دوست عزيز واسه همه همينطوره.نقل قول:
گويا اين ورژن با استار مشكل داره.
يه ورژن قديمي تر از اين نقشه رو دانلود كن. اون كار ميكنه
Printable View
دوست عزيز واسه همه همينطوره.نقل قول:
گويا اين ورژن با استار مشكل داره.
يه ورژن قديمي تر از اين نقشه رو دانلود كن. اون كار ميكنه
در مورد ادوب فلش چيزي نميدونم. اگه ميتوني لينكش رو بذار ببينم چشه.نقل قول:
در مورد فول اسكرين هم اگه ميتوني يه بار گوشي رو ريست كن ببين درست ميشه يا نه. نتيجش رو اينجا بگو تا راهنماييت كنم
بچه ها یه اتفاق عجیب از استار :18:
من امروز داشتم با تلفن (بی سیم) با دوستم حرف میزدم بعد بالای گوشیم یه علامت عجیب دیدم که نفهمیدم چیه
خلاصه بعد از قطع کردن تلفن رفتم قسمت answering mashin inbox که یه چیزه عجیبی دیدم!!
صدای ظبط شده دوستم از تلفن!!!!!!!!!!!!!:18:
صدای منم ظبط نشده بود..
قضیه چیه؟؟؟
گوشیه جاسوسی میکنه رو خطهای تلفن؟؟؟ :31:
یعنی میگی تو با یه گوشیه دیگه (از طریق خط ثابت و با یک گوشی بی سیم آنتنی) داشتی صحبت میکردی بعد از تموم شدن صحبت قسمت مسیج باکس بخش answering machine مکالمه شمارو که تو یک تلفن دیگه بوده ضبط کرده بوده؟ (البته صدای دوستتونو) :18::18:نقل قول:
اونوقت کیفیتش خوب بود این ضبط صدا؟ میشه یه بار دیگه هم دقیقا کاری که کردی و انجام بدی و ببینی بازم ضبط میکنه یا نه؟
آخه باز اینکه مثلا صدای اون شنیده بشه از تو گوشی چون امواج رادیویی هست یه چیزی ، ولی اینکه گوشی خودکار ورداره اون صدارو تو قسمت منشی تلفنی ضبط کنه .... :18:
===================
راستی فلش پلیر برای جاوا نداریم دوست عزیز که جدا نصب بشه ، ولی روی خود گوشیت یه نسخه اولیه پیش فرض هست که میتونی باهاش فایلهای swf رو باز کنی ولی نمیتونی رو دکمه های داخل کلیپ کلیک و ... کنی
===================
یعنی واقعا کسی نمیدونه 120 این گوشیو میخرن یا نه؟
بعد اینکه من 4 ساله گوشی نفروختم ، هنوزم موقع خریدن میگن 1 روز باید گوشی اونجا بمونه تا تست باطری و غیره بکنن؟ (برای همین استار منظورمه) ، من اگه بتونم 120 بفروشم پولم جور میشه N97 بخرم
===================
اره دوست عزیز دقیقا همین اتفاق افتادهنقل قول:
کیفیتشم خیلی خویه
قبلشم یه علامت یالای گوشی کنار باتری اومده بود که خیلی عجیب بود یه علامت تعجب هم داشت!!!
:18: واقعا همچین چیزی رو میشه باور کرد ؟؟؟ خیلی عجیبه !!نقل قول:
قضیه ما مثه این فیلما شده که یه اتفاق عجیبی برا یکی میوفته به هر کی میگه کسی باور نمیکنه:31:نقل قول:
راستش باورش برا خودمم سخته اما واقعا اتفاق افتاده
اینم یه بازی همراه با شتاب سنج!!!
خودم تست کردم جواب داد :27:
کد:
کد:http://gallery.mobile9.com/f/1061779/
من دارم با نهایت فشار ال سی دی رو فشار میدم ... اما همچین چیزی ندیدم . گوشیم محافظ ال سی دی داره اما قبلش هم اینطوری نبود .نقل قول:
مدل مال من هم 5233 هست و با بقیه فرقی نداره .
شاید محافظ من تاثیر گذار بوده باشه .
بچه ها من یه فریم ور دارم که میشه روش تم اد کرد اما مال اروپای شرقی اگه خواستید بگید بزارم
You can delete all the standard content;
added a large number of useful applications;
removed all garbage
deleted "mobile coupon" (with tips);
added saver;
added a gray theme ";
add useful widgets;
increased heap-memory for Java applications
گوشیمو برای بار اول که به PcStudio وصل کردم شناخت اما وقتی دوباره حذفش کردم و ریختم دیگه نمیشناسه چه کار کنم
دوستان فریمور جدید این گوشی رو حتما دیدین که منوش تفکیک شده هست و تظیمات بیشتری داره. امکان اپگرید هست تو خونه؟ اگر اره لینک اموزش رو بدید ممنون میشم.
سلام
من هم می خوام اینو بدونم
چون سونی اریکسون و نوکیا رو می شه با اینترنت بروز کردنقل قول:
دوستان فریمور جدید این گوشی رو حتما دیدین که منوش تفکیک شده هست و تظیمات بیشتری داره. امکان اپگرید هست تو خونه؟ اگر اره لینک اموزش رو بدید ممنون میشم.
این گوشی رو چطور؟
راستی؟ میشه تبدیل برای هدفونش به جک 3.5mm پیدا کرد
ممنون
ضمنا من هنوز نخریدم
قیمت جدید از علاالدین دارید؟
بچه ها لطفا وقت بزارید کمی مطالب قدیم مطالعه کنید سوالهای تکراری نکنید ما هم وقتی وارد شدیم 100 صفحه مطالعه کردیم تا به زحمت بچه ها توهین نشه و همین طور با مطالب بسیار جالبی راجب گوشیتون که نمیدونستید برخورد میکنید.
.
.
.
.
.
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=216380&page=22[/HTML]نقل قول:
سلام.
قسمت Smart Unlock این گوشی خیلی جالبه ، کسایی که نمیدونن : با فعال کردن این قسمت شما برای یک قسمت مثلا Sms ها حرف S رو تعریف می کنید و بعد وقتی که LCD قفل هست ، حرف S رو با دست روی ال سی دی می کشید و وارد Sms ها میشه...
این مورد خیلی جالبه .
من شنیدم قسمتی رو میشه تو این گوشی فعال کرد که اگر کسی گوشی شمارو بدزده و طرف سیمکارت خودش رو بندازه ، توسط تنظیماتی که قبلا شما انجام دادید و شماره دیگری که وارد کرده اید. از سیمکارت طرف یک اس ام اس مخفی به اون شماره میاد و شما متوجه میشید که سیم کی تو گوشی شماست ؟!!!!!
کسی چنین چیزی شنیده ! یا سرکاریه ! یا اگه هست چطور ؟
[quote=Maysam-BFU;4507125]سلام.
من شنیدم قسمتی رو میشه تو این گوشی فعال کرد که اگر کسی گوشی شمارو بدزده و طرف سیمکارت خودش رو بندازه ، توسط تنظیماتی که قبلا شما انجام دادید و شماره دیگری که وارد کرده اید. از سیمکارت طرف یک اس ام اس مخفی به اون شماره میاد و شما متوجه میشید که سیم کی تو گوشی شماست ؟!!!!!
کسی چنین چیزی شنیده ! یا سرکاریه ! یا اگه هست چطور ؟[/quote
کاملا درسته شما درقسمت سکوریتی گزینه آخر میتونید تنظیماتشو انجام بدهید
کاملا درسته شما درقسمت سکوریتی گزینه آخر میتونید تنظیماتشو انجام بدهیدنقل قول:
دوستان یه مشکل
وقتی تماسی رو Reject می کنم گوشی یه اس ام اس خالی واسه طرف می فرسته!!!!
میدونین قضیه چیه؟؟
چجوری غیر فعالش کنم؟
موقع خرید این گوشی قلم داره یا نه ؟
برای من قلم نداشت !
کشتن مگس با انگشت(کاملا لمسی):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود:
کد:http://gallery.mobile9.com/f/1063332/?view=download
اولین بازی مخصوص استار که با شتاب سنج باید بازی کرد و روی استار بدون هیچ مشکلی کار می کنه:
دانلود:
کد:http://gallery.mobile9.com/f/1061779/?view=download
سلام.من اس ام اس های فارسی رو نمیتونم دریافت کنم.5233 s
کسی نرم افزارشو داره؟ممنون
خودت نصب کردی؟؟خوبه؟بذارشنقل قول:
من باهاش مشکلی ندارم زبان eng امکان فارسی نویسی نداره و نمی خونه امکاناتشم که بالاتر ذکر کردم
اون بازی مگس تو پست 1540 گویا مشکل داره. اصلا مگسه رو نمیشه کشت.
وقتی با انگشت رو صفحه میزنم فقط صدا میده.
واسه شما هم همینطوره؟
sms که میدی دلیوریش مسیج میاد برات؟:2:نقل قول:
فریمور را کجا گذاشتی ؟!
حداقل کسی نمیدونه چجوی قسمتی از متنی که تو Message نوشتم رو باید کپی کنم !! و بعد بخوام جای دیگه paste کنم.
این امکان رو نداره!نقل قول:
میشه کشت.من روزی 40 50 تا می کشم :31:نقل قول:
چندبار اول که روی مگسه فشار میدی ویز ویز می کنه و پرواز می کنه.
فکر کنم 5 تا 6 بار باید فشار داد(5 تا 6 بار در میره) تا له شه.:31:
دوستان یعنی من فقط این مشکل رو دارم؟؟؟؟ :18:نقل قول:
یکی جواب بده
شما Auto Reply یا Auto Message یا یه همچین چیزی بود که این کارو میکرد رو برو Off کن روز اول با گوشی ور رفتنی دیدمشنقل قول:
الان یادم نیست کجا بود تنظیمش چون گوشی ماشالله خیلی تنظیمات داره
بگرد پیدا میکنی
بچه ها اکه والپیپر خوب دارین بذارین
بیا عزیز
اینم میتونی بندازی ، ملت فکر کنن وینمو داره کی به کیه...:31: البته میتونی با نرم افزار یکی از عکسهارو بردای و jpg کنی تا اینطوری هی عوض نشه
خیلی از این عکسهای آندروید اینا هست تو گوگل خوت سرچ کن با سایز 240 در 400
راستی اون دوستی که بازی هارو مخصوصا با شتاب سنجرو گذاشته خیلی خیلی ممنونم
خدا خیرت بده
خواهشا هرکی بازی با دوربین یا شتاب سنج یا حتی لمسی جالب گیر آورد بیاد اینجا بزاره همه دعاش میکنیم
اگه مارو دعا میکنید (که محتاجیم به دعا تو این محرم) و میخواید ، بشینم براتون والپیپرهایی برای هر 3 تا دسکتاپ درست کنم ( 3 تا عکس زیبا پیدا کنم بچسبونم به هم بعد روش یکم تغییرات بدم و اسمتونم روش بنویسم :D )
با سپاس
:31: تا به حال مسیج ندادم .نمیدونمنقل قول:
frimware S5230XEII2_mod
[html]http://www.mediafire.com/?rzhyour3an2[/html]
You can delete all the standard content;
added a large number of useful applications;
removed all garbage
deleted "mobile coupon" (with tips);
added saver;
added a gray theme ";
add useful widgets;
increased heap-memory for Java applications
اقا ممنون اگه میشه بگو چجوری 3 تایی درست کنمنقل قول:
نقل قول:
ساده ترین راه: 3 تا عکس 240 در 400 بردار بعد هر 3 تاشونو ادیت بزن جوری که 3 تا Paint باز شه ، حالا تو یکی از paint ها تو کادر عکس سمت راست دقیقا وسط صفحه یه مربع آبی کمرنگ کوچیک هست اونو بگیر بکش جوری که 3 برابر عکس بشه یا بزرگتر (بعدا اگه اضافه اومد میتنی کوچیک کنی) حالا برو تو paint دوم Ctrl + A و بعد Ctrl + C بزن و بعد بیا paint اول Ctrl + V بزن و عکسو بکش دقیقا از سمت راست بچسبون به این عکس اولی ، عکس سوم هم همینطوری بیار بچسبون به اونا و بعد اگه صفحه سفید اضافه اودمده بود یکم کادرو کوچیک کن تا فیکس شه بعد هم که عکس رو Save کن و تمام
ببخشید دیگه من نمیدوونستم شما تا چه حد آشنایی با جزئیات توضیح دادم
من با Adobe Flash کار میکنم ولی با همین paint میشه 3 تارو بهم چسبوند
-=======================
راستی بچه ها فریم ور نریزین اینا برا s5230 هست نه برای ما که s5233 هستیم ، اینو ریزین مشکل تو فارسی پیدا میکنین و البته اگه گارانتی اصلی داشته باشین احتمالا گارانتی میپره (مطمئن نیستم) چون فریم ور مخصوص گوشی شما نیست این
-=======================
نقل قول:
نه اتفاقا این راه سخت است :31: برنامه Samsung S5230 Wallpaper Creator دانلود کنید و لذت ببربد.
این هم یک عکس قشنگ مخصوص محرم.
با سلام به دوستان
دوستان من به یه مشکل خوردم !!!
پلیر گوشیم چند وقتیه که فایل های تصوصری رو بی صدا پخش می کنه !!!
هر چی ور رفتم نفهمیدم مشکل از چیه، فایل های صوتی صدا دارن، ولی تصویری هام صدا ندارن، به نظرتون مشکل از چی و کجاست !!!
یک سوال دیگه دوستان
من اسمس فارسی گوشیم
نه میشه T9 رو خاموش کرد :41:
و نه برای فارسی کیبوردش Qwerty میشه :41:
اسمس فارسی دادن یعنی شکنجه اینجوری
فایل تصویری رو در حالت فول اسکرین بذار بعد 2 الی 3 ثانیه دکمه صدا رو نگه دارنقل قول:
اینجوری تنظیم صدات میاد و میتونی زیادش کنی :8:
سلام ، بچه ها من این گوشیو 1 هفتس خریدم اما الان هر کی بهم زنگ میزنه صدای من نمیره با اگه صدام میره خیلی خیلی ضعیفه
چی کارش کنم