قطبی کره رو و بازیکنانش ( اکثرشون ) رو میشناسه و میتونه جلوشونو بگیره ، یادتون نره ، همین چند ماه پیش کره رو تو خونه خودش بردیم!
Printable View
قطبی کره رو و بازیکنانش ( اکثرشون ) رو میشناسه و میتونه جلوشونو بگیره ، یادتون نره ، همین چند ماه پیش کره رو تو خونه خودش بردیم!
نقل قول:
در روزهایی که در امارات در هر هفته گلزنی میکرد به تیم ملی دعوت نمیشد
ویا در روزهایی که کمتر اماده بود یا اصلا اماده نبود به تیم ملی دعوت میشد
همین باعث شد که بشه گفت:ستاره ای که تو 13 سال هرگز ندرخشید
همینا همیشه باعثه حرفو حدیث تو دعوت شدن یا نشدنش بود.
40 تا بازیه ملی داره که هیچ کدومش تویه تورنمنت مهمی نبوده.
یه نمونش امسال که تو اوجه امادگی دعوت نشد
یه نمونه هم بهمن 76 زمانه تومیسلاو ایویچ که تو اوجه نا امادگی دعوت شد
تا الان ده تا گل زده که اون ده تا هم تو دوره هایی بود که اماده بودو به تیم ملی دعوت شد
دوره هایی که اماده بودو دعوت شده خیلی کمتر از دوره هاییه که اماده نبوده و دعوت شده که در زیر اشاره میکنم
خرداد78
با سر مربیگریه منصور پورحیدری که مجیدی با تیم ملی در تورنمنت 4 جانبه کانادا درخشید
شهریور 79
بازی دوستانه ایران و اتریش که ایران 1-5 باخت که تنها گل ایرانو مجیدی به صورت خیلی زیبایی زد و با وجود باخت سنگینه ایران مجیدی بهترین بازیکنه میدان شد
اذر79
ادمار براگا مربیه برزیلی موقت ایران مجیدیو برای دو بازیه مقدماتی جام جهانی مقابل گوام و تاجیکستان به تبریز برد که مجیدی مقابل گوام هتریک کرد
مرداد82
همایون شاهرخی مجیدیو به تیم ملی دعوت کرد و در دو بازی مقابل اردن در مقدماتیه جام ملت های اسیا به میدان رفتو موفق به گلزنی شد
مهر82
برانکو در صورتی که مجیدی بهترین بازیکن امارات شد و با وجود گلزنیهایه پیاپی تو الوصل به تیم ملی دعوت نشد
خرداد 83برای مسابقات جام غرب آسیا به تیم ملی دعوت شد، در مقابل سوریه نیز گلزنی کرد ، اما در لیست تیم ملی اعزامی به جام ملتهای 2004 آسیا قرار نگرفت.
و خیلی دیگه مورد مشابه
منبع:سایت گل
:31:از یک هافبک هم کمتر گل زده:31:نقل قول:
تا الان ده تا گل زده که اون ده تا هم تو دوره هایی بود که اماده بودو به تیم ملی دعوت شد
اره همه باهاش دشمن بودن دعوتش میکردن حتما بدردنخور بوده که دعوتش نکردن دیگه
چه گل های مهمی هم زده به گوام :31:
نمی خوام انرژِی منفی بدم ولی یه حسی میگه با اختلاف زیاد می بازیم :19::19:(انشاالا که من اشتباه کرده باشم )
ببین منو :نقل قول:
میان آنالیز می کنن می بینن : هر چی موقعیت گل یا گله ماله مدافعاس
توپای روی خط رو مهاجما بیرون کشیدن !!
بعد اینجوری میشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی یه دفه یکی ازون دور میاد میگه : اویلا ... اویلا .... :27::27::31::31:
یه دوتا میزنن پس کلش حالش جا میاد میگه : اوره کا .... اوره کا :31::31:
میگن چی شد فهمیدی چجوری ببریم ؟؟
جواب میده : ممد نصرتی بزرگترین سلاح ما !!:27::27:
بعد همه با هم میگن : اویلا ... اویلا .... :27::27::27::27:
دوستان من جدا نگران سلامتی جواد خیابانی بعد از گل ایران هستم:19:
اینم یه عکس از بچه گی های جواد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
lمجیدی هم میتونست به تیم دعوت بشه چون این فصل خوب بازی کرده بود ..همینطور فصل قبلنقل قول:
اما درمورد گل زدن به گوام واین جور تیمها
هر کس سعادت بازی کردن با این تیمها رو پیدا کنه به راحتی میتونه آقای گل جهان بشه همونطور که اکنون آقای گل جهان به چنین سعادتی دست یافته !!
امیدوارم امشب فقط ببریم... با اختلاف یه گل، دو گل و... واسم مهم نیست! فقط ببریم! ضمنا خداکنه بردمون تو 90 دقیقه باشه!
کره تیم خیلی قوی ایه! امیدوارم مدافع هامون خصوصا مدافع راستمون وظایفشون رو عالی انجام بدن...
دوستان بازی دقیقا ساعت چنده ؟
بازي امشب ساعت 19:55 دقيقه برگزار ميشه. حالا چرا زمان بازي رو روند نكردن نميدونم.
من خودم هم همین سوال رو داشتم اما پس از اندکی چرخیدنن تو سایت های فارسی: برنامه 19:10 شروع میشه. خود بازی 19:55 شروع میشه. این نتایج بدست آمده بود. کسی اگه اطلاع دقیق داره بگه.
بازی ساعت 19:25 به وقت محلی
19:55 به وقت ایران
خوب وارد بنگاه شرط بندی میشیم:31:
نقل قول:اگه باختیم با قناسه سر پشت بوم همسایهتونم. نخند جدی گفتم:21:نقل قول:
-----------------
تو رو با سیم خفه میکنم تا صداش در نیاد :5:نقل قول:
----------------------------------------------------------------------------------------------
روزنامه نگارهای ورزشی ایران یه عمره ازفوتبال مینویسن هنوز فوتبال رو نفهمیدن ، شما میخای یک شبه داننده اسرار اینترنتی بشن و معنای بمبهای وبی رو بفهمن. خوب یه خبری میشنون جو میگرشون دیگه!نقل قول:
7:55نقل قول:
ایشالا ایران بازیو میبره!
ولی باید برای ژاپن خیلی رو عمق دفاع کار کنن!
دیروز 3 تا گل زدن هر 3 از عمق دفاع قطر!
البته خدا رو شکر یکی از دفاع های اصلیشون رو ندارن بازی بعد!
اگه دقت میکردی ذکر شده بود که دوره هایی که اماده نبوده به تیم ملی دعوت میشدهنقل قول:
و دوره هایی که اماده بوده دعوت نمیشده
دوره هایی که اماده بوده و دعوت میشده ازش زیاد استفاده نمیکردن
اینو که من نگفتم سایت گل نوشته
در ضمن همه کارشناسا و پیشکسوتا که میگن جایه مجیدی تو تیم ملی خالیه چرتو پرت میگن شما درست میگین.
حتی سلطان(علی پروین)هم این موضوع رو گفتن
واله خیلی حوصله دارید 4 ساعت به بازی به این مهمی به قول معروف قبرستون کهنه میشکافید!:31:نقل قول:
اما برای من خیلی این جمله سایت گل که نقل کردید جالب بود:
حالا ستارهای که هرگز ندرخشیده چی بوده من نمیدونم احتمالن سیاره بوده!:31:نقل قول:
ولی دوست عزیز، ستاره (اگر من برداشتم از کلمه ستاره درست باشد و آنرا با بازیکن مهم و معروف اشتباه نگیرم) حقش را به هر ترتیب میگیرد. مثل مسی که 9 رتبه پایینتر از مجیدی است:27: نه اینکه یک روز آفتابه نبود یک روز لگن:
کانتونا چقدر در تیم ملی فرانسه بود؟ اما آیا به ستاره بودنش شکی داریم؟نقل قول:
در روزهایی که در امارات در هر هفته گلزنی میکرد به تیم ملی دعوت نمیشد
ویا در روزهایی که کمتر اماده بود یا اصلا اماده نبود به تیم ملی دعوت میشد
همینا همیشه باعثه حرفو حدیث تو دعوت شدن یا نشدنش بود.
40 تا بازیه ملی داره که هیچ کدومش تویه تورنمنت مهمی نبوده.
----------------------------
مخلصیم
بچه ها اميدوارم ببريم
خيلي استرس دارم بخدا
دوز دارم قطبي دهن همرو ببسته
امثال ذوالفقار (كي به اين دكترا داده) يوسفي خداداد ايناها
حدااااااااااااااااااااااا اااااا
اگه 6 تا كه هيچ 6000000000000 تا هم گل بخريم باز هم قطبي رو دوس دارم :11:
خالي بستم بي خيال شين
روز شمار 13 سال حضور فرهاد مجیدی در تیم ملی؛ ستاره ای که ندرخشیدنقل قول:
این تیتریه که سایت گل زده
مجیدی تویه مصاحبه گفته بود 2011 جامو تو قطر بالایه سر میبرمکد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2010/09/18/2124545/%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%B4%D9%85%D8%A7%D8%B1-13-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-%D9%81%D8%B1%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D9%85%D8%AC%DB%8C%D8%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D9%85%D9%84%DB%8C-%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%87
ولی چی باعث شد اینطوری بشه؟چیزی نبود جز علی منصوریان
اینجا جاش نیست که ادامه داده بشه.بازیایه لیگ خودش همه چیو نشون داده و خواهد داد
یکی که مظلومه اینطوری میشه.حتی زمانه قلعه نویی تو استقلال به فرهاد ظلم شد
اقایی:40:
سلام دوستان
یه تشکر از حسین جان به خاطر پست کاملشان
نمیدونم چرا به دلم افتاده که این بازی را 3 به 1 میبازیم .هر چند منطق من میگه 3 بر 2 به نفع خودمون.
در هر حال چه این بازی رو ببازیم و چه ببریم چیزی از ارزش های این تیم کم نمیشه و حکایت الان ما داره میشه حکایت المان تو جام 2010
اما
دوست عزیز اینو هم اضافه میکردی: وقتی میگه تیم رو به جام جهانی میبرم یعنی که تیم رو به جام جهانی 2014 میبره.نقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:دوستان دلیلی نداره ما به کسی توهین کنیم.ایشون یکی از گزارشگران خوب و احساسی این مملکت هست.شاید در امر گزارش گری مشکلاتی داشته باشد(که دارد ) اما این دلیل نمیشه که ما به ایشون توهین بکنیم.گزارش جواد به نظر من بعد از فردوسی پور قرار میگیره هرچند کلی سوتی داره و هر چند اصول گزارش گری رو به طور کامل رعایت نمیکنه و هر چند بعضی از حرفهاش غیر قابل قبوله اما دلیلی برای توهین به ایشان وجود ندارد.همان عادل خان هم جدیدا به گفته دوستمون خیلی دنبال حاشیه هست.نقل قول:
برای نمونه چندتا از حرف هاش در گزارش بازی قطر ژاپن:
1.اونا موج مکزیکی هم بلدند
2.میخوان تضاهر کنن به فوتبال علاقه دارن و میان به ورزشگاه
3.جام جهانی رو گرفتند که خیلی هم حقشون نبود و با مسائل پشت پرده ...
اقای فردوسی پور الان در کوچکترین و دور افتاده ترین دهات ها هم موج مکزیکی جا افتاده وچیز خاصی نیست اونهم در سال 2011 این حرف شما یه بیست سال دیرتر گفته شد.همین هایی که شما به انها طعنه میزنید همین چند ماه پیش میزبان یه بازی بودند(برزیل-ارژانتین) که در عمر این مملکت(حداقل تا انجایی که ما یادمون هست)در یه زمان دو تا تیم به این مهمی در کشور ما حضور نداشته اند.یه چیز دیگه جمعیت یک میلیونی قطر حدود 70 بار از ما کمتر هست و کشورشان حدود 140 بار از ما کوچکترند.جمعیت تهران حدود 10 تا 12 میلیون هست ایا ورزشگا های شما با ان علاقه ای که به فوتبال دارید و با ان تعداد جمعیت پر میشود؟ نصف چی؟یه نگاه به امار تماشاگران خودی نشان دهنده این مسئله هست.
درمورد میزبانی هم چرا اتفاقا انها لایق بودند .انها مثل ما نیستند اقای فردوسی پور .از چندین سال قبل اقدامات لازم را فراهم کرده اند تا به این مهم نائل شوند جالب است امیر قطر که همیشه لباس عربی تنش هست در مراسم انتخاب میزبان با کت و شلوار حاشر میشود یعنی که ما یه کشور سنتی نیستیم و کاملا حرفه ای ...
ایا شما فیلم برداری این مسابقات را دیده اید؟بله دیده اید و کلی هم تعریف کرده اید .فیلم برداری که حتی از جام ملت های اروپا(2008)هم بهتر بود.
علی کریمی؟ اون هم جای فرهاد؟ شما مطمئنی که اینو جابجا ننوشته اید؟ با کدامین منطق ؟شما یا بازی های این دو سال لیگ را ندیده اید یا از گل های پی در پی فرهاد در دربی ناراحتید واینگونه ایشون رو میکوبید.نقل قول:
فرهاد یکی از اماده ترین های این دو سال بوده و از نظر من بهترین مهاجم این لیگ هست.من نمیخوام رنگ ها رو اینجا مطرح کنم چون اینجا همه چیز باید فدای سه رنگ (سبزوسفیدوقرمز)شود حالا میخواد ابی باشه یا ....همان گل به سپاهان همه چیز را روشن می کند.متاسفانه همیشه در حق فرهاد ظلم شده و دست هایی بوده که از موفقیتش جلوگیری کرده دقیقا مثل همین الان که از خودی ها داریم میخوریم....
جام من از این پستت خجالت نمی کشی؟اماده نبوده؟ مگه گوام تیم نیست یعنی انتظار داشتی مقابل گوام به این خاطر که تیم مطرحی نیست گل نزنه؟واقعا که .پست هایی میبینیم که به هیچ وجه ارزش فنی وجواب دادن رو نداره.نقل قول:
دوست عزیز درسته .اما این رو هم در نظر بگیر مجیدی در مقابل چه تیم هایی و در چه بازی هایی بازی کرده .یعنی مثلا ایشون در مقابل ارژانتین گل زده داشته باشه.(اونهم ارژانتینی که هوز با ما بازی نداشته).به نظر من بازی کردن وگل زدن برای تیم ملی افتخار دارد چه اون تیم مقابل ارژانتین باشه چه گوام و مالدیو.نقل قول:
یه چیز دیگه افتخار ما دربرابر همین کره بازی 6بر 2 ای هست که از قضا چهارتای اون رو همین اقایی زده که شما بهش متلک میندازید.
به نظر من عقل هر کس منطق اوست/نقل قول:
ایشی زاکی:31:نقل قول:
9,r:6,s:7"] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/UR [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
از شما دوست عزیز غیر از این هم انتظار نبود .واقعا عالی بود.نقل قول:
در این رابطه میشه به اندازه یک کتاب رمان بحث وگفت گو کرد... متاسفانه امثال مجیدی و عنایتی و مهاجمان دیگه که همیشه تو لیگ اقایی میکردن استعدادشون پاسوز رکورد گیری فرد دیگه شد( بحث قدیم نا حالا )... رکوردگیری که تو 4 سال هیچ کمکی به تیم ملی نکرد وفقط جنبه فردی داشت... بگذریم..نقل قول:
عزیز من یه سوال دارم از شما؟(خداییش از رو منطق و حقیقت جواب بده نه از روی تعصب)نقل قول:
تو این دو سه فصل فرهاد یکی از بهترین مهاجم های لیگ نبوده؟
ایا اون تجربه فرهاد در لیگ های عربی در جامی که در یکی از همین کشور ها برگزار میشه و حریف های ما هم عرب بودند مفید واقع نمیشد.؟
یعنی شما میگی تو این فصل عملکرد فرهاد از مهاجمان کنونی تیم ملی ضعیف تر بوده؟
یعنی afc که اسم فرهاد رو بع عنوان یکی از کاندیداهای بهترین بازیکن قاره قرار داده بود بدون دلیل بوده؟
---------- Post added at 04:55 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------
نقل قول:البته این حرف شما را تا اندازه ای قبول دارم.نقل قول:
1-دوست عزیز صدوبیست پست بسیار شدیدتر از این برعلیه خیابانی داده شد شما فقط پست من رو دیدید؟ پ.ن:احیانن مشکلی با انتقاد از مجیدی نداشتید؟نقل قول:
2-اینجا جای انتقاده. رسانه است.فروم است(میدان-محکمه) . اون اگه ناراحت میشد کارش رو اصلاح میکرد. به نظرتون لیست راجع به فلان حرف نزنیم راجع به بیسار حرف نزنیم یکم طولانی نشده؟
در رسانه ها و در فروم های دیگر نقاط کاریکاتور میکشند، عروسک درست میکنند و طرف را دست می اندازند. این هزینه شهرت است . شهرت کیف و سود دارد، هزینه هم دارد. من بعد هر که به هر وادی شهرت آور پا میگذارد میاید باید بداند که شخص فیموس فقط به به وچه چه و $ ندارد.
3-انتقاد از خیابانی به معنای ندیدن عیوب فردوسیپور یا هیچ کس دیگه نیست.
4-بنده به نوبه خود به انتقادات خودم از ج.خیابانی ادامه میدهم.نه مثل شما با محافظه کاری:
بلکه با چاشنی طنز و مطایبه ای که خودش خیلی دوست داره به کار ببره.نقل قول:
هرچند کلی سوتی داره و هر چند اصول گزارش گری رو به طور کامل رعایت نمیکنه و هر چند بعضی از حرفهاش غیر قابل قبوله
نظر شما محترم هست وشما هم نظر خودتونو بیان میکنید وکسی نمیتونه به شما یا کس دیگه بگه فلانی گزارشش خوب هست یانه... من بازی استرالیا رو بدون گزارش خیابانی نمیتونم تصورش کنم... اینو گفتم چون واقعاً خیابانی قبلاً عالی گزارش میکرد...اما الان فقط اغراق وسوتی ... اما عادل که دیگه کلاً باید بهش آقای حاشیه گفت چون کلاً دنبال حاشیس ... صداش خوب هست گزارشش عالی اما حاشیه پردازی فراوان.... در هر صورت گزارشگرهای ما مثل سابق نیستن ولی ما هم باید قدر همینایی رو که داریم بدونیم هر چند حاشیه ساز باشند یا اغراق کنند یا سوتی بدن ..نقل قول:
درمورد علی کریمی که گفتی ... اولاً کریمی همونطور که خبر داریم تا به حال 3 بار از تیم ملی خداحافظی کرده و تو اخرین بازگشتش که با اصرار قطبی اومد ( نقشه بالادستی ها ) تو اردوی اتریش که کنار گاوداری بود اعتراض کردو گفت شان تیم ملی این نیست واز تیم کنار گذاشته شد ... بنده هم در این رابطه کوچکترین اعتراضی به قطبی ندارم چون کریمی بعد از بازی با کره که خداحافظی کرد ، و تیم ملی براش بسته شد با کلی افتخار افرینی و خدمت وافتخار ... اما در مورد شایستگی حضور کریمی در این تورنومنت همین بس که ستاره های میلان مغموم بازی کریمی شدن همین 2 هفته پیش ....
توجه نکردی من چی گفتم... گفتماگه مجیدی هم مثل دایی اگه 18 بار با این جور تیم ها بازی میکرد مطمئناً الان رکوردی برای خودش داشت ... اما درمورد دایی بنده گل هایی رو که به عربستان و کره و... زده رو به شدت قبول دارم وکلی هم از ش ممنونم وباید ازش تشکر بشه اما زدن 40 گل به تیمهایی چون گوام و... رو که آدم رو یک جا بالا میکشن قبول ندارم... تو همون بازی استقلال وذرت کاران که استقلال 13 گل زد مصداق خوبی میتونه باشه که گل زدن به این جور تیمها کاری بس آسان هست وهر مهاجمی ارزوی بازی کردن با این تیمها رو داره ... همونطوری که برهانی تو ل زدن قبل از ن بازی ناکام بود وتو اون بازی هتریک کرد میتونه دلیل خوبی برای این موضوع باشه ومصداق های فراوون دیگه ... بگذرینقل قول:
دوست عزیز درسته .اما این رو هم در نظر بگیر مجیدی در مقابل چه تیم هایی و در چه بازی هایی بازی کرده .یعنی مثلا ایشون در مقابل ارژانتین گل زده داشته باشه.(اونهم ارژانتینی که هوز با ما بازی نداشته).به نظر من بازی کردن وگل زدن برای تیم ملی افتخار دارد چه اون تیم مقابل ارژانتین باشه چه گوام و مالدیو.
یه چیز دیگه افتخار ما دربرابر همین کره بازی 6بر 2 ای هست که از قضا چهارتای اون رو همین اقایی زده که شما بهش متلک میندازید.
ای شی زاکی ما کدوم بازیکن هست ؟؟
نوشته های بیهوده و نامربوط حذف میشه. رعایت کنید.
Spam
مجیدی و استقلال جوان
بحث تکراری دایی
...
کسی درباره ی مصاحبه مربیه کره علیه قطبی چیزی میدونه؟
دوستان تیم ملی مون امشب بازی داره و فرهاد مجیدی یا هر کس دیگه که شایستگی حضور در تیم ملی رو داشته دیگه با این تیم نیست و اتمام این بحث فکر کنم بهتر باشه
تا دقیقه 30که از استرالیا هیچ چیز ندیدیم. بازی سراسر دست عراق.
فقط کره و ژاپن و جام:31:
--------------------------------------------------------------
یک صحنه خطرناک از استرالیا و یک کارت زرد بیدلیل؟ از داور به عراق
---------------------------------------------------------------
سیمای ج.ا. سالهاست که حتا بازیهای لیگ رو برای اذان قطع نمیکرد و زیرنویس میکرد یا گزارشگر اطلاع میداد......بازی ذر ذقیقه 43 قطع شد(اذان مغرب به افق تهران)...................
وقتی میگه کره شمالی را عین کف دستم میشناسم یا الکی گفته یا کف دست نداره :31:نقل قول:
دوست عزیز اینو هم اضافه میکردی: وقتی میگه تیم رو به جام جهانی میبرم یعنی که تیم رو به جام جهانی 2014 میبره.
تا دقیقه 45 بازی عراق استرالیا 0-0 البته این نتیجه نهایی نیمه اول نیست چون در دقیقه 45 بازی یهو قطع شد :31: ( برای پخش اذان البته)
عجب مسخره هایین بازی رو قطع کردن واسه اذان ! آخه چقد جانماز آب میکشن اینا
وسط بازی میان تبلیغ میزارن اینا دیگه کین :2::18:
واااااای جمله رو داشته باشین::
میرزایی: خطا نبود آقای نصیر زاده؟
نصیر زاده چرا خطا بود ولی ادامه بازی درست تره
؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
كجاي جمله مشكل داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
عراق - استرالیا تا دقیقه 60 هنوز 0-0
همین الان بازیکن استرالیا، ژدیناک، یه شوت خوب زد. چقدر لباس استرالیا قشنگه.
---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:14 PM ----------
:18:نقل قول:
اونجاش که میگه خطا بود.(پس باید خطا گرفته بشه)
ولی بعد چون داور ادامه بازی داده میگه ادامه بازی درست تره.
حالا باید یه پست راجع به عجیب بودن پست شما بدم
دوست عزيز منظور ايشون آوانتاژ بودنقل قول:
اميدوارم معني آوانتاژ رو بدنيد
اگه نميدونيد خوش حال ميشم توضيح بدم
به چيزي الكي گير نديد همين شما هايي كه جو رو منفي ميكنيد
از بازي اينطور پيداست كه عراق نميتونه دوام بياره و حملات استراليا خيلي هدفدار تر و منظم تر و تأثير دار تره بطوريكه دروازه بان عراق با خوش شانسي در اكثر موارد در مسير توپ بوده و تونسته عكسالعمل نشون بده وگرنه اگر كمي توپها زاويه داشته باشن كار عراق تموم ميشه.
البته در بعضي حركات عراقي ها خطرناك ظاهر شدن مثل صحنه اي كه در دقيقه 55 توسط عمادرضا خلق شد و اون توپو با اختلاف ميليمتري از كنار دروازه استراليا به بيرون زد.
---------- Post added at 06:33 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------
اي كاش استراليا به ايران خورده بود. با اين بازي كه از استراليا ميبينيم ايران ميتونست راحت تر پيروز بشه. هم فال بود هم تماشا.
آقا چه بازی خوبیهخ. بهتر از انتظار اولیه منه. استرالیا میخواد تو 90 دقیقه ببره.
دقايق پاياني بازي مال عراقه.
نه دوست من. همچین چیزی نیست::نقل قول:
جمله نصیر زاده: چرا خطا بود، ولی ادامه بازی درست تره چون معلوم نبود کی اول اون کار رو کرده.
اون چیزی که شما میگی آوانتاژ که در اصل ادونتیج (Advantage) گفته میشه، مال موقعی هست که خطا برای داور مهرز هست ولی ادامۀ بازی باعث ایجاد بخت و شانس گلزنی برای تیمی میشه که روی بازیکنش خطا انجام شده بود.
شما پیشفرضت اینه که هیچ کی هیچی نمیدونه؟؟