شما اگه به این حرفایی که زدی اطمینان داری برو همون فیفا بازی کننقل قول:
لازم نیست اینجا مارو از نظرات اندیشمندانه خودتون مستفیض بگردانید :دی
Printable View
شما اگه به این حرفایی که زدی اطمینان داری برو همون فیفا بازی کننقل قول:
لازم نیست اینجا مارو از نظرات اندیشمندانه خودتون مستفیض بگردانید :دی
یه سوال قضیه این کریس رونالدو چیه که تو اینتر هست؟
مگه اینتر و رئال هم تو دمو هستن؟
نه این مسترلیگ آنلاینه که تستی بوده و چند نفر بازیش کردن
قضیه اینه که هر بازیکنی که دوست داری رو میتونی برداری و بازی کنی باهاشون
واسه تسته دیگه
کریس و لیونل رو هم که همه برمی دارن :دی
این MASTER LEAGUE ONLINE یا همون MLO هستش که اگه یادتون باشه نزدیک به یک ماه پیش واسش ثبت نام کردن و کدهای دموی اونو در اختبار بازیکنا قرار دادن تا اونو تست کنننقل قول:
طرف رفته لمپارد و کریس رونالدو رو خریده گذاشته تو اینتر داره حالشو میبره
فقط امیدوارم دیگه مثل 2010 با کریس رونالدو نشه یه تیم رو دریبل زد
---------- Post added at 01:12 PM ---------- Previous post was at 01:11 PM ----------
شرمنده مثل اینکه با هم پست دادیم:10::11:نقل قول:
مثل سال 2009 میشه PES رو با نرم افزار انلاین بازی کرد یا باید بازم بیخیال بشیم؟نقل قول:
کسی خبر ازینکه میشه راحت انلاین باز یکرد داره یا حتما باید نسخه ارجینال رو بخریم؟؟؟
---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:31 PM ----------
مگه شما جام جهانی رو نگاه نکردی رونالدو از 40 متری بدون دورخیز در حین بازی شوت زد خورد به تیرنقل قول:
توی واقعیت:10:
متاسفانه یه همچین صحنه ای یادم نمیاد در هر صورت اگرم بوده از 40متری نبوده کلا کاری به این یه ویدئو ندارم همین یوتیوب رو نگاه کنید پر ویدئو های این بازی هستش اکثرا هم شوت از پشت محوطه جریمه هستش اکثرا هم راحت میره تو گل انگار نه انگار که شوت زدن به این راحتی ها هم نیست از پشت محوطهنقل قول:
مگه شما جام جهانی رو نگاه نکردی رونالدو از 40 متری بدون دورخیز در حین بازی شوت زد خورد به تیر
توی واقعیت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه ذره شوت های بازی تخیلی هستند
نه دوستمون راست میگه بازی با ساحل عاج نیمه اول رونالدو همچین شوتی زد.ولی واقعا پس در زمینه بعضی ستاره ها خیلی اٍغراق آمیز کار کرده بود.نقل قول:
اگر امكانش هست لينك دانلود اين ويدئوي به احتمال زياد كم حجم رو بزاريد ممنون ميشمنقل قول:
بفرماییدنقل قول:
اگر امكانش هست لينك دانلود اين ويدئوي به احتمال زياد كم حجم رو بزاريد ممنون ميشم
2 MB
کد:http://www.youtubesnips.com/watch?v=L9-3iFv_yRw&feature=related
نمیدونم واللهنقل قول:
بذار بیاد تمام سعیم رو مثل نسخه های قبلی می کنم امیدوارم که بشه و آنلاینم حال کنیم
در مورد ضربه ایستگاهی آره دقیقا یادمه از چهل متری کوبید گل میشد واقعا گل استثنایی میشد
از این موارد خیلی داریم در بازی بارسا با الماریا از فاصله 30 متری مسی شوت داخل پا زد گل شد
بذار بیاد سعیمونو می کنم امیدوارم بشهنقل قول:
چشم حتما کم حجم می کنم میذارم همین پستو آپدیت می کنمنقل قول:
ویرایش : این لینک از رپیدشیر :کد:http://rapidshare.com/files/418836100/video.flv
بابا این دیگه به رشد ستاره ها ربط دارهنقل قول:
اینو خیلی بد ساختن یعنی بازیکن تو مسترلیگ سریع رشد و سریع افت می کنه نباید اینطور باشه تجربه اگه به این بازی اضافه بشه این مشکلات حل میشه
باشه آورال 80 نباید در طول دو فصل بشه 95 بلکه باید بشه 85-88 اینا باید درست بشه
آقا دو روز موند امشب بخوابیم و فردا بلند بشیم باید تا پس فردا توی اطاق بچرخیم تا فردا بشه ! :دی
یعنی دمو مثل فیفا پنج شنبه میاد؟نقل قول:
سلامنقل قول:
دمو چهارشنبه میاد.
آقا اگه میشه ساعت دقیقش رو هم لطف کنین:31::31::31:نقل قول:
چون میخوایم بریم بیرون دانلود کنیم،معطل نشیم.:27:
من از وقتی pes10 اومده تا الان دست بهش نزدم و فقط 2009 بازی میکنم دلم لک زده برای مود بال .
کی میشه pes 11 بیاد خدا!!!
دمو چند ورزشگاه داره و کدوم ورزشگاها هستن؟؟؟
آره خداییشنقل قول:
من با اینکه صبح تا شب تو مغازم کار میکنم ولی هر روز که دوستام میان بهشون روزشمار دموی بازی رو اعلام میکنم
یادش بخیر پارسال من به همه ی دوستام دمو رو دادم
با چه ذوق و شوقی رفتم به ۲تا کافی نت لینک دادم که سریعتر دانلود بشه
ولی حیف حالګیری شد
امیدوارم امسال جبران پارسال بشه
تا جایی که خبر دارم دوتا ورزشګاه و دوتا تیم داره که ورزشګاه های کونامی و نیوکمپ و تیمهای بایرن مونیخ و بارسلونا هستننقل قول:
نه 3 تا ورزشگاه ست.با 4 تا تیم:بارسا و بایرن از اروپا و2تا تیم دیگه از آرژانتیننقل قول:
آره اصلا حواسم به تیمای لیبرتادورس نبود:43:نقل قول:
hi everybody
میدونم جاش نیست ولی بگید دیگه:31:
من تو pes10 فقط صدای تماشاچی ها و گزارشگرو دارم.صدای توپ و صدای تیر دروازه و غیره نیست
چیکار کنم درست بشه؟؟؟؟نسخه ی pc
ممنون
دوستان عزيز دمو اومد يكي زحمت بكشه لينكش رو مستقيم كنه با تشكر
منم تا وقتي ويندوز 7 داشتم همين مشكلو داشتم ولي از وقتي ويندوز Xp نصب كردم مشكلم رفع شدنقل قول:
فکر نکنم ربطی به ویندوز داشته باشهنقل قول:
من هم خودم این بازی رو روی Se7en نصب کردم و همچین مشکلی نداشتم
دوست عزيز هيچ شك نداشته باش....مطمعا از ويندوزهنقل قول:
نه از ویندوز نیست منم با 7 هیچ مشکلی نداشتم همه چیز درست بوده
من بازی رو روی XP که نصب کردم صدای اعلام گل در ورزشگاه شنیده نمیشد اما تو سون بعد گل یه صدایی اعلام می کرد گل رو
راستی مگه تو دمو ورزشگاه الدترافورد نیست ؟
کسی نگفت من فردا ساعت 9-10 برای دانلود برم مشکلی نیست؟:31:
یا باید عصر برم؟(جدی پرسیدم:27:)
عصر بری بهتره چون تا اون موقع حتما رلیز شده
خب من چیکار کنم درست بشه؟صدای توپ بیادنقل قول:
ای کاش یک لیگ جهانی آنلاین برای بازی های کامپیوتری راه اندازی میشد و کونامی پیش قدم میشد با جوایز میلیاردی !!
البته ما ایرانی ها با اینترنت فوق سرعتی که داریم بیشتر از دیگران حال میکردیم
خیلی جالب میشد اگه رنکینگ جهانی داشت زمانی که آنلاین بازی میکردیم و میدیدیم در جهان چندمیم !!
نه؟!!!!!!!!!!
نقل قول:نقل قول:بله مشکل صدای تماشاگران در ویندوز 7 وجود داره... البته یه راهی برای حلش وجود داره غیر از اینکه بخوای تعویضش کنی... من چون ویندوز 7 استفاده نمی کنم پیگیر اون رفع مشکلش نشدم. توی تاپیک 2010 مهدی عزیز نحوه حل این مشکل رو توضیح داده.نقل قول:
فکر نکنم از ویندوز باشه ویندوز من 7 هست و صدا درسته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تاریخ عرضه ی دمو برای کنسول XBox 360
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه ی دوستان عزیز
به گزارش صفحه ی تویتر جان مورفی، دموی بازی برای کنسول XBox 360 فردا یعنی 15 سپتامبر همزمان با دموی PS3 و PC عرضه میشه.
محتوای مخفی: متن اصلی
منبع: Prorevo
کسی اطلاع نداره, برای ایکس باکس دمو ی بازی به طور مستقیم عرضه میشه یا باید از لایو دانلود کرد ؟!؟!؟!؟
راستی دوست عزیز شما هم امضاتو ویرایش کن. PES در تاریخ 30 سپتامبر میاد و فیفا در 28 سپتامبر.نقل قول:
این دوست ما + چندین نفر دیگه ویندوزشون 7 هست ولی درست نیست حالا هی این بحث رو کش بدین...نقل قول:
لطفا بحث مشکل صدای بازی PES2010 در ویندوز 7 توی تاپیک خود PES 2011 ... نه اینجا...
ازتون ممنونم
بله از اون راه ميشه حلش كرد ولي بازم صدا از ويندوز xp ضعيف ترهنقل قول:
کد:http://playstationlifestyle.net/2010/09/13/playstation-store-preview-september-14th-2010/
روش ساخت اکانت آسیایی :
کد:http://www.youtube-nocookie.com/watch?v=d_Kfm0gCTX0
چرا تو قسمت آرشیوه این تاپیک ؟ دعوا کردین باز ؟ دوستان PC هر وقت دمو اومد لینک بدین دانلود کنیم . پکیدیم از بس 2010 زدیم .
اینجا الان تو قسمته اخباره بازی هاست
بعد اینکه بازی رلیز شد میاد به قسمت بازی ها
لینک های دانلود هم به امید خدا فردا قرار می گیره
بازی برای پلی استیشن 3 بر روی PSN قرار گرفت