سلام من دیروز 256 رو ثبت نام کردم
ممنون از راهنمایی دوستان
امروزم پول ریختم به حسابشون
هنوز اس م اس هم نیومده
سوال اینکه
نصابش که میاد چه مدارک و تجهیزاتی لازم داره برای نصب مدارک به جز نامه دیگه چی میخواد؟
ممنون
Printable View
سلام من دیروز 256 رو ثبت نام کردم
ممنون از راهنمایی دوستان
امروزم پول ریختم به حسابشون
هنوز اس م اس هم نیومده
سوال اینکه
نصابش که میاد چه مدارک و تجهیزاتی لازم داره برای نصب مدارک به جز نامه دیگه چی میخواد؟
ممنون
غیر نامه کپی شناسنامه ای کپی کارت ملی ای چیزی.نقل قول:
یه قبض واسه تایید آدرس و کد پستی میخوان.
بهز واسه اطمینان ، وقتی قبلش زنگ میزنن که میایم از خود یارو بپرس . ولی چیز دیگه نمیخوان.
پولم نمیگیرن من هرچی خواستم پول بدم نگرفتن :))
کپی فیش + کپی کارت ملی + اصل معرفی نامهنقل قول:
تجهیزات لازم : یک عدد کامپیوتر با پورت LAN ! فقط الان چک کنید که تو Device Manager کارت شبکه Ethernet 10/100 نصب شده باشه !
سلامنقل قول:
مدارک خاصی فکر نکنم بخواد به چز نامه . تجهیزات هم که اون باید برای شما بیاره نصب کنه :31:
موفق باشید
نقل قول:
سلام...به سلامتی....اقا منم 3شنبه عصر 256 ناکحدود ثبت نام کردم..همون موقع 3 تا اس ام اس اومد واسم..
1.رمز و پسووردمم
2.مقدار پول
3.شناسه کاربری و این چیزا
بعد 4شنبه صبح یعنی دیروز ساعت 8ربع کم پول ریختم..ساعت 11 یک اس ام ای لومد مبنی بر پرداخت شدن پول..
اما هنوز خسابم در حالت تعلیق مونده..هر چی زنگ میزنم 707 میگم چرا اینجوریه ؟هی میگن هنوز گزارش پرداخت شدن به ما نرسیده.......هنوز هم کسی بم زنگ نزده..که بیان واسه نصب...
میخواستم بگم:چه کار کنم؟؟؟خستمون کردن...راهنماییم کنین لطفا...
از بچه هایی که انلاینن خواهش میکنم..کمکم کنن...
فکر نکنم راهی باشه باید انقدر به 707 زنگ بزنین تا خسته بشوند :31: . شاید خودشون بیان برای نصب این پشتیبانی ها حرف می زنند ولی شاید هم حق با پشتیبانی باشد .نقل قول:
نقل قول:
اره خوب پویا جون...کم کاری از بانکیاس...پشتیبانی 707 که گناهی نکرده..خیلی هم خوب و خوش بر خوردن..
کسی تا حالا مشکلی مثل من واسش پیش نیومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قیمت های جدیدش چنده؟
با همین مودم های ADSL میشه باهاش کار کرد؟اگه نه مودمش چنده؟
محدودیت حجمی داره؟
توی شهرستان ها هم اومده یا فقط تهران؟
امروز بد جوری قطع و وصل میشه وایمکس:47:
چرا اینطور شده ؟ صفحه نمیاره !
نگران نباش عزیز :46:نقل قول:
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره! زیاد طول نمیکشه. بیان واسه نصب و تائید بشه بعد از حالت تعلیق در میاد
دقیقاً برای من هم چند بار قطع شدنقل قول:
سلام بین مبین نت و ایرانسل کدوم بهتره منطقه عباس اباد؟این طرح 6ماهه با مودم رایگان به صرفه واسه سرعت128 یا طرح مبین نت 6ماهه200ت مودم رایگان البته محدود 128 6گ
دوستان توجه داشته باشین وایمکس مکمل ADSL هستش ،و قطع و وصلشم کاملا یه چیز طبیعی هستش
همه چیز تو سایتش هست !نقل قول:
wimax.irancell.ir
با مودم adsl نه ! مودم داخلی 100 usb هم 100 outdoor هم 200 ت
محدودیت دارش هس، نامحدودشم هس.
مناطق تحت پوشش رو تو سایت ببین
نقل قول:
تایید میشه.
بابا پیش میاد دیگه :46:
چی شد ، زنگ زدن؟ فک کنم خورده با آخر هفته. شنبه یک شنبه حتما زنگ میزنن میاننقل قول:
اگه میشه سوال این دوستمون جواب بدین .نقل قول:
منم همین سوال دارم
متشکر
نقل قول:سلامنقل قول:
من تا حالا از وایمکس هیچ کدوم استفاده نکردم ولی اینطوری که از پست های کاربران دیدم وایمکس ایرانسل بهتره ولی باید دوستانی که دارند نظر بدهند .
موفق باشید
نقل قول:
مسلما...ایرانسل...ببین مبین نت:
6 ماهه میده 50 'gig حجم...200 تومن
اما ایرانسل :
6ماهه میده 202 تومن...نا محدود...به نظر من ایرانسل بهتره...بیشتر فضا های شهر رو هم ساپورت مسکنه..پشتیبانیشم انصافا خوبه...با ادب و خوش بر خورد..
اما نظر کلی من :
اگه میتونی مثل و خیلی دیگه از بچه های سایت...اگه میتونی نامه ای چیزی جور کنی...256 ...6 ماهه..نا محدود بگیر...میشه 222 تومن..20 تومن گرون تره...در عوضش سرعت دو برابر داری..20 تومنم واسه 6 ماهه...یعنی ماهی 3200 تومن گرون تره...اشتبا نکن مبین نت نگیر.
نقل قول:
صد در صد نایید...مرسی ا ز شما دوست عزیز...
1 دیگه از بچه ها گرفته بود...دیروز مثل من...میخواستم بدونم وصلش کردن براش ؟256 بود...یادمه
nfe89 جان..شما سرویسی از وایمکس دارید ؟سرعت دانلود در شبانه روز چطوره ؟
---------- Post added at 08:04 PM ---------- Previous post was at 08:03 PM ----------
نقل قول:
چی شد >؟>شما سرویستو نگرفتی ؟
سلام دوستانالبته منظورم اختصاصيه اختصاصي نيست منظورم اينه همون موقع كه به اينترنت وصل هستيم كس ديگه اي هم از همون IP كه به ما داده استفاده ميكند يا اينكه تا وقتي كه وصل هستيم فقط يك نفر از يك IP استفاده ميكند.
كسي ميدونه كه IP ايرانسل مثل مخابرات اشتراكي است يا اينكه اختصاصيه؟؟؟
با تشكر پيشاپيش از دوستاني كه اظهار نظر ميكنند.
من 512 محدود (ماهی 4 گیگ) دارم. سیگنالم اینجا خوبه سرعت دانلودم همون حدود 64 ایناس که باید باشه.نقل قول:
راستیتش این سرویس رو من گرفتم که تو دفتر استفاده کنیم. (قیطریه) ولی اونجا مثکه از شانس ما نقطه کور بوده.
منم توی خونمون نصبش کردم و اون 2 هفته بازپرداختش گذشت.
بعد هم که رفتم اونجا نتونستم استفاده کنم. پشت بوم هم بردم هیچی سیگنال نداد :41: (یعنی مودم خارجی هم جواب نخواهد داد)
خونه هم adsl دارم با سرعت خفن (300 دانلود میده) و نامحدود که پینگش تو امضامه.
الان من موندم و این وایمکسه. یکی هم پیدا نمیشه لا اقل مودمشو بخره ازم.
خلاصه از من به شما نصیحت به این نقشه های پوشش دهی ایرانسل زیاد اعتماد نکنید.
اینم پوشش منطقه دفترمون تو سایت ایرانسل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام دوستان همگی خوبید؟
نگیییییییییید که دلم خونه
من مدت 3 سال خط تلفن خونمون فیبر نوری برای همین ADSL تعلق نمیگیره
تو پوشش ایرانسل نگاه کردم فول تو پوشش بود
خلاصه روز پنجشنبه پول واریز کردم
اوکی شد
رفتم باغ یکی از دوستان
منزل نبودم که پدرم زنگ زد گفت از ایرانسل امدن نصب به هیجان افتادم چه زئد امدن به هر حال 10 دقیقه بعد پدرم زنگ زد بدترین خبر رو به من داد که نصاب گفت اینجا سیگنال ضعیفه و متسفانه نصب نمیشه
خیلی نارحت شدم
انگار آب داق ریختن سرم
من ظاهرا خیلی بد شانسم
من سرویس 256 سفارش دادم
اینم عکس پوشش البته اضافه کنم خونمون یه جای خیلی خلفت که اصلا ترافیک آپارتمان نداره
منطقه حسن آباد را ببینید من اونجام
حیف
:41:
سلام من هرچی نظرات رو میخونم آخر نمی دونم این وایمکس ایرانسل خوبه یا بد.منطقه ماطبق نقشه که تحت پوشش هستش(ری) چون فیبر هستم و مبین نت هم تحت پوشش نداره اینجارو،فقط می مونه وایمکس ایرانسل.
حالا راهنماییم کنید ببینم این سرویس از لحاظ کیفیت،قطعی و سرعت دانلود چجوریه؟من اگه بشه 256 4 گیگ یا نامحدود میخوام بگیرم.برای نامه هم مشکلی ندارم.کسانی که 256 دارن سرعت دانلودشون در روز و شب چقدره؟
این سرویس قطعی داره؟
پشتیبانیش چطوره؟
نامه برای کارشناسی باشه کافیه؟یا از شرکت بیارم؟
دوستان مقدار آنتن دهی توی سرعت دانلود و یا توی پینگ تاثیر داره یا نه؟
خود نصاب ایرانسل میگفت که تاثیر نداره و آنتن دهی بالا فقط قطعی رو کم میکنه!! آنتن من روی 3 هست و به 4 هم میرسه
نظر شما چیه؟
دوستان توجه داشته باشین وایمکس مکمل ADSL هستش ، قطع و وصل داره و کاملا یه چیز طبیعی هستش چون سرویس به صورت بی سیم هست.نقل قول:
پشتیبانی خوب.
نامه از شرکت با سربرگ و مهر و امضاء
تاثیر دارهنقل قول:
rssi بین -60 تا -40 که همون قدرت سیگنال مودم هستش که روی مودم با چراغ نشون میده
cinr>15 که کیفیت سیگنال رو نشون میده
این دو پارامتر اگه بین این اعداد باشه یعنی همه چی خوبه اگه منطقه پر تراکم نباشه شما دارای سرعت عادی مورد درخواست خود هستید
امروز دو چراغ Tel1 , Tel2 روی مودم وای فای روشن شده و وقتی تلفن رو می زنیم به پشت مودم (2 تا سوکت تلفن داره) بوق آزاد می زنه
کسی می دونه جریانش چیه ؟ می خوان این سرویس تلفن روی وایمکس رو هم فعال کنند ؟
احتمالا ايرانسل داره voip رو فعل ميكند.نقل قول:
نقل قول:
کدوم منطقه هستید شما؟ منم میخوام :دی
1.نامه از شرکت بخوام بیارم باید قید بشه چه سرعتی نیازه؟512 هم میدن با نامه از شرکت؟نقل قول:
2.سرویس 256 سرعت دانلودش چقدره و چقدر نوسان داره؟دانلود در ساعات رایگان و جمعه ها چطوره؟
3.جدیدا در سایت ایرانسل مودم usb هم معرفی شده که تقویت کننده هم داره قیمتش هم 99000 تومنه یعنی هم قیمت با مودم وای فای.بنظرتون این مودم با توجه به اینکه تقویت کننده هم داره انتخاب خوبیست؟چون وای فای زیاد برام مهم نیست.ضمنا مودمها امانی هستن یا باید خرید؟
4.قبل از درخواست و واریز میشه نمایندگیش بیاد یه تست سرعت کنه؟چون به نقشه زیاد نمیشه اعتماد کرد.
سوالام زیاد شد...از جوابتون ممنون:10:
سلامنقل قول:
جواب بند 2 قبلا هم گفته شده سرعت دانلود برای 256 کیلو بیت حداکثر برابر 32 کیلو بایت هست که در شرایط عادی به اونجا ها هم نمیرسی یعنی ممکنه کمتر بشه .
برای من که نوسان زیادی نداره ولی بعضی اوقات {به ندرت} قطع و وصل میشه دانلود رایگان هم نداره
جواب بند 4 خیر باید پولو واریز کنی تا بیان برای نصب . چه شانس بیاری و بگیره و چه شانس نداشته باشی و نگیره
الان ساعت 8:10 شبه...حدودا ..ساعت 7:30 زنگ زدن از وایمکس...که حدود ساعت 9 میان واسه نصب مودم..
واسم دعا کنید...راه بیوفته...و به خوبی انتن بده...چون من به اینترنت پرسرعت خیلی نیاز دارم...واسم دعا کنید....
---------- Post added at 10:11 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------
راستی یادم رفت بگم...من 256 نامحدود با مودم وای فای سفارش دادم..:31:
---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------
:40:راستی یادم رفت بگم...من 256 نامحدود با مودم وای فای سفارش دادم..:31:
آقا سوال تکرایه ببخشید:
1. سرعت دانلود با ترافیکهای مختلف فرقی با هم داره؟
2. کلا سرعت دانلود ایرانسل چجوریه؟ من الان رسالتم میخوام یه 512 بگیرم...
3. مبین نت میگن سرعت دانلودش بهتره...
4. واسه نامه گرفتن از دانشگاه تا چه سرعتی میشه گرفت و اینکه توی اون نامه باید چی باشه؟!
5. در مجموع راضی هستید از وایمکس ایرانسل؟!
نقل قول:1 - منظور سوال اولت را نفهمیدم، این جدول تعرفه ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 - خب سرعت دانلود 512 کیلو بیت باید در حدود 64 کیلو بایت باشه که معمولا با نوسان سه ، چهار کیلویی همراهه.
3- به شنیده ها اطمینان نکن، اگرهم سرعتش بهتره احتمالا به خاطر اینه که کاربرانش کمترن، من که یه بار 30 هزار تومن از طرف گروه مخابرات ایران گزیده شدم. عمرا دزد دستشون بدم.
4- همون قدر بهت میدن که تو نامه نوشته شده ، مثلا دانشگاه مینویسه جناب آقای/خانم فلانی جهت امور بهمان به اینترنت با سرعت 2 مگابیت بر ثانیه :18::18: نیاز داره. حالا اگه تونستی اون نامه را از دانشگاه بگیر.
5- قطعا وایمکس از سرطانی به نام دیال آپ و طاعونی به اسم اینترنت موبایل بهتره به خصوص برای کسی مثل من که ساعت را هم تو اینترنت می بینم.:5:
منظورم از سوال اول اینه که مثلا سرعت دانلود سرویس نامحدود با 4gb در ماه فرق نداره که؟!
سر کارم گذاشت...نیومد....اما همین 1 ساعت از وایمکس زنگیدند...09351000000...و به من گفتن..اومد؟من گفتم نه...گفتن اگه زنگیدند..حتما میان مرسی
---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 01:02 AM ----------
نقل قول:
نه عزیز چه فرقی داره؟؟؟؟سرعت سرعته