دوست عزیز من این فریمویرو ریختم. 100% مشکل s حل میشه:10:نقل قول:
منم دقیقا به همین دلیل آپدیت کردم.
Printable View
دوست عزیز من این فریمویرو ریختم. 100% مشکل s حل میشه:10:نقل قول:
منم دقیقا به همین دلیل آپدیت کردم.
دوستان در جریان هستید که تو این رام چه چیزایی حذف شده که!نقل قول:
From rom removed:
1. Samsung widgets
2. Gettinf Started
3. Memo
4. Video Editor
5. Midomi
6. Streamnig Player
7. QIK
8. RSS
9. Smart Search
10. Adobe Raader
11. Uconverter
12. Digital frame
13. Messenger
14. Markerplace
15. MS MyPhone
16. Windows Live
17. Communities
18. Search Phone
19. Search Windgets
20. Facebook
21. Help
22. MSN Weather
23. MSN Money
24. YouTube
25. Opera
26. Standard Screen Blocking
27. Ringtones
Added smi wm pro sdk redist 2.2.0, 1.0, HTCSensorSDK.dll and Fixed many minor bugs.
نقل قول:
نمیزاریش واسم؟
نقل قول:
فارسی ساز هم پاک میشه اگه فریمورو ابدیت کنیم ؟؟
خوبه که اینا حذف شه از رام، چون اینارو میشه گیر اورد تو مموری نصب کرد، بیخودی جا گرفتن تو رامنقل قول:
همه چی پاک میشه. مثل این میمونه که گوشی هارد ریست کنی.نقل قول:
تنظیمات default factory میشه. کانتکت های داخل گوشی+مموری داخلی+همه برنامه هایی که بعد ریخته شده
فکر میکنم ورژن فریمویر شما با این جدیده فرق میکرد. واسه همین باید باشه که هنوز s تون کنده.
نقل قول:
بگید اگه خوب بود ما هم انجام بدیم!:10:
1- کیفیت فیلم و عکس این گوشی پایینه . کسی در مورد بالابردن اینها چیزی میدونه ؟
2- روشی هست که اسم عکس ها و فیلمها رو بر اساس تاریخ نامگذاری کنه ؟
نقل قول:
نسبت به چه گوشی پایینه؟
با پیکسون یا ساتیو مقایسه کردی؟
به نظره من نسبت به 3.2 بودن و VGA بودن کیفیت عالیه!
من فیلمش رو تو تلویزیون 52 اینچ گذاشتم خیلی خوب بود!
کیفیتش به نسبت گوشی های هم رده خودش خیلی عالیه. مخصوصا نسبت به 5800نقل قول:
سلام
منم با دو پست قبلی وافقم دوربینش نبت به 3.2 عالیه حتی فیلم برداریش بدون شطرنجی کردن و پایین بودن کیفیت روی مانیتورهای کامپیوتر یا به قول دوستمون تلویزیونها امتحان خودش رو پس داده.
راستی دوتا سوال:
1. نکنه منظورت اینه که کابل خروجی tv گیر اوردی؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
2. اینکه وقتی از گوشی به عنوان مودم برا اتصال کامپیوتر استفاده میکنیم باطری شارژ میشه که اگر به طور مداوم باشه عمر باطری رو کم میکنه ، راهی هست که موقع اتصال با usb بازری شارژنشه؟؟؟؟؟؟
نه كابل كه گير نياوردم.فيلمش رو بدون هيچ نوع دست گاري ريختم رو فلش وصل كردم ال سي دي با يو اس بي.از جلو تا يك و نيم متري پيكسلاش معلوم بود قشنگ ولي يكم دورتر ميري خيلي كيفيتش جالبهنقل قول:
واسه شارژ هم ميگن كه اشكال نداره,البته من خودم شك دارم
بعید میدونم اشکالی نداشته باشه چون هم گوشی داغ میکنه هم اینکه فرض کن گوشیت روزانه مثلا 7-8 ساعت به شارژ باشه ، من فکر کنم اینجور عمر باطری کاهش پیدا کنه .نقل قول:
به هرحال من دارم میگردم پیدا کردم خبری میدم :46:
سلام.نقل قول:
شاید انتظارات من بالاست . با گوشی خاصی مقایسه نکردم فقط توی مانیتور 19 دیدم فکر کردم میتونست بهتر هم باشه .
البته توی نور کم که دیگه حرفی برای گفتن نداره . نه فیلمش واضحه و نه عکسش :2:
بله,تو نور كم رو قبول دارمنقل قول:
اونم چون فلاش نداره
توی این پست در باره اش بحث شدنقل قول:
اگر راه حل جدیدی پیدا کردی به ما هم بگوکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5463338#post5463338
اینو یکی بهم گفت ولی خودم هرچی گشتم چنین چیزی ندیدم گفتم بذارم شاید شما متوجه شدید چی میگه :دینقل قول:
تو قسمت کانکشن گوشیتون اگر قسمت advance برید usb اونجا تیک شارژ رو بردارید
توی HTC این کاربرد داره توی Omnia نه!نقل قول:
شما چنین فایلی دارید؟
windows\ dataconnection.exe
مال من نداشت ولی یادمه یطور ایجادش کرده بودم حالا چطور یادم نیست کسی میدونه چطور میشه ایجاد کرد؟
ویرایش بعد از کلی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیدمش نامردا مخفیش کردن :21:
یه سئوال دوستان
من یه فایل pdf دارم
حالا با pdf reader می خونمش ولی برای صفحه عوض کردن
باید یه دکمه کوچولو رو با نوک ناخن بزنم تا صفحه عوض بشه
نرم افزاری چیزی روشی سراغ ندارید تا بشه با G sensor راحت تر ورق زد؟
ممنون
سلام دوستان
امروز حالم خیلی گرفته هست!!!!!!!!!!
دیروز رفتم پارس مایکروتل و دادم گوشی رو آپدیت کنن به ورژن فریمور جدید اما بعد از گرفتن گوشی و کار کردن باهاش!! :41:زبان عربی رو کیبردش ساپورت میکنه اما همه نوشته های انگلیسی از راست به چپ شده و این آزاد دهنده هست برام ! !!
تا اون جایی که میدونم رام جدید رو نمیشه به رام قدیم برگردوند درسته؟؟؟؟
رام جدیدتری اومده؟؟؟ ورژن من اینه:
PDA:B7300XXJA7
CS:B7300XSGJA3
PHONE:B7300XXJA2
حالا چیکار کنم؟؟؟
راستی قبلا شنیده بودم گوشی ها ورزن آسیا و اروپا و.... داره و نمیشه هر چی رو هرچی دلت خواست بریزی درسته؟؟؟؟؟
من این رام رو پیدا کردم
یکی کمک میکنه آپ کنم؟؟؟؟کد:http://www.modaco.com/content/b7300-omnia-lite-b7300-modaco-com/315425/omnia-lite-with-wm-6-5-5/
دوستان یه پیشنهاد:
اونهایی که تو اپدیت رام و .... دستی بر آتش دارند و لایت دارند بیان جلو و یه رونقی به این بخش بدیم اخه لایت خیلی مظلوم واقع شده!!!! هیچ رامی براش نیست و کسی نیست که یه آموزش کامل با عکس بزاره کسی اگه بلده انجام بده تا ما هم با عکس ازش یاد بگیریم ثواب داره ها:10:
آموزش فلش و بروزرسانی رام گوشی B7300 OmniaLite سامسونگ
فلش و تعویض رام در حال معمول برای این گوشی توصیه نمیشود زیرا فیرمور های ارائه شده، دارای باگ خاصی نیستند.
آپگرید با نرم افزار انلاین نیز میتواند ریسک بیشتری نسبت به این روش داشته باشد.
-----------------------------------------------------------------------------------
قبل از انجام هر کاری دقت داشته باشید که:
فلش تنها راه اساسی برای حل مشکلات نرم افزاری نیست، قبل از آن روش های دیگری تست کنید.
از اطلاعات ضرروی نسخه پشتیبان تهیه کنید.
از سلامت کامپیوتر و کابل اطمینان حاصل کنید.
کد های قفل شبکه غیرفعال باشد.
انجام این کار نیز مانند هر پروسه دیگر شامل ریسک میباشد که بر عهده کاربر است.
--------------------------------------------------------------------------------
روش انجام کار:
توجه داشته باشید که از ویندوز XP SP2 به بالا استفاده کنید. (ویندوز 7 توصیه نمیشود)
گوشی رو به کامپیوتر وصل نکنین.
درایور Samsung CMDA Modem را نصب کنید. (از فایل ضمیمه همین پست استفاده کنید)
فیرمور مربوطه را دانلود کنید و از حال فشرده خارج کنید.
برنامه فلشر BUCKINGHAM_Downloader_v2.4.1 را از فایل های ضمیمه پست دانلود و پس از خارج کردن از حال فشرده اجرا کنید.
فایل های های Eboot و PDA و PHONE و CSC را در برنامه مسیر دهید کنید:
language را روی انگلیسی بزارین.
در برنامه فلشر گزینه Detect را بفشارید.
با کلید موجود در سمت راست گوشی را خاموش کنید.
حالا کابل گوشی رو وصل کنید.
بر روی صحفه نمایش گوشی، عبارت Download Mode ظاهر میشود.
در بخش سمت راست برنامه فلشر نیز، سکشن مربوطه به PDA شناسائی شده، فعال میشود.
بر روی گزینه ُStart Download که فعال شده، کلیک کنید تا پروسه شروع به کار کند.
در حال انجام کار، به هیچ وجو گوشی را جدا نکنید، این امر حدود 10 دقیقه طول میکشد.
همچنین در طول انجام کار از شما در باب زبان مورد نظر نیز سوال میشود که گزینه English را انتخاب خواهید کرد.
هنگامی که انجام کار تمام شود، در بخش PDA مورد نظر عبارت JOB DONE ظاهر میشود.
برای دانلود برنامه ها به این سایت مراجعه کنید نتونستم برنامه رو تو سایت بزارم
کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=111040&page=1
تشکر رو هم ببینین
---------- Post added at 06:20 PM ---------- Previous post was at 06:18 PM ----------
شما میتونین تمام رامم هارو با هم عوض کنید نترسید هیچ اتفاقی هم نمییوفته مگر اینکه کابل رو قطع کنید یا اینکه برق بره برا همین بهتره با لپتاب کار کنید
اینم برا همه b7300 داران عزیز مناین گوشی رو فروختم ولی هر چی بدونم رو در اختیارتون میزارم
منم حدود 5-6 ماه پیش این گوشی رو خریدم و یک ماه بعد از خرید پشیمون شدم و الان میخوام ردش کنم بره و برم طرف اچ تی سینقل قول:
شارژ در هر حال انجام میشه چون گزینه غیر فعال کردن نداره. من الان x1 دارم دوربینش 3.2 فیلم و عکسی که میندازه خیلی با کیفیت تره از امنیا بود. ولی خودایی قدر سرعت سی پی یو این گوشی رو بدونین. از من میشنوین رام هم عوض نکید من 20 تا رام عوض کردم ولی بهترین رامی کهدیدم رام اورجینالی بود که روش بود
البته این روش ریختن فریموره نه رامنقل قول:
فرویمور و رام نداره من همه رام هارو به این روش ریختم حالا شما میگی نیست جای تعجبه
خوب یکی بیاد کامل توضیح بده تا همه استفاده کنن
sageet جان شما اگه میدونید زحمتش رو بکشید فقط لطفا کامل و جامع باشه یه جوری باشه تا همه استفاده کنن بخدا ببینید بقیه تاپیک های گوشی چیکار میکنن لایت یه تاپیک درست حسابی تو بخش رام نداره:41:
===========
حسین جان قصد جسارت نداشتم آخه من گیج شدم یکی میگه رامه یکی میگه فریموره
من نمیدونم کامل تر چطور بگم.
تایید میشه:46:نقل قول:
---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------
بابا مگه نمیخوایگوشیو رد کنی برهنقل قول:
خوب چرا اینقد جوش میزنی آخه!!!!:11:
خوب همین فردا که تصمیم ندارم عوض کنم !!!!:20:نقل قول:
فعلا دستمه و پایه شدم تعویض رام رو یاد بگیرم:8:
اصلا یکی بیاد فرق رام و فریمور رو توضیح بده:19:
هیچ فرقی نداره یا من فرق اینارو تو ویندوز موبایل نفهمیدم . به نظر من رام برا ویندوزه و فریموری برا ویندوز وجود نداره. فریمور من وقتی نوکیا داشتم به ارتقا سیستمه نوکیا میگفتن. پس نتیجه میگیریم وقتی ویندوز اورجینال نسخه جدیدش بیاد بهش میگن فریمور. ولی 1 ویندوز دید یا غیر اورجینال رو میگن رام. حالا بازم منم ادمم شاید اشتباه میکنم هر کی هرچی میدونه بگه ما هم یاد بگیریم. نصب رام رو این گوشی فوقالعاده اسونه شما 1 بار راهی که گفتم رو برید میبینید چقدر راحته. در زمن با این روش هر رامی میشه رو این دستگاه ریخت فقط دقت کنید و باز میگم دقت کنید که رامی که دانلود میکنید برا همین گوشی باشه وگرنه با نصب رام گوشی دیگه گوشیتون رو نابود میکنید
سلام.
من فریمور گوشی رو آپدیت کردم B7300XXJC2 مشکل اس ام اس اش حل شده و سریع عمل میکنه .
در ضمن اگه میخواهید گوشیتون رو عوض کنید و برید سراغ اچ تی سی ، از کسی که داریه بگیرید و باهاش کار کنید و ببینید با پولی که میدهید مثل همین گوشی رو جلوتون نگذارند .
البته این نظر منه : با نصب چند تا برنامه و یک خورده انگولک به گوشی قابل قبولی تبدیل میشه .
ممنون از دوستان یکی از دلایلم خطی هست که رو تاچ افتاده !!! قلم گوشیم خط میندازه و بر اثر حواس پرتی بنده فقط یک روز برچشب ال سی دی نداشتم که 2تا خط گنده روش افتاد و الان دلم رو زده و دلیل بعدیش نبود خدمات براش هست مثلا میری علاءالدین یه قاب یا برچسب ال سی دی فاب نداره..!!!!!!!
بچه ها ویندوز 6.5.5 میشه ریخت روی لایت؟؟؟
کسی ازش لینکی داره؟؟؟ تو موداکو دیدم ولی انگلیش هست توضیحاتش منم ......
خلاصه من نمیدونم امشب باشد یه رامی/فریموری خلاصه یه تغییری انجام بدم:31:
سلام دوست عزیز
میشه لینک همین 6.5.5 که میگی رو بدی؟
دوست عزیز شرمنده، من اصلا کلا اشتباهی فهمیده بودم این پستترو، من معذرت میخوامنقل قول:
( من تصورم این بود که فریمور یه چیزیه که سامسونگ خودش برا رفع مشکلات نرمافزاریش میده و رام هم برا تغییر وینفونئه (حالا کوک شدهو اصلی) اینارو که گفتی با یکم تحقیق فهمیدم، ممنون )
به نظره منم زياد طرف تغيير رام نريد
رام خودش كه مشكلي نداره,سري كه درد نميكنه ...
اگه مشكلي داشت يه چيزي حالا ولي الان كه داره مثل گلابي كار ميكنه كاري بهش نداشته باشيد
من گوشي قبليم رام عوض كردم اخرش مجبور شدم يه رام قديمي تر از خود ارجينال بريزم
خصوصا اين رامي كه الان بحثشه مشكل زياد داره!
سلام
من رام کوک شده رو داونلود و نصب کردم تفاوتهایی که دیدم رو بهشون اشاره میکنم
بعد از نصب رام اینترفیس پیش فرض به TouchFlo تغییر میکنه و جایگزین اینترفیس اصلی سامسونگ میشه . اینترفیس کاملا روان هست و کوچکترین افت سرعتی مشاهده نمیشه
دوستان در صفحات قبل به برنامه هایی که از روی رام اصلی حذف شده اشاره کردن ولی تعدادی برنامه به صورت پیش فرض به این رام اضافه شده از جمله
Resco File Manager Resco Photo Manager
Rhymes
S2P
Showcase
MVBKL
Auto Rotate
ClearTemp
SipChanger
S2U2
قبل از نصب این رام و با فریمور B7300XXJC2 بدون نصب هیچ گونه نرم افزاری میزان حافظه گوشی به این شکل بود
Main Storage 169
Memory 91.9
که با نصب رام به مقادیر زیر افزایش پیدا کرد
Main Storage 273
Memory 93.5
- برنامه Net Framework کاملا آپدیت شده
- فایل HTCSensorSDK که برای اجرای بازیها مثل RescoSnake استفاده میشه از پیش روی گوشی نصب هست و نیازی به نصب درایور مخصوص وجود نداره
مشکل کندی SMS حل شده و میانبر برنامه پیش فرض ویندوز رو در منوی استارت میتونید پیدا کنید البته برنامه سامسونگ همچنان در گوشی وجود داره
بعد از نصب رام و کار کردن با گوشی افزایش سرعت گوشی رو به طور محسوس حس خواهید کرد
در نهایت میتونم بگم نصب این رام نه تنها مشکلی به وجود نمیاره بلکه توصیه هم میشه و در صورتی هم که مورد پسند کسی قرار نگرفت به راحتی میتونه فریمور اصلی رو جایگزین کنه
برای داونلود از لینک زیر استفاده کنید که نسخه فیکس شده فایل اصلی هست
سلامنقل قول:
بچه ها من خودم کمی گشتم و به نتایج خوبی رسیدم الان در حال آپدیتم اگه درست شد خبر میدم تا همه امتحان کنن
کد:http://www.-----------/forum/showthread.php?t=65846&page=7
ممنون دوست عزيزنقل قول:
يه توضيحي هم درباره نحوه كار ميدادي خوب بود!
الان مشكل نحوه انجامه!