خواهش ميكنم سري 4 هست فكر ميكنم ولي 5 اره من هم نديدمنقل قول:
[HTML]http://www.samsungcenter.ir/shop/index.php?cPath=42_50[/HTML]
خواهش ميكنم سري 4 هست فكر ميكنم ولي 5 اره من هم نديدمنقل قول:
[HTML]http://www.samsungcenter.ir/shop/index.php?cPath=42_50[/HTML]
خواهش میکنمنقل قول:
به نظر من در تصاویر sd شما نمیتونی بین یک مدل 3میلیونی و یک مدل 1.5 میلیونی به اندازه1.5 میلیون اختلاف پیدا کنی.چون از نظر منبع کیفیت نداره.مثل اینکه شما یک ماشین 50 میلیونی بخری بعد اندازه یه پراید ازش کار بکشی.
اگر الان یا در آینده قصد دیدن اچ دی یا گیم داری که حتما بخر مبارکت باشه ولی اگر همش میخوای sd ببینی که ارزششو نداره.ببخشید زیاد حرف زدم .سوالی بود در خدمتم(البته با اجازه اساتید)
سلام
دوستان از بین این دو مدل کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
1. LA40B579
2. LA40C575
برام کیفیت تصویر مهمه نه امکانات جانبی مثل USB و امثال اینها...
سلام عزيزنقل قول:
كاملا تجربي ميگم فكر ميكنم كمي رنگها در سري c شسته رفته تر هست و كنتراست بهتري دارند
با سلام
آیا کسی دفترچه راهنمای فارسی تلویزیون EX500 سونی دارد یا خیر؟
با سلام خدمت دوستان و اساتید گل یکی از اقوام میخواد یه تلویزیون بگیره و از من خواست که تو خریدش کمک کنم منم گفتم بیام از شما اساتید راهنمایی بگیرم.بودجش 1200 تا 1500 هست میخواد کیفیت تصاویر تلویزیونش برای دیدن تصاویر کانالهای ایران با آنتن معمولی خوب باشه و امکان پخش فیلم از طریق USB رو هم داشته باشه.یکی از مشکلاتی که داره اینه که تازه یه میز تلویزیون از این MDF ها گرفتن و نمیتونه پس بده یعنی تو انتخاب سایز تلویزیون آزاد نیست خودش 40 میخواست ولی با توجه به این که من امروز رفتم خونش و سایز میزش رو گرفتم فکر نکنم بتونه 40 بگیره. سایز میزشم اینه:ارتفاع 67.5 و طول92 و فکر نکنم بتونه سایز 40 رو بگیزه و بهترین سایزی رو که میتونه برای میزش بگیره فکر کنم 37 هست(چون سایز 37 B690 سامسونگ 92 در 66 است) ولی مطمئن نیستم شاید 40 ای باشه که بخوره به میزش.حالا با این توضیحاتی که دادم بهترین تلویزیونی که میتونه بگیره چیه؟ اینم بگم که براش برند اهمیت نداره.
توي تاپيكش عنوان كن بچه ها اونجا احتمال داره داشته باشند:نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=433774[/HTML]
سلام
یه ال سی دی میخوام که با usb بتونه فیلم پخش کنه و کیفیتش هم خوب باشه
خودم این مدل رو پیدا کردم ، 32C475
چطوره ؟ توی این رنچ قیمت چیز بهتری هست
یه مدل دیگه که البته گرونتر هم هست ، 32B690
که فول اچ دیه...
ممنون میشم نظرتون رو بگین و اینکه توی برندهای دیگه چیز به درد بخوری توی رنج قیمت اینا هست؟( البته ال جی نباشه لطفا )
-با توجه بي اينكه ميخواين از USB پخش بشه قاعدتا بايد با سام فكر كنيدنقل قول:
-نظر من اين هست
ببينيد 32C550 هست تو بازار قيمتش مناسب تر هست نسبت به B650 اون رو تهيه كنيد
-در غير اين صورت من B650 رو پيشنهاد ميدم
---------- Post added at 05:16 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------
-تصاوير SD خوب و UPSCALING عالينقل قول:
-USB MOVEI
مشخصاتي كه انتخاب كردين باز هم بر ميگرده به سامسونگ البته به نظر من
بستگي به قيمت مد نظرتون داره
C550
C650
سی 550 یا سی 650 32 یا 37 اینچ دارند؟ یا نه؟
نقل قول:
باز هم ممنون با این وجود حالا شما و دیگر اساتید برای قیمت 2 میلیون چه پیشنهاد میکند ? ترجیها led باشه لطفا ..., 2 - اینکه درسته که led های سامسونگ زاویه دید خیلی کمی دارند نسبت به مارکهای دیگه دارن ؟البته این طور که cnet نوشته بود و من خودم نتونستم با نگاه تو فروشگاه زیاد تشخیص بدم چون معمولا مارکها کنار هم نیست تو فروشگاها
دوستان EX 400 قابلیت ----t نداره؟ مدلی که با گارانتی هست منظورمه
کلا مدلایی از سونی که با KDL شروع میشن ، گیرنده ی دیجیتال دارن .
خبر خبر خبر :8::8::8:
من امروز جمهوری بودم و .... v20 اومده 1.7 ملیون تومن
با گارانتی .:31::31::31::31::31::31::31:
فقط یه فروشگاه داشت که میگفت همین یکی دو روزه فروشش
شروع شده . از نزدیک دیدمش :21::21::21:
بقیه که کلا بی خبر بودن !!!
جالبه فروشنده میگفت ----t داره (من که شک دارم )
نقل قول:
خوش خبر باشی از 50 اینچش خبری نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
خیر 37 نداره.به این مدل 2010 ال جی هم نگاه کن.37lcd660:31:نقل قول:
خواهش.منم مثل شما :31:نقل قول:
انتخابهای شما:
led:sony 40ex700-samsung 406900-sharp le720
بهت پیشنهاد میدم یه نگاه به این مدل بکن ضرر نمیکنی:
پلاسمای پاناسونیک 42v20 -قیمت:1700 با گارانتی:27:
با راهنماييهاي t-tanhayam دوست گرامي و البته يكمي هم خودم سه نفر از كساني كه بهشون samsung 40c550 رو معرفي كردم اين مدلرو گرفتن و راضي هستن و از من تشكر كردن----گفتم بد نيست از كسايي كه اينجا منو راهنمايي ميكردن هم تشكر بشه---------فعلا
---------- Post added at 03:42 AM ---------- Previous post was at 03:39 AM ----------
من اگه جاي شما بودم اين مدلرو انتخاب ميكردم----ظاهرش هم به دل ميشينه=نقل قول:
کد:http://www.samsungcenter.ir/shop/product_info.php?cPath=45_60&products_id=418
---------- Post added at 03:45 AM ---------- Previous post was at 03:42 AM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 03:47 AM ---------- Previous post was at 03:45 AM ----------
نام برند: سامسونگ
نام تجاری محصول: 40C6260
اندازه صفحه (قابل دیدن): 40 اینچ
نسبت تصویر: 16:9
وضوح تصوير: 2MP 1920*1080
هرتز: 100 HZ
زمان پاسخ گویی به تصویر: 4ms
كنتراست: 4.000.000:1
دكمه های كنترل كننده روی تلویزیون: لمسی
بلندگوی SRS: دارد
ANYNET+: دارد
پورت USB عکس و فایل صوتی: دارد
پورت USB پخش فیلم: دارد
ورودی AV: یک عدد
ورودی COMPONENT: یک عدد
ورودی HDMI: چهار عدد
ورودی PC/DVI AUDIO IN: دارد
ورودی مانیتور RGB: دارد
ورودی شبکه LAN: دارد
خروجی Digital Audio Out(Optical): دارد
خروجی هدفون: دارد
خروجی صداAUDIO OUT: ندارد
خروجی تصویرVIDEO OUT: ندارد
ارتفاع با پایه رومیزی: 65cm
ارتفاع بدون پایه رومیزی: 59cm
عمق با پایه رو میزی: 25cm
عمق بدون پایه رو میزی: 3cm
عرض: 96cm
وزن: 16kg
مصرف برق: 140Watt
هزینه نصب: رايگان
مدت گارانتی: 18 ماه
شرکت گارانتی کننده: سام سرويس
هدیه شما: نصف مبلغ سینمای خانگی C455
قرعه کشی: BMW
هزینه حمل تهران(کلیه نقاط): رايگان
هزینه حمل شهرستان(همه شهرستانها): رایگان
قیمت (ریال): 18.590.000
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا که آدم بخواد 1850 پول اینو بده خوب میره پلاسما v20 پاناسونیک میخره که تو هر زمینه ای از این سرتره (نظر شخصی)نقل قول:
قیمت (ریال): 18.590.000
خوب اون كابر ال ئي دي ميخواد---
{ 1-بهترین تلویزیون 32 اینچ که در درجه اول کیفیت تصویرش خوب باشه(در تصاویر SD) بعد
{پورت usb اش(در پخش فیلم) چیه؟ (برند مهم نیست)
اگه لطف کنین بگین در کل{
{2-بهترین تلویزیون 37 اینچ که در درجه اول کیفیت تصویرش خوب باشه(در تصاویر SD) بعد
{پورت usb اش(در پخش فیلم) چیه؟(برند مهم نیست)
اگه سریع تر جواب بدین ممنون میشم چون میخواد یک دو روز دیگه بگیره.
درود بر دوستان و اساتید.
تی وی برای دیدن فیلم که هم FULLHD و هم SD رو به صورت خوب نمایش بده زیر دو تومن چه پیشنهاد می فرمایید؟
راستش من بیشتر فیلم های اکشن پر و پر تحرک و مسابقات زرمی رو نگاه میکنم.
چون دنبال usb هستين و همينطور تصاوير sd خوب قاعدتا سامسونگ رو بايد انتخاب كنيد:نقل قول:
c550
c650
---------- Post added at 05:57 PM ---------- Previous post was at 05:55 PM ----------
اگه حركات سريع خيلي براتون مهم هست قاعدتا سراغ پلاسما بايد برين v20نقل قول:
در بقيه برند ها هم گزينه هاي وجود داره
lg lh90
sam c650
sony ex700
ممنون از اینکه جواب دادین من گفتم 32 یا 37 باشه ولی c550 و c650 هیچکدوم 32 یا اینچ37 ندارند.
سامسونگ تو 32 هاش ال سی دی خوبش b690 فکر کنم باشه و تو ال ای دی هاش هم C6960 وC5550 اش خوبه.
اما تو 37 اینچش ال سی دی خوبش C585 هست و تو ال ای دی هاش هم C5550 خوبه.نظرتون راجع بهLCD 37 LG مدل 660 چیه؟
در کل من جوابمو نگرفتم دوباره سوالمو میپرسم بهترین تلویزیون 37 اینچ با توجه به انتظاراتی که من از تلویزیون دارم چیه؟ اگه 37 خوب نبود بهترین تلویزیون 32 اینچو بهم بگین.
سلام صددرصد پلاسما v20:20:نقل قول:
آخه v20 که هنوز نیامده مرد مومن:45:
ممنون دوستان. من نمیدونم چرا دکمه ی تشکر رو ندارم.
اینطور که به نظر میاد وی20 باید بگیریم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان اون مدلهای دیگه که معرفی کردید همشون ال سی دی هستن، درسته؟
بعد این وی20 وقتی باهاش SD ببینی بازم تصویرش خوبه؟ چون فکر کنم یه جایی خوندم که بعضی تلویزیون های فول اچ دی رو اس دی خوب جواب نمیدن.
راستش این تجربه ی اولم تو FHD هست.
اومده دوست عزیزv20
دوست گلم همينكه شما به جوابتون برسين خودش ميشه يك تشكر بزرگ :10:نقل قول:
در مورد مدلهاي ديگه اره ال سي دي هستند و توي برنده اي خودشون جز بهترين ها بوده وهستند
در مورد v20 و تصاوير sd ميتونيد از دوستان در اين تاپيك به صورت كاملا تجربي بپرسين :
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=427196&page=17[/HTML]
-در مورد اينكه full hd در تصاوير معمولي خوب جواب نميدن خوب بر ميگرده به upscaling پنا شما فرض كن تصويري كه رزولوشن 480*320 داره رو بخواي توي يك hdtv fullhd ببيني كه مثلا 46 اينچ هم هست فكر نميكني بخواد اين رزولوشن رو به 1920*1080 به قول معروف كش بياره :46: چيزي ازش زياد نمونه ؟
-توي نمايش تصاوير sd پنل هاي 1 مگ بهتر عمل ميكنند وcrt ها مسلما
---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 12:59 PM ----------
همينطوره من روي اينچتون تمركز نكردم عذر ميخوامنقل قول:
مدل هاي جديد ال جي از جمله مدل مرد نظر گزينه خيلي خوبيه با توجه به اينكه دوستاني اينجا گرفتند وازش خيلي راضي هستند وفكر ميكنم قيمت مناسبي هم داشته باشه
با اين حال 37lh 700 فكر ميكنم هم هست گزينه خوبيه
-در مورد اينكه كدوم بهترينه سليقه شما تعيين ميكنه ببين كدوم ديزاين وامكانات وتصوير رو ميپسندي وانتخاب كن -در مورد usb كه مدنظرتون هست سام بهتر عمل ميكنه همينطور upscaling البته نظر شخصي من هست
من یه چند جا از 118 شماره پاناسونیکی گرفتم زنگ زدم گفتن یک ماه دیگه وی 20 میاد قیمت هم ندادن :41:.
سلام دوستان می خواستم بدونم کسی راجع به ال سی دی های JVC چیزی میدونه آخه من تو شهرمون خیلی راجع به ال سی دی تحقیق کردم چند نفر سری z jvc رو معرفی کردند و میگن کیفیت و عمر بالایی داره از چند تا تعمیرکار هم سوال کردم فقط jvc اصل مالزی و پاناسونیک رو معرفی کردند و گفتند خرابیش کمتره حالا شک دارم میخوام مدل 42Z49 رو بگیرم میخواستم بدونم که تصاویر sd رو خوب نشون میده یا نه؟
سلام به همه دوستان می خواستم بدونم کسی راجع به ال سی دی های JVC چیزی میدونه ؟؟
طبق تحقیقاتی که کردم میخوام jvc 42z49 رو بخرم میخواستم بدونم چه جوریه؟ آیا تصاویر sd رو خوب نشون میده یا نه؟ آخه خیلی تعریفشو میکردند و میگفتند که کیفیت و دوام بالایی داره چون هنوز پنلهاش ژاپنی و مالزیایی هستند
دوست عزیز شما که پول خزج می کنی چرا Sony Bravia نمی گیری کفیتش زمین تا آسمون فرق دارهنقل قول:
پیشنهاد : Sony Bravia EX5 قیمت حدود 1 ملیون
ميتوني اين تاپيك رو بخوني چند مدلي رو معرفي كردم با امكاناتش :نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=435333[/HTML]
چون تجربه اي از lcd هاي كارخانه پيروز ژاپني ندارم نمي تونم توصيه اي بكنم :46:
بچه ها ما تا الان LCD نداشتیم الان ازتون یه وشوال دارم تا 1.200 بهترین انتخابم چیه ؟
چيز خاصي نيست :46:نقل قول:
عرضم به حضورت كه بهمون بگو چند اينچ كيخواي؟برند و مارك خاصي رو دوست داري؟بيشتر استفادت واسه چيه ؟
سلام
بهترین HDTV از نظر اولویتهای زیر چیه؟ (قیمت حداکثر 4 میلیون)
اولویتها : 1- کیفیت تصویر 2-مصرف برق 3-عمر پنل 4- کیفیت مونتاژ
کیفیت تصویر هم در حالت HD و هم SD مهمه
باقی چیزها مثل سایز و طرح و امکانات زیاد مهم نیست.
مدل مد نظر خودم : پاناسونیک p50VT20
مدل فوق العاده اي هست منتها كمي صبر نياز هست :46:نقل قول:
یعنی خیالم راحت باشه که بهترین کیفیت تصویر رو میده؟
چون از پلاسماها سخنان جالبی نشنیدم(میگن عمرشون کوتاهه و مصرفشون بالاست و کلا دردسر نگهداریشون نسبت به ال سی دی ها بیشتره!) درسته؟
در کل میخوام ببینم ال سی دی وجود داره که کیفیت تصویرش از این بهتر باشه؟
-بر طبق رويو هاي سايت هاي معتبر دنيا بهترين hdtv دنياستنقل قول:
-در نسل جديد پلاسماهاي پاني عمر رو به 100000 ساعت رسوندن حالا تا اونموقع خدا بزرگه :46:
-در مورد مصرف برق هم همينطور خيلي روشون كار ميشه وشده
-شايد در مورد پلاسماهاي قديمي اينطور بوده ولي در نسل هاي جديد خيلي روي اين قضايا كار شده
-كمي صبر كنيد بياد توي بازار از نزديك ببينيد و انتخاب كنيد