[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
عزیز شما اگه میخوایی تبدیل کنی اصلا چرا ts ضبط میکنی.نقل قول:
بهترین پلیر الان dvbdream هستش که فرمت خروجی ضبط رو میتونید mpg تعیین کنید
سلامنقل قول:
همانطور که گفتم برای ضبط کانالهای hd نمیتونم فورمت خروجی را MPEG قرار دهم. چون نرم افزار من هم dvbdream هستش ولی نمیتواند کانالهای HD را به صورت mpeg ضبط کند. آیا شما بلدید که کانالهای HD را با فرمت HD ضبط کنید؟ لطفا تنظیمات لازم را بیان فرمایید.
ممنون
دست شما دردنکنه دوست عزیز.نقل قول:
ولی مثل اینکه دانلود نمی شه... ادرس دیگه ای داری؟.
ممنون
عزیز لینک تست شد سالمهنقل قول:
شما اگه از رپید نمیتونید دانلود کنید به راحتی با این نرم افزار میتونید دانلود کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:www.rapidbaz.com
تقدیم به شما:نقل قول:
اگه کانورتر قویتر میخوایی:
Total Video Converter v3.11
کد:http://rapidshare.com/files/62869504/Totalvideoconverter.rar
نقل قول:
سلام دوست عزیز ممنون اگه میشه جای دیگه اپلود کنی ممنون.
سلامنقل قول:
ممنون، تست میکنم و نتیجه را اعلام میکنم.
یه نرم افزار قوی برای تبدیل فایل های Rmvb به Vcd بهم معرفی کنید .
ممنون
با سلام من یه نرم افزار می خواستم که مشابه نرم افزار VCD Cutter بشه یه تیکه از فیلم های avi رو جدا کرد و بعد فایل رو ذخیره کرد به عبارتی فرایند کدینگ طی نشه که زمان زیادی تلف می شه و کیفیت هم تغییر می کنه به عبارتی همانند نرم افزار فوق می خوام با سرعت زیاد فقط یک تیکه از یک فیلم avi رو جدا کنم. در این زمینه نرم افزارهای زیادی رو امتحان کردم ولی هیچ کدوم نمی تونن این کارو بکنن.
با این برنامه میتونی به ظاهر قاطی میکنه ولی جواب میده:نقل قول:
سريال ها جهت رجيستر كردن نرم افزار :
4C02C5B90AA9B893538F8992CF34523019EC38850F9D88AB
C7524EE916A198F6F5BD9ED523632C2211771C16D88454FD
6831E18A49AEDF17A003694B3CB172A147367AF976F5CAA3
DCD1556A83869365D8C8CE8331023303D11DC703F45E3D52
D5005CBB76C83EDC70865961E5FB5A0AF8A42B8CCC995A1D
06918F2AA3CDFA63692D385D3EC9AF93E2B84531137ABB17
36E8BF5356BC624D098F2C4B23FC160196EFCF6C8601EF78
2EACA717B1D99BEEE3C4A39DD7E6042FE34D283CB4DBA1AB
BC8F3534A81B5160BF98A3296DD9DCA18E7EDCCC08DE01EA
این نرم افزار تست شده و همون چیزیه که شما میخواین و بدون کدینگ براتون میبره:نقل قول:
نقل قول:
سلام
اینو یه جای دیگه اپ کنید. در رپیدشر اپ نکنید.
ممنون.
دوستان دنبال برنامه AEDTools Pro ترجیحا با کرک اگر کسی لطف کنه ممونم میشم
سلام
من با ویندوز مدیا پلیر از یک سی دی صوتی کپی گرقتم ( از قسمت Copy to CD ro Device ) حالا وقتی می خوام آهنگ ها را گوش کنم می گه باید یه فایل دانلود کنی ، من فایل را دانلود می کنم و گوش می کنم ولی نمی تونم تبدیلش بکنم به MP3، با Jet Audio آخرین ورژنش هم نتونستم این اررور را می ده:
Check if the file is DRM-protected. jetAudio does not convert/burn DRM-protected files.
می شه یک کانورتر معرفی کنید که بشه تبدیلش کرد به MP3.
در ضمن فرمت فایلها wma هست.
مدیا پلیر مایکروسافت و فرمت مسخرش اومده یه سیستم راه اندازی کرده که کد می ده و تو یه کام می شه گوش کرد به اون امضای دیجیتال هست اسم شما باید مستقیم با Jet تبدیل می کردی به MP3 راهی نیست جز شرایطی که داری و تبدیل هم نمی شه
Salam Doostan Man Taze oZv Shodam Mikham Ye Narmafzar Dasrkhast Konam Ye Barname mikham Ke Masalan Az Saniye 20 Ye Ahango Betonam Azash Joda KOnam Ta Daghiye 1 Ro Darzemn Kar Kardan Bahash Rahat bashe Lotfan Komakam Konid
عزیز خوش اومدی
یه لطفی به انجمن داشته باش و از این به بعد فارسی تایپ کن
اگه jetaudio7 داری به چیز دیگه ای نیاز نداری:
jet--->convert audio--->audio trimmer
اگه نداری از اینجا دانلود کن:
سلام ایا این کانورتور موجود هست اگه هست برای دانلود بزارین.
convert master یا video master
McFunSoft Video Convert Master 8.0.11.25+Key
کد:http://rapidshare.com/files/76542532/VideoConvertMaster.zip
سلام خسته نباشید.
یه کانورتور برای تبدیل فایلIVR (مال Real player) به mp3 .!!!
يه كانورتر براي تبديل فايل vob. به avi يا mpeg ميخوام و با video master و چند تا كانورتر ديگه اين كارو كردم ولي تصوير خط خطي ميشد. يعني بعد از تبديل تو كل فيلم يه سري خط ها موازي زياد ديده ميشد و كلا كيفيت خيلي بد ميشد.
اگه يه كانورتر خوب ميشناسيد لطف كنيد بزاريد.
vob ها رو بهتر با ripper ها ریپ کنی تا اینکه بخوایی مستقیم کانورت کنی.پیشنهاد برای بهترین کیفیت این نرم افزاره:نقل قول:
دوستان اگه ميشه يه برنامه بزاريد كه باهاش بشه فايل هاي DAT رو به يكي از پسوند هاي mpeg يا wmv تبديل كنه
( mpeg بهتره! )
فقط اگه ميشه يه برنامه معرفي كنيد كه حجمش خيلي زياد نباشه
مرسي.
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1992806&postcount=197
این نرم افزار که اقا محسن گذاشت خوبهنقل قول:
McFunSoft Video Convert Master 8.0.11.25+Key
کد:
کد:http://rapidshare.com/files/76542532/VideoConvertMaster.zip
چه جالب با هم پست دادیم!!!
اونم یه مطلب رو!
کانورتر mp4 من خیلی کوچیک نشون میده و سایز های بزرگ رو نداره .اگه کسی یه کانورتر خوب (AMV) سراغ داره بده
ببخشيد ولي اين لينكي دادين خراب يعني ميگه You don`t have permission to download this fileنقل قول:
اگه ميشه يه لينكه ديگه يا يه برنامه ديگه معرفي كنيد بعد هم اگه ميشه يه توضيح بديد كه يعني چي با ريپر ، ريپ كنم ، CD يا DVD كه نيست بخوام از رو اونا ريپ كنم ، كانورت مگه نبايد بشه؟!
نقل قول:
بله منم وقتی تایپیک رو باز کردن جواب نداده بودین وقتی براشون گذاشتم دیدم شما هم جواب دادین.
دوستان ميشه يه برنامه كم حجم معرفي كنين كه باهاش بشه فايل هاي wmv,mpeg,dat رو به MPEG4 تبديل كرد؟
مرسي.
نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/63593431/GoLeech.com.AutoGordianKnot.2.45.Setup.exe
فکر نکنم همچین چیز کم حجمی بتونی پیدا کنینقل قول:
اینو ببین
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1992806&postcount=197
MPEG4 Direct Maker 5.6.0 Build 185نقل قول:
MPEG4 Direct Maker Converts VCD/DVD/QuickTime/AVI/WMV/MPG/RM/RealVideo to divx/xvid/wmv/avi/mpg1/mpeg2/vcd/dvd/mp4/mov/3gp/mp3 video/audio format, Get VHS quality video clips in 400KBPS,Get DVD quality video clips in 800KBPS!
MPEG4 Direct Maker includes:
Batch Converter
Advanced DVD Converter
DVD Converter
Multiple Video Formats Converter(including RealVideo Converter)
QuickTime Converter
AV Player
DVD Player
Features:
Directly convert VCD/DVD/QuickTime/AVI/WMV/MPEG1/ASF/RM/RealVideo to divx/wmv/avi/mpg1/ mpeg2/vcd/dvd/mp4/mov/3gp/mp3
DVD player.
Audio/Video player.
Simple and useful playlist.
Automatically convert multiple files.
Customize divx/wmv format.
Automatically generate the destination file names according to your system time.
حجم 4.1Mbکد:http://rapidshare.com/files/45712442/MPEG4_Direct_Maker_5.6.0.rar
سلام دوستان. من یه کانورتور صوتی میخواستم که فایل های FLV, WMV, MKV رو به یه فورمتی تبدیل کنه که با DVD Player بشه پخششون کرد. (DivX, Dolby Digital) ممنون.
دوستان لطفا" کاملترین کانورتر رو که توانایی تبدیل اکثر فایلهای صوتی و تصویری رو بهم داشته باشه به من معرفی کنید و در صورت امکان لینک دانلود رو هم قرار بدید؟ آیا نرم افزار Total Video Converter این قابلیت رو داره ؟؟؟در این صورت لینک دانلود آخرین ورژن این نرم افزار رو لطف کنید.
با سپاس رضا
سلام دوستان من تازه با این سایت آشنا شدم و نمی دانستم چیکار باید کرد ! من یک نرم افزار می خواهم که مثلا 14 الی چند فیلم را در یک دی وی دی رایت کرد اگر ممکنه راهنمایی فرمایید ...
با تشکر از شما
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما با یه کانورتر مثل این پایینی فیلمهاتون رو تبدیل کنین به divxنقل قول:
البته برای 14 تا باید bitrate رو باید پایین بگیرید بعد برای منو و .. میتونی از نرم افزار زیر استفاده کنی: