همون دوستم میدونی کیه دیگه!نقل قول:
پرینت و اینا برده
بهش گفتن برو واحد مرکزی
خلاصه پاس کاری دیگه
ولی من میخوام بدونم کلا تا حالا کسی این کارو کرده یانه؟
Printable View
همون دوستم میدونی کیه دیگه!نقل قول:
پرینت و اینا برده
بهش گفتن برو واحد مرکزی
خلاصه پاس کاری دیگه
آخه به من یه کاغذ دادن واسه مدارک مورد نیاز موقع ثبت نامنقل قول:
نه جانم ... اصلش حالا حالا ها صادر نمیشه . حداقل 1 سال طول میکشه . فعلا واست گواهیشو صادر می کنن . با همون هم میتونی ثبت نام کنی ...
بعد نوشته یا اصل رو بیارین یا 500 تومن سفته بزارین که بعدا میارین ! میخوام ببینم واسه بقیه هم اینجوری بوده ؟
بله میدونم کیه....نقل قول:
همون دوستم میدونی کیه دیگه!
پرینت و اینا برده
بهش گفتن برو واحد مرکزی
خلاصه پاس کاری دیگه
خب واحد مرکزی چی گفته ؟!
اخه توی پی دی اف که الان تو سایت هست یه توضیح مختصری داده.... ولی واقعا ننوشتن که اون کسی که جز ذخیره هاس از کجا باید بفهمه!!
ولی اینم بگم خواهر یکی از دوستای من 20 تا کم داشت تا مهندسی صنایع.... خودشو کشت یعنی ... اخرش با نامه از طرف نماینده مجلس و پارتی اینا ثبت نامش کردن .... اینکه میگم واسه سال 86 هست....
نقل قول:
بله برای همه همینه من رشته دومم هست آزاد می خونم دفعه پیش مدارک کم داشتم ازم سفته گرفتن بعد که مدرکو بیاری پس می دن
در ضمن سفته بدی بهتره.البته ما که تا اصل گواهی آماده بشه میبریمش میدیم ولی اصولا پیگیری سفته خیلینقل قول:
سخت تر از چکه. دی:
نقل قول:
مدرسه به من گفت که مدارکت آمادس! برو گواهی اشتغال به تحصیل رو از دانشگاه بگیر و بیا تا بهت بدیم و تو بری و بهشون بدی!
ولی یه نفر گفت که خود دانشگاه با مدرسه مکاتبه میکنه و مدرک رو میگیره و سفته رو بهت میده!
قضیه چیه؟ من چیکار کنم؟
سلام دوستان من رفتم دانشگاه و یه سری برگه دادم تا برم پر کنم بعد برای ثبت نام باید ببرم راستی الان پولی نباید واریز کرد چون توی اون پوشه چیزی ننوشته بود
دوستان من دیروز رفتم گرمسار و ثبت نام کردم.
شهریه ثابت رو ریختم واسم انتخاب واحد هم کردند
تو پرینت انتخاب واحد اسم درس ها و روز برگزاریشونو نوشته
ولی ننوشته کلاس ها از کی شروع میشه
هر چی هم به این شماره هاشون زنگ می زنم اصلا کسی بر نمی داره گوشیو!
سایتشون هم واقعا درپبت هست!!!از الان نگران انتخاب واحد اینترنتی ترم 2 هستم!!!
میگم کسی میدونه شروع کلاس های کی هست؟از اول مهره؟؟
دقیقا واسه ی همه همین طوریه . فعلا گواهی موقت رو بهشون میدی با یه سفته به مبلغ 500000 تومان . بعد که اصلش صادر شد سفته رو پس می گیری و اصل مدرک رو بهشون میدی ...نقل قول:
بچه ها من یه واحد هنرستانیم مونده الان اصلا نمیتونم برم آزاد درس بخونم؟
نقل قول:
من رودهن هستم به ما گفتن از اول مهر کلاسها تشکیل می شه
البته به دانشگاهت بستگی داره . مثلا ما که تهران جنوب هستیم بهمون گفتن از 7 مهر ماه کلاس ها تشکیل میشه ...نقل قول:
آخخخخ:41:گفتی تهران جنوب داغ دلم تازه شد:19:نقل قول:
الان تو سایت درپیت خودشون تقویم آموزشی رو پیدا کردم
با سپاس ویژه از Mehran Malfoy و shahrzad20
کد:http://www.iau-garmsar.ac.ir/page%20elmi/tagvimstu.htm
آیا کلاسهای پاره وقت و تمام وقت فرق میکنه ؟
یا همش باهمه
دوستان لطفا زود جواب بدین حیاتی
آیا کلاسهای پاره وقت و تمام وقت فرق میکنه ؟
یا همش باهمه
دوستان لطفا زود جواب بدین حیاتی
عزیز میشه بگی تراز آخرین فرد قبول شده چند بوده؟نقل قول:
و پالایش بوده دیگه ؟
پارسال این رشته 300 نفری گرفت که من هم جزوش بوده و ترازش 4200 بوده
ایشالله بیای با هم باشیم
ولی در کل تهران مرکز واحد مهندسی یکی از مزخرفترین واحدها از لحاظ اداری و کارکنان هست
راستی اومدید از سید (توپول حراست) نترسیدا
سلام دوستان من رفتم دانشگاه و یه سری برگه دادم تا برم پر کنم بعد برای ثبت نام باید ببرم راستی الان پولی نباید واریز کرد چون توی اون پوشه چیزی ننوشته بود
حضار محترم... توجه داشته باشید که تکمیل ظرفیت فقط شامل کسانی میشه که توی هیچ کدوم از انتخاب هاشون قبول نشده باشند . یکی از بچه های ما امروز رفته بود ، پاسداران اونجا مثل اینکه واسه امور اداری دانشگاه های آزاده استانه تهرانه . بهش گفته بودن که خیلی احتمالش کمه که تکمیل ظرفیت بهش تعلق بگیره . چون انتخاب 6 رو قبول شده بود. انتخاب اولش هم مکانیک اسلامشهر بود و فقط 20 تا دونه تراز کم اورده بود !!!
سلام . شما میدونین آدرس دقیق این امور اداریشون کجای پاسدارانه؟آخه من یه انتخاب بیشتر نکردم 64 تا تراز کم اوردم اینطوری که شما میفرمایین احتمالا توی تکمیل ظرفیت قبول شم میخوام یه سر بزنم ببینم چی میگن. اگه بزرگواری کنین آدرسشو بگین که خیلی عالیه:11:نقل قول:
خیابان پاسداران - کوچه ی بهستان ششم -نقل قول:
سلام
شهریه رشته مهندسی سخت افزار واحد تبریز چقدره؟
کلا چند در میاد؟
کسی میدونه شرکت تو کلاسهای تو جیهی بایدی یا نه؟؟
من که سخت افزار گرمسار میرم ترم اول شد 618 هزار تومان:46:نقل قول:
البته 325 هزار تومانشو(شهریه ثابت) اول میگیرن
بقیشم تا قبل امتحانای ترم 1 باید بدی:20:
مگه شهریه ثابت 380 نیس امسال؟
نه اجباری نیستنقل قول:
اما بری بد نیست با جو دانشگاه و هم رشته ای ها آشنا میشی
اگه بچه باحال هم داشته باشید که یه کم هم میخندید
کل هزینه ترم اول(ثابت + متغیر ) رشته حسابداری چقدره ؟؟
شهریه ثابت حسابداری امسال 185000
متغیرشو نمیدونم ولی کمه کم 250000 فکر کنم بشه
اگه اشتباه گفتم دوستان تصحیح کنن
شهریه ی ثابت رشته ی آی تی،380 هزار تومنه ولی کامپیوتر 325 هزار تومننقل قول:
سلام دوستان من رفتم براي رشته حسابداري تهران شمال براي ثبت نام كلن 16 واحد برداشتن شدش 460 هزار تومان ولي من يه چيزي موندم يكي از دوستام داره حسابداري ميخونه تهران جنوب داره ترمي 350 تومان ميده من چرا هزينم اين قدر زياد شد كسي ميدونه چطوريه آيا از ترم بعد ارزون تر ميشه يا نه
بچه ها امروز رفتم مرکز آزمون دانشگاه آزاد همون که نبش بهستان ششمه . خیلیا اومده بودن ببینن احتمالش هست توی تکمیل ظرفیت بگیرنشون یا حالا یه طوری فرجی شه و از این بحثا
خلاصه یه آقایی اونجا بود که بنظر یکی از مسئولین مرکز بود (چون دفتر جدا داشت) گفت امسال سراسری آزاد اصلا تکمیل ظرفیت نداره! منم کارناممو محض احتیاط دادم بهش گفتم با شرایط منم امکان نداره؟ (آخه من فقط 64 تا تراز واسه قبولی کم اوردم و ضمنا فقط یه انتخاب کردم) نگاه کرد گفت متاسفم . گفت دانشگاه آزاد از خداشه بگیره (بخاطر مسائل مالی) ولی دولت قدغن کرده!گفتم چرا؟گفت شاید واسه اینکه بچه ها مجبور شن برن سراغ دانشگاهای بدون کنکور مثل علمی کاربردی و فراگیر و ... تا شاید اینطوری زمینه حذف کنکورم مهیا شه .
ضمنا چند نفرم به درصداشون اعتراض داشتن (منم همینطور) گفت اولا فقط از طریق سایت دوما ما رسیدگی میکنیم هرچند مطمئنیم که تغییری نمیکنه(!!!!!) خلاصه اونطوری که من دیدم نباید به تکمیل ظرفیت و اعتراض و اینجور چیزا دل ببندیم!
دوستتون حتما ورودی سالهای پیش هستش.به خاطرهمین ارزونتره:46:نقل قول:
یعنی چون من ورودی امسال هستم باید تا همیشه این قدر بیشتر بدم
نقل قول:
دانشگاه آزاد ترم اولش که هرچقدر بشه
50000تومن بیشتر میگیره
فقط ترم اول اینجوریه
در ضمن شهریه ثابتا هم هر سال بیشتر میشه
دوسته عزیز یعنی الان این ترم من 460 دادم ترمه بعد چقدری کم میشه
ممنون میشم
سلام... دوست من كارداني قبول شه دانشگاه آزاد
ميخوام بدونم :
1-تكميل ظرفيت دانشگاه آزاد كي هست؟
2- دوستم ميتونه بدونه اينكه كارداني رو ثبت نام كنه تو تكميل ظرفيت شركت كنه؟؟؟؟ يعني اين رشته اي رو كه الان قبوليده نره ثبت نام... وايسا تا تكميل ظرفيت بياد؟؟؟
نقل قول:
بعید میدونم کم شه
دعا کن زیاد نشه:31:
مگه اینکه ترم بعد 12 واحد ورداری که در اون صورت کم میشه
ولی نظر من اینه که کمتر از 18 واحد ور نداری
سلام دوستان
کسی اینجا دانشجوی دانشگاه آزاد اردبیل هست ؟
میخوام بدونم وضعیتش چه طوره ؟ خوبه یا نه ؟
اساتیدش خوبن ؟
وضعیت رفت و آمدش چه طور ؟
خواهش میکنم راهنمایی کنید .
با تشکر .
پاک بشه.......
من امروز برای کلاس توجحی رفتم ولی جاشو پیدا نکردم اگه کسی رفته به این کلاسها منو توجیح کنه.... مرسی
عزیز جان ... امسال تکمیل ظرفیت واسه آزاد امکانش تقریبا = 0 % . این واسه بار صدم:19:نقل قول:
اگر هم فرض رو بر این بگیریم که تکمیل ظرفیت وجود داشته باشه به دوست شما تعلق نمیگیره ، چون توی یه رشته قبول شده ...