بابا من با 256 سرعت دانلودم شبا با منیجر به 10 هم نمی رسه. تورنت هم که نهایت با 5 و 6 هست. در حالب که تو روز می زنه بالایه 100 .
شبی بتونم 150 مگ دان کنم شانس آوردم.
این دوستایی که شبی 1500 مگ دان می کنن چجوریاست؟؟؟
Printable View
بابا من با 256 سرعت دانلودم شبا با منیجر به 10 هم نمی رسه. تورنت هم که نهایت با 5 و 6 هست. در حالب که تو روز می زنه بالایه 100 .
شبی بتونم 150 مگ دان کنم شانس آوردم.
این دوستایی که شبی 1500 مگ دان می کنن چجوریاست؟؟؟
پارس انلاین معلوم نیست حالش خوبه یا نه :31:
فک کنم معتاد هست که همش سرعتش بالا و پایین میشه :31:
واسه من دیشب سرعت رو 16 بود
نسبت به شب قبل یکم بهتر بود
زنگ زدم پشتیبانی میگه خودمون پهنای باند رو می بندیم در صورتی که من 128 خریدم و واسه ی من 256 بستن
پس باید سرعتم حداقل 25 باشه
نمی دونم چه جوریه!
خودمم توش موندم
به منطقه مخابراتی بستگی دارهنقل قول:
برای منم همینطورهنقل قول:
ولی بنظر من تا سرویس های پارس آنلاین burst دارند فرقی نمیکنه که چه سرعتی داشته باشی چون بالاخره تا 1 مگ رو داری.
منم دیشب سرعتم بهتر از 40 روز پیش بود.
توی سایت پارس آنلاین چیزی در مورد ترافیک مجانی شبانه یا روز جمعه ندیدم. پارس آنلاین همچین چیزی نداره؟
سلام دوستان کسی اینجا 256 از مراکز منتخب داره؟کسی میدونه سرعت دان 256 منتخب شبانه و روزانه چقدره؟
128 عادی چطور؟
با تشکر
پارس آنلاین سرعتش اصلا ثابت نیست ! یه روز خوبه یه روز بد ! به منطقه مخابراتی هم بستگی داره !نقل قول:
نقل قول:burst چیه؟نقل قول:
ولی بنظر من تا سرویس های پارس آنلاین burst دارند
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم يعني اينكه زماني كه ترافيك شبكه كم باشه شما ميتونيد از حداكثر سرعت هم استفاده كنيد و دانلود داشته باشيد.
موفق باشيد.
چطور ندیدی هست ... همه شبا از ساعت یک بامداد تا ساعت شش صبح رایگانه ... متاسفانه برای اغلب دوستان و بخصوص از ماه رمضون به بعد سرعتش اومده پایین که امیدوارم از هفته دیگه با خلوت شدن خطها (به خاطر شروع درس و مشق و کار و زندگی!) سرعتا بهتر بشه! :20:نقل قول:
بعضیا هم گفتن که تا ساعت هفت صبح رایگان بوده! من چند باری برای خودم تست کردم واسه من یه قاطی پاطی بوده! یعنی یه بار تا هفت هم رایگان بود یه بار هم نبود و چهارصد مگی رفت تو پاچمون! :13:
دوستانی که ار این سرویس استفاده می کنن راضی هستن؟به لایزر میرسه؟یعنی دیسکانکت یا سرعتش قطع و وصل نمیشه؟
پارس آنلاین فقط روز ها این کار ور انجام میدهنقل قول:
دوست عزيزم يعني اينكه زماني كه ترافيك شبكه كم باشه شما ميتونيد از حداكثر سرعت هم استفاده كنيد و دانلود داشته باشيد.
شب همون سرویس خودته
پارس آنلاین : دزدی به شیوه ای محترمانه و حلال.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مال امروز صبح هست ، این همه تفاوت معنیش چیه؟؟؟:18:
پس پارس آنلاین هم به نوعی مشکلات خودش رو داره...عجب شیر تو شیریه....هر شرکتی یه جور سر مشتریاشو کلاه میزاره
سلام دوستان
اینجا کسی تو منطقه فرد اسدی (تهران) از پارس آنلاین استفاده میکنه؟ میخوام بدونم تو این منطقه سرویس خوب هست یا نه، خیلی ضروری هست، ممنون میشم راهنمایی کنید.
دیشب برای من عالی بودش:40:
ماشاا.. به سرعت ماشاا.. , ماشاا.. به دانلود ماشاا...:31:نقل قول:
نقل قول:
عجیبه، پس چرا من چرا ندیدم :blush: به هرحال ممنون :20:
ایول:10: ماشاالله بگو چشم نخورم...یکبار چشم خوردیم 1 هفته دانلود تعطیل شد:31:نقل قول:
من یک تحلیل کردم :دینقل قول:
این مال امروز صبح هست ، این همه تفاوت معنیش چیه؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت ماه رمضان به این دلیل کم بوده که اکثر مردم تا سحر واسه دانلود بیدار می موندن شرکت هم واسه اینکه ترافیک زیاد نشه سرعت هر کی رو تو شب به اندازه ی خودش داره یعنی سرعت دانلود 128 باید 16 باشه
بعد از ماه رمضان هنوز مثل قبل نشده البته من قبل از ماه رمضان ADSL نداشتم
ولی حالا نمی دونم قبلش چی بوده و حالا چیه ولی به نظر من این جوریه
ماشااللهنقل قول:
من به سرعت و مقدار دانلود شما غبطه می خورم ( البته از نوع کاملا اسلامی :21:)
ای خدا......:19:
به افرادی که قصد خرید سرویس ADSL دارند توصیه میشود مودم مورد نیاز خود را از شرکت ارایه دهنده سرویس اینترنت پرسرعت خریداری نکنند و با مراجه به بازار اقدام به تهیه آن نمایند تا حدود سی درصد در هزینه ی مودم صرفه بجویند.
به عنوان سند، تصویر فاکتور فروش یک عدد مودم ZyXEL P-660 RU با ضمانتنامه اصلی دلسا از بازار کامپیوتر ایرانیان ضمیمه میشود این مودم در شرکت های پارس آنلاین و شاتل به قیمت شصت هزار تومان به فروش میرسد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.freeimagehosting.net/uploads/3ead4b0241.jpg
دوستان این تغییر ساعت را عالیجنابان چطور محاسبه می کنن طبق ساعت رسمی یا دلشون!
میگم ساعت جدید دانلود رایگانه پارس چند شده؟؟؟؟
help me
ساعتش که همون یکه...حالا نمیدونم ساعت یک به زمان دیشب یا یک به وقت امشب؟نقل قول:
واسه من صفحه چک کردن ترافیک باز نمیشه
یک 4 روزی ایم مشکل رو دارم
الان رایگانه؟
دوستان مثل اینکه اینا ساعتشونو تغییر ندادن هنوز!
سلام
من دیشب سرعتم نسبت به شبهای قبل خوب بود
دوستای عزیز یکی از رفیقام سرویس 512 گرفته !
میگه سرعت دانلودم 120 تا 200 منوسان داره!
کسایی که 512 دارن تایید میکنن؟!
من میخواستم شاتل بگیرم ولی الان موندم!
میگفت شبها هم سرعتش عالیه :20:
دوستان این اواخر ماه رمضون و به خصوص این یه هفته ای اوضام خیلی خراب بود ... الان دوشبه خفن رفته روی روال ... باز هم همون شبی دو گیگ دانلود همیشکی شروع شد آخ جون ... آی لاو یو پارس آنلاین ... در مورد ساعت پارس آنلاین هم چون ساعت رسمی شده (یه ساعت اومده عقب) ساعت رایگان شبای پارس آنلاین هم از همون یک جدید شروع میشه!
شما چه سرویسی دارید؟نقل قول:
دوستان این اواخر ماه رمضون و به خصوص این یه هفته ای اوضام خیلی خراب بود ... الان دوشبه خفن رفته روی روال ... باز هم همون شبی دو گیگ دانلود همیشکی شروع شد آخ جون ... آی لاو یو پارس آنلاین ... در مورد ساعت پارس آنلاین هم چون ساعت رسمی شده (یه ساعت اومده عقب) ساعت رایگان شبای پارس آنلاین هم از همون یک جدید شروع میشه!
آره سرعت بهتر شده :31:نقل قول:
ولی یک اشتباه تو این تغییر ساعت به باد داد منو اومدم ساعت کامپیوترو یک ساعت کشیدم عقب بعد حواسم نبود A.M رو کردم P.M بعد با برنامه رو تنظیم کرده بودم صبح کامپیوتر رو خاموش کنه . صبح ساعت نزدیک 9 به ناگاه بیدار شدم دیدم
کامپیوتر عزیز روشنه و داره دانلود میکنه در اینجا بود که فهمیدم به خاک سیاه نشستم! وگیگ ها به باد رفت!
خیلی جالبهنقل قول:
آره سرعت بهتر شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی یک اشتباه تو این تغییر ساعت به باد داد منو اومدم ساعت کامپیوترو یک ساعت کشیدم عقب بعد حواسم نبود A.M رو کردم P.M بعد با برنامه رو تنظیم کرده بودم صبح کامپیوتر رو خاموش کنه . صبح ساعت نزدیک 9 به ناگاه بیدار شدم دیدم
کامپیوتر عزیز روشنه و داره دانلود میکنه در اینجا بود که فهمیدم به خاک سیاه نشستم! وگیگ ها به باد رفت!
واسه من هم همینجوری شده بود
ولی اواسط شب ظاهرا قطع شده بود
سرعت ظاهرا خوب شده
من مشهدم ... مرکز آزادی ... سوریس FP1-3x دارم ...نقل قول:
اول شب سرعت یکم پایینه ولی بعدش خوب میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود رایگان شبانه از ساعت 1 تا 6 به وقت چند روز پیش هست یا با تغییر ساعت ها تغییر کرده(با ساعت رسمی کشور تنظیم شده یا با GMT)؟؟؟
چون که یبینم هنوز ساعت انجمن تغییر نکرده!!!
با ساعت رسمی کشور همون ساعت 1 شروع میشه و تا 6 صبح ادامه دارهنقل قول:
سرعت دیشب خوب شد
یعنی به خاطر شروع مدارسه؟
---------- Post added at 01:23 PM ---------- Previous post was at 01:22 PM ----------
دوستان واسه من سایت واسه چک کردن ترافیک باز نمیشه
چرا؟