نقل قول:
احتمالا جای اون اتزیو با اون پسره که اسمشو نمیدونم عوض میشه!
Printable View
نقل قول:
احتمالا جای اون اتزیو با اون پسره که اسمشو نمیدونم عوض میشه!
help
من توی مرحله تمرینی گیر کردم نمیدونم کدوم دکمه رو بزنم
دوستان یه راهنمایی لطفا. من اون مرحله انزیو ریش در میاره و اون یاروش گم میشه بعد کلی غلامت تعجب میاد که باید تو هر کدوم یکی رو بکشی اونجا که یکی تو کشتیه و میگه بدون اینکه بفهمن بکشیش موندم اصلا نمیدونم چی کار کنم . راهنمایی لطفا
باید یکی یکی اون ها رو بدون این که دیده بشی بکشی و البته بعضی هاش اشکالی نداره اگه دیده بشی واسه اونی که توی کشتی هست برو به زیر آب
و شنا کن برو به پشت کشتی و سمت چپ بالای کشتی از طرف پشت که نگاه کنی 1 گارد هست که هی میاد رد میشه باید بدون هیچ جلب توجهی اونو زود assassinate کنی و وقتی گاردی که توی اونطورف هست رفت بپری روی کشتی و اون دو تا گاردی که کنار هم وایستادن رو زود double assassinate کنی همزمان بمیرن بعد بپر روی سکویی که جلوی اونها هست و زیرت باید اون تاچر عوضی رو ببینی دیگه مهم نیست دیده بشی یا نه زود روش هدف گیری کن و بپر جونشو بگیر
خوب چجوری دیده نشم. میرم از بغل کشتی آویزون هم میشم میکشمون پایین باز دیده میشم. روی کشتی هم نمیتونم برم بکشمشون فقط اون 2 تا که اون جلو رو اسکله وایسادن رو میکشم و اون یارو کمان داره که راه میره. بقیه که روی کشتی هستن رو اصلا نمیتونم بکشم. چه جوری بکشمشون.نقل قول:
اگه از كنار كشتي بكشونيشون پايين نمي فهمن مگه نزديك هم باشند وقتي رفتي روي عرشه مي توني از بمب دود زا نيز استفاده كني. تا اونا گيج مي شن و سرفه مي كنند كار هدف رو تموم كنينقل قول:
من خودم اینجوری ردش کردم:
گفتم هرچی بیشتر بکشم بهتر
یه طرف کشتی دو گارد هستن که اگه از سمت اسکله نگاه کنی یکی میره چپ یکی راست
اونطرف کشتی هم همینطور
من میپرم تو آب میرم اون طرف کشتی
اون 2 نفری که میان اونجایی که نرده نداره رو میکشم
بعدش میرم پشت کشتی.2 نفر باید به سمت من نگاه کنن و حی حرکت کنن به سمت جلوی من و به سمت من
یکیشون رو که قبلا کشتم پس یکی میمونه
اونو میکشم میرم تو کشتی اون دو نفری که بالا هستن رو سریع میکشم و میپرم پایین چون تبرزنا یه نیم نگاهیشون به من میفته
یه چیز جالب تو مرحله اینکه بعد اینکارایی که الان من کردم کمانداره داره در جا میزنه!میرم اونم از تو آب میکشمش
حالا فقط 5 نفر موندن
تبرزنا دو نفر جلوی کشتی و اونی که هی میره و میاد
اونو نمیتونم بکشمش چون تبرزنا منو میبینن پس بر میگردم بالای کشتی و یارو رو میکشم
به همین سادگی به همین خوشمزگی
------------------------------------------
خلاصه تو این مرحله مرو باید بندازه تو آب بجز اونایی که 2 تایی میکشیشون
----------------------------------------------------------------------
من از این بازی خیلی خوشم اومد چون تو بعضی مراحلی که نباید دیده میشدم یه کارایی کردم که خودم فکر کردم assassin شدم
یه فکرایی به سرم میز که نگووووووووو:5:
دوستان ممنون از راهنماییاتون من اون مرحله رو رد کردم. اول 6 تا گلوله خریدم بعد اون یارو که رو اسکله هی را میره رو کشتم بعد اونا سه چار تایی اومدن پایین اونا رو هم با تیر کشتم بعد خود یارو اومد رو اسکله اونم با تیر کشتم. خیلی راحت. از جام هم تکون نخوردم.
حالا تو یه مرحله دیگه گیر کردم. اونجا که عموهه به ازیو میگه بور لئوناردوداوینچی رو ببین همون جا که تمام codex ها رو جمع کردیم. اون وقت این یارو لئوناردو رو از کجا گیر بیارم؟
اگر همه کدکس ها رو دارین، لئوناردو باید توی ویلای عموهه باشه !نقل قول:
همونجا که خواهرش هم هست و پول ها جمع میشه اونجا ... 1 گوشه داره نقاشی میکشه واسه خودش ! :دی
سلام. بچه ها من کمک میخوام
من قبلا یه شمشیر خیلی خوب از آهنگری خریده بودم. بعدش همینجوری دوباره رفتم آهنگری که یک تبر بخرم که خیلی خوب نبود. حالا هر کاری میکنم اون شمشیر قبلیم رو نمیتونم استفاده کنم حتی نمی تونم دوباره برم بخرمش. تورو خدا بگید چیکار کنم که بتونم از اون شمشیر قبلیه دوباره استفاده کنم
برو به ويلا ...اولين اتاق سمت چپ ...اونجا برش دار ...نقل قول:
nدوستان شرمنده یه جا دیگه گیر کردم.
اون قسمت که تو ویلای عموهه کلی مجسمه هست باید بری دونه دونه تو هر شهر اون علامت ها رو بازی کنی تا قفل ها باز شه. منم 5 تاشو رفتم ولب یکی دیگش رو پیدا نمیکنم. فکر کنم این یکی همونیه که علامتش مثل بقیس و سفیده و توی forli هستشه. ولی چه جوری باید ردش کنم؟
منم قبلا یه همچین مشکلی برام پیش اومده بود درست یادم نیست چه جوری تو کنترل پنل درستش کردم...ولی میتونی یه بار دیگه چند بار شیفت رو بزنی تا اون گزینه بازم بیاد بعد غیر فعالش کن:46:نقل قول:
سلام به همگي بچه ها من توي AC2 خرابكاري كردم يعني نميخواستم اينجوري بشه .
من اون قسمتي رو كه اتزيو لوناردو داوينچي رو كنار كالسكه ميبينه بعد براي اولين بار سوار كالسكه ميشي وقتي سربازا ميپرن رو كالسكه . ميخوان منو بندازن پايين گفت كه shift رو بزنم .من هم زدم ولي يه دفه پريد بيرون و يه پيغام آورد و پايينش گزينه هاي yes ,no اومد من همyes زدم وبعد رفتم تو بازي ديدم كه ديگه شيفت رو خودش ميگيره(مثل اينكه شيفت رو مدام نگه داشته باشم) كه بعد از چه قدر ور رفتن فهميدم كه بازدن شيفت از حالت اونجوري در مياد ولي با زدن مجدد اون به حالت اول برميگرده من ميخوام كه كاملا اين حالت از بين بره چون اعصاب آدم رو خراب ميكنه تو بازيو اين رو بگم كه من براي اجراي اين بازي از حالت ساخت سرور مجازي استفاده كردم. لطفا كمكم كنييييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييييي يييييييييييييييد. :19::42::45::sad:
دوستان منم این مشکل رو دارم میخوام همیشه Shift رو بزنم ولی هیچوقت اون نکته نیاد ، راهی داره ؟
یادم نیست مرحله این شهر رو ... اسکرین شات بدین از معبدی که میرین توش، میگم بهتون !نقل قول:
سلام
من 2جا مشکل دارم
2 زیرزمین ویلا از 6 تا مجسمه 5 تا رو باز کردم
ولی اون یکی که 2 ونیز هست و از روی یکی از تاورها توش میریم رو نمی تونم رد کنم. یه چک پوینت داره که نوشته advanced jump بزنین من هر کار می کنم نمی تونم روی اون میله برم. خواهش می کنم راهنمایی کنید.
اینم شات:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اتاق شمشیرا جای یه شمشیر خالیه این همون نیزس؟ از کجا میشه نیزه گیر آورد ؟
مرسی
مشکل من اینه که معبد رو گیر نمیارم. یکی هست که میر اون بالا و سوار اون یارو هواپیمای لئوناردو میشی بعد دیگه نمیدونم چی کار کنم.(بازی تموم شده)نقل قول:
راستی چرا بازی که تموم شد اینقدر مسخره تموم شد؟ مامان ازیو که هنوز هنگ کرده جلو تخت افتاده . بعد خواهر ازیو یا خودش چرا ازدواج نکردن؟؟!(این جا ایرانه ها:31:)داونچی چی شد؟ عموهه چی شد؟
یعنی معبد رو پیدا نمیکنی ؟!نقل قول:
1 معبد دقیقا" در همین حوالی که میگی هست ، پیداش کن ، از روی مپ، انتخابش کن، بعد که نزدیک میشی بهش فاصله رو بهت میده، راحت میتونی پیدا کنی معبد آخری رو !
جای پرها 2 ونیز با رنگ قرمز
اینم از عکسش. اون سفیده رو چه جوری ردش کنم؟نقل قول:
محل مجسمه های ویلا:
دوستان سلام ..
اونجایی که توی یه اتاق 15&20 تا خانم هستند..بقیه محل ها بسته اند..
نوشته HOLD WALK TO STEAL ON SOMONE .. یه همچین چیزی ..
چیکار باید کرد؟؟؟
.یه سیو هم تا وسط های بازی قرار بدین.ممنون
یه عکس Wallpaper پیدا کردم ولی اصلا شبیه انزیو نیست. فکر کنم مال قبلیه چون انزیو انگشتش رو نبرید! بهر حال میگذارم ببینین
کد:http://jpill.files.wordpress.com/2009/05/assassins_creed_wallpaper_1440x900.jpg
اونجا میخواد استتار رو بهت یاد بده. باید بری بغل زنه ظربه سر رو بزنی( تو پی سی E هست فکر کنم) بعد باید باید دنبال زنه بری ولی باید همش استتار کنی بین آدماها که بیتشرشون لباس مشکلی شالی تنشونه( نمیدونم اسمشون چی بود یادم رفت) بعد بری دنبالش تا ازاونور دوباره برگرده به خونه. اونجا میخواد بهت بگه چطوری بین اون زن فاهشه ها استتار کنی و ازشون استفاده کنی!!نقل قول:
والپیپر قشنگی بود . آره اتزیو نیست الطائره . ولی خدایی جذبه و قیافه الطائر 10 بار بهتر از اتزیو هست . نه ؟نقل قول:
استتار نیست. روش دزدی کردن و فوری فرار کردن رو می خواد یاد بده...نقل قول:
اون لبه که رو به روت هست دقیقا" رو بگیر، بعد جهت رو بده پایین و بپر، اینطوری میپره رو اون میله .نقل قول:
اگر دقت کنی، خودش هم میگه باید چی کار کنی !
---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:37 PM ----------
عزیز عکس مپ رو نمیدونم که من ... منظورم این بود که شما برو توی معبد ، وقتی رفتی توش، 1 عکس از محیط اونجا بگذار تا یادم بیاد .نقل قول:
آرهههههههه. الان یادم اومد. آخه من یه بار تموم کردم دارم یه بار دیگه بازی میکنم با اونجا رو رد کرده بودمااااااااا. ولی یک لحظه صحنه درست توی ذهنم نبودم!! بله شما درست میفرمایید!!!
:46:
نقل قول:نخیر اشتباستنقل قول:
اونارو نمیشه گرفت تا جایی که من یادمه:21:اونا فکر کنم برا نشون دادن راهه:13:مثل یه علامت که راحت درسته یه همچین چیزی:19:
خود بازی هم میگه باید رو دیوار راه بری و بپری:31:
اگه گیج شدی توضیح میدم خوب کاری نداره:20:
وقتی از ساختمونی میخوای بری بالا اگه با کامپیوتر بازی میکنی راست کلیک و space رو نگه میداری سمت دیوارش تا یه لبه ای رو بگیره بره بالا اما اگه چیزی نباشه بعد یه مدت کوتاهی میفته درسته؟:5:
اونجا هم چیزی نیست که بگیریش باید بری بالا ولی قبل اینکه بیفته سمت میله جهت بگیری و بپری با space:21:
:11::11::11::11::11:
من تو این بازی به آرزوم نرسیدم نمیشه تبر داشت و با تبر جنگید همیشه؟؟؟یعنی هیچوقت نیفته زمین مثل شمشیری که میخریم:31:
نقل قول:
عزیز من منظورم قیافشون بود . نه لباسشون . قیافه اتزیو یه جور کجه :دی ولی الطائر یه جذبه خاصی داره و با ابهت تره .
دوستان بازی 2 DVD هست ولی بعضی شرکت ها نمی تونن حجمش رو کم کنن و 3 DVD میدن بازار . بعضی ها هم از قصد این کار رو می کنن که 2 تومن رو 3 تومن بفروشن . کوفتشون شه :دی
---------- Post added at 06:29 PM ---------- Previous post was at 06:28 PM ----------
خیلی خشنیا :31:. نه نمیشه . بدبخت وقتی از دیوار بالا میره چطوری تبر به اون سنگینی رو بکشه با خودش :دینقل قول:
منم همین کارو می کنم ولی همیشه می پره 2 آب اصلا نمی تونه میله رو بگیره.نقل قول:
کی قراره صبر کنه تا آذر که اینا بازی رو بسازن؟
سلام. اون مرحله اي كه همه سربازا لباس جنگ صليبي تنشونه و بايد يه نفرو تعقيب كنيم. كه اون طرف از يه برج ميره بالا و درو ميبنده. بعد من از ديوار برج رفتم بالا تا رسيدم به يه در ديگه كه بالاش يه چوبه. اونجارو چجوري بايد برم بالا؟؟؟ چوبو چجوري بگيريم؟؟؟
امروز بعد از مدت ها دوباره بازي رو رفتم. توي قلعه ي اساسين ها در شهر ونيز اون پايينيه بعد از اين كه دنبال يك معمور مودوي و بعد خودش و گارد رو مي كشي وارد يه جاي مخفي مي شي براي رفتن بايد دستگيره رو بكشي و بعد بري. در همون اول كار نمي تونم چطوري از قسمت اول بپرم بازي براي كمك علامت پا(شيفت) و يك علامت جمع مانند مي ده ولي هر كاري مي كنم اتفاقي نمي افته
بي نهايت ممنون مي شم اگه كمك كنيد.
چوب اولي رو كه ميشه راحت گرفت ...بعد روتون رو بكنيد به سمت تاقچه و بپريد ...نقل قول:
اين جوري كه خودت گفتي من گيج شدم ...نقل قول:
اما فكر كنم بايد روي ديوار بري بالا يعني روي ديوار بدوي و بپري اينور ...
باید همزمان با پرش جهت سمت راست رو بگیرید (بستگی به جهتی که میخواید بپرید داره) :46:نقل قول:
من اينجارو ميگم. هركاري ميكنم نميتونم چوبو بگيرم!! همش ميپره زير چوب.نقل قول:
کد:http://irupload.ir/images/qc44ht0aiefmk6vtenh.jpg
کد:http://irupload.ir/images/sh7hzxl6vddlp3byp291.jpg
اگه مي شه يكم بيشتر توضيح بديد هر كاري ميكنم نمي شهنقل قول:
شما برو زير چوب ، صاف بپر بالا چوبو ميگيره . شايد اولش يكم سخت باشه يكم باهاش ور بري چوبرو ميگيره :46:نقل قول:
دوست من ...نقل قول:
رو ديوار به سمت بالا بدويد ...
بعد وقتي احساس كرديد ديگه بالاتر نميره ...جهت راست رو بگيريد و بپريد ...همين ...
---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------
شما ...بريد زير تيرك ...بعد به سمت بالا بدويد و بپريد ...نقل قول:
اگه نشد ...
همينجا كه نشستيد اخره هين تاقچه كاره بالا رو تكرار كنيد ...