[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکس.یکی کمک کنه لطفا نمیتونم این مرحله رو رد کنم.:41:بدون تمرین با این Pistol.
اصلا رو خنجر یا Pistol نمیاد تا انتخابش کنم.
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکس.یکی کمک کنه لطفا نمیتونم این مرحله رو رد کنم.:41:بدون تمرین با این Pistol.
اصلا رو خنجر یا Pistol نمیاد تا انتخابش کنم.
بچه ها من هم همين مشكل رو دارم و همه موارد رو انجام دادم و همه صفحات رو خوندم ولي تو قسمت وارد كردن يوزر و پس ارور ميده و ميگه اين قبول نيست و INCOREECT USERNAME & PASSWORDنقل قول:
خواهشا سريع جواب بديد به خدا اعصابم خرد شد و ميخوام پاكش كنم كلا:41::41::41::19::19::19:
هنوز هم تا به نت وصل نباشي صفحه دادن پس نمياد و پس رو هم قبول نميكنه
آقا درست روبروی اون در وایستا ، سمت راست که میری بالا رو نگاه کن میبینی راهو . . .میتونی E رو نگه داری از Eagle vision استفاده کنینقل قول:
---------- Post added at 04:50 PM ---------- Previous post was at 04:47 PM ----------
دوست عزیز Q رو بگیر و نگه دار بعد ماوس رو دایره وار بچرخون هرکدوم که خواستی روش با ماوس وایستا Q رو ول کن...نقل قول:
اگه نمیشه برو به Controls یه نگاه کن ببین کجا ایراد داره
دوستان اینم save بازی که 100 درصد تمام شده واسه دومین بار...
حریف میطلبیم!!!!!!!!!کد:http://www.speedyshare.com/files/21900965/Assassin_s_Creed_2_100_Percent_Completed_Save_Game_By_Me.rar
خیلی خیلی ممنون دوست عزیز مشکلم حل شد.:11:نقل قول:
ایول بابا ترکوندی...من که حیفم میاد به این زودی تمومش کنمنقل قول:
دوست جونم من كه متوجه نشدم بايد چيكار كنم اون وليو رو ريختم ابروت كردم رفت به خيلي قبل تر كه بازم حالا بايد اينجا چيكار كنم ؟نقل قول:
ميشه زحمت رد كردن اين سكانس 4 مموري 4 روخودتون بكشين من از سيو مموري 5 شما برم ممنون ميشم
الان بعد ابروت به مموري برگشته كه تو اون شهر اون كاغذ هاي روي ديوار رو بايد پاره كنه اون ماموريت جانبي حساب ميشه ؟ منظور از اون tomp چيه ؟
اقا كار خودته يه حالي بده اين مرحله رو رد كن سيوش رو بده تا ادامه بديم مرسي
کسی هست به ورژن 1.01 آپدیت کرده باشه ؟ برای من command prompt این اررور میده: program too big to fit in memory
windows7--32bit
نقل قول:سیو مموری اول سکانس 9کد:http://rapidshare.com/files/374992016/c2FlZWRfbm8_.rar.html
من هنوز هم نمیتونم سیو کنم بازیو
توی خود بازی هم چک پوینت میده ولی وقتی میام بیرون میبینم که سیو نشده.
میشه یکی از دوستان فایلهای سرور و لانچر رو که باهاش بازیو انجام داده برام اپلود کنه؟
ممنون
فقط برایه شما یه مرحله بعد از اوننقل قول:
یعنی فقط اونو رد کردم گزاشتمش برات
بفرما:کد:http://rapidshare.com/files/374994271/for_you.rar.html
نقل قول:
میشه یه عکس از قسمت
option>>>>>>>>states
بزاری؟؟؟
میخوام ببینم چند ساعته رفتیش حریف طلب
دیدم دوسته عزیز
خوب نرفتی عالی رفتی.
دوست جونم يه دنيا ممنون . ايشالا تو همه كارات موفق باشي . بازم ممنوننقل قول:
اولندش که اگه خودت save رو تست کنی میفهمی ولی این واسه شما...نقل قول:
باید بگم که دو بار بازی شده...کد:http://www.speedyshare.com/files/21901401/State.rar
خوب بالاخره این بازی هم رو سیستم ما اجرا شد .البته من قبلا هم اجراش کرده بودم منتها برق رفت و دیگه بازی اجرا نشد ..منم بعد از یه 24 ساعت مدام ویندوز عوض کردن و نصب و بازی دانلود حدود 100 مگ انواع کرک های مختلف معرفی شده امروز تونستم با کرک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان عزیز و کرک داخل سی دی ( ترکیب کردم دوتاشون با هم ) بازی رو اجرا کنم ............ یه سوال یه کم قیافه این یارو اتزیو شبیه آنتونیو باندراس بازیگر فیلم دسپرادو نیستش !؟!؟!؟ .منظورم اینه که قیافش یه کم به جوونی های انتونیو می خوره ؟!!؟ .........راستی یه یو پی اس قیمتش چنده ....دیگه نمی خوام ویندوزمو عوض کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :41: :31:
من هم پستم رو اصلاح کردم تست کردمنقل قول:
گفتم که عالی رفتی
دوستان تو Sequence 1 - Memory 12(last man standin)g بعد از اینکه باباشو دار میزنن من فرار میکنم ....
بعدش تو همون Memory 12 هستم و باید برم بالای ساختمونا برای ViewPoint و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هارو Decode کنم .....
یکی از ViewPoint هارو که رو میزنم دوربین میچرخه ولی باز هم اون علامت رو نقشه میمونه واسه همین دیگه نمیتونم بیشتر نقشه رو باز کنم .تو BlackSmith هم نمیتونم شمشیر اینا بخرم ....
حالا فقط 3تا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو پیدا کردم ، اون 2 تای دیگه بیرون از نقشه است .
لطفآ کمک کنید بدجوری گیر کردم .هیچ علامته خاصی جز پوستر ها یا ان کشیش ها و BlackSmith اینا دیگه نیست (یعنی Objective ندارم )
ممنون
اگه کسی به ورژن 1.01 آپدیت کرده میشه توضیح بده . . . برای من اجرای فایل assassins_creed_2_1.01_us.exe این اررور میده :
program too big to fit in memory
سیستمت رو رستارت کن اگه دوباره اینجور شد ویندوز رو عوض کن...نقل قول:
پوشه یوبی سافت تویه پروگرام فایل رونقل قول:
کپی کن تویه درایوه دیگه ای تا همیشه داشته باشی
+اون دو تا کرک و فایل سرور
یه جا ازش بکاپ داشته باش
تا همیشه بدونه مشکل بازی کنی.
عزیز حالا چرا ویندوز . . . بخاطر یک فایل ؟ ریستارت کردم ولی بازم آپدیت نمیکنه ... ایراد احتمالا از فایل هست نه ویندوز چون بقیه ی فایلهای مشابه رو بجز این اجرانقل قول:
میکنه
از دوستان کسی هست ویندوز7 داشته باشه و به 1.01 آپدیت کرده باشه؟
بله دوست عزیز من ویندوز 7 ،64 بیت دارم و آپدیت کردم.
ممنون مال من 32 بیت . . .نقل قول:
فکر کنم این بازی ادامه همون thief deadly shadow باشه .
ولی من به شخصه thief رو خیلی بیشتر دوست داشتم . و از مرموز بودن و اینکه همش تو شب بود و ترسناک بود خوشم میومد. ولی خوب شایدم یه خورده باید بیشتر بازی کنم تا جابیفته برام.
کسی میدونه چطوری فیلمای اول بازی رو skip کنم آخه هر دکمه ای رو میزنم نمیشه و زورکی باید همه رو نیگا کنیم.
آخه من یه مرحله از بازی رو که تموم میکنم یهو سیستمم نابود میشه و سیو گیم هم از بین میره!! و مجبور میشم دوباره از اول بازی کنم!!!
دوستان تو Sequence 1 - Memory 12 بعد از اینکه باباشو دار میزنن من فرار میکنم ....
بعدش تو همون Memory 12 هستم و باید برم بالای ساختمونا برایViewPoint و Glyphs هارو Decode کنم .....
یکی از ViewPoint هارو که رو میزنم دوربین میچرخه ولی باز هم اون علامت ViewPoint رو نقشه میمونه واسه همین دیگه نمیتونم بیشتر نقشه رو باز کنم .تو BlackSmith هم نمیتونم شمشیر اینا بخرم ....
حالا فقط 3 تا Glyphs رو پیدا کردم ، اون 2 تای دیگه بیرون از نقشه است .
لطفآ کمک کنید بدجوری گیر کردم .هیچ علامته خاصی جز پوستر ها یا ان کشیش ها وBlackSmith اینا دیگه نیست (یعنی Objective ندارم )
ممنون
BENY NVIDIA داداش كجايي ؟ اين مشكل رو هم حل كن تا ما هم عاقبت به خير بشيم
ببخشید دوستان
من تازه بازیو شروع کردم
اگه میشه بگید کلا چه جوری باید مراحل و ... رو انجام بدم
یه ترینر سالم که توی اون سلامتی رو کامل بکنه به من بدید نسخه1.00
ممنون
برای انجام مراحل باید به علامت تعجب که روی نقشه هست موراجعه کنی و بعد از اون ماموریت هایی که رو بهت می ده انجام بدی. البته یه سری ماموریت های جانبی هم هست که اون ها رو هم می تونی انجام بدی.
در مورد قسمت دوم هم نمی دونم منظورت چیه؟
اگه منظورت ترینتر هست تو گوگل یه سرچ بکنی پیدا میشه.
سلام
من توی یکی از مراحل شمشیر بزرگم رو از دست دادم نمیدونم این اتفاق طبیعی بود یا فقط برای من افتاد حالا هر کاری میکنم شمشیرم بر نمیگرده
هر چی تو منو ها رفتم نبود از مغازه هم من همه چیزش رو خریدم همه شمشیر ها رو هم خریدم ولی حالا این شمشیر بزرگه نیستش
چطوری دوباره به دستش بیارم؟
ممنون
ممنون از شما دوست عزیز
من منظورم ترینر بود که اصلاح کردم.
توی گوگل هم که سرچ کردم نبود اگه هم بود فقط افزایش تایم داشت
من میخوام سلامتی نامحدود باشه
منتظرم
من بالاخره مشکل اجرا نشدن بازی assassin creed II رو فهمیدم.فهمیدم چرا فایل سرور اجرا نمیشد.برنامه Net framework 3.5 حتما باید توی کامپیوتر نصب شده باشه که فایل سرور اجرا بشه وگرنه ارور میده.
دوستان اگر Save برای Sequence 2 - Memory 1 دارند لطفآ Upload کنن و اینکه کجا باید paste کنم ؟
ممنون
اون ترینر هنوز نیومدهنقل قول:
h4xor یکی زده که اونم کار نمیکنه
چیت هپن هم که نمیشه ازش دانلود کرد
بشه هم ترینر هاش بدرد باباش میخوره
یکی میمونه
که کم حجم ترین ترینر ها با بهترین کیفیت رو میده بیرون
که فعلا من ندیدم
اسمشو همه میدونین kelst peresents
اگه دارین به ما هم بدین.
به نام خدانقل قول:
سلام به همه
دوستانی که در هنگام بازی میرن روی برج ها و بعد نقشه باز نمی شه
یا ماموریت ها کامل انجام نمی شه مشکل از فایل values.db که داخل پوشه server.exe هستش است
باید اونو عوض کنند
---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:51 PM ----------
دوست عزیز من از 1تا 4 روی سیستم دارمنقل قول:
ولی موقع بازی باید به اینترنت وصل بشم بعد دیسکانکت می کنم و بازی می کنم
البته توی 7 فقط lan مودم که روشن میکنم بدون کانکت هم تو بازی میره
وگرنه نمی ره
اقا کلا چند تا سکانسه؟ شما تو چند سکانس تمومش کردین؟ 12 یا 14
فکر کنم این کارو کنی جواب بدهنقل قول:
شما برو توی tuscany و بعد برو قصر عموت
توی یکی از اتاق ها روی دیوار و میز شمشیر ها و چاقو هایی که قبلا خریدی رو می تونی ببینی و عوض کنی
سلام
اقا منم وقتی میخوام server رو اجرا کنم این ارور رو میده
this application failed to start because the application configuration is incorrect
خواهشا یه جوابی به ما بدین
مشخصات سیستمی که روش بالا نمیاد اینه:
windows XP sp3
cpu: i5 661
Vga:260 gtx giga
ram:4gb
سیو سکانس 10 از اول اول سکانس:31:
کد:http://rapidshare.com/files/375042322/4.rar.html
سیو چه سکانسیو میخوای؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سکانس چند بودی؟
سیو بدم؟
عزیز مال خود من هم 7 و 32 bit هستش...نقل قول:
من مرحله ای که دزموند توی نقش الطایر میره که دنبال یه نفر باید بری گیر کردم.
وقتی اون میره توی برج منم باید از بغل برج برم بالا ولی از چوبی که بالاتر از در هست نمیشه استفاده کرد .
چی کار باید بکنم؟