خوبه عزیزم ؟ راستی درباره ی موضو عتون توضیح می دی؟؟؟نقل قول:
Printable View
خوبه عزیزم ؟ راستی درباره ی موضو عتون توضیح می دی؟؟؟نقل قول:
مرسی که توجه کردی عزیزم
موضوع بحث پیرامون متلک گویی هست . دوستان نظرشونا میگند که باید چه کار کرد وقتی یکی متلک میگه یا بهتره چه کار کنیم میتونی پستهای قبلا بخونی تا بیشتر دستت بیاد
من موافق بیدمنقل قول:
شب همگی بخیر ما بریم لالا
به نظر من همینجا بهترهنقل قول:
ما اینجا چت نمیکنیم خانمی بحث میکنیم برای همینم این تاپیک اینجاست
شما یک هفته برای هر موضوع وقت میخواهی خیلی زیاده ما تعدادمون کمه و در یک روز هم همه تقریبا نظراتشونا میگند . در ثانی گلم ما خیلی پست بدیم روزی 5تا صفحه بیشتر بالا نمیره شما هم اگر هر روز یه سر اینجا بزنی دیگه نیاز به 30 صفحه خوندن نیست
من که موافق نیستم
تایید میشه مخالفم:19:نقل قول:
نقل قول:
به نظر من فکر خوبیه که دوستان اگه مایل باشن ای دی های همدیگه رو داشته باشن
برای صحبتهای خصوصی و شاید قرار ملاقات و یا غیره . . .
ولی در مورد محدودیت بحث تو تاپیک و صحبت در مورد اقایون کاملا مخالفم
واقعا برام تعجب اوره که چه اقایون و چه خانوما هروقت صحبت از همدیگه میکنن خیلی زود جو گیر میشن و دوست دارن به قول خودشون جلوی دیگری کم نیارن !
دوستان گلم این تاپیک برا ی مقابله و یا تو هین به کسی ایجاد نشده
ممنون میشم رعایت کنید
...
مهرآریای عزیز و لیلا جون نباید اونجا بحث می کردین . از یه خانم موقر و با شخصیت بعیده. البته قصد نصیحت کردن ندارم ها که خودم محتاج نصیحتم.
چی کی کجا؟:دی
مگه مهرآریا و لیلا کجا بحث کردن؟
1- لطف کن و پست ها رو دوباره بخوننقل قول:
2- بحثی اونجا نشد تاپیک مخصوص خبر گزاری بود منم خبر گذاشتم
3- این وظیفه ی مدیراست که به امور پست ها رسیدگی کنن نه شما
4- پستی خلاف قانون ندادم
5- به کسی اجازه نمیدم شخصیت منو زیر سوال ببره
6- مهر اریا خودش به سلیقه ی خودش جوابتون رو می ده من از طرف خودم حرف زدم
بچه ها اینجا کسی تاحالا به کار افرین بودن فکر کرده ؟
ایا کلاسای مدیریتی و کار افرینی رو کسی اینجا گذرونده ؟
حالا چرا عصبانی میشی؟ مگه من شخصیتتو زیر سوال بردم؟نقل قول:
منظورم اینجا بود:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=151086&page=5[/HTML]
ولی خوب هر جور راحتین. من قصدم توهین یا چیز دیگه ای نبود.
ممنون.
من یه دوره پلاگوژی رفتم..نقل قول:
این دوره مربوط به کسایی میشه که میخوان کارت مربی گری بگیرن.
سایه جان منظورت رو درست گرفتم؟
اونم هست
ولی کلا الان برای کار افرینا کلاسای مدیریتی گذاشتن که در طول این دوره ها باید bp ارائه بدن
که در اخر دوره گواهی کار افرینی بهشون میدن
و گویا با ارائه این گواهی مسئولین بانک ها و جاهای دیگه بهتر و بیشتر با این کار افرینا همکاری میکنن
پس به درد بخوره.. خوبه برم سراغش ببینم جزئیاتش چطوریه.. اصلا کی کلاساش شروع میشه.نقل قول:
مرسی سایه جون:10:
اره به درد بخور که هست . کلاساش هم از محتوای خوبی برخوردارن
یه سر به جهاد دانشگاهی بزن
:46:باسلام خدمت خانمهاای بابا شما خانمها چهقدر چشمتان به این اقایون است هر چند وقت یکبار به کارهای انان گریز میزنید اصولا به نظر من زن ومرد هرهکدام شخصیت مستقلی دارند ودلیلی ندارد مرتب نسبت به هم مقایسه شوند که از همدیگر کم نیاورند بهتر است شخصیت مستقل خودمان راحفظ کنیم به مازیاد ربطی ندارد که آقایون چه کار میکنند یانمی کنند اگر در این تایپیک حرف خودمان را بزنیم خیلی بهتراست
درمورد کلاسهای کارآفرینی بااطلاعاتی که من دارم اکثرکلاسهایی ازاین قبیل محلی شده برای کاسبی برگزار کنندگان آن اگر جایی مدرک معتبری دادند که واقعا قابل استفاده بود اقدام کنید وگرنه فقط کمک به پرشدن جیب صاحبان آن کمک کرده اید اصولا کارآفرینی چیزی که نیاز دارد بیشتر خلاقیت فردی است
سلام به همراه خوش آمد گویی :11:
پست بالاییتو تا حدی قبول دارم
قراره دیگه حرفی از آقایون نزنیم :46:
با این پستت هم کاملا موافقمنقل قول:
ولی آخه تا کی میخوایم به فکر مدرک باشیم؟
کارآفرینی اسمش پیداست...خلاقیت...
ولی خب چه کنیم که برای پیشبرد کارها همه جا مدر میخوان؟:41:
سایه جان
شما خودت این کلاسا رو رفتی؟
+ بچه ها یه پیشنهاد دارم..بحثها دو روزه باشه؟
یعنی مثلا تا فردا صبح بحث " کارآفرینی" باشه
كار بدي نميكنم جاي بدي كارنميكنيم :31:نقل قول:
اطلاعات كافي بود :46:
يه چيزي قبل از رفتن بگم : حدود چهار پنج صفحه تاپيك يه كي گفته اقايون اينجوري اون يكي گفته درمورد اقايون صحبت نكنيم
فكركنم بهتره يه ويرايشي بفرماييد دوستان
بانك ها فقط مدارك دانشگاهي قبول دارن اونم با ازموني كه خودشون برگزار ميكنننقل قول:
و گویا با ارائه این گواهی مسئولین بانک ها و جاهای دیگه بهتر و بیشتر با این کار افرینا همکاری میکنن
البته هرچند وقت یکبار آزمونهایی هم برای افراد دیپلم برگزار میکنن یا لیسانسه هایی که رشته اشون به بانکداری مرتبط نیستنقل قول:
یعنی برای کارمند ساده ی بانک بودن..میتونی تو آزموناشون شرکت کنی مدرک خاصی هم لازم نیست
شالینه جان شما درست میگی ولی قانون هیچ تاپیکی نمیگه جایی پست ندیمنقل قول:
بحث هم شوخی بود ولی وقتی یکی از حد خودش خارج میشه نیاز به برخورد داره لیلا یه خبری را عنوان کرد که با جواب دادن بهش یکی از کاربرها همه ما را مسخره کرد . من هم ایشونا با حقیقت امر اشنا کردم که خوب میثم صلاح دید همه پستها پاک شد (خودممیخواستم صبح ویرایشش کنم چون کافی بود فقط همون شخص بخوندش)
اگر از نظر شما وقار و شخصیت ما مورد سوال قرار گرفته شده شرمنده ولی بحثی نبوده
لیلا جان تا حدی شالینه درست میگه ولی این که بحث کردیم اشتباهه ما هر کدوم یه پست داشتیم اونجا این نشونه بحث نیستنقل قول:
-------------------------------
این بحث هم خواهشا همینجا تمام بشه
-------------------------------------
یکی بگه موضوع بحث جیه؟
خب مهرآریا جان
سلام
با پیشنهاد من موافقی؟
بحثهای دو روزه؟
الان بچه ها بحث فقط کارآفرینیه!تا فردا صبح
خوبه اوا جان بحثهای دو روزه بهتر یک هفته ایه
فعلا من حوصله ندارم خودتون ادامه بدین
من با ایشون موافقمنقل قول:
ولی بعضی مراکز معتبر مدارکشون معتبر هست فکر میکنم مرکز فنی حرفه ای مدرکش معتبر باشه و کارامد باشه
به نظر من بهتر است برای بحثها قوانین واضح تری بگذاریم مثلا اگر بحثی خوب وجدی پیشرفت وقت بیشتری بدهیم یا اگر بحثی ازموضوع اصلی منحرف شد امتیاز منفی بگیرد و یا...راستی من از تایپیک تان خوشم آمد ولی فکر نکنم در هفته بیشتر از یکبار بتوانم سر بزنم
البته باید دقت کنید که مدرک معتبر چه قدر کارایی دارد ولی کلا فنی و حرفه ای علاوه بر اعتبار ازنظر استخدامی هم خوب شده وهم بهتر خواهد شدنقل قول:
فکر کنم مدرک فنی حرفه ای بین المللی هم باشه .
آوا جون، منظورت این آگهی های استخدامی هست که تو روزنامه میزنن دیگه؟نقل قول:
مهرآریا جون فکر کنم به خاطر اون پستایی که دادی ناراحت شدی و حوصله نداری. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عزیزم من چند بار چیزایی که نوشته بودید رو خوندم، ولی حرف بدی توش نزده بودی که بخوای خودت رو سرزنش کنی.
آقایون اینجا هم همه میدونن که بعضی وقتا آدم یه چیزایی میگه که واقعا نمیخواسته بگه.
یادته وقتی M O H S E N اون همه توهین رو به هممون کرد، ما هممون به بابک گفتیم که اخطار بهش بده.
وقتی دیدیم واسه همیشه اخراج شد چقدر ناراحت شدیم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاج سری عزیزم، ماها هممون با هم دوستیم، نبینم دیگه دلت بگیره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عاطفه جان خوبی از خودته خانممنقل قول:
ناراحت که نیستم هیچ راحت هم هستم اولا من جواب حامد دهقانی را دادم اونم به شوخی که البته پست ایشونم شوخی بود نه جدی
لیلا هم که خبر عنوان کرده بود========>اتفاقی نیافتاده بود اون تاپیک هم مال همه هست نه فقط اقایون
ولی از دوستمون انتظار نمیرفت که بخواد به شخصیت کسی توهین کنه به خاطر این کار
تو فروم ما ماشالله کلی تاپیک عشقولانه و سر کاری و مسخره بازی داریم که هممون هر جنس با هم شوخی میکنیم . کل کل میکنیم . یا به قول خودمون حالگیری میکنیم .حالا دلیل نمیشه چون اونا تاپیک مشابه ما زدند ما بایکتشون کنیم دیگه جواب ندیم یا باهاشون لج بازی کنیم .
shaparak4u جان برات پ.خ میدم این پیغام برام میاد:
shaparak4u has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her.
نکنه تو لیست سیاه قرارم دادی؟:دی
خوشحالم که ناراحت نیستی گلم.:11:نقل قول:
همه چیزو فراموش کن عزیزم.. اینطوری خیلی بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :10:
اره عاطفه جان
همون آگهی ها
سلام دوستان
من احتمالا یکی دو روز نمیام .دلم براتون تنگ میشه
بای
سلام
از تمام دختر خانم هایی که نظرات من رو قبول کردن ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :10:
و یک چیزی هم برای اونایی که موافقت نکردن:
من فقط میخواستم به این تاپیک یک نظمی بدم آخه من یک روز اینجا پست میدم فرداش گم میشم تو تاپیک:19:
بعدش هم من یک مثال زدم 30 صفحه اون وقت اومدین گفتین 5 تا صفحه فقط زیاد میشه همین 5 تا هم خوب زیاده دیگه 2 یا 3 صفحه در روز کافیه آخه یک نفر عضو جدید باشه بیچاره اصلا نمیفهمه ما در مورد چی صحبت میکنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :41:
و میرسیم به کسانی که نظر ندادن:
کسانی که نظر ندادن درمورد نظر من هم فکر کنن و جواب بدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :27:
وکسانی که نظرات من رو قبول کردن:
اگر مایلید ID یاهو خودتون رو پیغام خصوصی بزنین تا هر روز یک قراری بزاریم برای کنفرانس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :21:
یک خواهش از اونایی که نظرات من رو قبول نکردند: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :11::40:
اگر میشه بیشتر در این باره فکر کنید و حرف آخرتون رو بزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر هم قبول نکردید اونایی که قبول کردند این کار رو انجام میدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :21:
BYE [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] BYE [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید ها ولی اونوقت اگه تو یه آقا سحر دیگه باشی چی؟؟؟
همین را بگو عزیزم
گلم یه بار که گفتیم ما اینجا از هم یاد میکنیم یه روز پست میدیم یه روز نه یه روز هم نفری 40 تا پست میدیم یه روز نفری یکی
اگه بخواهیم جایی شلوغ نشه که همه برند چت روم حتی بقیه تاپیکها هم چت کنند چون صفحاتشون زیاد نشه
خدا مرگم بده، آقا سحر دیگه کیه؟
یه سحر جون بود ولی آقا بود
شاید هم یه آقایی بود که سحر جون بود
اومد گفت بریم چت بکنیم با هم دوستی نزدیک برقرار کنیم فاصله ها رو از بین ببریم و خلاصه خیلی سخنرانیش خوب بود
یکی از پسرها مچش رو گرفت ما هم دیگه سحر جون رو ندیدیم خدا بیامرزتش نشد تو چت با هم کنفرانس تشکیل بدیم!!!
چه جالب
ارام جان شما که ایدیتو ندادی
دوست جون من مسنجر ندارم دو سال پیش ترک اعتیاد کردم ( چت هم دنیایی بودش!) ولی اگه برای mail می خوای آی دی ام رو با پ.خ برات بفرستم