سلامنقل قول:
شک نکن که قبولی:27:
Printable View
سلامنقل قول:
شک نکن که قبولی:27:
مشخص کردن اون کد برای داوطلب آزاد لازم نیستنقل قول:
بله شما میتونید توی یه گروه هر رشته ای رو انتخاب کنید
سلام
دوتا سوال دارم بدطور لنگم هرکی میتونه راهنمایی کنه.
1.امروز از جلوی پست که رد میشدم نوشته بود دفترچه پودمانی کاردانی ناپیوسته علمی کاربردی
این ناپیوسته خوردنیه یا پوشیدنی؟ :دی من دوره قبل(همین 4-5 ماه پیش) که دفترچه پودمانی کاردانی گرفتم روش چیزی از پیوسته و ناپیوسته ننوشته بود.آیا این دفترچه همونه من بگیرم؟اشتباهی نره تو پاچمون؟
2.سهمیه شاغل از نظر هزینه چه مزیتهایی نسبت به آزاد داره؟
ممنون میشم به این 2تا سوال ما جواب بدید
اگه مدرک کاردانی را دارید میتونید دفترچه کارشناسی ناپیوسته بگیرید اگه دیپلم دارید باید کارشناسی پیوسته بگیریدنقل قول:
هزینه فکر نمیکنم فرقی داشته باشه ولی از نظر ظرفیت پذیرش
آقا من کاردانی از دانشگاه آزاد دارم ... به نظرتون پودمانی کاردانی به کارشناسی شرکت کنم ارزش داره ؟ یا همون کاردانی به کارشناسی آزاد رو برم مدرکش بهتره
دفترچه کاردانی به کارشناسی علمی کاربردی ترمی کی میاد ؟
منم کاردانی ازاد دارم میخوام کارشناسی برم علمی کاربردینقل قول:
ترمی سالی یکبار میاد ظاهرا برج 8 یا 9
پودمانی میخوای بری شما هم ؟؟نقل قول:
آما فکر نکنم پودمانی ارزش بیشتری از آزاد داشته باشه . فقط هزینش کمتره ...
راجع به ترمی هم شنیدم که سالی 2 بار میاد شما چیزی نشنیدید ؟
فعلا دفترچه پودمانی را میگیرم.ترمی که اومد دفترچه ترمی را میگرم:21: تطبیق واحد میکنیمنقل قول:
اسفند هم دفترچه دولتی:31:
جدی میشه این کارو کرد ؟؟؟؟ یعنی همه ی واحد ها رو تطبیق میدن ؟ یا یه سری ها رو ممکنه ندن ؟
مشترک ها اگه نمره بالای 12 یا 15 فکر کنم علمی کاربردی 15 باشهنقل قول:
اینجوری هم اگه دولتی یا ترمی قبول نشدی پودمانی میخونی اگه هم قبول شدی معادلسازی میکنی
ما که بالاخره انتخاب رشته کردیم کسی میدونه جوابش کی میاد؟
با دیپلم نمیشه کارشناسی شرکت کرد. کاردانی رو گزاشتن واسه دیپلمه ها.نقل قول:
واسه تطبیق پودمانی به ترمی هم همونطور که قبلا گفتم همه فقط درسهایی رو قبول میکنن که از 15 به بالا باشه نه 12 ، اینم بخشنامش:کد:http://ups.night-skin.com/up-90-10/پودمانی-به-ترمی.jpg
کارشناسی پیوسته نداره مگه ؟نقل قول:
میانگین کل دروس گذرانده شده 15 یا نمره هر درس 15 یا 14؟
دانشگاه ازاد 12 قبول میکنن اینها 15 :27:
بعد اگه دولتی قبول شم درسهای بالای 12 را قبول میکنن یا 15؟
کلا کارشناسی واسه بچه های کاردانش و فنی حرفه ای نداریم، مگر اینکه برن پیش دانشگاهی بگیرن و شرکت کنن.
خوب منم منظورم همون پیش دانشگاهی داشته باشن که کارشناسی پیوسته شرکت کنن.نقل قول:
آقا منم همین مشکل رو داشتم امسال.....دیپلم ریاضیم با مدرک پیش دانشگاهی
رفتم دفترچه کارشناسی پیوسته گرفتم ولی موقع ثبت نام ... کد رشته ی مورد نظرم رو از من قبول نکرد (رشته ی مکانیک ماشین ابزار-ساخت و تولید) .... چون رشته ای که میخواستم واسه کسایی بود که علاوه در مدرک پیش دانشگاهی مدرک کاردانی هم میبایست داشته باشن با اینکه کارت ثبت نام هم مال کارشناسی پیوسته بود در صورتی که این پیش نیاز ها مال ناپیوسته هست
تنها چند رشته مربوط به صنایع دریایی و.... بود که واسه کارشناسیه پیوسته قبول میکرد
(جالبه دوستام هم که دورو برم بودن هم میگفتم خوشبحالت مدرک پیش داری ... برو کارشناسی پیوسته).
به هر حال یه دفترچه ی 12 تومنی رفت تو پاچم...
پس شما چه جوری میگید که میشه؟
هر کاری کردم نشد که نشد:41: لطفا دوستانی که اطلاع دارند یه توضیحی میدند که قضیه چی بوده....
خوب خودتون دارید میگید که تنها چند رشته مربوط به صنایع دریایی و.... بود که واسه کارشناسیه پیوسته قبول میکردنقل قول:
دوست عزیز رشته ی مکانیک ساخت و تولید یه رشته ی شناخته شده است و به قول معروف جزو رشته های عوام پسنده...اصلا اصل رشته هایی که میشد انتخاب کرد(اونایی که لیستش تو دفترچه بلند بالاست و زیاده بود) اونا رو واسه کارشناسیه پیوسته زده بود ولی واسه ناپیوسته قبول میکرد که رشته ی من هم جزو اونا بود و مساله ی اصلیه من هم همینه و حتی خود دانشجو های ساخت تولیدی گفتن که میتونی این رشته رو اینجوری انتخاب کنی حالا که بهشون هم میگم.... میگن ما نمیدونیم چرا اینجوری شده و علتش چیه....
به خاطر این قضیه یک سال دیگه از عمرم تلف شد و باید تا سال دیگه صبر کنم و دنبال کاردانیه ناپیوسته ترمی باشم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه جوابش کی میاد؟
تا اواسط بهمن یا اواخر بهمن دیگه جوابش میاد.نقل قول:
سلامنقل قول:
بعد ورودیش کی میشه تقریبا؟
همون اواخر بهمن.نقل قول:
سلام. چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
- بین مدرک پودمانی و ترمی فرق هست؟ (مثلآ تو مدرک ذکر میکنند پودمانی یا همچین چیزهایی؟)
- بعد از کاردانی اگر کارشناسی ناپیوسته قبول بشیم دیگه ازمون جامع نیاز نیست؟ و اگر جواب مثبت هست, درمورد دانشگاه های غیر علمی کاربردی هم صدق میکنه؟
دوستان یه سوال داشتم:من تو شهر خودم قبول شدم رشته نرم افزار.اما به دلایلی از درس خودن منصرف شدم.چرا؟برای چی عمرمو تلف کنم .وقتی می بینم که این همه لیستانسه بیگار هستند یا مدرکشون قاب کردند رفتند سراغ کار دیگه ای.آخه این همه حسابداری میخواهیم چی کار..کار که نیست.
حالا سوالم اینه که من 20 روزه پیش 370 شهریه مو ریختم به حساب دانشگاه.ایا میشه شهریه مو بهم بازگردونند؟
منتظر جوابم
اول اینکه اشتباه نکن در اینده پشیمان خواهی شدنقل قول:
احتمالا شما یک ترم رفتی و حالا میخواهید انصراف بدهید پول کسب شده از شما پس داده نخواهد شد
در هنگام ثبت نام در دفترچه مورد شما رو توضیح داده است
سخت دراشتباهید از من به عنوان یه برادر کوچیکتر نصیحت من هم وقتی دیپلمم رو گرفتم همین فکر کردم و خواستم وارد بازار کارشوم اما وقتی سرمایه نداری باید بری حمالی کنی اخر هم چندر قاض کف دستت بزارن شما اصلا احتمال نده کارواست پیدا نشه به این فکر کرن حداقل تو جامعه ادم حسابت میکنننقل قول:
از ما گفتن بود تصمیم با خودته:11:
سلام برو بچ خسته نباشید چند تا سوال داشتم
1-میشه واحد های پودمانی با ترمی تطبیق داد
2-کسی اینجا گرافیک خونده میخواستم بدونم چه واحدهایی رو باید پاس کنیم( اگه میشه شهریه شم بگین)
با تشکر از بچه محلها
سلام مجدد ببخشید دوستان یه سوال غیر تخصصی داشتم
میخواستم بدونم من قبلا بیمه پدرم که بازنشته بود بودم ولی فقط دیپلم گرفتم درس نخوندم قطع شد ایا وقتی من وارد دانشگاه علمی کاربردی شدم میتونم مجدد از این بیمه پدرم استفاده کنم و تحت پوشش اون قرار بگیرم؟ دانشگاه نامه اشتغال به تحصیل برای تامین اجتماعی میده؟
همونطور که دوستان فرمودند در اینده پشیمان خواهی شد و اشتباه میکنی. ادامه بده!نقل قول:
اره باید بشهنقل قول:
اره از دانشگاه ازاد گواهی اشتغال به تحصیل میده. من برای بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح گرفتم و دفترچه ام را درست کردم.
من منظورم دانشگاه علمی کاربردی پودمانی بود نه دانشگاه ازاد:41:نقل قول:
سلام دوستان
تو رشته تکنولوژی کنترل ماشین سازی تبریز به صورت پودمانی شرکت کردم کسی هست به سوالهای من جواب بده
سلام
در رشته تکنولوژی کنترل ماشین سازی تبریز شرکت کردم کسی هست در مورد اونجا و نحوه تحصیل اطلاعاتی بده
صبور باش دوست مننقل قول:
1 شما صبر کنید اول ببینید این رشته قبول میشید یا نه
2- درمورد رشته و نحوه ثبت نام هم اعلام میکنند و اطلاعات کافی داخل دفترچه هست:46:
آقا کسی بلاخره به ما نگفت ارزش مدرک آزاد بالاتره یا کارشناسی ناپیوسته پودمانی ... یک روز دیگه بیشتر وقت نداره
و اینکه شرط قبولی کارشناسی ناپیوسته پودمانی چیه ؟ معدل کاردانی ؟ چند باید باشه ؟
دوستان نگفتید میشه واحد های پودمانی تو ترم اول یا دوم با ترمی تطبیق داد؟
اگر کسی میدونه رشته گرافیک چه واحدهایی باید پاس کرد لطف کنه بگه ممنون میشم
دوست عزیز برای تطبیق پودمانی با ترمی حداقل نمره های شما باید 15 باشه بخشنامه اش هم در پست های قبل گذاشتم.نقل قول:
اما اینکه ثبت نام پودمانی کاردانی تا 29 دی تمدید شد.
خوب فرقی نداره یه گواهی اشتغال به تحصیل میگری دیگهنقل قول:
کارشناسی هم تمدید شده
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره تمديد مهلت ثبت نام شركت در آزمون مقطع كارشناسي ناپيوسته دوره هاي پودماني دانشگاه جامع علمي- كاربردي سال 1391 و همچنين ثبت نام شركت در پذيرش مقطع كارداني دوره هاي پودماني بهمن ماه سال 1390 دانشگاه جامع علمي- كاربردي
سازمان سنجش آموزش كشور بدينوسيله به اطلاع كليه داوطلبان متقاضي ثبت نام شركت در آزمون مقطع كارشناسي ناپيوسته دوره هاي پودماني دانشگاه جامع علمي- كاربردي سال 1391 و همچنين داوطلبان متقاضي شركت در پذيرش مقطع كارداني دوره هاي پودماني بهمن ماه سال 1390 دانشگاه جامع علمي- كاربردي ميرساند:
نظر به اينكه برخي از داوطلبان در تاريخ مقرر ثبت نام، براي دريافت مدارك ثبت نام مقاطع مذكوراقدام ننمودهاند، لذا با همكاري شركت پست جمهوري اسلامي ايران ترتيبي اتخاذ گرديده كه:
1- در روزهاي چهارشنبه 1390/10/28 لغايت پنج شنبه 1390/10/29 منحصراً در باجه هاي مركزي شهرستانهاي مختلف كشور (بجز شهرستان تهران كه به شرح بند 2 ذيل خواهد بود) از ساعت 8 صبح لغايت ساعت 19 هر يك از روزهاي مذكور، نسبت به توزيع مدارك ثبت نام داوطلبان مقاطع مذكور اقدام گردد.
2- در شهرستان تهران از ساعت 8 صبح لغايت ساعت 19 روزهاي چهارشنبه 1390/10/28 لغايت پنج شنبه 1390/10/29 منحصراً در مناطق پستي11، 13 ،14، 15، 16 ، 17، 18 و 19 نسبت به توزيع مدارك ثبت نام داوطلبان مقاطع مذكور اقدام شود.
ضمناً به اطلاع مي رساند داوطلبان متقاضي ثبتنام در آزمون مقطع كارشناسي ناپيوسته دوره هاي پودماني دانشگاه جامع علمي- كاربردي سال 1391 و همچنين داوطلبان متقاضي شركت در پذيرش مقطع كارداني دوره هاي پودماني بهمن ماه سال 1390 دانشگاه جامع علمي- كاربردي كه كارت اعتباري ثبت نام هر يك از مقاطع مذكور را تا تاريخ 1390/10/29 دريافت ميدارند، ميتوانند حداكثرتا ساعت 24 روز پنج شنبه 1390/10/29 با مراجعه به نشاني پايگاه الكترونيكي سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسبت به ثبت نام اقدام نمايند
پودمانی با ترمی چه فرقی داره ؟ ؟ ؟ ؟ ؟
پودمانی هر ترم یه مقدار خاصی واحد میتونی بگیری فکر کنم ترمی 14 تا بیشتر نشه گرفت و اخر دوره هم باید یه امتحان بدینقل قول:
ترمی اینجور نیست و خیلی بهتره
از کسی شنیدم این آخرین دوره پودمانیه و از سال دیگه بند و بساط پودمانی کاردانی قراره جمع بشه کسی در این باره چیزی شنیده؟