نقل قول:
با درصدایی که من دیدمو تجربه ای که من دارم با این درصدا دو رقمی شدن تو منطقت اصلا دور از انتظار نیست.
اگه فقط یه درست بالا 85 باشه راحت 2 رقمیه منطقی.حداکثر.وگرنه خیلی بالاتر هم جاداری
Printable View
نقل قول:
با درصدایی که من دیدمو تجربه ای که من دارم با این درصدا دو رقمی شدن تو منطقت اصلا دور از انتظار نیست.
اگه فقط یه درست بالا 85 باشه راحت 2 رقمیه منطقی.حداکثر.وگرنه خیلی بالاتر هم جاداری
این سوال شما خیلی بی ربطه ترازتو اصلا با این درصدهایی که الان مینویسی نمیشه گفت یک دفعه میبینی سوالا سخته و ترازت با این درصدها +7000 میشه ولی یک دفعه میبینی اسونه و قضیه به کل فرق میکنهنقل قول:
به نظر من از این فکر و خیالها بیا بیرون و بشین درستو بخون به امید خدا هر جا بخوای قبول میشی
براي درك فصل 1 و 2هندسه تحليلي خوبه كه هندسه فضايي رو خونده باشي!نقل قول:
سلامنقل قول:
اینی که اینجا مینوسیم مربوط به چیزیه که قلچی داده بود
توی برگه ی قلمچی نوشته ترازی که پزشکی کازرون میخواد تقریبا 6400 هست
و توی میانگین درصد های لازم واسه ی 6400 هم این درصد ها رو گذاشته:
ادب:85 عرب:75 دین:81 زبان:71 زیست:93 ریاضی:53 فیزیک:78 شیمی:85
البته همونطور که فرمودن اینا با توجه به سختی و آسونیه درسا تغییر میکنه. راستی آزاد اصلا زمین نداره حتی اگه داروسازی باشی .اصلا کلا سوال زمین نداره
شما باید یه میانگین وزن دار از درصدهایی که گفتم بگیری از درصدهای خودتم بگیری ببینی میشه یا نمیشه
ضرایب درسا هم اینجوریه:(3-2-3-2)(4-2-2-2-2) ضرایب به ترتیبیه که درصدها رو نوشتم
توی دانشگاه آزاد درسای تخصصی ضریب 2 میخوره
همونطور که میبینی توی پزشکی حتی آزاد هم درصدهای خوبی میخواد
یه پیشنهاد هم دارم من پارسال دقیقا فکر شما رو داشتم که آزاد بدم
ولی توی 2هفته هیچی زیست نخوندم(بدلایلی که ممکنه برای شما هم پیش بیاد)در حالیکه به داروسازی علاقه خاصی داشتم ولی پرید!!!شما هم اگه میبینی که واقعا پزشکی رو دوست داری تغییر رشته بده از همین الان زیستو بخون اگه با دبیر بخونی خیلی خیلی بهتره چون زیست اونطوری که خیلی از ریاضیا فکر میکنن ساده و حفظیات کامل نیست
به هر حال نظرم اینه آینده تو فدای این نکن که دلتو به آزاد خوش کنی چون من تجربه شو دارم .
ببخشید طولانی شد
موفق باشی
شما الان سعي كن هدفت رو امتحان نهايي قرار بدي و بيشتر به اون فكر كني چون سوالاش سال به سال سختتر و مفهومي تر ميشه . اگه پايه ي درسي خوبي داري كه برو درساي سومو تا حدودي بخون و با سوالاي امتحان نهايي آشنا شو !نقل قول:
اگه هم نداري كه درسايي مثل (( رياضي 1 - رياضي 2 - هندسه 1 - عربي 2 )) رو خوب بخون كه بكارتون مياد!
با تشکر از راهنمای شمانقل قول:
ولی فکر نمی کنم کار خیلی سختی باشه فقط مشکل فیزیکه که به اون درصد برسم که میشه توی ریاضی جبران کرد.
ببینید من نمی خوام توی دو هفته بخونم می خواهم هرشب یک ساعت زیست بخونم.
اگه واقعا تراز 6400 بخواد هم که عالیه.
حالا با این وضع میشه امیدوار بود یعنی با هر شب یک ساعت زیست.
آیا کسی می دونه با این تراز 6400 رتبه حدودا چه قدر می خواد؟
یعنی مثلا اگه کل پزشکی های آزاد ایران ظرفیت 500 نفر باشه من با رتبه مثلا 500 می تونم امیدوار باشم یا نه؟
خواهشا تو این زمینه هم اگه کسی اطلاع داره راهنمایی کنه.
میگم این درصد های قلم چی رو از کجا می تونم گیر بیارم .یعنی قلم چی به ما هم که در آزمون هایش شرکت می کنیم می دهد؟
آقا من پاسخنامه کنکورو از کجا می تونم گیر بیارم؟!!
هم سوال هم پاسخنامه!
برای همه ی فرم ها
ممنون
سوالاش پست اول هستنقل قول:
جواباش هم توی تاپیک خبر هست
کجای تاپیک خبر؟
بعد این سوالاتی که تو پست اول گذاشتی برای کدوم فرمه؟
اصلا فرق داشت ؟
یعنی جای گزینه ها فرق داشت یا سوالا؟
بازم ممنون
اینو دیگه نمیدونم کدوم فرمه فقط میدونمنقل قول:
فرق داشته باهم مثلا سوال 4 من میشده سوال 10 یه نفر دیگه اینطوری بود وگرنه همه یه سوال بوده
نقل قول:کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3897779&postcount=214
حتما سوالای امسالو دیدید.
به نظر شما این طراحا با کدوم یکی از داوطلبا دشمنی داشتن؟اگه به خودشون چنین سوالایی میدادن چه عکس العملی نشون میدادن؟
واقعا این عادلانه بود؟
رفیق من پارسال با 45 در صد ریاضی رتبش شد 4500 منطقه.امسال با 40 درصد شد 700 منطقه.یه کوچولو عمومیاش بالاتر بود.فرقو میبینید؟چطور باید با این حقه ی اونا مقابله کرد؟
با خودم عهئ میبندم پوزشونو به خاک میمالم.
کسی درصدای نفرات برتر امسالو داره؟با جوابای ازمون امسال.جوایزی که بهشون دادن چی؟
نقل قول:
ولی من فقط فرمول خوندم و یه ذره متن و توی تستهایی که از خودم میگیرم، تقریبا تونستم از پسشون بربیام.
در مورد دوم، فکر کنم منظورتمو درست نفهمیدین. من فقط با خوندن درس نمیتونم جواب درست به تست بدم. قبلا هم گفتم، تستها رو آنالیز میکنم.
فقط توی این موندم که بعد از یک دور کامل خوندن کتابهای درسی،میشه ولشون کرد و کمکی خوند؟
بعد از یک دور خوندن کتابها به نظر من فقط و فقط تست بزن بعد هر جا دیدی قشنگ بلد نیستی از روی کمک درسی بخوننقل قول:
اما من میخوام یه منبعی هم داشته باشم که هی درسها رو دوره کنم. منظورم اینه که بعد از یک دور خوندن کتاب درسی، کتاب کمکی دیگه کافیه یا هنوز هم کتاب درسی مهمه؟نقل قول:
بعد از یک دور خوندن کتابها به نظر من فقط و فقط تست بزن بعد هر جا دیدی قشنگ بلد نیستی از روی کمک درسی بخون
ببیننقل قول:
اما من میخوام یه منبعی هم داشته باشم که هی درسها رو دوره کنم. منظورم اینه که بعد از یک دور خوندن کتاب درسی، کتاب کمکی دیگه کافیه یا هنوز هم کتاب درسی مهمه؟
کتاب های کمک درسی هر چقدر هم که خوب باشن باید به این قضیه ایمان آورد که کنکور بر مبنای کتاب درسی هست
یعنی داره به این سمت پیش میره
تمرین های کتاب فوق العاده مهمه
چیزهایی که ما هیچی حسابشون نمیکنیم میشه ازشون تست درست کرد
مثل امسال که استدلال استقرایی رو آوردن
خیلی از بچه ها به خاطر اینکه فکر میکردن یه تله ای توی این تست هست نزدن در صورتی که متن کتاب درسی بود(صفحه 6 جبر)
به هر حال اگه کمک درسی میخونین روی کتاب های درسی هم یه حساب ویژه باز کنین
اینجوری نباشه که یه دور بخونین بندازین کنار
با هر مرور کتاب درسی هم مرور بشه خیلی عالیه
نتیجه ش رو بعد از کنکور میبینین
یعنی استدلال استقرایی توی کمکیها نبود؟نقل قول:
ببین
کتاب های کمک درسی هر چقدر هم که خوب باشن باید به این قضیه ایمان آورد که کنکور بر مبنای کتاب درسی هست
یعنی داره به این سمت پیش میره
تمرین های کتاب فوق العاده مهمه
چیزهایی که ما هیچی حسابشون نمیکنیم میشه ازشون تست درست کرد
مثل امسال که استدلال استقرایی رو آوردن
خیلی از بچه ها به خاطر اینکه فکر میکردن یه تله ای توی این تست هست نزدن در صورتی که متن کتاب درسی بود(صفحه 6 جبر)
به هر حال اگه کمک درسی میخونین روی کتاب های درسی هم یه حساب ویژه باز کنین
اینجوری نباشه که یه دور بخونین بندازین کنار
با هر مرور کتاب درسی هم مرور بشه خیلی عالیه
نتیجه ش رو بعد از کنکور میبینین
من فکر کنم کتاب کمکیها همون مطالب کتاب رو داره. با این تفاوت که اولا خیلی بهتر توضیح داده و دوما مطالبی رو که واقعا زاید هست رو حذف کرده. درست فکر میکنم یا نه؟
شاید در کتابهای کمک درسی مطالب با زبانی سادهتر و شیرینتر توضیح داده شده باشه، ولی گاهی اوقات از نظر طراح محترم عین جمله مهم هست. کلمه به کلمه...:13:نقل قول:
توی کتابهای کمک درسی هم مولف نمیاد کتاب را عینا کپی کنه براتون، بلکه فرض را بر این میذاره که شما قبلا کتاب را خوندید!
از الان به فکر خلاصه درس باشید خیلی کاربردیه من با همین خلاصه درس هایی که تو طول سال نوشتم تونستم روزهای اخر کل کتاب ها رو تو یک روز بخونم(اختصاصی) برای شیمی همچین کتاب کمک درسی کافی نیست من فقط کتاب سنجش رو زدم شیمی تست زدن نمی خواد به غیر از مسایلش من که سر جلسه اصلا نرسیدم حل کنم همه رو از حفظ زدم بدون اینکه سوال رو بخونم همش از سنجش اخر گاج بود خرداد نشستم سوالاش رو با گزینه هاش حفظ کردم سر جلسه همش با همون عددا اومد که تو 10 دقیقه 20 تا شیمی زدم اخرش هم شد58 درصد وقت داشتم بیشتر می زدم طراحای اختصاصی امسال نامرد بودند بعدش کسی ازمون های گاج شرکت نکنه من سوالاش رو دیدم به حدی
اختصاصی هاش راحته که به درد کنکور های دهه ی 70 می خوره نه الان
یاحق
جدی میگی یعنی تمام سوالهای شیمی از کتاب گاج بوده:18:نقل قول:
تا جایی که من یادم میاد ریاضی حدود 6 تا از سؤالها این جوری بود. سؤالات خارج از کشور که گاج توی کتاب سنجش آخر چاپ میکنه! البته الان فایدهای نداره، چون تستها مجموعهای هست. بعد از عید کتابشون آماده میشه :)نقل قول:
ظاهرا از سال 85 اینجوری بوده، ولی سهم رشتهی تجربی از سؤالات تکراری بیشتر بوده :)
اگه اینجوریه حتما وقتی کتاباش اومد بگیریم............:27:نقل قول:
من هم دقيا با حرف ايشون موافقم.نقل قول:
توي كتاب هاي كمك درسي اينقدر مسائل ديگه رو هم توضيح مي ده كه آدم اصلا نگاهي ب اين تعاريف ساده نمي اندازه. مثل خودم كه يه تعريف به اين سادگي رو بلد نبودم.:41:
جاهايي از كتاب درسي رو كه تا حالا ازش سوال نيومده رو با دقت بيشتري بخونيد.
:40:
نه بابا کی میگه:5:نقل قول:
جدی میگی یعنی تمام سوالهای شیمی از کتاب گاج بوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دقیقاً میدونستم اینجوری سوال میدن واسه همین 50 درصدی که زدم همش تعریف بود یه دونه محاسباتی هم حل کردم:دینقل قول:
توي كتاب هاي كمك درسي اينقدر مسائل ديگه رو هم توضيح مي ده كه آدم اصلا نگاهي ب اين تعاريف ساده نمي اندازه. مثل خودم كه يه تعريف به اين سادگي رو بلد نبودم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علاوه بر اینکه یه قسمتایی عین کتاب مهمه توی بعضی کتابای کمک درسی به قول شما مطالب به درد نخورو حذف کرده ولی اون آدم طراح سوال نیست ممکنه طراح از همون قسمتا سوال بده حواستونو جمع کنید یه کم سعی کنید از روال هر ساله ی کنکور پاتونو فراتر بزارید ممکنه سر جلسه به مشکل بر بخورید
آقا این طراحای سوالای شیمی چرااینجورین؟!
خیلی بدجوره محاسباتش!
چیکار کنیم؟!:31:
نقل قول:
شیمی که محاسبات سختی نداره ! بعضی راه حل ها هست که کارت رو اسون میکنه ! شما اگر از راه حل های کتاب بری باز هم به همون جواب میرسی :20: این هایی که گفتم تجربه کردما ! تست های مبتکران هم تقریبا همچین حالتی دارن
سلام
میخواستم ببینم واسه حسابانو دیفرانسیل انتگرال چه کتابی خوبه که ادم از روش تست بزنه؟
من باز هم ميگم: من واسه كلا رياضي كنكور 30 سال آبي قلم چي خوبه.نقل قول:
خودماز همين استفاده كردم.
نتيجه ي خوبي هم گرفتم.
در كنار فصل دنباله و سري مي توني از يه كتاب ديگه هم استفاده كني. اين كاري بود كه من كردم.
فیزیک چطور؟نقل قول:
این کتابای رمزینه که میگن چطوریاست؟
کتابای کلاس رمزینه که فیزیک پیش و فیزیک 3 اومده خیلی خوبن درسو خوب توضیح دادن.....نقل قول:
فیزیک چطور؟
این کتابای رمزینه که میگن چطوریاست؟
واسه تست هم پیش دانشگاهی آبی قلم چی خوبه.......
نظرت از اندیشه سازان برگشته؟:31:نقل قول:
نه بر نگشته ایشون از رمزینه پرسیدن منم گفتم رمزینه خوبه...نقل قول:
بچه ها نظرتون درباره ی ریاضی 2 اندیشه سازان چیه؟
ایا کسی تستهاشو زده؟ چند درصد از تستها رو درست زدین؟
منم دیفراسنیلو با چند تا کتاب خوندم به نظرم خوشخوان بد نباشه البته گاج هم خوبه چون جواباش حالت تشریحیتری داره
روی دیفرانسیل زیاد کار کنید ثواب داره
سلام.
نیاز به مشورت دارم
من دیگه تصمیم خودم رو گرفتم که کنکور پزشکی دانشگاه آزاد رو قبول بشم.
حالا یه کتاب خوب مثل کتاب های کلاس رمزینه برای زیست میخوام که مطلب رو توضیح داده باشه کتاب های سبز رو که تعریفش رو شنیده بودم رو دیدم فقط تست داره ولی من یه کتابی می خوام که خوب توضیح داده باشه مثل کتاب های شیمی مبتکران یا مثل کتاب کلاس رمزینه.
واسه زیست دوم وسوم وپیش
یعنی کتابی یخوام که نیازی به کلاس کنکور نباشه
اگه کسی اطلاعی داره کمک کنه.می خوام دیگه شروع کنم زیست رو بخونم
ممنون از همه دوستان
اگه سطحت بالاست خوشخوان خوبهنقل قول:
سلام
میخواستم ببینم واسه حسابانو دیفرانسیل انتگرال چه کتابی خوبه که ادم از روش تست بزنه؟
اگه وقت داری رمزینه خوبه
اگه هم در حد معمولی مبتکران خوبه
نقل قول:
من تو ریاضی هنوز زیاد کار نکردم ولی اندیشه سازان تست هاش ابکیه( البته به جز تست های اخر هر مبحث )! یه چیزی تو مایه های تمرینات کتابه
فکر نمی کنم سخت باشن تست هاش :46: اما به نظر من برای شروع خیلی خوبه
250 درصد تایید میشه.نقل قول:
کنکور امسال حدودا 25 درصد فراتر از کنکور پارسال بود. درباره کنکور همیشه میگن کتاب درسی که من هم با این موافقم. ولی کتاب درسی واقعا چیزی نداره باید چیزایی ازش درآورد که هرکسی مثلا نمیتونه. برای همین کتاب کمک درسی کمک میکنه که جاهای مهم کتاب درسی و نکات نهفته رو متوجه شد.
مثلا کتاب درباره یه موضوعی 1 خط میگه و رد میشه و از همون یک خط هزار نوع تست در میارن.کتاب کمک درسی کمک میکنه که آدم بفهمه کجا چه شکلی مهمه
مطمینی من که اینطور فکر نمیکنمنقل قول: