LG HB994 PK BLU-RAY SOUND CASTEL:1100watt,wireless speakers,usb 2.0(picture,music,video),MKV,DIVX HD,wifi,dlna,netcast,1080p up,,EXT HDD Playback [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
LG HB994 PK BLU-RAY SOUND CASTEL:1100watt,wireless speakers,usb 2.0(picture,music,video),MKV,DIVX HD,wifi,dlna,netcast,1080p up,,EXT HDD Playback [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لازم به ذکره که bluyray player اون داخل speaker(اونی که جلوی عکس هست)در قسمت بالا قرار گرفته.
چیز جالبیه.ممنون فرشاد جان بابت زحمتی که کشیدی.
Kelton Subwooferنقل قول:
Thanks to a Kelton subwoofer, the SC-PT875W outputs deep, thunderous bass sounds that make viewing a truly awesome entertainment experience. The Kelton subwoofer has two internal chambers. A drive unit mounted in the rear chamber vibrates the front chamber, causing a large, 25cm Passive Radiator in the front chamber to vibrate and produce bass sounds. Because the front chamber functions as an acoustic filter, there is minimal unwanted noise. The thinness and high compliance of the passive radiator help achieve an extremely clean, powerful and responsive bass sound.
مطلب بالا رو توی سایت پاناسونیک استرالیا نوشته و اشاره به اندازه سابش هم کرده که کاملاً مشخصه لینک مستقیمش رو هم پایین گذاشتم.
[PHP]http://www.panasonic.com.au/products/details.cfm?objectID=4931[/PHP]
این هم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به اینکه ارتفاع کلی ساب کمی بیشتر از 36 سانته اندازه 25 سانتی درایور ساب منطقی به نظر میاد.
این رو هم بگم من این مدل رو خودم صداش رو نشیدم ولی با توجه به مشخصات باید صدای خوبی داشته باشه. اگه شما بتونید وقت بذارید یه تست صدا ازش بگیرید خیلی بیشتر از این حرفا و حدس و گمان ها می تونه کارساز باشه.
معمولا اینجور سیستم ها به علت اینکه از طرف افراد و بطور سلیقه ای وارد میشه اصلا قابل پیش بینی نیست که توی بازار موجود هست یا نه و یا اگه وجود داره تا چه زمانی موجود هست.نقل قول:
شما باید به مغازه هایی که به صورت حرفه ای کار می کنن سر بزنید و جویا بشید ،منکه به شخصه در حال حاضر چیزی ندیدم.
بهرحال اگه بدنبال جمع کردن یه سیستم استریو هستید می تونید سر بزنید به حرفه ای کارها و با توجه به بودجتون یه سیستم خوب جمع کنید.خودتون رو محدود به یک برند نکنید.
درسته پژمان جان.گویا اشتباه از من بود.متاسفانه من یادم نیست که کجا خونده بودم 16 سانتی هستش.بهرحال سند و مدرک از طرف شماست.:10:نقل قول:
پژمان من قبلا هم در مورد صداش نوشته بودم که اصلا بیس خوبی تولید نمی کنه.من از مدل 205 سینما بلوری پاناسونیک تست گرفته بودم که اسپیکرهاش با این مدل یکیه.توی تولید صدای ریز و همینطور تفکیک صداش خیلی خوب عمل کرده ولی متاسفانه به علت نداشتن بیس مناسب به نظر من صدا قدرت لازم رو نداره.
ممنون ازشماورایان عزیزسینمای خانگی برای خواهرم گرفتم ولی برای خودم نمیدونم کدام2راه زیر راانتخاب کنم
1.سینمای خانگی یخرم وبعد بلوری پلیر بخرم
2.دی وی دی پلیر پایونیر420 بخرم وبعد سینمای خانگی -بلوری مدل جدید2010 بخرم)فضای هال من کوچیکه 18-20متره
لطفاراهنمایی کنید
چقدر می خوای هزینه کنی؟نقل قول:
در مورد انتخاب هایی هم که نوشتی به سلیقت بر می گرده که چجوری راحت تری.من نظر شخصیم رو می گم که اگه جای شما بودم اول سینمای خانگی می خریدم و بعدا بلوری پلیر می گرفتم.
18 الی 20 متر هم فضای خیلی مناسبی جهت دیدن فیلم هستش.
سلام عزیز من پلاسمای v10 پانا دارم الان برای اینکه بتونم از viera cast و سازگاری دستگاها با هم استفاده کنم یه سینمای پاناسونیک خریدم همین مدل 875 تعجب میکنم شما چه جوری میگی صدای بیسش ضعیفه چون واقعا خیلی قویه تو حدی که همسایه ها رو دو سه بار کشونده در خونه.نقل قول:
من فکر کنم شما وقتی داشتی مدلای پاناسونیکو تست میکردی جای درستی از نظر موقعیت مکانی نبودی یا احتمالا دستگاه درست ستاپ نشده من خونه یه ست پایونیر کامپوننت 4 تیکه حرفه ای هم دارم ولی صدای این پانا کامل راضیم میکنه.
اگه کسی این سینمارو داره بگه راهنمائیش کنم که چه جوری دستگاهو ستاپ کنه البته به محیط خونه و متریالای اطرافشم بستگی داره.
:40:
دوست عزیز من اگه در مورد ضعیف بودن این بیس گفتم منظورم این نبود که این سیستم اصلا بیس نداره.بهرحال سعی می کنه در حد او اندازه خودش بیس تولید کنه ولی راضی کننده نیست.حداقل به نظر من راضی کننده نبود.من زمانی هم که میرم جایی تا از سیستمی تست بگیرم،تستی که می گیرم محدود به 2 دقیقه و ... نمیشه،بلکه کاملا به فروشنده میگم با لول ها بازی کنه و خودم سعی می کنم بهترین جارو از نظر موقعیت شنوایی پیدا کنم.نقل قول:
بهرحال سلیقه ها در مورد صدا متفاوت هستش.همینکه شما از سیستمتون راضی هستید خیلی خوبه،مبارکتون باشه.
باتشکرفراواننقل قول:
من حدود600هزار.
من ازمدل7200 فیلیپس خوشم میادچون2تابلندکوداره.درایر ان هست.کسی اطلاع داره کی میاد
درود
من به دنبال جمع کردن یه سیستم استریو هستم...واقعیتش سیستم های پنج-یک، هفت-یک و... خیلی کاربردی برام نداره چون نه اهل بازی هستم و نه اینکه فیلم پنج-یک پیدا می شه که آدم ببینه بنابراین علاقه ای ندارم که پول بابت سیستمی بدم که نتونم ازش استفاده کنم...{موندم چرا اینقدر مردم به سیستم های پنج-یک علاقه دارند!} بگذریم...از همه دوستانی (بخصوص مستر رایان) خواهش می کنم اطلاعاتی که درباره سیستم های استریو دارند با دیگر اعضا به اشتراک بگذارند تا علاوه بر اینکه اطلاعاتمان را در این زمینه افزایش دهیم بتونیم موقع خرید بهترین گزینه را انتخاب کنیم. فقط اگر سیستمی را معرفی می کنید زیر 2 میلیون باشه تا خریدش جزء رویا نشه :8:
هر کسی پلیر خوب، آمپ، اسپیکر و... در بازار رویت کرده ما را هم بی نصیب نذاره....منم خودم از یه 2 هفته دیگه که وقتم آزاد تر بشه هر چیزی که تو نت یا بازار ببینم اینجا میزارم
ارادت
سلام دوستان
من میخواهم یک دستگاهی بگیرم . امکاناتی که میخواهم داشته باشه ، انوع پسوند ها mkv و HD و AVI dat mpg عکس و اهنگ رو USb داشته باشه قیمت برام مهم هست .
شما چه دستگاهی رو پیشنهاد میدید و حدود قیمتش چقدر هست ؟
راستی ، رسیوری هست که این کارها رو بتونه انجام بده؟
با تشکر
فیلیپس یه مدل بلوری پلیر داره به اسم 7200.شما منظورتون این مدله؟آخه این مدل که اصلا اسپیکر نداره.اگر لینک بدید ممنون میشم.نقل قول:
در مورد بلوری پلیر 7200 فیلیپس هم توی ریویو هایی که در موردش نوشته شده ازش زیاد تعریف نکردند و کلا دستگاه خیلی متوسطی دونستنش.همچنین یه نکته خیلی عجیبی که در مورد این بلوری پلیر وجود داره اینه که فرمت صدایدالبی DTS-HD , Truehd رو پشتیبانی نمی کنه که همین امر یکی از بزرگترین ضعف های این دستگاه هستش که باعث میشه اصلا ارزش خرید نداشته باشه.
---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------
با توجه به انتظاراتی که شما دارید به نظرم دستگاه هایی مثل media players ها بهترین انتخاب هستند.نقل قول:
ببخشید یعنی شما وقتی میری تویه یه مغازه فروشنده در مغازرو واسه شما میبنده اتاق آکوستیک درست میکنه شما میشینی قشنگ تست میکنی؟نقل قول:
این فیلم یه ساب ووفر ضعیف پاناسونیک:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=fYp0iszK_aU
اگه شما می خواین آمپ و اسپیکر جدا خریداری کنید و محدودیت مالی هم زیاد ندارین میزان بودجتون رو بفرمایید تا بشه راهنمایی کرد چون انتخاب ها تو این زمینه خیلی زیاده.نقل قول:
ولی اگه شما با این ست های 5.1 یا 7.1 توی زمینه سیم کشی و جا و بعضاً دست و پا گیر بودن مشکل دارین میتونید از سینما خانگی هایی که بصورت 2.1 ست شدند استفاده کنید مثل JVC-THF3 یا JVC THF7
به اندازه کوچیک اسپیکرهاش نگاه نکنید صداش فوق العاده است. فقط به نظرم یه کم گرونه ولی صدا رو کاملاً فراگیر پخش میکنه.
یه مورده جالب دیگه هم هست که تو ایران کم اومده ولی اگه بگردین پیدا میکنید اون هم Sound Bar است که من یه مدل با مارک سونی رو تست کردم مدلش یادم نیست ولی واقعاً صداش چند پله بالاتر از حد انتظارم بود.
ممنون از شما دوست عزیز . پیشنهاد چه نوع دستگاهی هست ؟ حدود قیمتش رو از کجا میتونم پیدا کنم ؟ البته سایتی چیزی نیست که مشخصات فنی و .. رو بتونم پیدا کنم ؟نقل قول:
با تشکر
نخیر دوست عزیز.اینکار رو نمی کنه ولی میشه دستگاه رو تست گرفت.بهرحال من نه ذینفع شرکت پاناسونیک هستم و نه شرکت های دیگه.اگر هم اینجا هرکسی حرفی میزنه فقط قصدش کمک به دیگرانه.اینجا فقط دوستان نظراتشون رو میگن و بقیه موارد به خود خریدار بر می گرده که از چه نوع صدا و سبکی خوشش میاد.وگرنه کسی نمیخواد کس دیگرو مجبور کنه که حتما این مدلی که من میگم باید بخری.ماشالله همه عاقل هستند و بالغ.نقل قول:
من عرض کردم به نظر من صداش ضعیف بود،این یه نظر شخصیه و جبهه گرفتن نداره.خب شما هم اومدی گفتی صداش قوی هستش،اینم نظر شخصیه شماست،ولی دلیل نداره کسی بخواد در مقابل شما جبهه بگیره.
بهرحال نظر شما واسه من محترمه و اگر شما از بیس این سیستم راضی هستید خیلی خوبه.:10:
پژمان جان یه جورایی برام قابل دریک نیست که از این بلندگو به این کوچکی صدای جالبی بیرون بیاد! ولی بازم ممنون اگه می تونی قیمتش رو هم بگو.... راستی تو صدای استریو واقعی وجود یه ساب جدا (سه یک) باعث نقص در استریو می شه ترجیحا جفت باند استریو باید خودشون بتونن صدای بم یا فرکانس پایین تولید کنند تا خروجی صدا از هر کانال همونی باشه که موزیسین می خواسته باشه.
سلام به همگی!
من میخواستم یه سینما خانگی بگیرم ! رنج قیمت هم تا 400-450 خوبه ! رفتم چند جا سر زدم اول از همه می پرسن LCD تون چیه و میگن بهتر برند سینما خانگی و LCD یکی باشه ! این واقعا درسته ؟
مدل ها هم LG 805TQ و LG 904TA بوده 805 واتش 850 بود و بلوتوث داشت ولی 904 واتش 1000 بود و Ipode Duckt اگه اشتباه نکنم داشت ! واسه همین گفتم 805 بهتره ! و اینکه ایا این سینما خانگی ها زیرنویس های Unicode srt و Sub رو پشتینانی میکنن ؟
اگه مشکلی با خرید یه برند دیگه پیش نمیاد چه برند و مدلی رو پیشنهاد میدید ؟
البته من بندرعباس هستم و تنوع مدل اینجا زیاد نیست !
ممنون
سلام
من به دستگاهی نیاز دارم که اولا خروجی و ورودی hd داشته باشه و دوما پسوند های پخش زیدی رو پشتیبانی کنه مثلا من دیدم خیلی از دستگاه ها از پسوند های mkv پشتیبانی نمیکنند.یه مورد دیگه هم اگه داشته باشه خیلی بهتره اونم اینه که بتونه srv رو رو فیلم بندازه.ایا چنین امکانی وجود داره.
عزیزان شما با چنین امکاناتی چی سراغ دارید؟
باتشکر
اگر می خوای سیستم استریو بدردبخور بگیری باید دور اینجور سیستم هارو خط بکشی.این مدل هایی که پژمان جان زحمتش رو کشیدن خیلی خوبه ولی با توجه به حرفایی که شما زدی معلومه به کارت نمیاد.اگر شما می خوای تا 2 تومن هزینه کنی می تونی یه جفت بلندگو از شرکت B&W بگیری(که توی موزیک هیچی واست کم نذاره،با توجه به بودجتون)و یه آمپلی فایر هم با توجه به بودجت از مارک هایی چون دنون که توی این رده قیمت ها عالی عمل می کنه و به هماره یه سی دی پلیر مناسب.نقل قول:
قضیه یکی بودن مارک سینما و ال سی دی یه بحث سلیقه ای است که البته خیلی از مردم به اون اهمیت میدن و بدنبال ست کردن سیستم صوتی تصویری خونه هستند تا بدنبال صدای خوب.نقل قول:
این دو مدل از LG هم که نام بردید هر دو صدای شبیه به همی داره.و صدای خوبی دارند.اگر بدنبال مارک LG هستی می تونی گزینه خیلی خوبی برای شما باشه.
کلا DVD پلیرها هم زیرنویس Srt رو ساپورت نمی کنند.
اگر دنبال برند دیگه هستید مدل 787 پایونیر و 3378 فیلیپس هم مدل های خوبیه.
---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------
دوست عزیز یه نگاه به تاپیک زیر بنداز ببین این دستگاه های media players به کارت میاد یا نه.نقل قول:
[HTML] http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=300976 [/HTML]
نوشته شده توسط golden2800 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.مشخصات از روی سایت شرکت:
Blu sens -T14
High definition ----T (MPEG4/ H264), able of playing high definition Matroska MKV/H264 High Profile L4.0 files and compatible with Full HD (1080p – 24fps).
Compatible with multiple multimedia formats and allows multiple AV outputs including HDMI high definition output.
Allows 24 hours of continuous recording from conventional & HD ----T and programmable channel recordings.
High Definition ----T Tuner (MPEG4/H264) and ----T MPEG2 definition.
High definition Matroska MKV/H264, High Profile L4.0 files playback.
Full HD (supports 1080p – 24fps).
USB Host port.
EPG, Parental channel control, teletext and timer.
Allows channel sort.
Recording: directly or programmed.
English, spanish, galician, basque and catalonian OSD language menu
با سلام خدمت دوست عزیز جناب golden2800نقل قول:
من فروشگاه فروشنده دستگاه را پیدا کردم و ظاهر دستگاه را هم دیدم ، اگر امکان داره زحمت بکش و از تجربه خود در کار با این مدل دستگاه و امکانات عملی آن برایمان بنویس با تشکر منتظرم
باسلام من چند سوال داشتم1.یو اس پی این سینمای خانگی چه فیلمهایی باچه فرمتی میخونه.ایافیام دوربینaviرا میحونهنقل قول:
2ایا دی وی دی اهنگ ساپورت میکنه
3-چندتاجاسی دی داره ورنگش مشکیه یا طوسی.چندتاازبلندگوهاوایرل ند
ممنونم
ذوست عزیزlodwesky
باسلام من چند سوال داشتم1.یو اس پی این سینمای خانگی چه فیلمهایی باچه فرمتی میخونه.ایافیام دوربینaviرا میحونه
2ایا دی وی دی اهنگ ساپورت میکنه
3-چندتاجاسی دی داره ورنگش مشکیه یا طوسی.چندتاازبلندگوهاوایرل ند
ممنونم
مستر رایان B&W که معرفی کردی یه مارک خیلی لوکس البته تا حالا صدای اسپیکرهاشو نشنیدم اما چیزی که معلومه اینه باید قیمت خیلی بالایی داشته باشه و از توان خیلی ها یا حداقل من یکی خارجه...البته به یه نکته خیلی امیدوار کننده برخوردم وقتی که داشتم سایت B&W رو می گشتم دیدم که این شرکت 5 تا نمایندگی هم داره که آدرسشون تو سایت هست (خدا رو شکر بالاخره یکی ما رو تحویل گرفت)......
ولی یاد سیستم های استریو قدیمی مثل Akai، Marantz و...به خیر... عجب صدای خوبی داشتند... وقتی موزیک گوش می کردی دوست داشتی تا ابد گوش بدی اما این سیستم های درپیت الان رو تا روشن می کنی از کردت پشیمون می شی ترجیح می دی اصلا موزیک گوش ندی!!!کد:http://www.bowers-wilkins.com/display.aspx?infid=1426&cid=102&pid=0&crid=3643
یه نکته ای که من بهش برخوردم در مورد انتخاب اسپیکر اینه که اسپیکر نباید محفظه و قاب خیلی بزرگی (نسبت به خود بلندگو) داشته باشه چون باعث انعکاس صدا داخل باند می شه و خروجی صدا شفافیت خودش رو از دست می ده... (البته قدیم ترها یادمه که اسپیکر باندهای حرفه ای داخلشون الیاف پشم شیشه کار و... کار گذاشته شده بود تا صدای خروجی باند کیفیت خودشو از دست نده و اصوات قبل از خروج از باند باهم قاطی نشن.:8:
بله مدل های قدیم واسه خودشون دنیایی بودند ولی این نکته رو هم نباید فراموش کنیم که شرکت هایی که همچنان به صورت حرفه ای کار می کنند و مشتری مدار هم هستند همچنان سعی می کنند جزو بهترین ها باشند.نقل قول:
مدل 684 هستش از شرکت B&W که قیمتش به بودجه شما می خوره.زنگ بزن نمایندگیش قیمت دقیقش رو بپرس.
سلام
من یه سینما در حد 500 تومن می خواستم بگیرم...(از بانه بگیرم بهتره یا از اینجا rقیمت خیلی فرق داره؟)
بعضی دوستان گفته بودن بهترین سینما پایونیر و فیلیپس و الجی هستش،درسته؟
کدوم مدلش خوبه که هم زیبا باشه هم کیفیت صدای خوب(قدرت صدا زیاد مهم نیست) و هم با امکانات خوبی باشه؟ با این پول چوبی هم میشه خرید؟!
از این سینماها با این استیل خوشم میاد:
سوال در مورد این سینما در لینک بالا...قیمتش در بانه چنده؟ چطوری هستش فقط 2 تاش پایه بلنده بقیه رو رو زمین باید بذارم یا اونا هم پایه دارن و در عکس مشخص2 نیست؟کد:http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=21485
ممنونم
این مدلی که انتخاب کردی مدل rs30 پایونیر هستش که در حال حاضر توی محدوده قیمت خودش جزو بهترین هاست.بلندگوهای عقب بدون پایه هستش که یا باید جایی داشته باشید قرارش بدید و یا براش پایه تهیه کنید.نقل قول:
در مورد بانه اصلا اطلاعات ندارم که اصلا سینمای خانگی داره یا نه و اگه داره چه مدل هایی داره.
با بودجه حدود 500 تومن شما چنتا انتخاب خواهی داشت.صفحات تاپیک رو اگر چند صفحه به عقب برگردید می بینید که بارها در این مورد بحث شده.
عكس رو توي سايت زيرآپلود كنيد!بعد بروي مكان مشخص شده در تصويرزيز كليك وآدرس عكسي را كه آپلود كرديد وسايت بهتون ميده رو وارد كنيد!کد:http://up.--------.com
مثل همين عكسي كه آپلود كردم واينجا گذاشتم!
ممنونم...میشه براش پایه تهیه کرد؟ یعنی پایه ای هست که بهش بخوره؟ به دیوار چی؟ میشه وصل کرد؟ آخه نمیشه که روی زمین بذارم !نقل قول:
ممنونم از توجهتون:11:
عزيزان لطفا راهنمائي كنيد
من يه 787 پايونير دارم..امروز هنگام روشن كردن با پيغام sub com بصورت چشمك زن متوالي مواجه شدم..البته مشكلي در پخش وجود نداره..علتش چيه؟
جالبه! داشتم مشخصات اسپیکرهای B&W رو نگاه می کردم که دیدم جزء معدود شرکت هایی است که ضریب شکستگی صدا را برای بلندگوهاش محاسبه و نوشته...البته به احتمال زیاد مارک های دیگه هم این کارو می کنند ولی من تا حالا ندیده بودم...(این ضریب شکستگی باعث می شه بفهمیم که صدای خروجی چقدر گوش نواز و البته نزدیک و صدای ساز است...)
بله پایه می تونید براش تهیه کنید.پایه برای اینجور اسپیکرها قیمتهاش از 30 تومن شروع میشه به بالا.نقل قول:
با سلامنقل قول:
من بالاخره نمایندگی رسمی Blusens که همان بازرگانی سما است را پیدا کردم و به آنجا مراجعه کردم ، متاسفانه نمایندگی این محصول یک مغازه کوچک در طبقه دوم پاساژ علاءالدین بود و محصول را از نزدیک بررسی کردم و مزایا و معایب آنرا به شرح زیر اعلام می کنم :
مزایا
1- پخش 1080P طبق اطلاعات روی دستگاه
2- پخش شبکه ای دیگر در زمان ضبط یک شبکه ( طبق اظهار نمایندگی)
3- تایم شیفتینگ ( طبق اظهار نمایندگی)
معایب
1- نداشتن پنل نمایشی در جلوی دستگاه (تنها دو لامپ led برای نشان دادن روشن و یا خاموش بودن دستگاه دارد)
2- نداشتن پورت کامپوننت
3- نداشتن پورت کامپوزیت ( همراه پک دستگاه یک رابط اسکارت به کامپوزیت عرضه می شود)
4- نداشتن نمایندگی معتبر در خصوص بروزرسانی نرم افزار دستگاه
به هرحال این نظرات شخصی من است و دوستان خودشان می توانند تحقیق کنند
68 به بالا كه خوبهنقل قول:
ببين كانال هاي 1 تا 8 فركانسشون با 6 تا كانال ديگه فرق داره. اونا رو دستي وارد كن و سرچ كن
دوستان کسی صدای این سیستم رو شنیده ؟ DAV DZ 777
یا باهاش فیلم دیده ؟
میخوام ببینم در مقابل RS 30 چطوره ؟
ممنــــــــون
rayan جان سلام.
یه سوال در مورد اسپیکرهای سری rs پایونیر واسم پیش اومده.
میخواستم ببینم توی سری rs این اسپیکرهای عقبی که پایه ندارن،به نظر شما مخصوص روی زمین نیستن؟
یعنی حتما باید واسه شون پایه بذاریم؟
اگه اینطور باشه که خیلی عجیبه
اخه یه شرکتی مثل پایونیر،توی یه سری نیمه حرفه ای مثل rs (مثلا rs70) میاد همه چیزو ok میکنه فقط پایه اسپیکرهای عقب رو
میذاره که مشتری تهیه کنه؟
به نظر من این اسپیکرها مخصوص روی زمین هستند.حالا چرا و چطوری میشه که به این شکل (منظورم روی زمین) ازشون صدای
خوبی گرفت نمیدونم.
البته من واسه هزینه کردن برای پایه مشکلی ندارم.منتها میخوام طوری اسپیکرها رو بچینم که تا جایی که امکان داره بهترین صدا رو
ازشون بگیرم.واسه همین اگر این اسپیکرها مخصوص روی زمین باشن (منظورم اینه که با چینش روی زمین بشه صدای بهتری رو به محیط داد)
خب ترجیح میدم واسشون پایه نگیرم.حتی اگر از نظر ظاهری زیاد خوب در نیاد.
میخواستم نظر شما رو بدونم.
با تشکر
توی صدا در مقابل سری rs هیچ حرفی برای گفتن نداره.نقل قول:
سلام. دوست عزیز سری rs چون جزو اسپیکرهایی محسوب میشه که از وادی اسپیکرهای تجاری فاصله می گیره و وارد دنیای حرفه ای میشه به صورت این مدل هستش.نقل قول:
الان شما هر ست بلندگوی حرفه ای رو که ببینید بلندگوهای عقب بدون پایه است و باید پایه جداگانه براش تهیه کرد.بلندگوهای عقب باید در ارتفاعی قرار بگیرند که تقریبا همسطح گوش باشند.
کلا شرکت های بلندگو ساز که به صورت حرفه ای فعالیت می کنند بلندگوهای عقب رو بدون پایه طراحی می کنند و اون هم یه دلیل خیلی مشخص داره،به این علت که از هزینه کردن بی خود و بیش از حد گران شدن ست بلندگوشون جلوگیری کنند.چون واقعا نیاز نیست که برای بلندگوهای پشت بخوای هزینه ای برابر با بلندگوهای جلو پرداخت کنی.
ممنونم داداش واسه راهنمایی که کردی.نقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
حالا یه سوال...پایه های خاصی هست که باید براش بگیریم؟
میشه یه خرده راجع به پایه ها صحبت کنید؟
موفق باشید