آقایون ببخشید اینو اینجا میگم شاید هم جاش نباشه
از وقتی adsl گرفتم یاهو من قاتی میکنه حالا هم که اصلا لاگین نمیشه
میشه بگید مشکل از کجاست yahoo 10
Printable View
آقایون ببخشید اینو اینجا میگم شاید هم جاش نباشه
از وقتی adsl گرفتم یاهو من قاتی میکنه حالا هم که اصلا لاگین نمیشه
میشه بگید مشکل از کجاست yahoo 10
سعید مهدیون مدیرعامل شرکت فناوری اطلاعات در جلسه پرسش و پاسخ در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که آیا سرعت ۱۲۸ کیلو بیت بر ثانیه اینترنت برای کاربردهای دولت الکترونیک در کشور کافی است یا خیر به ایلنا گفت: کاربرد دولت الکترونیکی هیچ ربطی به سرعت اینترنت ندارد و محدودیتهایی برای اینترنت ملی برای کشور ندارد و ممکن است سرعت ۱۲۸ کیلو بیت محدودیتهای فنی برای شرکتهای ارائه خدمات اینترنتی داشته باشد ولی بنده معتقدم با همین سرعت میتوان کاربردهای تجارت الکترونیکی را عملیاتی کرد.
وی در ادامه سخنان خود مبنی بر مشکلات به وجود آمده در شبکه اینترنت کشور بعد از قطعی کابل جاسک- فجیره اظهار داشت: این قطعی برای داخل کشور مشکلی ایجاد نکرده است ولی سرعت دسترسی کاربران اینترنت را با مشکل مواجه کرده ولی ما به دنبال آن هستیم با قطعی کابلهای اینترنت خدمات کشور دچار مشکل نشود البته باید در نظر داشت که اگر در سرعت اینترنت مشکلاتی به وجود آمده است ممکن است از شرکت ارائهکننده آن باشد که ما درصددیم برای تشویق بیشتر شرکتها ۱۰ ISP برتر در زمینه سرعت را معرفی و اسامی آن را در سایت شرکت قرار دهیم.
مهدیون در ادامه سخنان خود به بسته شدن جی میل اشاره کرد و گفت: در مورد بسته شدن این سرویس اگر هر کسی اعتراضی داشته باشد باید به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منتقل کند ولی از نظر بنده این یک فرصت حساب میشود و باید مردم کشور به سمت ایمیل ملی هدایت شوند به عبارتی تا زمانی که ما به خارجیها اعتماد کنیم توسعه فناوری اطلاعات در داخل نخواهیم داشت و این یعنی اینکه باید به دولت و کشور اعتماد کنیم.
وی در پایان سخنان خود اظهار داشت: در حال حاضر ما از نظر شاخص ضریب نفوذ اینترنت در منطقه اول هستیم و از نظر بیشترین جهش فناوری اطلاعات از سال ۸۴ تا ۸۸ در منطقه دارای رتبه دوم هستیم که امیدواریم تا پایان سال برنامه پنجم در میانگین همه شاخصها به مقام دوم حوزه IT دست پیدا کنیم.
دوست من ربطی به yahoo messenger نداره دولت مهرپرور تمامیه سرویسهای اجتماعی و غیره رو تا اطلاع ثانوی بسته ..........نقل قول:
سلام بردوستا ن من سرویس وایرلس استفاده میکنم می خواستم بدانم که ایا isp ها می توانند از طریق اینترنتی که به مامی دهند می توانند عکس فیلم و اطلاعات شخسی افراد که در کامپیوتر است را کش برند ممنون
سلام آرمان خاننقل قول:
مشکلت با نیماد چیه؟
من تازه میخوام برم از نیماد ADSL بگیرم
آسیاتک که استانهای دیگه ازش خیلی بد میگن
کجای اهوازی؟
چرا از صبا نمیگیری؟
میتونن که چک کنن از چه سایت هایی استفاده میکنی منتقی هم به نظر میرسه چون من سر پایین بودن سرعت چت میکردم با شاتل بهم گفت از از سایت فایرفکس نرم افزار رو دانلود کن تا من از اینجا مونیتور کنم.نقل قول:
اما نمیتونن چیزهای تو کامپیوتر رو ببینن اگر درایو هاتو (share) به حالت allow نکرده باشی فقط هکر ها با تروجان هاو ... که روی کامپیوترت از روی اشتباه نصب میکنی میتونن اطلاعات دزدی کنن که یه فایروال خوب و بروز شده تا درصد بالایی جلوی این قضیه رو میگیره.:5:
همه تو اینترنت نوشتن جیمیلشون باز نمیشه مال من که مشکلی نداره مال شما چی؟نه ر*ش -ک-ن دارم نه هیچی تو این مایه ها.
برای منم باز میشه ولی مسنجر نه:19:نقل قول:
دوست عزیز کسانی که وایرلس دارن و از رادیو استفاده می کنند isp براحتی میتونه وارد سیستم کلاینت ها بشه.
ولی میشه با یک فایروال قوی و استفاده از این برنامه جلوشون رو گرفت یعنی تمام پورت های رو ببندید.
*برنامه رو اجرا کنید و تمام گزینه هایی که فعال هستش با کلیک رو دکمه غیرفعال کنید * سیستم ریستار خواهد شد و تمام پورت های دسترسی به شما بسته خواهد شد*
[PHP]
http://up.--------.com/37261/1265782629.rar[/PHP]
فعلا ممکنه از آمریکا برامون جاسوس ایمیل کنن برا همین بستن
ماله من که باز نمیشه
دوستان عزيز يكي از آشناها ميخواد از اهواز / منطقه گلستان Adsl بگيره. چه شركتي براي خونگي 128 پيشنهاد ميدين؟
هم كيفيتش خوب باشه / هم سرعت / هم پاسخگويي / هم قيمت
نیما برنامه nd32 smart security4اخرین اپدیت که امروز انجام دادم نیما برنامه دیگه ای هم می خواهد یا کافیه وایا در ان باید تنضیماتی عمال کرد ممنون از پاسخ که به سوال های من و دیگر دوستان می دهی
خواهش می کنم دوست عزیز.
همون ناد 32 عالیه برای محکم کاری فایروال ویندوز رو روشن کن.
نقل قول:
منتظر هستم./
شرکتی هست که سرویس بالای 128 به کاربر خانگی بده؟
من نیماد رو رفتم پرسیدم، گفتن باید یا جزو جامعه علمی باشی(استاد، دانشجو،...) یا شرکت باشی
منم تازه ترم پیش از دانشگاه فارغ التحصیل شدم :|
سلام ببین اگر adsl بگیری همه همینو میگن ولی بضی هم سرویس میدن اما اگر وایرلس بگیری هرچقدر پول بدی همون قدر هم سرعت بهت میدن حتی اگر یک مگ نامحدود بخواهی .....نقل قول:
من هم گلستانم نیماد بد نیست عشقیه ولی فعلا خوبه صبانت (فارا) هم خوبه.نقل قول:
---------- Post added at 11:54 PM ---------- Previous post was at 11:51 PM ----------
آقا نیما من 2 م نیوفتاد فرق وایرلس با adsl از لحاظ امنیتی چیه که ISP میتونه فضولی کنه؟نقل قول:
دوست عزیز کسانی که وایرلس استفاده می کنند با رادیویی که دارند (کلاینت) وصل میشن به یک اکسس پوینت که روی دکل نصب هستش اکسس پوینت هم وصل هستش به مرکز ISP که نت میده
همیشه این 3تا باید در ارتباط باشند تا شما سرویس بگیرید. (کلاینت+ AP +ای اس پی)
مرکز ISP بوسیله ی اکسس پوینتی که کلاینت ها بهش وصل هستن میتونه وارد سیستم کلاینت ها بشه. براحتی میتونه رادیوی شما رو ریموت کنه و وتنظیمات رادیو ی شما و بعضی از مواقع سیستم شما در اختیار بگیره.
واسه جلوگیری از کار باید 2 کار انجام داد.
1 .نصب فایراول قوی (ناد32 یا کسپراسکای)
2. تیک Remote Assistance بردارید.
به قسمت کنترل پنل برید و روی آیکون SYSTEM کلیک کنید سر برگ Remote.
(بصورت دیفالت همیشه این گزینه فعال هستش )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبر جدید برای کسانی که دنبال ADSL مخابرات هستن
[PHP]http://www.tct.ir/pagecontent.php?rQV==wHQ5AjMwYDQ6IXZi1WduRWSldWYwx HQwAkOlBXeURnblRnbvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHfABzM 0kDQ6UGb0lGd[/PHP]
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم پینگ بالایی دارند (بدرد کسانی که آنلاین بازی می کنند نمی خوره) بیشتر از 128 به خونه ها هم نمیدن .
شیر هم 1به 6 و یا 1 به 10 هستش.
نكته جالب اينه كه با اين قيمتايي كه مخابرات داده با اون 20 درصدي كه اجازه داده شركتهاي PAP گرونتر بگيرن اينترنت 512 نامحدود در مياد حدود 25 تومن كه با يه مقايسه ميشه فهميد تو اين مملكت دزدي چقدر راحتهنقل قول:
البته من نمیدونم تو این خرتوخر دارن چه غلطی میکنن
ولی فکر میکنم باید کم کم شاهد کاهش قیمت های ISP ها باشیم
نمیدونم مخابرات هزینه ها رو پایین اورده و ISP ها به خاطر طمع قیمت هارو پایین نیوردن که با اومدن اینترنت مخابرات مجبورن کم کنن
یا اینکه واقعا با هزینه های خودشون این قیمتی که الان میدن قیمتیه که براشون میصرفه که با اومدن اینترنت ارزون دولتی آینده عجیب غریبی در انتظارشونه
اون دوستی که گلستانه واسه adsl ببین اول خطط فیبر نوری یا PCM نیست چون به اینها سرویس نمی دن.گلستان داغونه.
اون یکی دوستمونم که بالاتر از ۱۲۸ می خواست شرکت دنیانت ارایه می ده به خونگی.
در مورد وایرلسم اینو بگم که دم آقا نیما گرم خیلی توضیحاتشون کامله. ولی وایرلس اصلا امنیت نداره به درد کافی نت فقط می خوره.چند وقت پیش یکی از دوستان بهم گفت یه خط هست -- کنم. که به آسونی پسووردش بدست اومدو به فایلاشم نفوذ کردیم. یه فایروال نود قویم داشت که پدرمو درآورد ولی اونم توان نداشت راحت فایلاشو گرفتم.
سلام
قیمت 64 و 128 نامحدود که پایین ترین قیمت ها رو تو اهواز دارن رو می خواستم البته سرعتشون هم خوب باشه !
ممنون
سلام به همه
یک دفعه adsl من که از شاتل اشتراک گرفتم قطع شد
اقایون که از شاتل استفاده میکنن مشکلی دارن
یا فقط adsl من قطع شده
لطفا سریع جواب بدید
با تشکر فراوان
من گلستانم مشکلی ندارم دیشب 1 گیگ دانلود داشتم.:8:نقل قول:
خوش به حالت من الان دارم با سرعت 16 می گیرم تقریبا از دهم اینجوری شد یه فیلم 400 مگ رو توی دوشب می گیرم بچه های مرکز رجایی شما هم همین طورید ؟ الان برای اسباب کشی کدوم شرکت مناسبه ؟ صبا اومده ؟ خواهشا یکی جواب بدهنقل قول:
مرکز رجایی ART1 روز سرعت دانلود 100 شب 20
سلام آقا من از صبانت دارم(فارا) سرعتمم انصافا توپه 128 گرفتم ولی ریتم تا 130 رفت (خودم باورم نمیشد:5:) پینگمم معمولا بین 160 تا 230 متغییره:31:
راستی میدونستین دنیانت(آسیاتک)واسه اینکه اینترنت ارزونتر پاش بیوفته رفته پهنای باندشو از طلوع رایانه خریده؟حالا حساب کن چه شود این اینترنت!!!!
بچه هایی که از دنیانت دارن برن آی پی شونو چک کنن
دوست عزیز سرعت شبانه چه طوره؟ افت سرعت و ریت دانلود چنده؟نقل قول:
والا من از دنیا نت گرفتم ولی هنوز وصل نشده چون این شاتل دزد الان 2 هفته سر کارم گذاشته واسه جمع آوری خط.
اگر صبا خوب باشه بیام بگیرم.
شبانه من شنیدم ماله صبا 5 تا 10 کیلوبایت هست.مثل شاتل!
مال شما چه طور هست؟
ممنون
دوست عزیز دروغ چرا بخاطر اینکه من شاغلم وقت نمیکنم شبا بشینم پا دانلود اما یه شب جمعه که نشستم ریت دانلودم 25 بود بعد خسته شدم با اکانت خودم کانکت شدم.
خوبیی که صبانت داره اینه که اکانت رایگانش یوزر و پسوردش فرق میکنه یعنی الزام نیست نیست حتما با سرعت پایین کار کنی اگه کار خاصی داشتی میتونی با اکانت خودت کانکت شی و با سرعت واقعیت کار کنی.بقیه اینطور نیستن شبا پهنای واقعیتونو کم میکننو به بهانه اینکه شلوغه اینترنت واقعیتم ازت میگیرن...
تائید میشه :10:نقل قول:
اما شبانش رو من هر موقع رفتم بین 12 تا 18 متغیره یعنی 128 هستش یه جورایی ...
من 512 ازشون گرفتم .
من شاتل دارم مرکز مدرس 20 روزی مشکل داشتم ولی خدا رو شکر 4و5 روزه شبا یک گیگ دانلود رایگان دارم.
برای اون دوستانی که برای اسباب کشی سوال داشتن یکی از دوستام از پارس انلاین 128 گرفته ماهی13 تومن شبها از ساعت 1 تا 6 صبح رایگان سرعت دانلود روزها 20 ولی شبها باز میشه میرسه به 160 تا 180
من از دنیانت گرفتم
البته هنوز وصل نشده، شانس من به تعطیلیها خورد
تنها شرکتی بود که بالای 128 رو به همه میداد
یدونه 1 گیگ گرفتم. خدا کنه خوب باشه
کسی از دنیانت استفاده میکنه؟
من مرکز چمران هستم
من گرفته بودم ولی دیروز مجبور شدم برم کنسل کنم.نقل قول:
شاتل دزد گفت 3 روزه خط رو از رانژه در میاره ولی بعد 2 هفته هیچ خبری نشد و گفت که باید تا 1 هفته تا 10 روز دیگه صبر کنی که جمع بشه!
واقعا مسخره هست.
منم به دلیل نیازی که به نت دارم بیش از این نمیتونم صبر کنم و قرار شد فردا همون سرویس خودم رو مجدد از شاتل بگیرم.
اینم روش جدیده واسه دزدی.
3 هفته طول میدن وصل کنن 1 ماه طول میدن جمع کنن.
جالبه که گفت باید این دو هفته ایی که قطع بوده از 1 ماه اشتراک کم کنیم.یعنی 19 تومان بدم برای 2 هفته!
خرابه این شاتل هستم.
مرگ بر شاتل
فکر نکنم کار شاتل باشه همش زیره سره نیمادهنقل قول:
دیده همه مشتریاش دارن میپرن این کارها رو میکنه
سلام دوستان
من 22 هر ماه باید سرویسم رو شارژ کنم ولی تا امروز سرویسم قطع نشده؟ خبریه ما نمیدونیم؟آخ که چقدر این شاتل مهربونه
قبل از اینکه دوره جدید رو شارژ کنی برو شرکت درخواست بده تاریخ صورتحسابت رو اصلاح کنندنقل قول:
سلامنقل قول:
این اتفاق برای من هم افتاده
دوره جدید ا ماهه با 3 گیگ ترافیک از امروز شروع شد بدون اینکه پولی بدم:27:
سلام دوستان
من میخوام از دنیا نت سرویس بگیرم ولی مودمی که میدن خیلی گرونه. میخواستم بدونم چه مودمی بگیرم که قیمتش در حد 20 یا 30 هزار تومان باشه
با تشکر
کسی نیست به ما جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
از شرکت بپرس چه مدم هایی ساپورت می کنید.
یه برند رو انتخاب کن تهیه کن.
ولی من مودم کمتر از 35 تومان تو بازار ندیدم.
ولی از مودم هایی توی این رنج نباید انتظار کیفیت آنچنانی داشته باشید
ازشون پرسیدم گفتن فرقی نمیکنه چه برندی باشه...نقل قول:
قیمتی هم که بالا گفتم تقریبی بود.. :31:
حالا شما کدوم مارکو پیشنهاد میکیند... :20: