من تهران نیستم و خبر ندارم!نقل قول:
ممنون. تو تهران کدوم نمایندگی کارای موتور ملی رو خوب انجام میده؟
Printable View
من تهران نیستم و خبر ندارم!نقل قول:
ممنون. تو تهران کدوم نمایندگی کارای موتور ملی رو خوب انجام میده؟
دوستان کسی تهران خبر نداره؟نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
سلام بر همگی من هم امروز یه EF7 پایه گازسوز ثبت نام کردم می خواستم بدونم این سمند ها که مولتی پلکس نشدن یعنی همون سیستم سخنگو رو دارن یا نه لطفاً راهنماییم کنید ممنون
بله دوست عزیز دارهنقل قول:
سلامی دوباره آقا حکایت این گاز برقی چیه و آیا این ماشینا با گاز روشن میشن یا با بنزین روشن میشن بعد میوفتن روی گاز ( سمند EF7 پایه گازسوز)
ماشین روی بنزین روشن میشه دوست مننقل قول:
بعد میتونید سوخت رو عوض کنید
دوستان کسی میدونه دریچه گاز EF7 پایه گازسوز مدل 91 برقی هست یا مکانیکی ؟ لطفاً راهنماییم کنید ممنون
وقتی استارت میزنید چراغ cng روشن هست ولی خودش روی بنزین استارت میکنه و به صورت اتوماتیک بدون اینکه شما کاری کنید روی گاز کار میکنه در صورتی که بخواهید روی بنزین حرکت کنید یکبار دکمه cng ر و کلید میکنیدنقل قول:
سمند ef7 پایه گازسوز دریچه ی گازش برقی هست و لی مدل بنزینیش دریچه گاز مکانیکی داره و استپر
علاوه بر این فرق دیگه ای که این دو مورد با هم دارند اینه که منوفیلد پایه گازسوز آلیاژی از الومینیوم است ولی بنزینی ها پلاستیکیه
های ، دوستان
سمند EF7
من احساس میکنم آمپرها خوب نشون نمیدن مثل آمپر بنزین رویه حالت چشمک زن 150 کیلومتر رفتم و هنوز هم بنزین داخل باک بود ک گاز زدم آیا این درسته ؟!!!
من بیشترین گازی که زدم 13 کیلوگرم بوده ، وقتی تست کردم که مصرف چطوری هست ، هر یک کیلوگرم گاز 20 کیلومتر رانندگی داره و هر 50-40 کیلومتری یک خونه از آمپر گاز کم میشه آیا این درسته ؟
بستگی به جایی داره که دارید رانندگی میکنید ,مصرف شهری و جاده ای اصلا با هم متناسب نیستند مخصوصا وقتی با گاز توی شهر با ef7 حرکت میکنید.نقل قول:
سرعت هم خیلی دخیله
سبز باشید
یعنی کسی نمیدونه؟نقل قول:
سلام الان که مطالب رو خوندم نا امید شدم یعنی همه ی سمند های EF7 گازسوز روی 5000 تا مشکل پیدا میکنن هیچکس نبوده که راضی باشه ؟؟؟؟؟؟
حدوداً چند درصدشون مشکل دارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم ال اواخر سال 1388 موتور ملی سمند تمامی قطعاتش آلمانییه و مال من هم همه جاش ساخ آلمانه وخراب نمی شه ولی بعد از 1388 به بعد اکثرا چینی شده وزود زود خراب می شوند
قیمت ها جدید رو دیدین؟افتضاح سمند شده 21 تومن:sq_14:
های بکس
به من بگید ماشینی که تو یک سال 100،000 راه رفته افت قیمتی داره ؟؟؟
خیلی راه رفته. بله افت قیمت داره.نقل قول:
یعنی از سال 88 تا حالا ماشین شما موتورش نیاز به تعویض قطعه نداشته؟ اگه داشته که اون قطعه رو هم برای شما چینی میندازن اگه نداشته که به زودی پیدا می کنه و برات چینی میندازن. حداقل اینه که برای ماشینهای دوگانه سوز هر از چند وقتی باید سر سیلندر ، واشر سرسیلندر و سوپاپا چک بشن و معمولا باید تعویض هایی هم انجام بشه. که مشکل موتور ملی ها هم اکثرا تو کم کیفیت بودن همین قطعات هست. دوست عزیزنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
این طور نیست که همشون مشکل داشته باشند ولی اکثرا مشکل روغن ریزی اویل ماژول رو از سال90 دارند , خود منم این مشکلو داشتم(مدل 91) که بعد از یک هفته پک اویل ماژول امداد اومد و تعویض کردند
در بعضی از موارد مشکل واشر سر سیلندر هم برای یکسری از ef7 پیش اومده که اونم با توجه به اینکه کارت طلایی داره و گارانتی زیاد چیز خاصی نیست البته این مورد بستگی به طرفش داره
ماشین من زیاد کارنکرده (2200 بیشتر نرفه البته الان هم به دلایلی که برام پیش اومد در حال فروشه)ولی یکی از دوستام و یکی از آشناهامون با هم تحویل گرفتیم ,با اختلاف یکی دوهفته
اولی 70000تا کارکرده و حتی اون مشکل اویل ماژول هم براش پیش نیومده و دومی 20000تا کارکرده که فقط اون مشکل اویل را داشت .
سبز باشید
از کجا بدونم که سر سیلندر و واشار سر سیلندر وسوپاپ ها ی ماشینم مشکلی ندارن؟نقل قول:
سوپاپها خیلی جدی نیست تا اونجا که من فهمیدم. اگه صدای موتور زیاده و یا یه مقدار غیر طبیعیه (اصولا eF7 صدای خیلی کمی داره) سوپاپها خراب شدن و باید عوض بشن.نقل قول:
اگه قدرت ماشین کم شده، روغن بصورت غیر طبیعی کم می کنه، بخار غیر طبیعی از اگزوز بیرون میاد، درب رادیاتو وقتی ماشین سرده باز می کنی هوا میزنه بیرون، لکه روغن توی رادیات میبینی یعنی احتمالا واشر سرلیندر مشکلی داره. اگه مشکل حل نشه میزنه موتورو میسوزونه...
معمولا بعد چند سال باید سوپاپها حتما عوض بشن. بعضی وقتا هم سر سیلندر. واشر هم معمولا چند سال یک بار نیاز به تعویض داره تا موتور سرپا بمونه.
با تشکر
دوستان یعنی مشکل موتور EF7 پایه گازسوز هنوز حل نشده ؟
هنوز حل نشده دوست عزیزنقل قول:
مشکل هنوز پابرجاست
طبق آخرین اخباری که از نمایندگی معتبر ایران خودرو دارم شرکت هنوز نتونسته این مشکلات رو برطرف کنه
مشکلی وجود نداره. مشکل کیفیت پایین قطعات چینی هستش. اگه مشکل کیفیت تو اجناس چینی حل بشه این مشکل و هزار و یک مشکل دیگه تو صنعت خودرو سازی و هزار و یک صنعت دیگه تو مملکت حل می شه...نقل قول:
ببخشید دوست من. اگه مشکلی نیست پس جریان اون سمند های ef7 که گوشه نمایندگی منتظر تعمیر هستن چیه؟ مشکله دیگه برادر مننقل قول:
من دو تا سورن elx با موتور xu7 سراغ دارم که هر دو هم توی یه نمایندگی هستندنقل قول:
هر دو موتوراشون پیدا شده ,یکی مشکل سرسیلندر داشت یکی هم صدای وحشتناک موتور در حالت درجا
الان وضعیت خودرو سازی در مورد همه ی ماشینا افتضاحه ولی اینم قبول دارم که ef7 به خاطر طراحی ظریفی که داره به علت کیفیت پایین قطعات به نسبت بقیه بیشتر خرابی پیدا کرده
ولی در کل همشون یه آشغالن
سبز باشید
نگرفتی چی گفتم....نقل قول:
من یه سری شایعات شنیدم که نمیدونم راستن یا نه. میگن سرسیلندر های EF-7 که مشکل پیدا میکنن هندی هستن. مثل این که برای ارزون در اومدن رفتن از هند یه تعداد زیادی سرسیلندر خریدن که بعدا متوجه شدن ایرادی داشته و مجبور شدن همشونو یه دور تراش بدن. برای همینه که یه سری خوب در میاد و یه سری بد. اگه شانس نداشته باشین سر سیلندر هندی بهتون میفته که همون طور که میدونید دووم زیادی نداره. البته بازم میگم این رو فقط شنیدم. ممکنه درست نباشه.
نقل قول:
من ef7پایه گازسوز مدل تیر 90دارم الان 8ماهه که کروز نصب کردم بدون هیچ مشکلی قیمت هم 375هزارتومن بود ازاونایی که رو پارس سفارشی میذارن اولش هم نمایندگی ها گفتن نمیشه ولی بردم بیرون مثه آب خوردن پولوگرفتن نصب کردن 2ساعت هم کارداشت.....
دوستان بیام به هم روحیه بدیم کسایی که ماشینه شون ایراد پیدا نکرده اعلام کنن تاآماردقیق دست مردم بیاد واقعا بجز یه سری ایرادات جزیی که هرماشینی ممکنه داشته باشه من باهاش مشکلی ندارم
در هر حال می گن نمیشه. دو مشکل وجود داره یکی سیستم مالتی پلکسر هست کهمانع از نصب کروز می شه و یکی هم گیربکس EF7 که همخانی با سیستم کروز نداره. خود ایران خودرو قبلا روی ماشینهای مونپتور ملی نصب می کرد ولی من خودم کلی سمند دیدم که دنده ها به خاطر نصب کروز و یا کوییک شیفتر از جا در میومدن برای همین آپشن ایران خودرو دیگه کروز نصب نمی کنه. کروز گیربکس EF7 باید طراحی بشه و تا حالا هم طراحی نشده. نمیدونم طرف یه چیزایی می گفت من نفهمیدم می گفت ماهک تو بیشتر موارد در میاد و کلی دردسر داره و .... در ضمن اگه نصب کنی ماشین از گارانتی خارج می شه دوست من. و بعد اون هم اگه گیربکست مشکل پیدا کنه هیچ کدوم از نمایندگی های مجاز تعمیرش نمی کنن (خودم افرادی رو دیدم که این مشکل رو داشتن) مگه اینکه به نمایندگی بگی تجهیزات کروزو در بیاره بندازه دور و اون هم به هزینه خودت.نقل قول:
من به شخصه خودروهای زیادی داشتم از 206، 405، پارس و .... ولی از سورن EF7 ام نسبت به بقیه ماشینها خیلی بیشتر راضی هستم. این موضوع رو وقتی بصورت کلی ماشین رو بررسی می کنم دارم می گم. والا هر ماشینی مشکلات خاص خودشو داره. تمام خودروهای قبلی بنده هم مشکلات خاص خودشونو داشتن...نقل قول:
شما اون مشکل روغن ریزی و واشر سر سیلندر رو نداشتی؟نقل قول:
چند وقته ماشینو دارید؟ چند کیلومتر کار کرده؟
راستی اون مشکل فقط مربوط به دو گانه سوز های ef7 بود یا بنزینیها هم این مشکل رو گزارش کردن؟
نه دوست عزیز مشکل واشر و روغن ریزی ندارم. الان 6 ماه هست ماشینو دارم. نزدیک 60000 تا باهاش رانندگی کردم. تو شرایط وحشتناک.نقل قول:
دقیقا منظورتون کدوم مشکل بود؟ اگه منظورتون کروز و ... هستش فرقی بین بنزینی و پایه گاز سوز نمی کنه. تا اونجا که می دونم طراحی کلی هر دوشون یکی هست فقط جنس مواد بکار رفته تو موتورها فرق می کنه
خودرو من موتور ملی بنزینی هستش
نه منظورم روغن ریزی و مشکل واشر سر سیلندر بود. توی بنزینی ها هم گزارش شده یا فقط دو گانه سوز؟نقل قول:
والا من که چیزی تا بحال ندیدم. دوستان که موتور ملی بنزینی دارن اگه با این مشکل برخورد کردن بگن.نقل قول:
یکی از دوستام سورن موتور ملی خرید که به دلیل مشکل موتوری ,در کیلومتر 220 کل موتور تعویض شد.نقل قول:
دوست عزیز کروز چه ربطی به گیربکس داره کروز فقط دریچه گازرومتناسب با سرعت ودورموتور ثابت نگه میداره ضمنا ماشین منم مولتی نیست والان نزدیک 8ماهه استفاده میکنم مشکلی هم نداشته تازه خیلی هم دقیق کارمیده این تجربه شخصی بندست .....یا علینقل قول:
ماشین من مدل 1388/11 است ومن 9ماه خریدمش به نظر شما که الان حدود650000 راه رفته اصولا باید کجاهاش را عوض کنم چه کاری بکنم ؟
نقل قول:
1- بعد از نصب بر روی چند خودرو به علت در امدن ماهک از کوئیک شیفتر در این خودرو ، شرکت نصب بر روی این خودرو را انجام نمی دهد و توصیه به نصب نمی کند. غیر قابل نصب بر روی خودروهای : موتورهای پایه گازسوز (EF7) و خودروهایی با گیربکس اتوماتیک
2- کروز قابل نصب نمی باشد . زیرا پایه موتور EF7 دوگانه سوز می باشد و دریچه گاز ان برقی است
3- کروز بر روی سمند EF7 به دلیل برقی بودن دریچه گاز قابل نصب نمی باشد و بر روی سمند مالتی پلکس در حال حاضر آپشنی قابلیت نصب ندارد .
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز بستگی به ماشینتون داره. هرجاش که مشکل داشته باشه باید عوض و یا تعمیر بشه. آیا با خودروتون مشکلی دارید؟ بگین تا راهنمایتون کنمنقل قول: