من با اپرا میزنم نمیره با فایرفاکس میزنم میره:31:نقل قول:
Printable View
من با اپرا میزنم نمیره با فایرفاکس میزنم میره:31:نقل قول:
مشکلش رو پیدا کردم. ظاهرا DNS سرورشون پکیده! دینقل قول:
آدرس DNS اولی رو بزار رو 8.8.8.8 گوگل درست میشه.
راستی با این سیستم جدید چطوری میشه گیگ اضافه خریداری کرد. چون تویه پیش فاکتورهای آنلاین فقط 1 ماه و 3 و 6 و 12 ماهه داره. گیگ اضافه پرید!
شما online pymant رو بزن اونجا انتخاب میکنی چی بیاد واست شارژ 2 گیگ فقط دارهنقل قول:
اینکه من هرچی توش میگردم Online payment نداره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گیگتون تمام شده؟ تمام که میشه دیگه حتماً میشهنقل قول:
نه هنوز اعتبار دارم ولی قبلا آیتم خرید گیگ اضافه بود. پس الان وقتی تموم بشه آیتمش میاد؟!نقل قول:
سلام
دوستان آخر برای استفاده از شبانه این یوزر و پسورد رو عوض کنیم یا بزاریم همین که هست باشه؟
سلام سرعت من الان که روی روزانست از 20بالاتر نمیره!!؟ کسی این مشکلو نداشته؟
خودش اتومات میره شبانهنقل قول:
---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------
بذار همین باشه
---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------
روزانم که شده بین 20تا30 و ببینم شبانه چطور میشه!
منم همینطور. سرعتم کمتر از بیسته.نقل قول:
البته از سرورای ایران (مثلا تبیان!) سرعت دانلود بالای 200 هست!!
ok، من تست کردم اینرو حق باشماست dnl.tebyan.net/newdownload_files/2011/3/fruit_ninja_5287.rar
پس احتمالاً با سرورهای خارج ارتباط مشکلدار شده!؟
---------- Post added at 12:57 AM ---------- Previous post was at 12:55 AM ----------
سلام من با چیز پی ان کانکت هستم و فقط نوسان سرعت دارم اما بالاست و نزدیک 100 هستنقل قول:
سلام سرعت من الان که روی روزانست از 20بالاتر نمیره!!؟ کسی این مشکلو نداشته؟
من که رو شبانم سرعتم رو 200
براي اولين بار تو طول عمرم خواستم شب بيدار بمونم ولي سرعتم روي 16 هست . من ميرم بخوابم:41:
منم این چند وقته همش همین فکر را میکنم بعدش مجبور میشم برم بخوابم!
دیشب حول و حوش 2.5 تا 3 گیگ دانلود داشتم
انترنت 128 قدیم + دانلود از سرور های وطن دانلودـالبتهگزاشتم همزمان دو تا لینک دانلود بشه که اگه سرعت سرورشون مثل شب قبلش پایین بود اینترنت من حروم نشه چون اسرافه!!!!!)
منم حدود 2.5 گیگ دانلود داشتم.البته منم گذاشته بودم همزمان 2 لینک دانلود بشه که لااقل جبران سرعت پایینشون بشه
خیر سرشون سرعت روزانه رو همینطور بزارن باشه دستش نزنن اکانت شبانه ارزونیشون. فعلا که سرعت روزانم خوبه. سرورهای ایرانی تا 170 و سرورهای خارجی 150 KB
خاک تو اون سرشون کنم!!:31:
دیشب با اینکه خیلی خسته بودم به عشق دانلود شبانه صحبت هایی که یه سری از دوستان کرده بودن و گفته بودن سرعت شبانه بالاست بیدار موندم ولی سرعت لامذهب افتاده بود توی سینه کشی و از 16 بالاتر نمیومد!!:31:
با ایرانسل من سرعت دانلودم روی 25 هست اونوقت این از 16 بالاتر نمیاد!!
دوستان من دیشب یه چیزی کشفیدم! اول که گزاشتم واسه دانلود سرعت رو 16 بود و تا 20 هم میرفت بعدش رفتم توی کمیاب آنلاین اونجا هم زدم واسه دانلود سرعت رفت 120 شد! اما جالبه خواستم از میهن دانلود فیلم بگیرم یه سرورش که پوکیده بوئ اون سرور دیگش تا 100 بیشتر نمیرفت....فیلمشم از این روی پرده ای ها بود در جا پاکش کردم...
مشکل از سرورها نیست الآن.
مشکل از اینترنته.
چون دیشب حتی از سرورایی مثل softpedia هم مشکل داشت.
من از دوستم هم که از یه شرکت دیگه اینترنت می گیره پرسیدم، اونم همین مشکل رو داشت.
بعضی ساعتا نمی شه با سرعت خوب از یه سری سرور ها (خارج از ایران) دانلود کرد.
معلوم نیست چیکار کردن با اینترنت که اینجوری شده.
من از سافت گزار هم دانلود کردم از 20 بالاتر نمیرفتنقل قول:
با یه چیز پی ان خوب امتجان کنین سرعتتون بالاتر هم خواهد رفت :46:
درسته.نقل قول:
آخه سافت گذر هم سرورش امریکاست.
مشکل ما توی اتصال با سورر های خارج از ایران هست.نقل قول:
این چیزی که شما می گید بازم ارتباط با سرور خارجی می شه.
دوستان کنتور من قفل شده.نقل قول:
از منم قفله:31:نقل قول:
امتحان کنید دوست من. روی هوا که براتون نظر نمیدم. تست شده، نتیجه گرفتم و دارم جواب میدم.نقل قول:
اینم سایتی که ازش خرید چیز پی ان کردم:
کد:http://vpndubai1.co.cc/
من دیشب شانسی بیدار موندم گفتم ببینم سرعت چطوریه .. سرعت دیشب خدا بود و با 130 دانلود می کردم (128 قدیم)
تا می تونید لینک های رپیدشیر و ... رو مستقیم کنید وشب بذارید برای دانلود به بهترین سرعت دانلود میشه.از لینک های مستقیم خود سایت ها استفاد نکنید ، ببینید اگه لینک غیرمستقیم داده اون رو با استفاده از یه لیچر خوب مستقیم کنید و شب با خیال راحت دانلود کنید.اینطوری خیلی بهتره.
---
امروز رفتم مخابرات.گفتم من فردا حجمم تموم میشه و می خوام سرویس جدید بگیرم.گفتم که اونایی 128 جدید گرفتند سرعتشون مثل 128 قدیمه و حتی بعضی از افرادی که 1 مگ گرفتند سرعتشون فرقی با 128 قدیم نکرده .. گفتند چنین چیزی نیست و گفت هنوز پهنای باندها محدود نشده و بعد از اون سرعت ها همه محدود میشه یعنی 128 میشه 128 واقعی و 1 مگ هم 1 مگ واقعی که گاهی وقت ها تا 2 مگ باز می ذارند و می تونید تا 200 هم دانلود کنید اما سرعتتون ثابت نیست.
در مورد شبانه پرسیدم گفت اشکال از سایت مخابراته و گاهی از دستش در میره :18:
گفتم یعنی چی ؟ گفت ما هم اطلاع درستی نداریم بعضی شبا شانسی سرعت خب میشه بعضی وقتا نه دست ما هم نیست گاهی اوقات صبح می آییم مبینیم مشترکین کلی دیشب دانلود داشتند و می فهمیم اشکال از سایت مخابرات بوده!!!!
گفتم یعنی اونی که 1 مگ میگیره هم شبها باید با 16 دانلود کنه ؟ گفت نه و اون مسلما بالاتر دانلود می کنه اما سرعتش محدوده.
هر چی هم می گفتم می گفت ما تا این اندازه در جریانیم گفتم پس کی می دونه گفت هیچ کی فعلا نمی دونه چی پیش میاد !
من حالا موندم فردا برم 1 مگ بگیرم یا 128 جدید چون اگه سرعت ها واقعی بشه توی تعطیلات عید ضد حال می خوریم.:13:
درست می گین.نقل قول:
این روش جواب می ده، اما زمانی که یه سری سایت رو محدود کرده باشن.
مثلا یه مرتبه که یه سری از خطوط آسیب دیده بودن، دانلود از 4shared و rapidshare و mediafire رو محدود کرده بودن که ترافیک پایین بیاد.
اما الآن همه ی سایتای خارجی مشکل دارن.
من روزای اولی که 1 مگابیت رو گرفته بودم، با سرعت 200 به بالا می گرفتم، اما الآن چه با .... و چه بدون اون، سرعت از سرورای خارجی به 150 نمی رسه.
میل خودتونه که این روشی که گفتم رو امتحان میکنید یا خیر؟ همین الآن از مدیافایر استفاده کنین سرور خارجی توی قلب آمریکاست ولی هیچ مشکلی نداره.
بهرحال انتخاب با خودتونه و من راهکاری که امتحان کردم پیشنهاد دادم.
دوستان ما از رایگانی در اومدیم 1 گیگم دانلود کردیم:21:
برای من هنوز رایگانه!
سرعتم هم دقیقا روی 1 مگابیته. نه کم می شه نه زیاد.
از من که ثابت نیست و بصورت دقیق داره کنتور میندازه
دیشب سرعت افتضاح بود ساعت 23 تا24 سرعتم روی 3الی4 کیلو بود رحمت به دیال اپ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پینگ رو 600 !؟
اونایی که امروز رایگان بود زیاد صابون به دلشون نزنند .. بعدا یهویی ازشون کم میشه :31:
من موندم چی کارکنم برم 1 مگ بگیرم یا نه :19:
امروز طرف تو مخابرات دلسردم کرد
سرعت که ماشاالله افتضاحه:
برو بچز یعنی میگید امشب هم دوباره سرعت شبانه رو چک کنیم یا مثل دیشب دوباره روی 16 خواهد بود؟