باطریش داغونه........بعد داخل جیبم که می زاری در میاری هنگیده.....صفحشمن که دیگه لمسش... شد....:31:می فروشم 265 خوبه؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
باطریش داغونه........بعد داخل جیبم که می زاری در میاری هنگیده.....صفحشمن که دیگه لمسش... شد....:31:می فروشم 265 خوبه؟؟؟؟؟؟؟
چی کارش کردی اینطوری شده.من که حدود 10-11 ماهه دارم مشکلی نداشته.نقل قول:
قیمت نوش هم 259 تومن با گارانتی هست.:31:
بچه ها-کسی تنظیم دستی gprs همراه اول رو بلده؟
رم 8 گیگمو تک زدن چن تومنه؟؟؟؟؟؟؟؟:41:می خوام یه چهار یا 8 بگیرم....
من رفتم سایتش یه ثبت نام کوچولو داشت یه اس اومد نصب کردم اینترنتم فعال شد تنظیمات خاصی نکردم یه سری تنظیم هم تو خود سایت همراه اول ارایه داده بود که میتونی ازش استفاده کنی.نقل قول:
سلام دوستان
مدتی هست من به هر شماره ای که زنگ میزنم بوق اشغال زده میشه.سیم کارت رو عوض کردم مشکل حل نشد .تنظیمات شبکه رو هم بررسی کردم همه چی درست بود. لطفا کمک کنید.
سلام !
من گوشیو گرفتم ولی اونطور که از لمسیش تعریف میکردن خوب نبود ... از لحاظ حساسیت البته ! f480 خیلی لمسیش حساس تره !
یه مشکل دیگه هم دارم اونم اینه که این ایکوناشو از ویدگیتاش میکشم بیرون دوباره خیلی سخت میشه فرستاد سره جاش ... همش صفحه رو عوض میکنه
بايد هر آيكون رو كه ميخواهيد بگذاريد سر جاش روش يكم مكث كنيد تا آيكون بزرگ بشه بعد حركت بديد . اولش آدم يادش ميره اما چند بار كه دقت كنه ديگه پيش نمياد ...نقل قول:
نمیدونم فیرم ویرتون چیه ولی همه اینایی که میگی با آپیدت فیرم ویر حل میشه.نقل قول:
دوستان کسی خبر داره قاب پشتی جت اومده یا نه اصلا قاب اصلیش اومده
تم نصب نمیشه روی این گوشی نه ؟
نچ!!!!!!!!!!!! :31:نقل قول:
به غیر از این و مشکل 500 پیامک، مشکل ویژه دیگه فکر نکنم داشته باشه. تاچش خوب، دوربینش قابل قبول، فیلمبرداریش عالی و چهره کاربری گیرایی داره... :10:
شاد و نوکیایی باشین :31:
سلام-دوستان جت برای search کردن فایل منجری چیزی نداره؟
---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------
بچه ها این گوشی فیلم با فرمت MKV ساپورت نمیکنه ؟
از دوستان یکی لطف کنه کامل توضیح بده که این برنامه Trek Buddyبه چه دردی میخوره و کارش چیه؟؟؟ منم نصب کردم فعالم شد و چراغشم سبز شد و اون نشونه گیر وسط هم یه فلش نشون میداد همین... بقیه نقشه رو هم که خودم ریخته بودم پس اون کارش چیه؟؟؟؟
خوب موقعیت شما رو نشون میداد دیگه....اگه تمام چراغ ها سبز باشه...موقعیت شما رو روی نقشه نشون میده....gps...هست دیگه....یا مثلا سرعت شما وقتی سوار یه وسیله نقلیه باشی....با یه سری دیگه امکانات..نقل قول:
از دوستان یکی لطف کنه کامل توضیح بده که این برنامه Trek Buddyبه چه دردی میخوره و کارش چیه؟؟؟ منم نصب کردم فعالم شد و چراغشم سبز شد و اون نشونه گیر وسط هم یه فلش نشون میداد همین... بقیه نقشه رو هم که خودم ریخته بودم پس اون کارش چیه؟؟؟؟
من که دیگه از دست این گوشی خسته شدم 10 دقیقه که تو جیب شلوارت میزاری هنگ میکنه، یکم رطوبت بش میرسه بازم هنگ میکنه و تا 20 دقیقه باز نمیشه برای من که تو اهوازم واقعا مشکله چون هوا اینجا همیشه رطوبت داره تا حالا بیش از 20 بارم گوشی رو فلش کردم نمیدونم به خاطر این فلش های زیاد اینطوری شده یا این آخرین فریموره اینطوریه. حتی چند بار به خاطر پسورد گذاشتن روی قسمت اس ام اس هاش و باز شدن دل بخواهی این گوشی بدون دادن رمز و یهک آدم فضول آبروم رفته که خواستم گوشی رو بزنم زمین و خوردش کنم اما گفتم 200 تومن بفروشمش برم ویو یا گالکسی یا beam هر وقت که اومد بگیرم چون دیوونه این گوشی ها شدم.خواستم بگم که همچین گوشیه مالیم نیست بغیر از صفحه نمایشش که واقعا عالیه.
من که تو جیبم میزارم ، شمالم هستم گرما + رطوبت ولی اصلا هنگ نکرده تا الان !
نمی دونم چرا گوشیه من اینقدر هنگ میکنه؟ امروز خواستم گوشی رو به یک نفر بفروشم درست همون موقع چند قطره آب ریخت رو گوشی و بعدش کاملا هنگ کرد تا الان هم حدود نیم ساعته که هنگ کرده حتی با در آوردن باتری هم جواب نداده اگه کسی بتونه مشکل منو حل کنه ممنون میشم چون میخوام بفروشمش از شرش راحت شم.
یه چند روزی باتریشو در بیار و گوشی رو بذار تو برنجنقل قول:
دوستان بخواهم فریمور گوشی ام را عوض کنم پیامک هام و شماره تلفن ها پاک میشن؟
راهی برای back up گیری وجود داره؟
دوست عزیز از برنامه new pc studio استفاده کننقل قول:
هم برای شماره ها هم برای پیامک هات
با سلاممن میخواهم این گوشی را بخرم اما چند سوال برایم پیش آمده که خواهش میکنم جواب دهید:1- آیا ممکن است منوهای گوشی ترکی باشد و بتواند اس ام اس های فارسی را درست نشان دهد؟ (فرستادن اس ام اس فارسی مهم نیست ولی توانایی گرفتن اس ام اس فارسی مهم است)2- اگر چنین چیزی ممکن نیست لطفا یک گوشی تاچ با حداکثر قیمت این گوشی معرفی کنید که این امکان را داشته باشد(گوشی قبلیم نوکیا 3120 است که این امکان را دارد)3- تا چه اندازه امید به موفق شدن پروژه jetdroid وجود دارد و زمان احتمالی آن کی است؟با تشکر
با سلام خدمت همه دوستان گل p30 :11:
واقعیت من از این گوشی خیلی خوشم اومده می خواهم بخرمش من خودم n95 دارم تنها چیزی از این گوشی هم برام مهمه صداش تو هندزفیزی خواهشا دوستا اگر تست کردند صداش ((در هندزفیری)) از لحاظ کیفیت وبلندی در مقایسه با 5800 یا n95 چطوریه واقعا ممنون می شم اگر دوستی این سوال من راکامل جواب ده:46::11:
1-نه نمیشه.من خودم خیلی وقت دنبالش هستم.نقل قول:
2-لطفا تو انجمن مشاوره برای خرید مطرح کنین.
3-بوت لودر و کرنل آماده شده.اگه تولید کننده هاش یه خورده بیشتر کار کنن احتمالا تا آخر تابستون باید تموم بشه.
بی زحمت یه توضیحی میدید...که اصلا این jetdroid..چی هست..؟؟؟نقل قول:
تا چه اندازه امید به موفق شدن پروژه jetdroid وجود دارد و زمان احتمالی آن کی است؟
سیستم عامل آنددروید برای جت میشه جتدروید.:20:نقل قول:
نقل قول:
همون آندرویده که دارن روش کار میکنن که رو جت اجراش کنن که امیدوارم هر چی سریع تر این اتفاق بیفته.
بعدش دیگه ما هم به کمپ آندرویدی ها میپیوندیم و کلا application و ...:31:
دوستان براي جت نميشه پسورد گذاشت ؟ منظورم اينه كه وقتي با گوشي كاري نداري يه پسورد داشته باشه كه كسي نتونه باهاش ور بره . برنامه اي چيزي ؟
خود گوشی این قابلیت رو داره .نقل قول:
برو تو قسمت Settings>Security>Privacy Lock اونجا هر قسمت از گوشی رو که می خوای روش پسوورد بزاری انتخاب کن بعد هم پسوورد رو انتخاب کن بعد هم حالشو ببر :31:
نقل قول:با تشکر آیا در فریمور ترکی کلمه "موبایل" در اس ام اس دریافتی مشابه کدام گزینه زیر نشان داده میشود؟1- موبایل2- لیابوم3-وبایÙ4- □□□□□□
آخری......نقل قول:
دستت درد نكنه اما اون رو ميدونم مي خوام يه جوري باشه كه بخواي بري تو ليست منوها پسورد بخواد .از اونجا كه شما گفتيد نميشه . فكر كنم بايد برنامه اي براي اين كار باشه . اگر دوستان سراغ دارند راهنمايي كنند ...نقل قول:
سلام..قبلا توی همین تاپیک یه سری پسورد معرفی شد برای تقویت صدا و یکی دیگه اش هم دوربین جلو بود..متاسفانه نتونستم توی تاپیک پیداش کنم..ممنون میشم اگه کسی داره بزاه..:20:
تقويت صدا رو نمي دونم ولي دوربين دوم : *#0*# از راست به چپ بزن بعد شماره 8 vga cam .نقل قول:
ممنون خیلی جالبه خوب یه توضیحی میدی.فقط نوشته تست lcd؟ ...مربع رو نفهمیدم برای چیه>؟
بعد با این دوربین دوم که میشه عکس انداخت.؟
=======
ویرایش
اینم پیدا کردم..=======کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5112952&postcount=1453
ویرایش دوم..
راهی هست که بشه تعداد حروف تویnote رو بیشتر کرد..؟؟
سلام.
جدیدترین فریمور جت بالاخره اومد روی اینترنت:5::21:
این هم 2تا لینک از فریمور S800MDXJG1 با هر کدوم که دوست دارید دانلود کنید
این فریمور برای کشورهای جنوب شرق آسیاست و فارسی رو ساپورت نمیکنه یعنی نمیتونید فارسی تایپ کنید فقط اگه اس ام اس فارسی براتون بیاد کلمه هارو برعکس و جدا جدا نشون میده.
Mega Upload:Rapid Share:کد:http://www.megaupload.com/?d=KPAGRY2R
اگه خوشتون اومد و دانلو کردید مارو از تشکرهاتون بی نصیب نزارید:11:کد:http://rapidshare.com/files/407310440/S800MDXJG1.rar
با سلام خدمت دوستان...میخواستم بدونم این گوشی بهتره یا s8300...در ضمن این گوشی با چی کار میکنه...چون فکر نکنم مثل 5800 نوکیا قلم داشته باشه!!!!من تو عکسهای این گوشی اصلآ قلم ندیدم...فقط سریع جواب بدید...ممنون
اگه خودش قلم داشته باشه همین امروز میخرمش....تو رو خدا بگین قلم داره یا نه...و اگه داره مثل 5800 نوکیا با خود گوشی حمل میشه؟؟؟در ضمن میشه از اینترنت بی سیمش تو هر شهری استفاده کرد؟؟؟؟؟من 2 روزه این گوشی رو دیدم و امکاناتش رو با سایر گوشیها مقایسه کردم فکر کنم از همه حتی n97 سرتره....ولی دودلم که این بهتره یا s8300.... فقط میترسم نتونم گوشی لمسی رو استفاده کنم...استفاده کردنش راحته؟؟؟دوربینش چطوره؟؟؟به 5800 و n95 میرسه؟؟؟؟