سلام،آقایون اگه یکی کمکم کنه ممنون میشم،داشتم ایفونمو syns میکردم با ایتونز بعد اینکه بکاپ گرفت یه اروری داد نامعلوم با یه سیستم دیگه هم syns کرم بازم همین ارور داد.خواهشن یکی کمک کنه.(3gs 16 )
Printable View
سلام،آقایون اگه یکی کمکم کنه ممنون میشم،داشتم ایفونمو syns میکردم با ایتونز بعد اینکه بکاپ گرفت یه اروری داد نامعلوم با یه سیستم دیگه هم syns کرم بازم همین ارور داد.خواهشن یکی کمک کنه.(3gs 16 )
دوست عزیز این برنامه که گذاشتید ارور میده و حتما باید ورژن 1.2.0 باشه :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلامنقل قول:
دوست عزیز متن ارور و یا تصویری از ارور رو بذارید تا بشه گفت مشکل از کجاست
موفق باشید.
سلام.میگه آیتونز روبرو شده با یک ارور نامعلوم.
نقل قول:
سلام .
لطف کنین سوالاتونو درست مطرح کنین . یا اگه سوال نسیت درست پست بدید بابا .
آدم متوجه نمیشه چی میگین . :13::41:
سلام دوستان
ارور 1600 میده با کاستوم ریستور کردم و 3-2 بار امتحان کردم همین مشکل هست
البته نمیدونم گوشیم لاکه با نه اما کاستوم آنلاک رو دانلود کردم به نظر شما مشکل همینه برم ماله لاک رو دانلود کنم؟
در ضمن ممنون که واسم فریمور رو pm کردین...
سلام
اگه مفهمیدم چی میگه نمی پرسیدم،هر بار کد اورش عوض میشه؛ در هر صورت ممنونم ازتون،یکی بهم گفت ایتونز ورژن آخرشو نصب کنی شاید دروست بشه.
با سلامنقل قول:
حداقل از همون یکیش عکس بذارید دوست عزیز
اینطوری نمیشه کمکی کرد که
موفق باشید.
سلام به دوستان عزیز ؛
قصد خرید یه smart phone رو دارم . چند تا گزینه هم از بین گوشی های مطرح اندورئیدی و ios در نظر گرفتم که یکی از اونها Iphone 3GS هست . اینم بگم که چیز زیادی از تکنیک های نرم افزاری این گوشی ها نمی دونم . چند تا سوال در مورد 3gs دارم که اگه لطف کنین جواب بدین :
- امکان دریافت و ارسال فایل با بلوتوث وجود داره ؟
- امکان نصب نقشه تهران و استفاده بدون مشکل از GPS مثل گوشی های نوکیا وجود داره ؟
- SMS فارسی رو می خونه ؟
-بدون مشکل و محدودیت به WiFi متصل می شه ؟
- و سوال آخر که خیلی مهمه ! آیا آیفون قابل تعمیر است ؟؟؟
سوال آخر رو واسه این پرسیدم که یک دو تا از رفقا آیفون گرفتند ولی بعد از چند ماه مشکل پیدا کرد و کسی هم نتونست درستش کنه !!!
مرسی از شما
1-در ورژن 4.1 که اگه شما هم گوشی و بگیری رو این ورژن هست خیر نمیشه فعلانقل قول:
2-بله میتونید نقشه ها رو بریزید و از GPS بدون نیاز به اینترنت استفاده کنید.
3-بله هم میخونه و هم میتونید به راحتی تایپ کنید.
4-بله هیچ مشکلی نداره
5- تا جایی که من میدونم بله همه جوره تعمیر میشه فقط بعضی از مشکل هاش مثلا اگر تو آب افتاده باشه ارزش تعمیر نداره یعنی هزینه خیلی میره بالا
با سپاس از شما ؛
یه سوال دیگه هم داشتم ...
آیا به راحتی می شه نرم افزار روی آیفن نصب کرد ؟ منظورم اینه که هر روز می بینم که کلی نرم افزار برای آیفون ارائه شده مثل انواع دیکشنری ، کاربردی ، مترجم و.... چطور می شه این نرم افزارها رو گرفت و روی گوشی نصب کرد ؟؟؟
ممنون
بله به سادگی میشه نصب کردنقل قول:
سلام
اگه از با آِیتونز آیفونمو آپدیت کنم به 4.1 چه اتفاقی می افته؟3gs آنلاک فکتوری
درود/
از مدت ها پیش شرکت اپل اعلام کرده بود که نسخه 4.2 از سیستم عامل iOS برای آیپد و آیفون را در ماه نوامبر ارائه خواهد کرد ولی هنوز زمان دقیق آن را اعلام نکرده است.
این احتمال وجود دارد که این سیستم عامل تا 12 ماه نوامبر ارائه گردد، یعنی طی 4 روز آینده!
وقت خوش././././././././././.
با سلامنقل قول:
اگه واستون جیلبریک کردن دستگاه مهم نیست که هیچ اتفاقی نمیفته
اما اگه واستون جیلبریک کردن مهم باشه بعدا به مشکل میخورید و به سختی میتونید جیلبریک کنید
پس این مطلب رو بخونید :
« قبل از آپدیت به iOS4.1 اینجا را حتما بخوانید »
موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=444734
با سلامنقل قول:
ببخشید سروش جان ولی هیچ اتفاقی نمیوفته اگه این کار و کنن و به راحتی جیلیبریک میشه،آنلاک فکتوری هستند و با آنلاک هم مشکل ندارند.
این کار و من انجام دادم و یه خوبی داره و اون هم اینه که هیچ کدوم از برنامه های شما پاک نمیشه فقط برنامه های سیدیا پاک میشه
با سلامنقل قول:
آخه من زماني كه از 3.1.3 اومدم به 4 به يه مكافات تونستم جيلبريك كنم
و توي همين 4 هم موندم چون ميترسم به 4.1 برم هم همه ي حافظه از بين بره باز و هم كه مثه قبل مشكل جيلبريك داشته باشم
ممنون ازت :11:
من 3gs از 3.1.3 به 4.0 هم با این روش بردم و به راحتی جیلیبریک کردم نمیدونم حتما تو مراحل یه اشتباهی میکردینقل قول:
سلام.
در مورد بلوتوث یه توضیحات اجمالی لطف میکنید؟
برای برقراری ارتباط با موبایلهای دیگه و....(اصلا" آیا امکان پذیر هست یا نه؟) :11:
نقل قول:
برای انتقال اطلاعات با بلوتوث فقط در ورژنهای ۳ برنامه ای وجود داره و میشه ولی هنوز در نسخه ۴ برنامه ای نیومده :41:
سلام ؛
می بخشید شاید سوالم تکراری باشه ولی چون زیاد از آیفون چیزی نمی دونم لطف کنید و راهنمایی بفرمایید :
وقتی آیفون 3gs رو می خوام بخرم چطوری از روی جعبه آکبند بفهم که آنلاک فکتوری هست ؟
چطوری بفهم که سیستم عامل اون چه ورژنی هست ؟
با سپاس
نقل قول:
سلام
باید ببینی sydia روش نصبه یا نه بعد باید بیبنی ver 4.1 باشه تازه میتونی ازش 1 هفته مهلت بگیری تست کنی
لطف کنید اطلاعات درست و منطقی بدین.نقل قول:
به تاپیک زیر بروید.نقل قول:
سلام ؛
می بخشید شاید سوالم تکراری باشه ولی چون زیاد از آیفون چیزی نمی دونم لطف کنید و راهنمایی بفرمایید :
وقتی آیفون 3gs رو می خوام بخرم چطوری از روی جعبه آکبند بفهم که آنلاک فکتوری هست ؟
چطوری بفهم که سیستم عامل اون چه ورژنی هست ؟
با سپاس
فرق نمیکنه چه فریموری باشه به هرحال اگر کنجکاوی میتونی از فروشنده بپرسی.
سلام من رو 4.0.1 جیل کردم بلاخره
اما هیچی روش ریخته نمیشه یعنی instal میکنه وقتی تموم میشه میگه قابل نصب روی آیفون شما نیست چه کنم؟
اگه نیاز هست اسکرینشات از ارور بذارم...
ممنون:11:
شما باید از cydia فایل app sync 4.0 بریزیدنقل قول:
از سورس زیر
cydia.hackulo.us
از دوستان عزیز تازه وارد تقاضا میکنم برای طرح سوالات و مشکلات خود از تاپیک زیر استفاده کنند تا این تاپیک روال معمول خود را طی کند.
با تشکر
دوستان ببخشید اگه جای این سوال اینجا نیست
با 20 تومن هندزفری برای ایفون چی بگیرم
مال خدوم داغون شده دیگه کار نمیکنه فعلا دارم از 1 هدست 10 تومنی استفاده میکنم برای گوش دادن آهنگ بد نیست کیفیتش
الان فعلا پول دستم نسیت زیاد خرج کنم
الان با 20 تومن چی بگیرم
به غیر از کریتیو مدل 630i
شما برید این پیج سریعتر جواب میگیریدنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=63073&page=222
سلام ایا با وجود اومدن 4 هنوز هم 3gs تو بازار موجود هست یا نه؟ و قیمتش چنده؟
دوستان سلام! من يه سوال دارم. دايي من الان آمريكاست و ميخواد ژانويه بياد ايران. ازش خواستم يه آيفون بياره. خودش ميگه ميتونه 3gs برام بياره ولي لاكه هم ميتونه آيپاد 4 32 گيگ برام بياره. آيفونو ميگه 320 دلار و آيپاد تاچو ميگه 300 دلار. به نطر شما من چه كار كنم؟ آيفون لاك ميارزه كه 50 هزار تومن بابت هك بدم يا آيپاد بگيرم و گوشيمو نگه دارم؟ آيفون هك شده مشكل نداره؟ ممنون!
قیمت آیفون اونقدری نیست که شما میگین. شما برای خرید مجبور به بستن قرارداد هستین و قیمت تمام شده گوشی خیلی بیشتر از این مقدار خواهد بود.
با سلام.
آقا يه راهنمايي مي خواستم.
من ميخوام از يه جا يه 3gs دسته دوم بگيرم . از كجا بفهمم كه ايراد نداره يا موقع خريد چيشو بايد امتحان كنم؟
راستي چند بگه خوبه؟
بگيرم يا نه؟
چون با پولم مي تونم يه htc hd2 بگيرم از يه طرفم عشق iphon نم چيكار كنم ؟
ممنون ميشم از جوابتون.
اين رو ميدونم و همين جور فكر ميكردم اما 2 ماه پيش دو تا آيفون 3gs آورد بدون هيچ قرارداد و اين حرفا و به من گفت اگه بخوام ميتونم يه دونه اش رو بردارم اما ديدم سيم كارت ميني بهش ميخوره گفتم بدردم نميخوره.بعد يكي از دوستام به من گفت ميتونه سيم رو ميني كنه و به داييم گفتم آيفون رو ميخوام گفت داده به كسي و حالا باز ميخواد برام بياره. از چه طوريش من خبر ندارم. حالا با اين وضعيت شما چي ميگيد؟ آيفون رو كه نزديك 400 در مياد بخرم يا آيپاد 300 دلاري رو با گوشي خودم؟ ممنون!
3GS با سیم کارتهای معمول کار میکنه و میکروسیم مختص آیفون 4 است.نقل قول:
به هرحال اگر اینطور باشه که شما میگید (که مطمئنم چنین چیزی امکان نداره) وسیله 400 دلاری که میشه باهاش زنگ هم زد بهتره
استاد سلام
زمانی که میخوام sms بدم نوشته های قبلی موجود در حافظه موبایل جای نوشته های فعلی را می گیرد
چجوری باید این مشکل را حل کرد
من از یکی از دوستان تو امریکا پرسیدم گفتش 600$ خرید iPhone براش در میاد... فکر کنم باید ببینی طرف با AT&T قرار داد داره یا نه انگار اگه داشته باشه هزینش خوب در میاد... یکم پیچیدس.
یه سوال دیگه این Unlock factory ها قضیش چیه؟ چرا پس تو سایت apple همچین چیزی وجود نداره؟
با سلامنقل قول:
آنلاك فكتوري يعني اينكه اين گوشي رو هر جاي كره زمين ببري و هر سيم كارت اپراتوري رو توش بذاري جواب ميده
موفق باشيد.
بله همین طور هست .
ولی ios 4.2.1 با سیم کرت های ایران نمی خونه . (فعلا ) کسی اگه روشی بلده بگه ما هم بدونیم .
سلام دوستم يه 3gs داره ورژن 3.1.3 بود براش جيل كردم ميگفت بعضي مواقع error آپديت ميده بعد آنتن گوشي ميپره و بايد ريست كني دوباره من براش به 4.1 آپگريد كردم جيل هم كرده يه ماهي مشكلي نداشت باز ميگه هر چند وقت آنتن گوشي كامل ميره و بعد از چند لحظه بر ميگرده بهش گفتم سيم كارتتو عوض كن بازم فرقي نكرد گوشي هم آنلاكه به نظرتون مشكل چيه؟ با تشكر