تو لولهای پایین مشخص نمیشه.وقتی به لول بالای 90 رسیدی بهتر میتونی تفاوت رو احساس کنینقل قول:
Printable View
تو لولهای پایین مشخص نمیشه.وقتی به لول بالای 90 رسیدی بهتر میتونی تفاوت رو احساس کنینقل قول:
این mystic
3 یا 4 تا skill داره که هم خودشو هم دیگرانو هیل میکنه attack rate pet هم از ونوم بالاتره walker 0.60
herc0.80
پت mystic 1 هست قویترین pet رو هم تو لول 59 میگیره
هر دو کلاس اسکیل لول 79 و 100 ندارن
جفت کلاسا اسکیلای خوبی برا squad دارن
پت mystic فود هم نمیخواد البته به پای ونوم نمیرسه
رفیقم سیکر برداشته از لول 25 بردش fc الان 40 شده تو 1 روز
اون skill های 79 و 100 بعدا اضافه میشه.نقل قول:
ماله tideborn هم یک مدت بعدش اضافه شد.
نقل قول:
ماشاااااااااااله چطوری ؟؟؟؟ با hyper ؟؟؟؟ یا چیزاری دیگه هم هست
اره alt همین جوریه الان 55 شده تعداد هم هر چی کمتر exp بیشتر البته اون فقط وای میسه نگاه میکنه چون 1 هیت میشه xD
یادمه یه کلریک لول22 تو snowy village میگفت 200k به یه barb میدم که Fc رو برام solo کنه
از چه لولی میتونیم بریم alt از 25 یا کمتر چون تو لول خیلی پایین هیچی نمیگیری؟
بیشترین exp که میشه گرفت تو قسمت head هست که اون یارو لول بالاهه از squad خارج میشه و اینجوری بقیه میتونن کلی exp بگیرن.تو قسمتهای دیگه تقریبا چیزی گیرشون نمیاد.لولش هم مهم نیست.اونچیزی که مهمه اینه که لول اون alt ها نزدیک به هم باشه و اختلافشون با هم از 10 لول بیشتر نباشه.الان ما لول 67 هم داریم توی faction. برای یک عده هم کاسبی خوبی شده،نفری 1 میلیون میگیرن تا head می برن.نقل قول:
این mystic غیر از اینکه pet داره یه جونورایی هم داره کمکش میکنن تو squad برا boss ها خوبه
seeker میگن aoe های قوی داره
سلام من اینو دیشب دان کردمو بازی کردم
ولی رفتم یه جایی تو مپ که غول هاش هلثشون 70000تاس :18:
چجوی تلپورت کنم؟
بعد ایتم هام دارن هی قرمز میشن اونارو چی کار کنم؟
یعنی چی قرمز میشن؟
شاید منظورت اینه کجا repair کنم که پیش هر npc بری ریپیر میکنه
70 k؟ پس world boss ها رو ببینی چی میگی کمشون 7 Mil hp داره
اقا چه حالی داد mystic رو از قصد زدم کشتم خودم خودمو rez کردم:31:
این اسکیلش برا cleric های مادر مرده خوبه که بمیرن کسی نیست rez کنه تا 15 دقیقه هم هست
3 تا mystic بودیم ریختیم سره یه boss 65k hp پوکید باسه:31: 2 تا لول 19 1 لول 20:27:
برای تله پورت یک skill هست که به نزدیکترین شهر یا روستا تله پورتت میکنه.البته 1 ساعت cooldown داره.تو همون skill bar هست.نقل قول:
برای تعمیر ایتمها پیش یکی از فروشنده ها برو(blacksmith ,tailor ,merchant ,jewelcraftman) بعدgoods رو بزن و fix all .البته ایتم باید equip شده باشه تا repair بشه.برای ایتمهای equip نشده اول repair رو بزن و بعد روی ایتم کلیک کن.
مرسی
ولی من اصلا از اون ایتم ها که قرمز میشن تا به حال استفاده نکردم که ریپیر بخواد
اینطوری که شما از mystic تعریف میکنید دارم از veno ناامید میشما!!!!!!:41:
ونوم برا اسکیلاش mana کمتری مصرف میکنه میتونه سریع mana از دست رفتشو هم برگردونه ولی mystic نمیتونه و mana زیادی برا اسکیلاش مصرف میشه به نظره من همه کلاسای بازی خوبن تنها کلاسی که در پیته psy هست که از همون اول نشون میده چیه
rez mystic جلوی از دست دادن 80% exp رو میگیره ولی rez کلریک 90% البته rez mystic بعد از rez سریع 50% hp و10% mp هم میده
نقل قول:
اگه کل رنگ ایتم قرمز هست یعنی نمیتونی استفاده کنی روی موست رو نگه دار اطلاعاتش که اومد
باید یه نوشته های قرمز رنگ هم باشه که دلیل اینکه نمیتونی استفاده کنی رو نوشته که احتمالا لول پایین هست
دادا یادته یه روز داشتی می امدی secret یه یارویی رو دیدم قیافش خیلی ضایع بود اسکرینش رو پیدا کردم خدا وکیلی نگا به چه امیدی بازی میکنه!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه اسکرین شات بزارنقل قول:
اگه broke شده با mirage میتونی درستش کنی
این که خوبه یکی هست اسمشو خواستی تو pm برات میزارم tele میخره شعر میگه تو wc کلا مریض تو این بازی زیاده جدی نگیر
راستی pet mystic تو هوا و اب و زمین یکی هست کلا 4 تا pet داره
فهمیدم یه سری هاشون واسه لول من نبود یه سری واسه کلاس های دیگه بود :13:نقل قول:
ولی هنوز تلپورت رو یاد نگرفتم :19:
نقل قول:
یه اسکیل ابی رنگ هست که توی قسمت سمت چپ یا پایین که اسکیلهات هست اون هم هست دقت کنی میبینیش
ونوی بیچاره هم 2 تا جا داره که یکیش میره برای مونت میمونه یکی ! اگه هم بخوای اضافه کنی که هم پت هوایی هم زمینی هم اب داشته باشی باید 3 تا 30 تا hey داشته باشی:13:
خوب hay بخر یا این dragon تو هوا اونایی که سبزن hay میندازن
خوب میپردازیم به تجزیه و تحلیل یکی از قدرت های خفن mystic که خوراک باس و aoe هست:18:
یادتونه گفتم یه جونور کوچیک تو کشتن موبا میارهpet نه ها شما با یه اسکیل دیگه میتونی اون جونور کوچولوه رو بترکونی:18:
حالا این طفلی رو بترکونی چی میشه:19:
کلا magic و فیزیک defence یه چند تا چیزه دیگه که یادم رفته:31: همچین فرتی میاد پایین باسه نمیفهمه از کجا خورده:27:
ادیت:
attack rate و chaneling رو هم کم میکنه
نقل قول:
مثل همون امپی روباه ونو میمونه تقریبا ؟ یا به شکل یه پت هست که تند تند همین بختک رو روی سر باس میندازه؟
اسلحه رو چه ادمی ریپیر میکنه؟
نه ampliy damage فرق داره یه اسکیل برا 20 ثانیه هست ولی جونور mystic رو تند تند میتونی بزنی و بترکونی البته هر جونور یه کاری میکنه این جونور دوم هست اولی میترکه aoe میشه
باحالترین اسکیل venom bramble هست که تو Fc مثل یه aoe دائم عمل میکنه
کلا gears رو هر npc مثل black smith یا tailor ریپیر میکنه
برای تعمیر اسلحه یا هر ایتم دیگه پیش یکی از فروشنده ها برو(blacksmith ,tailor ,merchant ,jewelcraftman) بعدgoods رو بزن و fix all .البته ایتم باید equip شده باشه تا repair بشه.برای ایتمهای equip نشده اول repair رو بزن و بعد روی ایتم کلیک کن.نقل قول:
خب میریم برسیم به تجزیه و تحلیل seeker
seeker aoe های فوق العاده قوی داره ولی یه seeker lvl 75 از bm lvl 75 نمیتونه aggro رو بزده و bm خیلی بهتر میتونه tank بشه و کمتر میمیره حتی یه لول 72 archer هم میتونه aggro با bow ازش بگیره عملا تو bh59 دیدم به قوله یکی از کاربرای سایت pw
سیکر بالاتنه bm هست یا به قول خودمون نصف bm هست
ادیت:
خب برای اینکه پشت سره هم من پست ندم این پست ویرایش میشود!:18:
این lucky points برای geinu چیه؟
mystic تنهای خسته من بدون alt fc لول 20 میشود:27: میرویم امشب چند لول بهش بدهیم:31:
جالب اینه که mystic هم magic هم فیزیک attack بالایی داره
absorb soul ار پی جی mystic هست:18: لول 1 هنوز ولی میزنه میترکونه موبا رو!
یه چیزه جالب در مورد summon mystic حرف میزنه با summoner ش xD
وقتی هم میمیره سامون میگه this is a tragedy:18:
هر 10 لول بین 1 تا 10 attribute points به طور تصادفی به genie اضافه میشه.تعداد این point ها مشخص میکنه که genie طبق این جدول حداکثر چندتاskill میتونه یاد بگیره.نقل قول:
این lucky points برای geinu چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن ظاهر genie هم با بالا رفتن lucky point تغییر میکنه.باز هم طبق همون جدول بالا
کسی میدونه بین summonهای meystic کدوم بهتره؟ چون اخری رو تو لول 59 میگیره
راستی من یادم رفت چرا به کلاس های مجیک نباید bramble داد؟ :13:
و یه چیز دیگه بیلد جینی برای ونو چیه؟
چه شکلی میشه اسکیل هارو قوی یا عوض کرد؟
نقل قول:
منظورت از عوض کردن رو نمیفهمم
ولی برای بالا بردن سطح اسکیل ها باید بری پیش ترینر کلاس خودت که داخل شهر های اصلی هستن (همه شهر های ترینر ندارن)
و یه شرط دیگه هم داره اینکه که به لولی رسیده باشی که بتونی اسکیلت رو اپ کنی اگه روی اسکیل موست رو نگه داری روی یه قسمتی نوشته در چه لول هایی میتونی لول بالاتر اونو یاد بگیری
بالاترین حد اسکیل هم 10 هست
بالاترین حد اسکیل 11 هست.(sage n demon)
چون aggro رو میگیرن اگه bramble بدی بعضی ونومها خودشون رو هم bramble نمیکنن برا تانک خوبه
البته بعضیskill ها هم یک پیش نیاز cultivation دارند.یعنی باید ماموریت cultivation مربوطه که با رنگ نارنجی مشخص هست رو انجام بدی تا درجه cultivation بالا بره و بتونی اون skill رو بگیری.نقل قول:
چه شکلی میشه اسکیل هارو قوی یا عوض کرد؟
چون باعث میشه aggro بگیرن.شمااگر به یک mob حمله کنید اونم به شما حمله می کنه حالا اگه طرف bramble داشته باشه و یک mob بهش حمله کنه اونم حمله mob رو reflect میکنه و باعث میشه mob به حمله کردن ادامه بده.نقل قول:
راستی من یادم رفت چرا به کلاس های مجیک نباید bramble داد؟
و یه چیز دیگه بیلد جینی برای ونو چیه؟
در مورد genie بستگی داره به skill هایی که گرفتی باید ببینی برای اون skill ها کدوم point ها موثر هست و همونا رو افزایش بدی.معمولا skill های مفید برای همه کلاسهای magic یکی second wind هست و یکی هم holly path که تقریبا همه دارن موارد دیگه انتخابی هست مثلا deep poison میتونه مفید باشه چون قدرت حمله رو افزایش میده
134 مگ دیگه اپدیت شد:weird::blink:
اپدیت برای sound بازی بود الان شهر tellus هم صدا از خودش در میکنه.
بازم سری جدید اومدو روزی دو سه بار اپدیت اومدن شروع شد!:2:
روزی 2 3 بار:18:
این طفلی بعد از چند روز از genesis اپ کرده اونم چون sound مشکل داشت که به نظره من مشکل نداشت از اول sound نداشت تازه درست کردن:27:
خوب ما مونت هوا زمین هم برا mystic خریدیم:31:
ما در حالت یوگا summon mob میکشه:21:
ادیت:
ظاهرا این Pillar های جدید تو fb ها برای Mystic هست تو 51 که برا mystic بود
دوباره ادیت!
summon اول mystic تانک هست
summon دوم تانک کلاس مجیک هست summon شما برای اجرای اسکیلها به chi نیاز داره که با اسکیل mana خودتونه منتقل میکنید به summon وتبدیل به chi میشه
اقا من خوره این Seeker شدم بیلدش چیه ؟ یه کمی بیشتر در موردش توضیح میدید؟:31:
seeker همون dex+str هست به اندازه ای که بتونی از اسلحه استفاده کنی.بقیش رو می تونی به str اضافه کنی یا به vit ولی vit رو از 50 point بیشتر اضافه نکن.اگه به قدرت حمله بیشتر اهمیت میدی اون point های اضافه رو به str اضافه کن.نقل قول:
فقط از شمشیر میتونه استفاده کنه؟
راستی اگه بخوای یه ایتمم رو از یه کاراکتر به یه کاراکتر توی یه سرور انتقال بدم میتونم؟
اره.نکته منفیش همینه.نقل قول:
ایتم ها و پول روهم از طریق mail box میتونی به هر کسی توی سرور انتقال بدی.پول بلافاصله میرسه ولی ایتم 1 ساعت طول میکشه.
seeker خیلی پر خرجه یه اسکیل داره که attack lvl squad رو بالا میبره برا هر بار اجراش 1 mirage لازم داره الان قیمت mirage بین 13kتا 15k هست
راستی bow هم نمیتونه استفاده کنه
هر بار یه mirage !!! :18:
همون لول lord of sword به همه چی میارزه صاف میکنی میری جلو!:27:
اسکیلشم برا 30 min بیشتر نیست
به جاش sin هم dagg داره هم فیست هم claw هم bow:5:
خوب تو نمیتونی بگی مثلا من ازش استفاده نمیکنم اگه تو squad باشی اعضا ازت میخوان و باید اسکیلو اجرا کنی یا پرتت میکنن بیرون از squad:31::31: