محمد گفتی که ویا رو میخوای بخری. با اینیستا و هانری و مارکز عوضش می کنم:21: تعجب نکن چون بازیکن فوق العاده ای هست.
Printable View
محمد گفتی که ویا رو میخوای بخری. با اینیستا و هانری و مارکز عوضش می کنم:21: تعجب نکن چون بازیکن فوق العاده ای هست.
سلام.چه بازار جالبی شده ها.
این مارکز رو با چک معاوضه میکنم.محمد کجایی؟اگه پیشنهاد دیگری از بازیکنام برای تعویض با چک داری بگو.مطمئن باش مشتریت هستم.
حسین هنوز روی پیشنهاد دیشب هستی؟
منم توز و تورس و کلیچی در آرسنال و گلن جانسن و روبینیو رو میخوام.
البته بین توز و روبینیو یکی رو میخوام.
حسین جان لطفا اقدام کن.
از اینا هر چه قدر پول از بودجه ی باشگاه کم اومد از بازیکنایی که قبلا برای فروش گذاشته بودم طاخت بزن.
مرسی.
سلام. حسین جان من هم Forlan و Riqueleme رو بر میدارم. که رو هم 105.6 میشه که 5.6 رو تخفیف بده تا مشتری شیم. خدا بده برکت . اگه نه که یه بازیکن گری گوری رو جای 5.6 میلیون میدم.
نقل قول:
سلام
اول از همه چیز بگم دیشب سایت برای من باز نمیشد بهمین خاطر نتونستم جواب پستتو بدم رفتم خوابیدم به هر حال میبخشی .
آره من حاضرم مسیو بگیرم بجاش گفتی بکام و کدوم بازیکن رو میخوای ؟
من قبلا گفته بودم طبق قانونی که برای همه هست از هر بازیکن 10 واحد کم میشه .نقل قول:
گود یانسن و توز رو وحید هم میخواست قبل از اینکه شما بگی بنابراین اگه هنوز وحید این بازیکنا رو بخواد باید سر قیمتش با وحید چونه بزنی .نقل قول:
باشه آرمین جان .نقل قول:
.
.
.
بچه ها ماباید یک زمان مشخص برای پایان نقل و انتقالات تعیین کنیم تا پیشنهادات رو بشه تایید کرد .
در ضمن درمورد بازیکنانی که چند نفر پیشنهاد خریدشون رو دادن چیکار کنیم اینجوری آخه نمیشه که مثلا یک نفر الان پیشنهاد بده و بره باز یک نفر دیگه بیاد بگه منم میخوامش و اونم بره باز چند ساعت دیگه یکی میاد اینجوری حالا حالاها درگیر نقل و انتقالات خواهیم بود .
---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------
راستی یکی از کاربران سایت امروز دوست داشت بیاد توی این لیگ شرکت کنه من به ایشون گفتم باید با بچه ها در میون بزارم حالا نظرتون چیه من فکر میکنم 1 نفر زیاد تاثیری روی نظم لیگ نذاره به ایشون چی بگم ؟
اگه مشکلی نیست دوباره لیست تیمها رو بذار تا بدونم با کی دارم چک و چونه می زنم ! شاید بتونم تا فردا ظهر جواب بدمنقل قول:
خودمو چجوری معرفی کنم ؟!؟ من در سال 1366 در یک خانواده معمولی در شمال کرمانشاه متولد شدم ، در بدو تولد به کامپیوتر علاقه مند شدم و شروع به فراگیری زبان های برنامه نویسی کردم ..... ( 22 سال بعد ) ....... هم اکنون دانشجوی ترم پنج مهندسی فناوری اطلاعات هستم و با مشروط شدن میانه خوبی دارم...... 40 سال بعد ...... (شرمنده از تو قبر نمی تونم صحبت کنم ، خیلی سرد و تاریکه ! )
عادل جان.سرجیو راموس رو من میخوام.اگه فروشیه کدوم بازیکن من رو میخوای؟من بارسا هستم.نقل قول:
آرمین جان تیم شما بدون شک بهترین تیم لیگ هستش.حاضرم کل تیمم رو با تیمت عوض کنم.به اضافه 50 میلیون از بودجه.نظرت چیه؟نقل قول:
راسی لیست فروش نداری؟
من چهارنفر اول لیست فروش بعلاوه چک رو میخوام.مخصوصا بالاک و دروگبا.کدوم بازیکنان رو میخوای محمد جان؟نقل قول:
اینم از لیست من:
لیست خرید :
پویول > حاضرم با آنلکا و دکو عوض کنم
لیست فروش :
آنلکا
دروگبا
تری
بالاک
اسین
حسین من الان پس با لنون و گورکوف همین الان قرارداد می بندم.می دونم گورکوف رو خیلی ها می خوان ولی فکر نکنم کسی با من بتونه برای خرید اون رقابت کنه من آن قدر به قیمتش اضافه می کنم که دیگه کسی نتونه بخره خواهشا بی خیال این بازیکن بشید:31:
راستی محمد پست قبلی منو بخون
حسین جان تمام زحمات من که گردن شماست . حالا اگه خودت طلبه ای که یه نفر دیگه هم به جمع ما بپیونده . از نظر من که مشکلی نیست فقط فشار رو تو بیشتر میشه .
نقل قول:
محمد یکی طلبت .
از بارسا فقط یه بازیکن چشممو گرفته ! چک رو میدم والدز و پویول رو می گیرم !!!نقل قول:
آقا یکی پیشنهاد بده این بازار نقل و انتقالات رو چجوری جمعش کنیم . 11 نفرمون که همزمان آنلاین نیستیم که بشه توافق کرد . سر تیم رئال چند روز معطل شدیم اون یک تیم بود اینقدر معطلی داشت حالا کلی بازیکن داریم که بچه ها روشون زوم کردن . مثلا همین گورکف رو چند نفر میخوان حالا چیکار کنیم که سریع تر به نتیجه برسیم .
به نظر من بازیکنی که خواهان زیاد داره رو به صورت مزایده بفروش ! مثلا بگو هر کس گورکف رو می خواد قیمت پیشنهادی رو پخ کنه ، هر کس قیمت بالاتری داد برنده میشهنقل قول:
به نظرم الان هر کسی لیست 10 نفر نهایی خودشو بگه.بعد اونایی که مشترک نبود که راحت میشه گرفت ولی اونایی مشترک بود باید با همه دیگه توافق کرد.کاری دیگه نمیشه کرد.دوستان با هم بسازید.مثلا من الان به محمد دارم پیشنهاد فوق العاده ای میدم.ویا رو بهش میدم به جاش اینسیتا و هانری و مارکز رو میخوام:21:
قیبلا بهتر پیشنهاد داده بودی.پویول و والدز با دروگبا و بالاک.اوکی؟نقل قول:
اینجانب یک بازیکن را به دلیل بی نظمی در امور تمرینات و مشکلات اخلاقی در لیست فروش قرار دادم .Quaresmaاگر پیشنهاد خوبی دارید . با باشگاه تماس حاصل کنید .
دو تا محمد ها من حاظرم باهاتون معامله کنم.بیاد با هم بسازیم:46:
دروگبا رو بفروشم با کی گل بزنم ؟نقل قول:
آنلکا و چک و بالاک رو میدم ، ابراهیمویج پویول و والدز رو می گیرم
اجازه بدین من تمام لیست تقاضاها رو یکجا سرجمع کنم تا ببینیم اصلا چی به چیه .
وحید :
متقاضی خرید :
گورکف
کینگ
لنون
برونو آلوز
تا فردا شب که پنجره نقل و انتقالات بسته میشه اگه کسی متقاضی بازیکن دوم تا چهارم نبودن این بازیکنا با قیمت پایه به تیم شما ملحق میشن .
اما اولین بار گورکف رو علی پیشنهاد خرید داد بنابراین اگه تو خواهان این بازیکنی و علی منصرف نشده باشه باید حداقل 10 درصد قیمت رو بالا ببری تا ببینیم کسی دیگه بالاتر میخواد یا نه در ضمن دقیقا مثل مزایده ها اگه یک نفر توی رقابت قیمتی داد و کسی بالاتر نخواست بدون برو برگرد باید بازیکن رو بخره .
در ادامه من تقاضاهای دیگه رو هم مینویسم .
وحید ویا رو داری حراج میکنی که.نصف تیمم رو پیشنهاد دادی.سبکتر کن تا بسازم.:31:
حسین جان مسی بازیکن فوق ستاره ایه.خودت میدونی چقدر باارزشه.از بین اینها دو تاش رو با مسی عوض کن:نستا-پاتو-رونالدینیو
خودت دروگبارو گذاشتی لیست فروش.بجای ابراهیمویچ مارکز یا بویان رو انتخاب کن.خدایی تیمم فلج میشه.یا اگه بجای آنلکا دروگبارو بدی،هردوتا رو میدم.یا بازیکنانی مثل اینها.نقل قول:
دروگبا رو بفروشم با کی گل بزنم ؟
آنلکا و چک و بالاک رو میدم ، ابراهیمویج پویول و والدز رو می گیرم
نقل قول:
یه دفه میخوای سر قفلی باشگاهو بهت بدم راحتت کنم . راحت باش کسی دیگه ای رو نمیخوای ؟
دیشب گفتی بکام و یکی دیگه آهان رونالدینیو حالا کم کم داری تعداد رو زیاد میکنی فکر کردی من خیلی عاشق اون مسیو دماغوت هستم نه عزیز پیشکشت باشه با مسیت ترشی بنداز .
خواستی همون پیشنهاد دیشب وگرنه خواب این بازیکنا رو ببین . این از قراداد ترکمنچای برای من بدتره اسکلت تیمو داری برمیداری بری که .
حسین اولا که من گورکوف رو پیشنهاد دام چون قبلش یه لیست دیگه داده بودم.اصلا من گورکوف خودم بزرگ کردم.کسانی که اونو میخوان بی خیال بشن چون قیمتو بالامیبرم آخرش خودم می خرمش فقط باعث ضرر من میشه.من تا گورکوف رو تو گور نکنم ول نمی کنم:31:
راستی حسین حداقل اون بازیکنانی که معاوضه می کنیم 10 واحد کم نکن و با همون خصوصیاتی که هستن بذار باشن.بعد نمیشه از بازیکنان ضعیفتر کمتر کم کنی؟ اینجوری هیچ کی بازیکن ضعیف و متوسط نمیخره.
آقا من یه چیزیو متوجه شدم ! رنگ لباس چلسی آبیه :31:
ولی از وقتی این آپشن فایل رو نصب کردم لباس چلسی فقط یه رنگه و نمی شه تغییرش داد ! ( پیراهن سفید + شورت قرمز)
باشه با اینکه ضرر می کنم. حاظرم با اینسیتا و هانری عوض کنم.نقل قول:
وحید ویا رو داری حراج میکنی که.نصف تیمم رو پیشنهاد دادی.سبکتر کن تا بسازم
سلام به همه حسين جان منظورم ادريانو كه تو اينتر توپ ميزد و الان تو فلاميينزه است
---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 12:58 AM ----------
راستي اينتر مال كيه ؟ و اشنايدر را چطوري معامله ميكنه
نقل قول:
من پیرهن تمام تیمها رو برات میفرستم از این بابت نگران نباش .
کسی دیگه از بچه ها هم اگه مشکلی با کیتها داره بگه من کیتها رو براش بفرستم .
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
آهان اون آدریانو منظورت آدریانوی معروفه دیگه صبر کن الان قیمتشو درمیارم .نقل قول:
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------
نقل قول:
محمد من بکام رو میدم و 50 چوق هم روش میزارم به جون خودت به نفعت تموم میشه . خیرشو ببری پس تمومه دیگه صلوات بفرست .....
محمد 22 ساله:31: من تری رو بدجوری لازم داری با چه بازیکنانی حاظری عوض کنی؟قبول که با فساد اخلاقی که براش پیش اومده دیگه قیمتش پایین شده اگر با بازیکنان من عوضش کنی ضرر نمی کنی
محمد جان.به این پیشنهاد یه جوابی بده.نقل قول:
خودت دروگبارو گذاشتی لیست فروش.بجای ابراهیمویچ مارکز یا بویان رو انتخاب کن.خدایی تیمم فلج میشه.یا اگه بجای آنلکا دروگبارو بدی،هردوتا رو میدم.یا بازیکنانی مثل اینها
عزیزم اینیستا خودش از ویا سرتره.حالا میخوای باهم عوضش کنیم؟نقل قول:
باشه با اینکه ضرر می کنم. حاظرم با اینسیتا و هانری عوض کنم.
از صدات معلومه میخوای قیمت رو بیاری پایین.بابا مسی بازیکن سفارشی کونامیه.این چطوره:مسی با رونادینیو و نستا.خیرش رو ببینی حسین جان.مکسول هم اشانتیون برا تو.خوبه؟نقل قول:
خواستی همون پیشنهاد دیشب وگرنه خواب این بازیکنا رو ببین . این از قراداد ترکمنچای برای من بدتره اسکلت تیمو داری برمیداری بری که
حسین اون نظر من رو هیچی حساب نکردی دیگه:31: راستی همین الان گورکوف و لنون رومن میخرم خیرشو ببینی.یه کف مرتب بزنید برای خودتون:31:
فعلا که تفکراتم تغییر کرده ! می خوام تری و پویول رو کنار هم داشته باشم ببینم کی می خواد از این 2 نفر رد بشه :5:نقل قول:
خب مسعود قیمت آدریانو رو حساب کردم 32 م فیکس برات آب میخوره .
حسین جان الان فی روبن تو بازار چنده ؟ تو بازار منظورم هستش نه که بهم بگی برو با شهاب معامله کن . نه خودت آمارشو واسم در بیار .ممنون.
میخوای بچه گول بزنی ؟نقل قول:
اصلا تو چی گیری دادی به این نستای بدبخت من دروازه بان که ندارم اینم بدم که دیگه تیم ذرت کاران وحیدم 6 تاییم میکنه .
نه عزیز تو خریدار نیستی .
حسين جان امار اينا را در بيار تا من همين امشب كار تيممو يكسره كنم
ادريانو (فلامينزه)
لوچو(مارسي)
فابرگاس(ارسنال)
همسيك)ناپولي)
موتو(فيورنينتا)
تورس(ليرپول)
بليمي(من سيتي)
آره ، دروگبا تو لیست فروشه ولی با یه مهاجم خوب عوضش می کنم !نقل قول:
من پیشنهادم همون قبلیه ، یکم روش فکر کن ! پیشنهاد خوبیه
تو هانری و مسی هم داری ! ولی من بدون دروگبا با کی گل بزنم ؟
نقل قول:
روبن 64.2 میل قیمتشه ولی به نظر من ارزش داره بازیکن تند و تیزیه .
حسین جان قیمت friedel رو برام در میاری ؟ استون ویلا
خوب یه پیشنهاد دیگه. هانری رو به اضافه 30 میلیون دلار بده.نقل قول:
عزیزم اینیستا خودش از ویا سرتره.حالا میخوای باهم عوضش کنیم؟
راستی حسین نمیشه همین جوری بازیکنان خودمون رو بفروشیم؟هیچ کی مثل اینکه بازیکنان من رو نمیخره حداقل تو بخر.
اصلا به من محل نمیذاری:13:
سلام به همه ی دوستاننقل قول:
اختیار داری حسین جان، میگم 5 تا از بازیکنان لیستم را میخوام:
- Jesus Navas
- Srna
- Corluka
- Heitinga
- Rafinha
ولی مثل اینکه فقط 3 تا بازیکن میتونم بخرم؛ برای همین اگه میشه میخوام 3 تا از بازیکنای زیر را بفروشم:
- Tiago
- Almiron
- Ekdal
- Ariaudo
- Molinaro
راستی حسین جان، میگم حاضری پیرلو را بفروشی یا با یکی دو تا از بازیکنای من معاوضه کنی؟
]نقل قول:
باشه عزیزم.چرا میزنی حالا.اینو دیگه قبول کن.مسی با رونالدینیو +50 میلیون.مبارک باشه حسین جان.
وحید پیشنهاد من ی شد:اینیستا با ویا یه نگاه به کارتهای اینیستا بکنی حال میکنی ها
محمد!:والدز-پویول با چک-بالاک-تری مبارکه؟