!
البته بايد بگم كه بعضي از مپهاي خراب و بدردنخور رو هم حذف كردم.
همچنين مپهاي xyz رو هم قرار دادم (فقط اين Soha رو block نكنيد ، گناه داره عصبي ميشه:31: و غيره :31:!)
البته درسته كه بزرگ شه يادش ميره :31::27:،ولي اذيتش نكنيد :31:!
امروز Adslـم وصل شد ولي الان قطع هست:19:!
در اولين فرصت ممكن مپها و ... رو آپلود ميكنم و به Black جان ميدم .
هميشه موفق و پيروز باشيد :40:.
دستت درد نکنه که مپ ها را درست کردی.نقل قول:
خواهش ميكنم امير جون :11:.نقل قول:
وظيفه بود ...
راستي خدا رحمت كنه پدر بزرگت رو ، ایشاالله روحش شاد باشه :37:.
سرور امروزم ران نیست که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------------------------------
منم فوت پدربزرگتون رو تسلیت میگم امیر جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:37::37::37:
nemidonam vala
shvb جان لطفا ما را از آخرین وضعیت سرور با خبر کن که بیخودی منتظر نباشیم ، ممنون
سعی میکنم امروز سرور رو با مپ های جدید ران، اگر نشد برای فردا آماده میشه.
ممنون از صبرتون.
دوستان سرور ران شد اگر مشکلی داشت بگید تا در اسرع وقت رفع کنم.
دستت درد نکنهنقل قول:
بچه ها این مپ ها جدید به نظر خیلی با حال میان ولی من تا جمعه دیگه نیستم
فقط چرا همه اون مپ های قبلی را برداشتین؟اون war4yh ها خیلی خوب بودن
--------------------
shvb جان سرور مثل این که مشکل داره نمیشه hook کرد همدیگه رو
ممنون shvb جون.نقل قول:
ولي سرور Hook نداره !
راستي من ووت کانفیگ مپهاي قبلي رو هم بهد دادم ، ولي حالا توي سرور نيست !
همينطور كه امير جون هم گفت اون مپهاي war4yh خيلي قشنگ هستن !
اگه مپهاي قديمي رو نداري من اونارو واست آپلود كردم (ووت کانفیگ مپها هم درون فايل Zip موجود هست!)
با تشكر.
هميشه موفق و پيروز باشيد :40:.
قبل از هر دفاعی بگم این مپها رو
سجاد مواد منفجره
تیپ ترونیک
رابین هدی
و غیره به من دادن
مدارکش هم موجوده
و من از قبول هر گونه مسئولیت سر باز میزنم
----------------------
میخواستم بگم رابین معروف به هد هد اشتباه گفتم اریاننقل قول:
نه بچه ها اومدن گفتن خرابه فکر کردم مپهای منه گفتم بیام بگم من نازی رو طلاق نمیدم
چند وقت پیش دیدم هر کلن خارجی برای خودشون یک سایت دارن.گفتم مگه ما چی مون از اونها کمتره که ما نداشته باشیم.بفکر ساخت سایت افتادم تا اینکه دیشب کامل طراحی و ساخته شد. ولی امروز فکر کردم دیدم ما ایرانی ها به دیدن همین انجمن هم نمی آییم چه برسه به سایت یک بازی! و فهمیدم که اشتباه کردم وقتم رو برای ساخت سایت تلف کردم.حال اینجا از هر کسی که خواستار اداره و مدیریت کامل سایت هست خبر بده تا کل سایت و دامنه را بصورت رایگان تحویل دهم.با تشکر یک تی باز پشیمان
کد:www.Teegames.tk
دوستان یک مپ دارم می سازم با عنوان "P30WORLD DDRACE 1".
مپ پیچیده ای هستش تقریبا و کارایی که پلیر ها (بعضی جا های مپ) باید انجام بدهند تا از اون قسمت رد شوند جالب طراحی شده اند.
تو مپ هم فقط از نقاط Hookable و Blocker استفاده شده.
-------------------------------------------------------------------------------------
فقط یک سوال:برای اسفاده از image که قسمت مختلف مپ رو تشکیل میده از یک فایل استفاده کردم که درون فولدر های خود بازی نیست (البته قسمت های تشکیل دهنده همون ها هستند.اما ایمیج مورد استفاده همرو تو یک فایل جا داده).
وقتی از ورژنی که تو سایت ddrace.info هست برای باز کردن مپ توی Editor باز می کنم قسمت های اصلی مپ معلوم هستند اما وقتی مپ رو با ورژن اصلی 0.6.0 باز می کنم قسمت های مپ سفید هستند.
منم 2 3 تا مپ ساختم ولی چون همشون این مشکلو داشتن بی خیال شدم.نقل قول:
من متوجه نشدم ولی من وقتی عکس رو emmbed میکنم مشکلی ندارم و مپ درست کار میکنه توی هر دو ورژن.نقل قول:
شماها عکس رو معمولی میارین یا emmebed ؟
واسه ساختن مپ تو هم از ورژن سایت ddrace.info استفاده می کنی؟نقل قول:
چرا فایل ایمیج توی این ورژن درسته اما توی ورژن 0.6.0 سفید نشون داده میشه؟(در صورتی که فایل ایمیج رو توی فولدر های mapres هر دو ورژن گذاشتم).
چطوری باید ایمیج رو embed کنیم که کلا برای گذاشتن توی سرور درست در بیاد؟
البته من از ایمییج های درون فولدر mapres بازی استفاده نمی کنم و از این ایمیج توی سایت teedb.info استفاده می کنم:
چطوری باید embed کرد این ایمیج رو؟اصلا embed چیه؟:31:کد:http://www.teedb.info/index.php?section=mapres&id=108
پس همون مشکلتون سر embedded نکردن عکسها است.
embed یعنی اینکه عکسو داخل خود فایل مپ بریزه و نیازی به خود عکس نباشه و عکس رو با مپ یکی کنه یعنی اینکه ... چطوری بگم :31: آهان شبیه پرتابل کردن نرم افزار میمونه! وقتی یک نرم افزارو پرتابل میکنی دیگه همون فایل پرتابلو توی کامپیوتر بقیه بریزی کار میکنه و نیازی به فایل نصبی نیست! ولی اگه نصب شده رو کپی کنی توی کامپیوتر دیگران کار نمیکنه!
حالا اینجا فایل نصبی مصداق همین مپ شماها میمونه! حالا شما میخواین با کپی کردن فایل نصب شده اون که همین مپ و عکس هست رو توی یک بازی دیگه بریزین و اجرا کنین.که معلومه نمیشه! پس باید اول اونو پرتابل کنین بعد توی بازی دیگه بریزین.
البته اینو جایی نگی چون میخندن چون پرتابل کردن با embed کردن اصلا یکی نیست و کلا فرق داره. منم اینو فقط باسه راحتتر فهمیدن موضوع برای شما گفتم وگرنه من نیازی به این همه نوشتن و توضیحش نداشتم!
برای embed کردن عکسها: همونجایی که عکس رو توی editor بازی add میکنی روی خود نوشته عکس که زیر external هست راست کلیک کن و embed رو بزن تا عکس بره زیر نوشته embedded. کار تمام است و امیدوارم مشکلتون حل شده باشه.
دو سوال دیگه.برای اینکه نقاط سیاه رنگ و قسمت های hookable و نقاط شروع و پایان مپ کار کنه فقط باید از اون قسمتی که ورژن سایت ddrace.info برای امکانات مپ ddrace گذاشته استفاده کرد؟چیز اضافه ای که نداره مثلا embed باید بشه؟
گزینه ی make colision کجا باید استفاده بشه؟
آره از همون استفاده کن. کلا من مپ رو توی نسخه اصلی بازی میسازم دوباره میبرم توی دیدیرس اینفو اونجا نقطه های سیاهی و شروع و پایان و ... رو درست میکنم و هر چی دیگه هست. ولی برای اجرا کردن سرور توی همین نسخه اصلی بازی میارم. تا ناهماهنگی نداشته باشه.
الان میرم ببینم make colision کجا بود تا بگم.
................
رفتم و خیلی هم گشتم ولی چیزی با این نام پیدا نکردم اگه منظورت colision هست که این اصلی ترین چیز بازی هست باید اینو جاهایی بگذاری که تی بتونه روش راه بره یا جاهایی رو که هوک کنه.
چهار تا چیز هست توی نسخه اصلی بازی 1-همین برخورد یا colision که گفتم 2-ناهوک 3-فریز 4-هیچی: که برای گذاشتن اسم سازنده مپ یا عکس یادگیری رد کردن مراحل که وقتی تی به اینجاها بره هیچ اتفاقی نیافته. این چهار تا چیز مهم هست.
اگه خدا بخواد و دوستان نیاز به ساخت مپ داشته باشن منم مثل برادر سجاد یک pdf از طریقه ساخت مپ و استفاده کامل امکانات را با عکس توضیح میدهم! البته از اونجایی که من زیاد حرف میزنم فکر کنم کمتر از 200 صفحه نمیشه!:31:
سلام بچه ها.این Magical خرابه یا از قسط اینشکلیه.اصلا حال نمیده HOOK نمیشه کرد . Black کجاست این سرورو درست کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:evil2::evil2::evil2:: evil2::evil2::evil2::evil2::evil2::evil2:
----------------------------------
امشب ساعت 11:15
FC Barcelona Vs Manchester United
ساخت مپ P30WORLD DDRACE 1 نموم شد.
فقط یک اشکال هست که برای تعیین نقاط شروع و پایان و نقاط hookable و blocker وقتی روی قسمت Game تو ادیتور کلیک می کنم قسمتی که برای گذاشتن این نقاط مشخص شده کوچک هست و نمیشه برای کل مپ این نقاط رو گذاشت (یعنی اون مربع که محدوده ی این کار رو نشون میده نمیشه گستردش کرد و کل مپ رو با هاش تعیین نقاط مختلف کرد).
البته اونی که گفتی فکر کنم بخاطر use cliping هست که فعال کردی.روی همون لایه game راست کلیک کن و clip رو غیر فعال کن تا درست بشه.نقل قول:
نقاط شروع و پایان و نقاط hookable و blocker رو هم باید به تعداد زیاد توی مپ بگذاری.برای اینکار وقتی توی مپ داری میزاری دکمه موس رو ول نکن تا تعداد زیادی از اون روی مپ بیاد.میتونی دوباره اینجا drag کنی و محدودتو بزرگ کنی و باز توی مپ بزاری.توی space هم میتونی با drag کردن محدودتو بزرگ کنی.
اقا این بازی خیلی باحاله البته من اولین بارم بود زیاد اشنایی نداشتم.اولش مثل ادم داشتم باهاشون بازی می کردم تا وقتی مه چکشم رو کفـــــــــــــــــــش کردم!از موقعی که با چکش اوفتاده بودم دنبال اینو اون همه از دستم عصبی شده بودن چکش دست گرفته بودن دنبال من کرده بودم منم هی برو اینور هی برو اونر تا اخرش دخلمو می اوردن ولی برای سرگرمی 2 دقیقه ای بد نیست
نقل قول:
اینو درستش کردم.
اما یه چیز دیگه برای hookable کردن نقاط با انتخاب گزینه ی collision کلشون hookable میشن یا باید تک تک اونا رو با فایل ورژن سایت ddrace.info بتونیم hookable کنیم؟
آره کلش میشه collision فقط بخاطر همین است که بجای اینکه وقتتو برای پر کردن دونه دونه طلف کنی یکجا انجام بده وگرنه هیچ فرقی نداره. توی همون نسخه اصلی بازی هم میشه تک تک رو hookable کرد و هم کل رو با collision! فقط ببین با کدوم راحتتر و درسته انجام بده.
میتونی اول کل رو با collision انجام بدی جاهایی که نمیخوای باشه رو روی همین با هیچی پر کنی! میگم دیگه این برای راحتی خودت هست!
عزیزان
1.تو ساخت مپ تلپورت رو چی جوری میشه گذاشت ؟
2.از این فلش ها که میری روش پرتت میکنه بالا چه جوری میشه گذاشت؟ و سرعتشو چجوری میشه تنظیم کرد آه بعضیاش کم پرت میکنه بعضیاش زیاد
:31: چقد نوبم تو مپ سازی :31:
بعد اگر اول نقاط blocker رو مشخص کنیم بعد collision بزاریم نقاط blocker کار میکنند؟چون وقتی اول collision میزارم تمامی نقاطی که درون فایل ورژن سایت ddrace.info برای مپ DDRace هست از روی صفحه می روند.
1-برای ساخت تلپورت باید فقط با دیدیرس بسازی! روش هم یکم زیاده ولی اینطوری بهت بگم که باید اعداد بگذاری مثلا یکجا یک و جای دیگه 2! البته به همین جا ختم نمیشه! اینجا هم نمیشه گفت چون زیاده انشا الله توی pdf کامل میگمنقل قول:
2-اینو نمیدونم دیدی توی دیدیرس نبود؟ من معمولا چیزهایی که نیست رو append میکنم یعنی اون مپ خاص رو روی مپ خودم باز میکنم و بعد از اون چیز خاص توی مپ خودم میزارم که اینو توی فایل میتونی ببینی
من از همتون نوب ترم توی مپ سازی :31:
خب توی یک صفحه دو تا چیز رو نمیتونی روی هم بگذاری برای اینکار باید روی دوتا لایه کار کنینقل قول:
چیزهای اولی رو یا دست بگذار روی یک لایه بعد لایه زیر رو توش با collision بذار. میتونی کنار لایه h/v رو هم بزنی تا یک لایه دیده نشه یا بشه!
اینطوری بازیکن اون لایه رو هم نمیبینه فکر کنم
کسی انلاین هست بازی کنیم؟
---------- Post added at 08:08 PM ---------- Previous post was at 08:07 PM ----------
من rocky هستم تو اونجا
سلام دوستان.
مپ P30WORLD DDRACE 1 کامل شد و قابل دانلود می باشد.
ساخت مپ توسط:ARYAN
ادیت مپ توسط:SHAHAB
لینک دانلود مپ:
مپ باگ داشت و باید دوباره ادیت بشه:31:.shvb اگه مپ رو دانلود کردی فعلا تو سرور نزارش.
از shvb هم این درخواست رو دارم که hook سرور رو درست کنه و این مپ رو هم به سرور اضافه کنه.
برو بخواب بچه :)
مپ رو دیدم خیلی توپه ولی من فقط حاضرم 1 بار مپ رو برم دیگه 2 بار حوصله میخواد :D
hook سرور رو درست کنید و اون مپ رو هم به سرور اضافه نکنید.
ببخشید دیگه به دلیل امتحانات نتونستم سر بزنم. سعی میکنم امروز مشکل رو بررسی و حل کنم.
نقل قول:
لینک دانلود خرابه :19::41:
سلام دوستان.
باگ های مپ هم درست شدند (shvb اگر میشه این مپ رو از این لینک بزار تو سرور).
مپ P30WORLD DDRACE 1 کامل شد و قابل دانلود می باشد.
ساخت مپ توسط:ARYAN
ادیت مپ توسط:SHAHAB
اینم باز باگ داشت:31:.shvb این یکی رو هم نزار تو سرور.
(shahab بیا از قسمت last edited این پست مپ رو دانلود و ادیت کن.)