والا خریدم !
با این سرعت 20 کیلو بایت که نمیشه دانلود کرد!
اتفاقا پیش فروشنده هم که رفتم همینو گفت !
گفت این پکی که من دارم همش اینجوری نصب میشه:13:
Printable View
والا خریدم !
با این سرعت 20 کیلو بایت که نمیشه دانلود کرد!
اتفاقا پیش فروشنده هم که رفتم همینو گفت !
گفت این پکی که من دارم همش اینجوری نصب میشه:13:
نسخه بدون مشکل بازی اومده؟
حداقل گرافیکش چنده؟
با 4670 و 4 گیگ رم میشه بازیش کرد؟
بله دوست من نسخه های موجود در بازار کامل هستشنقل قول:
نسخه بدون مشکل بازی اومده؟
حداقل گرافیکش چنده؟
با 4670 و 4 گیگ رم میشه بازیش کرد؟
و این سیستم هم مثل اب که میره توی گلو اجرا میکنه.
نا امید کنندس به نظر من. همیشه سری های فرد call of duty همینه . فقط سری هایی فوق العادی میشه که Infinity هم باشه تو طراحیشون. این black ops هم نمیگم قشنگ نیست بازیش ولی چیز جدیدی نداشت. مراحلش خیلی کوتاه بود و کل بازی هم زود تموم شد. چیزای غیر واقعی هم زیاد داشت مثلا دهه 60 که کلاشینکوف اختراع نشده بود یا فکر نکنم بمب هایی که بشه هدایتشون کرد اختراع شده بود .
فقط داستان بازی که فلش بکی بود به خاطرات میسون جالب بود.
خیلی ممنون :11: ؛ من هم مثل بقیه دوستان در اون قسمت مشت خوردن میسون ، مشکل داشتم که با این راه حل برطرف شد و بالاخره تونستم بازی رو به پایان برسونم :40:نقل قول:
ببخشید کسی لینک دانلود آهنگ های بازی رو با کیفیت 320 نداره ؟ ( دنبال لینک مستقیم و با قابلیت Resume میگردم ) :37: هیچ جا پیدا نکردم !
آموزش استخراج موزیکهای Call Of Duty: Black Ops رو در تایپیک " آموزش استخراج Music و Sound از بازیها " قرار دادم.
من گرافیکم 4850 هست رمم هم 4 ولی بازی با افت فریم شدید و باورنکردنی اجرا میشه.نقل قول:
بالاخره بازیو تموم کردم. چون نمیدونستم کدوم تاژیک بزنم اینو توی هردوتا میزنم.
بازیش در کل خیلی خوب بود. گرافیک چهره ها واقعا عالی ژردازش شده بود و کلا برای من اندازه دوتا modern warfare های قبلی حال داد.اولا چند تا نقطه قوت داشت :
1- گرافیک چهره ها عالی: واقعاجذاب بود انی صحنش. به طوری که هر کی چهره هارو از نزدیک میدید چند لحظه میخکوب میشد و مات و مبهوت نگاه میکرد! یادمه یک زمانی می گفتن که آینده حتما یک بازی میاد که دیگه کپ آدم میشن شخصیتا از نظر گرافیکی!
2- صحنه های اکشن زیاد و جذاب : یکی از دلایل بسیار مهم معروف شدن سری کال آو دیوتی همین دلیل بود. بین اون همه بازی که شوتر خالی بود یک دفعه بازی call of duty : modern warfare سر به میدان آورد. واقعا اون زمان وقتی میدیدم مثلا کشتی غرق میشه ، آب میاد توی کشتی ، تصویر کج میهش ، میدووی ، اسلحه ات میوفته ، می پری به سمت هلیکوپتر و... خیلی حال می کردیم. خوشبختانه این جور صحنه ها توی این نسخه بازی خیلی زیاد بود.
3- تقریبا میشه گفت کامل ترین قسمت multiplayer توی سری بازی های کال آو دیوتی : انواع مپ - اسلحه - مود - پرک و... توی این نسخه وجود داره. و این تنوعات جدید نسبت به قبل و چیزایی که اضافه شده باعث شده که مولتی پلیر بازیو بهتر کنه!
4- صلاح های متننوع : توضیح خاصی نداره! صلاح ها خیلی متنوع بودن دیگه :دی
و اما نقاط منفی :
1-خالی بندی بیش از اندازه : دیگه از مرز خودش گذشته بود!چند بار آدم می تونه جان سالم بدر ببره آخه؟ چطوری وقتی هلیکوژتر آتیش میگیره نمی ترکه؟ چطوری موقع بازی جویی می گیریم با یک کلت 6 تا گارد گردن کلفت با مسلسل رو می کشیم؟ چطوری دو نفر که به مسلسل رومون رگبار گرفتن رو با خیال راحت و با دو تا تیر کلت می کشیم؟ دیگه خالی بندی ها بیش از اندازه شده بود توی انی نسخه!
2- ضعیف طراحی شدن مراحل stealth یا "یواشکی کاری:دی" : اصلا هیچ ترس و استرسی نبود توی این جور مراحل. اولا بسیار راحت طراحی شده بود دوما می دونستی که اگه بچسبی به فرماندت هیچیت نمیشه! دیگه هیچ استرس و جذابیت نداشت این مراحل بازی.
3-باگ : باگ های بازی : 1- باگ کتاب خوانی : وقتی کسیو می کشتی میوفتاد روی زمین ، دوتا دستشو می گیره جلوی خودش و شروع می کنه به کتاب خونی :دی بالاخره هفته کتابخونی بود دیگه! همون روز ریلیز! 2: آر پی جی : وقتی که آر پی جی می زدی توی یکی از مرحله هاش ٰدو نفره روی سقف همین طور روی هوای گیر می کردند ، نه تیر میزدند نه می خوردند! و... ( موارد دوتا دیگه هم هست، دیگه حوصله ندارم تایپ کنم!)
4- تبلیغاتی آمریکایی : دیگه توی این نسخه اش به روسیه توپونده بود ، به چین توپونده بود ، به کوبایی ها توپونده بود ، به ویتنامی های بیچاره هم توپونده بود ! یادشون رفته که خودشون حمله کردن به اون بیچاره ها! حالا یکی خبر نداشته باشه و این بازیو کنه می بینه که ویتنامی ها آدم های عادی رو می کشن ، شکنجه می کنن همیشه هم لبخند شیطانی روی لباشونه! واقعا دیگه این نسخه بازی اینقدر تبلیغات آمریکایی داشت که واقعا آزار دهنده بود.
در کل من از بازی راضی بود و در کل به بازی نمره ی زیر رو میدم :
9.0
سلام بچه ها
من یه مرجله گیر کردم که ویتنام هست که باید از زیر یه پل چوبی هست که باید عبور کنیم که یه نفر از بالا میفته روم که میخواد خفم کنه.اونجا بازی میگه باید F رو بزنم ولی من هرچی F رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته؟؟؟؟؟
لطفا کمکم کنید!
ممنون
یک ترفند باحال. همون طور که میدونید توی منوی بازی با روی صندلی بسته شدیم ، اگه سرتونو بیارید ژایین میبینید که بسته شدید شما با زدن دو دکمه ی نشانه گیری و تیر اندازی می تونید خودتونو از روی صندلی نجات بدین. با این کار در ps 3 و xbox 360 اچیومنت و یا تروفی می گیرید. بعدش به پشت صندلی برید و از کامپیوتری که دارای اطلاعات مرکزی هست استفاده کنید. اونوقت کلمه ي DOA رو تایژ کنید . یک بازی استراتژیک شبیه آتاری دستی میاد که اگه نسخه ایکس باکس یا پلی استیشن 3 دارید یک تروفی/اچیومنت می گیریدو با بازی کردن بیشتر یکی دیگه هم کسب می کنید. این ترفند دیگه هم هست برای بر و بچی که روی ایکس باکس یا پلی استیشن 3 بازی می کنن : کلمه ZORK یا HELLO SAILOR را تایپ کنید و اچیومنت/ تروفی خودتونو به همین راحتی بگیرید!
کلی چیز دیگه هم داره ، از جمله یوسر نیم ها و ده ها دستور دیگه ،اگه خواستین بگین بگم بقیشو. اگه تکرارری نبود تشکر کنید ، اگر هم تکراری بود بازم تشکر کنید :دی
f رو بصورت تیک تیک بزن نه این که بزنی نگهش داری بزن و ولن کن ادامه بده تا حلش بدینقل قول:
میخواستم save بازی رو براتون بذارم اما نتونستم فایل رو ضمیمه کنم
نمیخواد ضمیمه کنینقل قول:
یه جای آپ کن بعد لینک بزار
---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------
نمیخواد ضمیمه کنینقل قول:
یه جای آپ کن بعد لینک بزار
منم همین مشکلو دارم از یکی از دوستان (امین) پرسیدم گفت با زدن کلید شیفت چراغ قوه روشن میشه . هنوز نرفتم امتحان کنم . ببین درست میشه؟نقل قول:
سلام.
من تو اون مرحله گیر کردم که میگه با دکتر کلارک فرار کن.
اونجایی که از بالای سر دو نفر میاد. و بالای پشت بوم ها هست. از اونجا به بعد دکتر نمیاد با من. بعد از اون شیرونیه به صورت آهسته پایین میام، و اون چهار نفر رو میکشم اما دکتر نیست. و نمیشه هم برگشت. چه کار کنم. هیچ کاری نمیشه کرد اونجا.
خب تو اون زمان سلاح های زیادی نبوده دیگه....این ak47U رو هم واسه اینکه تعداد سلاح ها کم نباشه گذاشتن:31:نقل قول:
4- صلاح های متننوع : توضیح خاصی نداره! صلاح ها خیلی متنوع بودن دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون بدبخت داشته جون میکنده:31:نقل قول:
وقتی کسیو می کشتی میوفتاد روی زمین ، دوتا دستشو می گیره جلوی خودش و شروع می کنه به کتاب خونی :دی بالاخره هفته کتابخونی بود دیگه!
ابنا برای pc کار میکنه؟نقل قول:
توی ویتنام یه جا هست که یه سوراخ تو زمینه بعد می پریم پایین و از توی یه تونل رد می شیم بعد می ریم بالای یه سرازیری که اون جلو کلی آدم داره راه می ره که هر چند وقت یه بار چند تاشون میان پایین سر پایینیه و شروع می کنن تیر زدن به ما من هم هر چی می کشم همین جوری هی میان! فقط یه نقطه پایین کوه هست که می گه باید بری اونجا من هم یه بار موفق شدم برم ولی دوباره آدمها اومدن کشتنم! باید چی کار کنم؟
اگه اونجایی باشی که تو ذهنمه باید بری پیش چند بشکه و با چاقو سوراخشون کنی و به سمت دشمنا پرتش کنینقل قول:
سلام.
آقا این یارو ریزنو هم که توهم میسون بود ؟!!:18:. درسته ؟!!؟. من که کف کردم . عجب داستان پیچیده ای داره !! . یکی از بچه ها زحمت بکشه مثل MW2 که داستانشو کامل گذوشتین . برای BO هم داستان کاملش رو بزارین . خدایی ۶۰ درصد لذت بازی بدون فهمیدن همچین داستان مشتی از بین میره :41:
کلا توی COD اینجوریه که اگه سرجات وایسی به امید اینکه دشمن رو بکشی و تموم شن، باید تا آخر عمرت توی یه مرحله صبر کنی . چون دشمنا از تو زمین میجوشن :31:.نقل قول:
تو ی اون مرحله هم باید چنتا رو بکشی بعد بری به سنگرای ردیف پایین . و همینجوری به صورت طولی و عرضی سنگر عوض کنی و دشمنا رو بکشی تا برسی به پایین اون تپه .
آقا خواهشا یکی زحمت داستان رو بکشه .
.
نقل قول:
دوست عزیز بد نیست بعضی وقتها به تاپیک کنسولیه بازی ها هم سری بزنید چون بیشتر بچه های حرفه ای فروم در زمینه گیم تو بخش کنسولی پستهای مفیدشون رو میزارن..
اینم داستان بازی از طرف یکی از دوستان که زحمتش رو کشیدن:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5635303&postcount=293
ادامش رو هم ایشالا میزارن..کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5643429&postcount=301
نقل قول:
ممنون:40:
دعات میکنیم اگه بقیشم بگی:31:
کسی به مشکل من نخورده ؟نقل قول:
راهه حلی پیشنهاد نمیشه؟:19:
یچیزی که همیشه در CODروی اعصاب من راه رفته همین داستان تموم نشدن دمشناس!! بیشتر جا ها اگه از یه نقطه به نقطه دیگه نری دشمنا تموم نمیشن جالب اینجاست تا به اون نقطه برسی این همه دشمن بی انتها یکهو تموم میشن!
---------- Post added at 02:02 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------
این قسمت بازی خیلی غر واقعی بود. باید با سرعت بری تو اتاقی که پایین کوه هست بعد سریع بری به waypoint بعدی تا سیو کنه. من اول رفتم پشت رگبار بعد یکسری دشمنا را از سمت چپ زدم کشتم بعد سرم و انداختم پایین و یه یا زهرا گفتم با سرعت تمام رفتم جلو :31:نقل قول:
ااااا . این برا شما کار کرد ؟؟!! برا من چرا جواب نداد پس. اول کلیک راست و بعد چی رو باید بزنیم . یا باهم باید نیگر داریم ۲ تا کلید رو ؟؟؟!نقل قول:
اولش وقتی میبینی همینجوری از در و دیفال میریزن رو سرت، اعصاب آدم خورد میشه. ولی این خوبی بازیه :46:. اگه قرار بود یه جا سنگر بگیری و وایسیم تا دشمنا یکی یکی بیان و نفلشون کنیم و تمام... که اصلا حال نمیداد و هیجان زد و خورد و درگیریای نفس گیرش رو تجربه نمیکردیم رفیق . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
.
یادمه این مرحله نزدیک یه روز وقتمو گرفت کلا یه روش خاصی داره شما باید از سمت چپی که وودز و بومن تیر اندازی میکنن بری پایین و دشمنا که فکر کنم 5 نفر باشن رو بکشی(تو این قسمت باید خیلی سریع باشی)بعد مستقیم بری راه کنده شده بعد دشمناتو از جلو و از پشت بکشی بری تا آخر بعد یاراتم میان اونجارو پاکسازی میکنن.:46:نقل قول:
خیلی باحالی :31: منم دقیقا بعد از اینکه چندین بار به شهادت رسیدم تا فهمیدم عراقیا تموم شدنی نیستن! از بالا کوه دوییدم شانسی افتادم تو یه اتاق. پریدم بیرون با رمز یا فیدل کاسترو با کلاش یه سری تیر رگباری چپ و راست زدم و دوییدم یهو همه مردن و به چک پوینت رسیدم .. خیلی حال کردم در اون لحظه ملکوتی :31:نقل قول:
سلام ...
من يه 20 دقيقه اي بازي كردم ...چك ژوينت داد ...
بعد اومدم بيرون ...الان كه ميرمن ميبينمن از اول ميره ...جريان چيه ؟؟؟بايد جايي سيو كنم ؟؟
يا سيوش جور خاصي هست ؟؟؟
این نبودن Resume یک باگه که واسه رفعش دو سری از منو وارد Campaign میشی و بعدش برمیگردی.نقل قول:
يعني كركي چيزي نداره ؟؟نقل قول:
اگه داره برام بزاريد ...
اخه من وقتي نت قطع باشه لگ ميزنه ...
اینم save کامل بازی که براتون گذاشتم بعد از دانلود اکسترکت می کنین و میرین به محل نصب بازی مثلا اگه موقع نصب بازی حالت دیفالت رو انتخاب کردین میشه C:\ program files\ activision\ call of duty black ops\ player داخل پوشه player اگه پوشه save وجود داشت با این پوشه که من گذاشتم جایگزین کنین اگه وجود نداشت همینطوری این پوشه save رو که گذاشتم بریزین اونجا و بازی رو اجرا کنین.
موفق باشین.
اینم لینکش دانلود کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته یا شما باید به اینترنت وسط باشید که لگ نزنه یا این که مودم ADSL خودتو موقع بازی خاموش کنی.نقل قول:
برای این کار فک نکنم کرک جدید کاری انجام بده.:13:
سلام وقت بخیر
دوستان من با اجرا شدن بازی مشکل دارم،تا روی آیکن بازی کلیک میکنم این ارور رو نمایش میده(فایل کرک داخل دی وی دی رو هم در محل نصب یازی کپی کردم).
ویندوز 7 (64bit)
این فایل رو از آدرس زیر بگیرین:نقل قول:
بعد از حالت فشرده خارج و در C:\Windows\System32 کپی کنین.کد:http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_43
نقل قول:
مشکل از اینه که آخرین نسخه DirectX نصب نیست
بهترین روش هم نصب آخرین ورژن directX ه که معمولا توی سی دی بازی وجود داره
اگه توی سی دی هم نبود میتونی از سی دی بازی جدید دیگه هم برداری
ویا می تونی با حجم 95mb :31: ازدانلود کنیکد:http://www.microsoft.com/downloads/en/confirmation.aspx?displaylang=en&FamilyID=3b170b25-abab-4bc3-ae91-50ceb6d8fa8d
بازم مشکل دارم،این فایلی رو که گفتید دانلود کردم و در سیستم32 ویندوز کپی کردم ولی باز همون ارور ری رو که تصویرش گذاشتم میده.نقل قول:
ممنون میشم کمکم کنید.:19:
Directx رو که آدرس شو گذاشتید دانلود کردم و کامل هم نصب شد.سیستم رو هم ری استارت کردم ولی باز همون مشکل رو دارم.(بازی رو هم تا الان 5 مرتبه ریانستال کردم و 2باره نصب کردم ولی باز مشکل دارم).نقل قول:
تو رو خدا کمکم کنید:19:
در محل نصب بازی با نصب دایرکت ایکس دایرکت ایکس مربوط به بازی نصب شده اون رو نصب کن حلهنقل قول:
ممنون که پاسخ دادید ولی باز مشکل دارم ، دایرکت ایکس رو کلیک کینم تا آخر نصب میشه ولی در آخر کار این ارور رو نمایش میده :نقل قول:
منظور شما همین آدرس بود دیگه آره؟
همین الان درست شد، دوباره فایلی رو که دوست عزیز aban366 ذکر کردن رو کلیک کردم و بدون هیچ اروری قبول کرد و نصب شد .
بازی هم خیلی راحت داره اجرا میشه .
از همه ی دوستان کمال تشکر رو و قدردانی دارم،خیلی زحمت کشیدید.:11:
دوستان یک نفر لطف میکنه لینک دانلود کرکشو بهم بده
فک میکنم SKIDROW باید باشه ! ماله من خرابه فایلش و باز نمیشه !