نقل قول:
مرسی خیلی ممنونم از پاسخ شما.....
اطلاع دارین که بین ایرانسل و مبین نت کدوم بهتره؟ یا در مورد اونم نمیشه گفت؟ چون قیمت های ایرانسل خیلی ارزونتره.......
مرسی از راهنمایی:11:
Printable View
نقل قول:
مرسی خیلی ممنونم از پاسخ شما.....
اطلاع دارین که بین ایرانسل و مبین نت کدوم بهتره؟ یا در مورد اونم نمیشه گفت؟ چون قیمت های ایرانسل خیلی ارزونتره.......
مرسی از راهنمایی:11:
چجوری؟نقل قول:
اگه تونستین به منم بگین که منم همین کارو کنم :41:
به من که گفتن نمی تونیم... امکانات نداریم !!!!
هزینه ای هم بابت این کار ازتون گرفتند؟نقل قول:
چقدر طول کشید تا اومدن و با کجا تماس گرفتید؟
دوستان منم مودم Indoor از مبین نت گرفتم، من ساکن گرگان هستم
دیشب تا همین الان سرعتم خدا بود که خیلی راضی بودم. تا الانم نخوابیدم :D همش داشتم دانلود میکردم دیروز که پول ریختم و شارژ کردم 2 ساعت که استفاده کردم قطع شد تا ساعت 11 شب..
زنگ زدم شرکت گفتم آقا این چه وضعشه هنوز 2 ساعت استفاده نکردم قطع شده .
بعد یارو گفت : =))) معذرت میخوام این دستگاه مثل تلویزیون که رو ساعت میزاری ( Sleep ) بعد خاموش میشه عمل میکنه =)) احتمالآ شما تنظیماتشو دست زدی :))) گفتم حاجی با بیشعور که صحبت نمی کنی درسته چیزی حالیم نیست اما دیگه نه اینقد ، بعد یارو گفت نه آقا اختیار داری :))) این چه حرفیه مودمو بیارید فردا درست کنیم .
من ساعت 7شب زنگ زدم اینترنت ساعت 11 وصل شد بدون اینکه دست به مودم بزنم و جاشو تغییر بدم !!
اصلآ خیلی عجیبه !!
الان که راضی ام فعلآ :D
دوست عزیز می تونی به سوالات من پاسخ بدینقل قول:
اول اینکه چه سرویس گرفتی و قیمت ماهیانش چه قدر هستش
دوم شبا سرعت دانلود چه قدر هستش
سوم روزها سرعت شما چقدر هستش
---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------
چه سرویس گرفتی که سرعت دانلودت 512 هستشنقل قول:
[QUOTE=Andaron;5536745]دوست عزیز می تونی به سوالات من پاسخ بدی
اول اینکه چه سرویس گرفتی و قیمت ماهیانش چه قدر هستش
دوم شبا سرعت دانلود چه قدر هستش
سوم روزها سرعت شما چقدر هستش
---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------
بله دوست من
من 128 گرفتم ماهیانه 20 هزار تومن + 600 تومن
( البته اگه بخوای بگیری 23 هزار تومن باید پول نصب بدی که با پول مودم میشه 123600 تومن ) ( پول زور ) :10:
شب و روز نداره دوست عزیز سرعت کلآ بالا پایین میره مثلآ الان سرعت دانلود متوسط رو 15K e که الآن خوبه خوبه یعنی اگه بخواد بالا تر بره فوقش رو 18e که واسه من که یه عمر با دیال آپ میومدم بالا زیاده چون قدرشو میدونم، خونه ی ما جایی هست که هیچ شرکتی خدمات نمیده جز مخابرات که اونجارم با دوستان آباد کردیم هر روز که آخر مارو انداختن بیرون .
بنده هم از رو ناچاری مجبور شدیم اینو بگیریم . که توصیه میشه به دوستانی که میتونن ADSL بگیرن حتمآ این کارو بکنن اما نه از مخابرات از شرکت بگیرن که حد اقل بالا پایین نداره .
دوستانی که میخوان وایمکس بگیرن حتمآ اول اطلاعات بگیرن .
خواهش میکنم!نقل قول:
والا در زمینه ایرانسل اطلاعی ندارم و خیلی بهتر است که توی تایپیک مربوط به ایرانسل سوالتون رو مطرح کنید تا به نتیجه مطمئن تری برسید!
فقط در مورد قیمت ها بگم که قیمت هاشون نزدیک به هم هستش منتها ایرانسل سرویس های با حجم پایین هم ارائه میده ولی مبین نت چنین کاری نکرده که این یکی از برتری های ایرانسل در جذب مشتری میتونه باشه!
روز شنبه همین هفته با مرکز تماس مبین نت بخش پشتیبانی تماس گرفتم.گفتم از چهارشنبه توی سرعت دانلودم نوسان شدید دارم.بعد از چک کردن پارامترهای همیشگی برام فرم پیگیری پر کرد. امروز یعنی چهارشنبه نصاب با من تماس گرفت که آقا فلان ساعت اگر خونه هستید من بیام. که سر وقت هم اومد! و ادامه ماجرا ....نقل قول:
شما اگر به پشتیبانی زنگ بزنید و یه نفر رو بفرستند به هیچ عنوان وجهی دریافت نمیکنن.یه جور خدمات پس از فروشه!!!
سلامنقل قول:
نوسان شدید که میگید یعنی چی ؟؟ سرعت تو محدوده خاصی نوسان داشت ؟؟ منظورم اینه که مثلاً یه دقیقه 110 بعد 150 بعد 70 اینطوری بود یا نه ؟؟ ممنون میشم توضیح بدید .
با تشکر
سلامنقل قول:
فکر میکنم تصویر زیر که مربوط به برنامه DU Meter هست بیانگر همه چیز باشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته : خط ماکزیمم سرعت 1 مگابیت هستش!
سلام
این اکانت تست تا کی فعاله؟
به من 2 مگابیت دادن و گفتن 128 مگ برای تسته
اما هنوز که هنوزه دانلود میده با سرعت 250 کیلو
با یوزر خودم توی ecare هم نمیتونم لاگین کنم.انگار فعال نیست
نقل قول:
سرویس 2 مگ اصلا تو سایتشون نزدن شما چجوری گرفتید؟
نقل قول:
دقیقا ! منم زنگ زده بودم گفتن ما دو مگ نداریم حالا نمیدونم چه جوری به ایشون دادن !
آقا من کلی تحقیق کردم . به هیجا نرسیدم
میخواست ببینم مبین نت ارزش خرید داره؟
توی عباس آباد تهران(خ خرمشهر) خوب سرویس میده یا نه
نقل قول:
کاملا شانسیه !
ولی اگه از من بپرسی میگم آیندش روشنه !
یعنی چی شانسیه؟نقل قول:
یعنی چی آیندش روشنه؟
زیر دیپلم جواب بدید لطفــــــــــــــــــــــ ـــــــا!!!!!!!!!!!!!
شانسیه یعنی معلوم نیست که کیفیت وایمکس مبین نت برای شما چطور باشه باید خودتون امتحان کنید . ممکنه بگیرید کیفیت عالی باشه ممکنم هست بگیرید و آشغال باشه . آینده داره هم یعنی وایمکس در آینده ممکن رشد چشم گیری داشته باشه و جایگزین ADSL بشه در کل در آینده پیشرفت داشته باشه .نقل قول:
موفق باشید.
بالاخره فردا اشتراکم تموم میشه...
جمع بندی توی یه ماهی که استفاده کردم:
1) هفته اول سرعت پایین نوسان شدید غیر قابل کار کردن!
2) هفته دوم سرعت متوسط پینگ بالا
3) هفته سوم سرعت بسیار بالا پینگ خیلی خوب حتی بهتر از ADSL,!
4) هفته چهارم تکرار هفته اول و دوم!
و این آخری هم که صبح ها سرعت و نوسان متوسط و بقیه روز بد و...
در کل از 25 گیگ تونستم 15 گیگ دانلود کنم . ولی به احتمال 90% میرم دنبال ADSL
نقل قول:امروز که پرسیدم متوجه شدم اکانت به اصطلاح دمو رو نمایندگی میدهنقل قول:
نصاب ها به من گفتن 2 مگابیت برای تست میدن ولی حجم نگفتن
که امروز مدیدم 128 مگ بوده
به هر حال امروز 512 حجمی مارو فعال کردن.فعلا که شکر خدا همه چی خوبه ولی اون 260 کیلو سرعت کجا و این کجا ....
دوستان دلیل نوسان سرویس مبین نت bts هاش چون تعدادش کمه سیگنال ها قدرت کمی دارند ، من فکر می کنم با زیاد شدن bts هاش ، مخصوصا تو تهران خیلی مشکلشون حل بشه :15: چون من خودم به شخصه هر موقعه سرعتم می یاد پایین مودم رو در جا یه کم جابجا می کنم درست می شه ....
این BTS هاش چه شکلیه؟:31:
مثل موبایله؟
راستی یه سوال
مودم من outdoor ولی یه روز چراغ 4 روشنه و مثلا 2 روز بعدش چراغ 2 و همینطوری الی آخر
چرا اینطوریه؟
با سلام دوستان من نزدیک 12 روز وایمکس از مبین نت گرفتم هیچ نوسانی ندارم سرعت دانلود هم همیشه 130 میده نامحدود گرفتم
1 مگ
اینم یک سایت برای تستکد:http://www.speedtest.bbmax.co.uk/
کدوم شهر هستید شما ؟نقل قول:
من یک هفته میشه که از مشترکین مبین نت شدم (سرویس 1024)
نوسان داره ولی نسبت به adsl و wireless هایی که قبلا استفاده کردم از نظر قیمت و همینطور کیفیت بسیار مناسب تر هست.
آقا سایت مبین نت رو میشه بدید؟!
بفرمایید:نقل قول:
کد:http://www.mobinnet.ir/
دوستان شما حجم مصرفی رو از کجا می بینید؟؟
سلام من از شهر اردبیلنقل قول:
نقل قول:
من چون از طرح نا محدود استفاده میکنم زیاد پی گیر حجم مصرفی نبودم ولی تصور میکنم در E-care آمارش درج بشه
همینطور از آخرین زمانی که CPE رو روشن کردین حجم download و Upload در CPE Panel در Status -> Wimax درج میشه.
نقل قول:
در ECare در بخش Query Business Info سپس Summary Usage Record وارد شويد. Remaining باقيمانده حجم مصرفي شماست.
سلام. من اینجا (اردبیل) ADSL پارس آنلاین دارم. سرویس 128 . سرعت دانلودم اکثرا 100-130 هستش حداقل هم 40-50 نوسان داره ولی بدک نی
می خوام وایمکس مبین نت بگیرم سرویس 512 اداریشو.
بظرشما همون ADSL رو تمدید کنم یا وایمکس؟
درسته که گفتن سرویس ها حق جابجایی ندارن. ولی مودم رو می تونم هم تو محل کار هم خونه استفاده کنم درسته؟ فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد. درسته حق دادن سرویس با امکان جابجایی ندارن ولی فکر نمی کنم جلوشو گرفته باشن
کسایی که استفاده می کنن، در کل راضی هستین؟
ممنون
-----------
ویرایش : البته الآن سرعت دانلودم 130 بود شد 18-20
مجددا اصلاح می کنم سرعت دانلود فعلی 145
:دی اصلا نوسان نداره
نقل قول:
لطفا از سایت های زیر تست بگیرید و نتیجه را برامون بزارید
کد:http://www.pingtest.net/
با تشکرکد:http://www.speedtest.net/
سلامنقل قول:
شما که ADSL به این خوبی داری برا چی میخوای وایمکس بگیری ؟؟
وایمکس معلوم نمیکنه که کیفیتش خوب باشه یا نه . خیلی از عوامل تو وایمکس تاثیر دارند از جمله منطقه شما وضعیت آب و هوایی و غیره . به نظرم شما همون ADSL شارژ کن که 128 داری با 140 دانلود میکنه عالیه . حالا چرا افتادی تو فکر وایمکس ؟؟
جابجایی هم اطلاعی ندارم از خودشون بپرس ببین چی میگن .
سلام به همگی
من هم در گرگانم و مبین نت را در ماه اول با 256 کیلو تجربه کردم و ماه دوم 512 گرفتم همانطور که دوستان دیگه گفتن خیلی نوسان داره و سرعت دانلود گاهی اوقات به 80 کیلو میرسه ولی گاهی هم افت شدیدی داره وبه 4 کیلو میرسه
تنها مزیتش نسبت به ای دی اس ال اینه که هر جا که سیگنال و برق هست میتونی اینترنت داشته باشی و تقریبا کشوری هستش.در کل برای دوستانی که مشکل خط تلفن دارن خوبه.فقط اگه مودمش کوچکتر باشه بهتره
اینم تست سرعت
کد:http://www.speedtest.net/result/1001897329.png
از جوابتون ممنوننقل قول:
راضیم اینترنت ذغالی با سرعت 1 کیلو داشته باشم ولی نوسان نداشته باشه :دی
هــــــــــــــــــــــیچ اعتباری به این ADSL پارس آنلاین نیست.
سرعتای بالا لحظه ای نهایتا دقیقه ای ان. یه فایل سنگین بخوای دانلود کنی پدر که سهله بابای آدمم در میاد :-P
در مورد جابجایی ممکنه امکانش باشه ولی اگه از خودشون بپرسی مسلما میگن نه نمی شه ...
حالا سرویس 512 مبین نت در چه حدیه؟ می گن سرعت 50 هست. حداقل این سرعت ثابته؟ بیشتر بخاطر محدودیت بالای پهنای باندش تمایل به وایمکس دارم و احتمال اینکه بتونم هم تو چاپخونه استفاده کنم هم خونه البته فاصله زیادیــ هم ندارنــــــــا
سرویس فعلیم هم پینگش افتضاحه هم نوسان سرعتش.
این مبین نت هم پاش هنوز به زندگیم باز نشده باعث شد بعد 3 سال عضویت تو این فروم اولین پستمو امروز بزنم
سلامنقل قول:
راستش من وایمکس ندارم . الان اکثر کاربرای مبین نت ناراضی هستند البته این دلیل نمیشه که شما هم مبین نت بگیری سرعتش بد باشه چون به خیلی چیز ها بستگی داره ولی در مورد دانلودش باید از دوستانی که وایمکس دارند بپرسید .
موفق باشید
در مورد جابجایی باید بگم که شما از مودمتون در هر قسمت از نقاط تحت پوشش در کل کشور می تونید استفاده کنید.نقل قول:
من الان مبین نت دارم تا سرویسم راه افتاد درگیری زیاد با هاشون داشتم چون تازه کارند ولی الان ازش خیلی راضیم
ممنون از جوابتون.نقل قول:
شما چه سرویسی گرفتین؟ سرعت دانلودتون چطوره؟
خواهش می کنم.نقل قول:
من 256 گرفتم ، سرعت دانلودم به همون اندازه 256 نه بیشت(32-36) . تو پست های قبلیم تست سرعت گذاشتم.
سرعت دانلودتون که 32-36 هست شبانه و جمعه ها که رایگانه چقدر فرق می کنه سرعتتون؟نقل قول:
اینجا پارس آنلاین شبانه رو کلان قطع کنه خیلی بهتره چون در حد دیال آپ هم نیست
راستی شما کدوم شهر تشریف دارین؟