3-از کجا بفهمم ریفر نیست؟؟؟
این یعنی چی؟
Printable View
3-از کجا بفهمم ریفر نیست؟؟؟
این یعنی چی؟
لپ تاپ برگشتی.میگن خرابی های کشور های دیگرو تعمیر می کنن به اسم نو میدن به جهان سومی ها!!!(اونجور که من شنیدم)میگن از قیمتش میشه فهمید!
ریفر یعنی اینکه لپ تاپ خراب شده و دوباره کارخانه تعمیرش کرده داده تو بازار.مدلهای ریفر رو جعبشون میزنه و از گارانتی کامل هم برخوردار نیستند.در ضمن خدا نکنه انشاال... به زودی میخری وباهاش حال میکنی اگر هم دوست داری لپ تاپ من قابلی نداره.:46:نقل قول:
اختیار داری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:31:
نشونی چیزی نداره؟ اخه من شهرستانیم می خوام برم پایتخت اونجا هم که پره گرگه:31:
تازه تا آخره ماه رمضون باید صبر کنم .
3 تا سوال منو جواب نمیدی؟؟
من که نشونیشو گفتمنقل قول:
میخوای بخری هم برو پارسیان ارزون تر میدن
ممنون رفیق!:31:
ادرسشو میشه بگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو پست اول همین تاپیک توضیح داده ام.نقل قول:
بازار رضا.نقل قول:
یه خیابون بالا تر :دی
زیر لپتاپ رو هم نگاه کنی حله
دمت گرم بابا همین که این تاپیکو راه انداختی و منو با این غول اشنا کردی دست بوستم . و جالب اینجاست که اصلا اهل باری هم نیستم اما یجورایی عاشقش شدم . :40:نقل قول:
ما که شانس نداریم میریم میگیریم ریفر از اب در میاد . اگه ریفر باشه دیگه کارت گارانتی 2 ساله همراش نیست؟ یا هست و شامل گارانتی نمیشه؟
گارانتی هم داره بعضی هاش!!!!!!!!!نقل قول:
ببین فقط به زیر لپتاپ میشه اعتماد کرد
تا جایی که من اطلاع دارم همه N61 های بازار آک هستند و ریفر نداره.اما بله اگر ریفر باشه هم روش میزنه و هم 24 ماه گارانتی نداره.:46:نقل قول:
win 7 که نصب هست ؛ آیا دی وی دی ویندوز هم همراهش هست؟
به نظر دوستان n61jq رو بگیرم یا سونی f115?
و اینکه آیا کسی هست که از گرفتن لپ تاپش پشیمون باشه؟
سلام
دوستان اینطور که من از پست های قبلی متوجه شدم این لپ تاپ گرافیک قویی داره اما بعضی از دوستان اظهار نظری مبنی بر این داشتند که تو بعضی از بازی ها نمی تونه کارایی بالایی داشته باشه ، و از اونجایی که بازی و گرافیک برای من تو اولویت اول قرار داره به نظرتون این لپ تاپ پاسخگوی نیاز من هست؟ ، اگر جواب منفیه چه مدلی رو تو بازار کشور پیشنهاد میدید که زیر دو تومن باشه.
ممنون.
خیر نیست .نقل قول:
گرافیکش در رنج قیمت خودش عالیه ولی خوب انتظار یه 5850 رو مباید ازش داشتنقل قول:
اگر اهل گیم نیستی F115 ولی اگر اهل گیم هستی و بازیهای روز رو نصب میکنی N61jq .نقل قول:
سلام vaioman خوبی چطورینقل قول:
من هنز نگرفتم
یجورایی دو دلم زیادم نمیخوام بودجه بزارم
g51 ازش جبر نداری تو بازار؟
اخه دوستان میگن تو شیراز تا 1600 هم میدن البته با کانفیک 4 گیگ رم
g51 jx
فرق گرافیک 5730 با gts 360 خیلی زیاده به نظرت ؟
من بازی واسم مهمه
سلام از بنده مرسی خوبم شما چطورینقل قول:
از g51 خبری ندارم.اما اختلاف 360 با 5730 خیلی زیاد نیست در حد 5 تا 8 فریم.
جای مطمئین توی شیراز کجا هست که برم بخرم؟
کسی خبر داره؟
برو نمایندگی ویستا هر چی باشه 100% مدلای مختلفش رو باید داشته باشه و مطمعن تره من خودم هم از همین جا میخوام بگیرم .... البته اگر امضام درست از اب در نیاد!!نقل قول:
شیراز- خیابان فلسطین (باغشاه) - تقاطع معدل و فلسطین - ساختمان 110 - طبقه 4 - واحد 8 - شركت بازرگاني مهر
تلفن: 2-2342461 711 98+
وب سايت :کد:http://www.mehrtrade.com
امروز برای اولین بار از Express Gate استفاده کردم ، عجب چیزی !
روشن شدن + ایمیل زدن + خاموش شدن = حدود 10 ثانیه (البته دقیقا اندازه نگرفتم ، باشه واسه بعد)
کلا در اسوس گرم !
راستی امروز مجبور شدم 3 باز دکمه پاور رو نگه دارم (Force Turn Off ) !
بار اخر در همون مرحله Log In هنگ کرد ، کلی ترسیده بودم :18:
بعد رفتم توی Safe Mode و برنامه بابیلون Expire شده رو پاک کردم و همچنین Microsoft One Note 2010 رو هم از توی فولدر Startup پاکیدم !
بعد Turn Off رو زدم و 20 ثانیه صبر کردم و رفتم تو Express Gate و کار مهمی که با اینترنت داشتم رو انجام دادم و بعد هم اومدم توی ویندوز و العان هم که اینجام :21:
خودمم نفهمیدم اشکال چی بوده و برطرف شده یا نه ! :27:
باید دست به کار بشم یه ریکاوری از حال حاضر بگیرم !
راستی اگر یه موقع ما با استفاده از CD های ریکاوری ، ویندوز رو برگردوندیم ، درایو D که براش مشکلی پیش نمیاد ؟
ممنون
پس یعنی نمی ارزه پولمو الکی خرج کنمنقل قول:
؟
نمیخوام دبگه بیشتر از 1600 بشه
اخه بنظرم پول اضافس یجورایی
n61 میتونی برای گیم مناسب باشه ؟
راتی اگه رمشو بکنم 8 چقدر میگرن؟
یه رم 4 گیگ دیگه چنده ؟
آقا این express gate با چه دکمه ای میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
وقتی نوت بوک خاموش هست ، اولین دکمه از سمت چپ(روی نوار نقره ای) رو بزنی.نقل قول:
آقا این express gate با چه دکمه ای میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راهنماش هم داخل کارتن هست.
فکر میکنم ورژنش هم قدیمی باشه !
سلام
كيبورد ASUS بك لايت داره ؟
چرا اگه 1600 باشه میارزه.قیمت رم هم ندارم.در ضمن من تا حالا مشکلی با گیمها نداشتم.:46:نقل قول:
---------- Post added at 09:04 AM ---------- Previous post was at 09:03 AM ----------
خیر نداره.نقل قول:
---------- Post added at 09:07 AM ---------- Previous post was at 09:04 AM ----------
اگه به حجم اولیه درایو C دست نزده باشی خیر وگر نه درایو D هم از بین میره.در ضمن مگه درایو ریکاوری رو پاک کردی؟اگر نه که برای ریکاوری به DVD ها نیاز نداری .از رو خود هارد با کلید F9 بوت کن و ریکاوری کن.:46:نقل قول:
دوستانی که میگم ام اس آی خوبه این عکس رو نگاه کنید. این اتفاق بعد کمتر از یک سال بدون هیچ اتفاق خاصی بوجود اومده و همه ی بازی ها اینجوری شدن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جالب زیر نوشته ها که از این خطها نیومده! فکر نکنم مشکل خاصی داشته باشه! فکر کنم با اپدیت حل بشه مال خودتونه؟
دوستان اهل فن میتونن این رو توضیح بدن که چجوریاست؟
Nvidia GeForce GT 330M GPU 1024 MB UpTo 4096 MB
این که زده تا 4 گیگ هم میره بالا درسته؟ خب اینجوری از 5730 خودمون بالاتر میره قدرتش یا ربطی نداره؟اخه 5730 1 گیگ هست درسته؟
ماله من نیستش.
من ام اس آی بخرم:13:
درست نمیشه.
این میشه با اورکلاک از رم کامپیوتر استفاده کنه و رمش زیاد بشه.
1024 mb رو بهش میگن رم dedecate یا واقعی. 5730 هم این قابلیت رو داره.
چیزی که تو جزعیاتش ننوشته . مظمعنید؟ من منظورم اینه ککه 5730 شیر که نمیکنه . اصلا share محمه و تاثیر داره؟
سلام.من هم امروز از Express Gate استفاده کردم.:8:نقل قول:
خیلی سرعتش خوفه!!!!!:18:
حالا چطور میشه آپ دیتش کرد؟
تاثیر که نداره.نقل قول:
5730 هم 1 گیگ Dedecate داره.
زیاد شدن سرعت رو برای این مینوسین که مثلا لپتاپی که داریم خوبه
آقا میشه با عکس نشون بدین.نقل قول:
من نتوستم بیارمش
آقا این Express gate مثل کلید Internet Access توی سری vaio هست که بدون استارت شدن ویندوز می تونی سریع از اینترنت استفاده کنی . درسته ؟
سلام دوستان
آیا n61 رنگ سفید هم داره؟
اگه داره میشه یه عکس ازش بزارید
تو بازار ایران N61jq نداره ولی N61jv داره که البته از jq خیلی ضعیفتره.نقل قول:
Online Gameنقل قول:
Photo
Music
Chat
از امکانات این برنامه هست ، ایا نوت بوکهای Vaio هم این امکانات رو دارن ؟ :21:
بله عزیز اکثر وایوها هم دقیقآ مثل Asus سیستمی مثل Express Gate دارند.نقل قول: