نرمافزارهاي جاواش چطورن؟ اينترنت نياز دارن؟ گوگل مپ چي؟ ممنون ميشم يه توضيح خيلي خيلي کوتاه بدين.نقل قول:
نرمافزارهاي جاواش چطورن؟ اينترنت نياز دارن؟ گوگل مپ چي؟ ممنون ميشم يه توضيح خيلي خيلي کوتاه بدين.نقل قول:
بله میشه نصب کرد و مشکلی هم نداره.....نقل قول:
کلا با جاوا خیلی راحته....
منظوره من برنامه جاوا ایرانی هستا ؟؟
راستی برنامه هایی که پشتیبانی صفحه لمسی نداره چجوری باز میکنه؟ مثل نوکیا یه کیبرد
مجازی میده که راحت باشیم؟
دوستان غیر از وصل کردن به pc راه دیگه ای برای فلش نیس!!!؟؟؟:19:
اخه این cd های درایور کوچیکه و به لپ تاپ من نمیخوره:19:
اون سی دی با سی دی های دیگه فرقی نمیکنه به لپتاب شما هم می خوره فقط اندازشو یه ذره کوچیکتر کردن توو کارتونش جا بشه .نقل قول:
احتمالا از این دیویدی رایترهای مکشی داره.(از این کوچیک ها نزاری توش که گیر میکنه)
نقل قول:اره ماله من مکشی هستش و فقط cd بزرگ میخورهنقل قول:
احتمالا از این دیویدی رایترهای مکشی داره.(از این کوچیک ها نزاری توش که گیر میکنه)
اگه کوچیک باشه گیر میکنه:41:
نقل قول:دوستان کسی نیست یه راهنمایی بکنه
عزیز قصد خرید گوشی رو داری؟نقل قول:
اگه داری بهت توصیه میکنم از صفحه 70 شروع کن به خوندن خیلی چیزا دستت میاد
سوالات تکراری هم نپرس هر 2 صفحه در میون یه نفر میاد میپرسه جاوا ساپورت میکنه یانه؟
بله ساپورت میکنه
خیلی روون و راحت
یه کیبرد مجازی هم بهت میده که میتونی تعریف کنی برای یه نرم افزار (مثل اپرا مینی مثلا)برش داره
قابلیت خیلی جالبی به اسم auto resize هم داره
فارسی هم ساپورت میکنه این برای آخرین بار
نرم افزار آفلاین جاوا برای جی پی اس هم موجوده
گوگل مپ آنلاین هست و باید کانکت باشید
حالا هی بپرسید جاوا ساپورت میکنه؟:2:
سلام ببخشید راجع به این قابلیت auto resize اطلاعاتی ندارم! میشه لطف کنی توضیح بدی ممنون:11:نقل قول:
سلام
اول اینو بگم که من دانشجوی پزشکی هستم و خیلی از موبایل و اینا سردر نمیارم
دانشگاهمون یه وامی بهمون داد مامانم گیر داد گفت بذارش بانک منم به خاطر اینکه زودتر خرجش کنم دادم یه wave خریدم
خلاصه اینکه اگه سوالام ابتدایی بود نخندین و بهم حق بدین
حالا این open source که میگن شی شی هه؟؟؟؟
درضمن من گوشیم زبان شیرین پارسی رو پشتیبانی نمیکنه چه کارش کنم؟
bada با اون كه مدت زيادي نيست از رونمايي ميگذزه ولي خيلي خوب داره پيشرفت ميكنه و همچنين منوي آن از گرافيك قابل توجهي برخوردار است كه بيشتر شبيه اندرويد.نقل قول:
سیستم عامل این گوشی به نرمی و روونی سیستم عامل آیفون هست؟
منظورم اینه که توی آیفون وقتی روی یه قسمت کلیک میکنی به طرز جالبی باز میشه مثلا وقتی از منو روی دوربین یا هر چیز دیگه ای کلیک میکنی
این گوشی هم سیستم عاملش همینطوره؟
و یه چیز دیگه:مرورگر اینترنت گوشی ویو مثل مرورگر سفری توی آیفون باز هم نرم و روونه یا نه؟
دوستان این دیکشنری sms رو از کجا باید غیر فعالش کنم..؟؟؟:13:
راستی اگه گوشیم رو با فریمور جدید فلش کنم برنامه ها میپره..؟؟؟
سلام.......براش اینترنت گرد خوبی اومده؟یعنی سایت پی سی رو بالا میاره؟:13:مسنجر مخصوص خودشو داره؟
نصب برنامه روش سخته به چه صورته؟به نظرتون من اچ دی تو بخرم؟من برا وب گردی........کمی فیلم موزیک......بازی دوربین.....و... می خوام.......کدوم بهتره؟با گارانتی اصلی الان چنده؟>:8:
من خودم جت دارم اینترنت خیلی داغونه آیا اینم همون دلفینه؟چیزی براش گیر میاد که اینترنت گردیش به hd2 برسه؟:13:من که خیلی با بازیاش دارم می حالم.....نصبشو لینک می دین؟:10:
همینطور که اطلاع دارید نرم افزارها وبازیهای جاوا برای گوشیهای مختلف با رزولیشن های مختلف ساخته میشن تو این گوشی تمام اینها را ازنو سایز بندی میکنه طوری که تمام صفحه بشند چه مال نوکیا باشه چه سونی اریکسون چه 320در 240باشه یا 640در360 همهرو تمام صفحه میکنه حال کنینقل قول:
---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:10 PM ----------
تنها سیستم عاملی که میتونه باآیفون مقایسه بشه همینه شک نکننقل قول:
سرعت درتمام جاها عالیه بدون گیر و روون روووون هستش
چه تو مولتی تاچ عکس چه بازی چه مرورگر چه تو اجرای افکتهای منو و ...... همه جا فقط مونده ههک بشه
آقا من دارم دیوونه می شم.بین اینو. اچ دی تو موندم......:19:نصب برنامه روش سخته به چه صورته؟به نظرتون من ویو بخرم ؟من برا وب گردی........کمی فیلم موزیک......بازی عالی....مسنجر عالی عین کامی..... دوربین بد نباشه......دوس دارم کامل باشه......بازی های پر گرافیک بخونه.....جی پی اسش عالی هم باشه.....و... می خوام.......کدوم بهتر/الان چنده؟> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدون گارانتی؟
مهمترین چیز....
1.برنامه
2.اینترنت گردی بدون نقص
3.مسنجر
4.صدا
5.دوربین
6.هنگ کم
فارسی داره دیگه؟نمایندگی؟فیتلر شکن چی؟
tired friend ...........اینجل جای این بحث ها نیست
open source یعنی سورس یا کد سیستم عامل بازه و اگر تو برنامه نویس مهارت داشته باشید خیلی بدردتون میخوره مثلا الان اندورید رو روی n900 اجرا کردن چون n900دارای یه سیستم عامل متن بازهنقل قول:
شاید بپرسید که اندورید در ویندوز موبایل هم اجرا کردن باید بگم ساز وکارش خیلی فرق میکنه خلاصه کنم دست برنامه نویسها برای ساخت بازی و برنامه وحتی پورت کردن بازی یا برنامه از یه سیستم عامل دیگه روی یه سیستم عامل متن باز بشدت بازه
دلیل اصلی پیشرفت سریع اندروید همینه چون چندتا گیم از روی آیفون براش پرت شده راحت
باید برای ساپورت فارسی گوشیتو به فریمور فارسی آپدیت کنی فکر کنم تو همین پی سی وورد باشه
---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------
میتونی از opera mini استفاده کنی میتونی 80درصد نیازهای وبگردیتو پوشش بده همه سایتها چه قیلتر چه فارسی و غیر فارسی رو ساپورت میکنهنقل قول:
چند بار مطرح شده صفحات قبل هستنقل قول:
هم باگوشی هم باکامپیوتر توسط سامسونگ کیز فقط با اینترنتمیشه نرم افزار نصبید
باگوشی شما امکان pause رو هم دارید میتونید از وایرلس هم استفاده کنید با گوشی راحتتره
من خودم از اچ تی سی متنفرم ولی اگه میتونی از کیفیت ال سی دی سامسونگ دل بکنی و با یه کیفیت خیلی مضخرف کار کنی(دادشم اچ دی 2داره) و بیخیال فیلم hd و گیم بشی برو hd2 بخر
وگرنه ویو
اگه هم خیلی مهارت داشته باشی میتونی روی hd2 اندروید رو نصب کنی و اونوقت عالی میشه
ولی باز ویو یه چیز دیگست
اگه اینها مهم هست hd2 بهترو جا افتاده ترهنقل قول:
پس کجاست؟اگه می دونستید به من می گفتید....:13:وب این گوشی مثل جت نیست که؟این گوشی اپرا می نی فایر چی می دونم از این مرورگرا داره که ناقص نیاره؟:13:نقل قول:
---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------
مسنجر بادا هست؟>:10:
اینترنتم جوری هست که مثلا یه لینک دادن بتونم از توی خود سایت بتونم نوشته رو کپی کنم و بعد روی یه آدرس بار ثبت کنم می شه این جوری؟:46:مسنجرم می خوام.....دانلود راهت باشه...بتونه سایتای فیلترو بالا بیاره مثل بی ب ی س + ی ...این جوری هست؟
می شه از توش(اینترنت)فیلم دانلود کرد؟
مثلا این موزیک ویدیو رو می تونه بگیره؟کسایی که دارن آزمایش می کنن؟:46:
کد:http://0.atashmusic.us/661-Mahkam---Garme-hava
نقل قول:
فارسی داره دیگه؟نمایندگی؟فیتلر شکن چی؟
سلام دوستان.
کسی خبر نداره گارانتی دارش توی بازار اومده یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هنوز نفهمیدم گوشیم خرابه یا این 2 تا مموری !!!!
این عکسایی که میزارم متعلق به ثانیه هایی قبل از ریست شدن گوشیمه .
در این لحظه ، گوشی سرعتش بدجور افت کرده بود و هی گیر میکرد تا بالاخره ریست کرد .
همونطور که می بینید ، منوهای گوشی به هم ریخته :
سلام. خسته نباشيد.نقل قول:
1. برنامهخور HD2 بخاطر سيستم عامل بهترش خب قويتره. ولي معلوم نيست شايد بعدا از لحاظ برنامه دو تا گوشي بهم نزديک بشن. بهرحال بادا (سيستم عامل ويو) فقط دو ماهه که اومده و کلي سرمايه گذاري روش شده. حال اونکه ويندوز موبايل 6.5 که روي HD2 هست قرار چند وقت ديگه ورژن جديديش (هفت) بياد. اگر بخوايم منصفانه قضاوت کنيم "فعلا" برتري در زمينه برنامهها از آن HD2 هست.
ولي نکته مهمي هست و اونهم اينه که بازيهاي ويو بسيار باکيفيتتر از HD2 هستند بخاطر سيستم عاملشون.
5. فيلمبرداري ويو از HD2 با فاصله زيادي بهتره.
6. تا اونجايي که من ميدونم، کساني که با ويندوز موبايل کار کردهاند هميشه اين توصيه را ميکنند که "اگر در کارکردن باهاش وارد نباشي ممکنه برخي جاها هنگ کنه". ولي بهرصورت CPU هردو مساويه و به نظر نميرسه تو اين مورد با هم تفاوت داشته باشن.
در کل پيشنهاد من اينه که اگر زياد برنامهباز نيستيد سراغ Wave بريد. کلا برتري HD2 صفحه نمايش بزرگترش و تعدد برنامههاشه. گزينههاي اندرويد هم تو بازه قيمت HD2 هستن که يه جورايي از جفت اينها بهترن.
:10:
انگشتت رو روی کلید EN نگه دار . keyboard setting باز میشه . predictive text رو غیر فعالش کن ...نقل قول:
در مورد سوال دومت دقیق نمیدونم ولی فکر میکنم با فلش گوشی برنامه ها میپره :13:
honradez جان ممنون.:40:حالا این گوشی با گارانتی اصلی چنده؟تا 15 مهر چن می شه حدودا؟:46:من خودم جت دارم زیاد برنامه حالیم نیس دوس دارم برنامه هام پر گرافیک باشن در عین کم بودن....
من اینا رو می خوام.....دوس دارم با گوشی زیاد ور برم و باطریه عالی داشته باشه.....در کل یک باشه این خوبه دیگه؟مالتی تسک داره؟توی صفحش بک نداره؟بک از کجا می ره؟می شه منو هاشو شفارشی کرد؟خیلی ضایست...3*4 به 4*4 نمی شه؟:13:فارسی هست از نمایندگی بگیرم؟الان با گارانتی اصلی چن؟
- 20-30 تا بازی پر گرافیک می خوام
- 50-60 تا برنامه خوب
- صداشم که فک کنم از جت بیشتره نه؟کیفیتش چه طور؟استریوـه؟
- اینترنتش که مثل جت ناقص نشون نمی ده که؟اپرا براش هست؟
خواهش ميکنم. شما سرور مايي.نقل قول:
فقط شرمنده من هرچي رو که ميدونستم گفتم و سوالات شما بعضياش سوالاي خود من هم هست. تنها چيز اضافهتري که ميدونم اينه که چند وقت پيش زنگ زدم نمايندگي، راست يا دروغ گفت يکماه ديگه مياد. و البته قيمتش دستهکم افزايش پيدا نميکنه. اونموقعي که بود 448 بود با گارانتي.
بازهم شرمنده که نميتونم جوابتونو بدم. :10:
ويرايش: راستي نميدونم ميدونستيد يا نه، که سايت برنامهها و بازيهاش اينه:
البته براي ايران فقط برنامههاي مجانيشو نشون ميده. اگه ميخوايد پوليهاش رو ببينيد، کشورتون رو از منوي بالاش عوض کنيد.کد:samsungapps.com
ممنون بابت لینک.......یعنی تا یه ماه دیگه باید صبر کنم؟می دونید چرا.چون ایران از کره جونوبی تحریم شده.:41: توی بخش عمی گذاشتم مدیرا لطف کردن پاک کردن...دوست من یعنی تا 1 ماه دیگه قطعی میارن؟:13:شماره رو برام می فرستی؟:46:..........:11:
دوست عزیز tired friend چرا خودتو اذیت میکنی ... یه گوشیه فقط ... باهاش ازدواج که نمیخوای بکنی ... منم یکم وسواس داشتم ولی نه تا این حد ..
تو این مواردی که گفتی الان جوابتو میدم ...
- برنامه و بازی هاش اصلا به گرد پای آندروید و ویندوز نمیرسه ... البته از نظر تعداد ... وگرنه کیفیتش بی نظیره ... که این مساله کاملا طبیعیه ... من از بچگی یادم میاد که ویندوز موبایل بوده ولی بادا تازه 2ماهه اومده و آیندش به شدت روشنه ..
- برنامه های خوب و جالب و کاربردی تا الان واسش زیاد اومده .. در آینده نزدیک هم بیشتر میشه .. و جاوا هم هست ..
- مرورگرش خیلی عالیه .. همه این موارئی رو که اشاره کردی داره ... لینک رو میتونی کپی کنی .. خودشم تو یه صفحه جدید باز میکنه برات ..
- هنگ کردن اصلا بلد نیست .. واقعا سرعت مناسبی داره ...
- اگه از نمایندگی بگیری فارسی رو ساپورت میکنه ...
- کیفیت فیلم برداری بالاتر از هر گوشیه که تا حالا دیدم ...
- باطریش خیلی خوبه ... بازی زیاد و آهنگ و ور رفتن زیاد 1.5 تا 2روز جوا میده ..
- مالتی تسک داره .... با نگه داشت دکمه منو میتونی بین برنامه سوئیچ کنی ..
- back نداره ولی دکمه منو خیلی جاها کار back رو انجام میده ...
- منوهاش سفارشی میشه ... با این سایز صفحه امکان 4*4 نیست .. چون عرضش کمه .. ولی میتونی تا 10تا صفحه ایجاد کنی ..
در مورد اینکه الان تو نمایندگی هست و قیمتش و اینا باید از خودشون بپرسی ...
بازم سوالی بود بپرس ... زیادم خودتو اذیت نکن ..
هرگز نمیتونی گوشی پیدا کنی که تو همه موارد بهترین باشه ... مطمئن باش ..
آقا لطفا یکی به من کممممک کنه ...
داره دیوونم می کنه ...
پست صفحه قبل
مرسی :46::41:
سلام دوست عزیز مگه مموریت کلاس چنده؟
گوشیت زمین که نخورده؟
رو جعبش made in korea by samsung نوشته بود یا بی گارانتی خریدی؟
فرم ویرش رو اپدیت کردی یا نه؟
خواهش ميکنم. اگه درست فهميده باشم شما ساري هستين درسته؟ شمارهاش اينه:نقل قول:
تهران هم اينه:کد:222 7 555
که تلفن گوياست و شماره شعب تهرانو ميگه.کد:8230
:10:
ممنون عزیزان.خیلی شرمنده کردین.گلدلاک عزیز که مارو جهالت در آورد:11:حالا براش مسنجر گیر میاد؟:10:من که حتما با گارانتی می گیرم.:40:با گوشی برم توی سایت سامسونگ بازی دان کنم خودش توی گوشی نصب می شه؟لینک نصب بازی از توی کامپیوتر به گوشی رو می دین ممنون.:11:از Honradez گلم تشکر می کنم:40:
من که عاشقش شدم.:40::40::40:میشه بک به صفحش اضافه کرد؟غذاب آور نیست برا کسایی که این جوری کار نکردن؟:13:
سلام tired frien عزیز ... خواهش میکنم ...
اینو منصفانه میگم ... این گوشی ازون چیزی که در موردش فکر میکنی بهتره ..
در مورد مسنجر ... داخل گوشی im parlingo هست که با آپدیت اون شما همه مسنجرهای موجود از جمله یاهومسنجر رو در اختیار خواهید داشت ... و به راحتی میونید چت کنید ..
دانلود و نصب بازی با خود گوشی فقط همینقدر کار داره که شما به اینترنت کانکت باشین(gprs یا wifi ) و بازی رو انتخاب کنید .. باقیشو خودش انجام میده .. من تا الان 25تا بازی و 10تا برنامه دیگه رو همینجوری نصب کردم ... نیازم نیست که برین به سایت سامسونگ .. یه برنامه به اسم samsung apps تو گوشی هست که خودش همه برنامه ها و بازی ها رو به سه شکل مختلف در اختیارتون میذاره ..
یه نکته در مورد صدای گوشی ... من قبلا 5800 داشتم که از نظر صدا واسه خودش کسی بود !!! اما wave .. صداش خیلی بلند نیست یعنی به نوکیا نمیرسه ... ولی کیفیتش بی نظیره ... اگه از هندزفری استفاده کنید که دیگه محشر میشه .. هم از نظر بلندی و هم از نظر کیفیت ... عالیه ... افکت های جالب و اکولایزر خوبی هم داره ...
حتما حتما حتما با گارانتی بگیرین ...
یه چیزی میگم شاید بگین دارم از روی تعصب حرف میزنم یا احساساتی شدم .... اما من خیلی آدم منطقی هستم ..
دیروز گوشی SAMSUNG OMINIA II دوستم 4-5ساهت دستم بود ... به هییییییییچ هنوان قابل مقایسه با WAVE نبود .. درسته ویندوزه ولی کار کردن با ویندوز خیلی سخت بود .. حداقل واسه من ... تازه فهمیدم که چقدر تو بادا همه چیز دمه دسته .. کیفیت صفحه نمایش که هیچی ... اصلا بدم میومد نگاهش کنم اونو ... تازه معنی کیفیت WAVE رو فهمیدم ..:46::8::21::18:
حرف آخر ... دوستم به راحتی فایلهای EXE. رو روی گوشیش نصب میکنه .. این فوق العادس ... ولی ..من کیفیت و کلاس و سرعت و راحتی و ..... خلاصه یه تار موی WAVE رو با اون عوض نمیکنم ... گوشیش بیشتر شبیه این ماکتایی بود که پشت ویترین میذارن ...:31:
واقعا خوشحالم WAVE خریدم ... فردا هم احتمالا با یه I9000 کار کنم ... بعد باز میگم اوضاع چجوریه ... البته فکر کنم دیگه I9000 میتونه روی wave رو کم کنه ...:31::31: