سلام
چند خريدي ؟ منم ميخوام همين مدل رو بخرم . ميشه ريتي كه ويندوز 7 بهش ميده رو بذاري ممنون
سلام
چند خريدي ؟ منم ميخوام همين مدل رو بخرم . ميشه ريتي كه ويندوز 7 بهش ميده رو بذاري ممنون
سلام
دوستان کسی چیزی در مورد لپ تاپهای Asus U45 و Asus U33
میدونه؟ کانفیگهای مختلف و قیمتهاشونو میخوام.
ممنونم.
نقل قول:
وقتي مستقيم نگاش مي كني چي ؟
راستي blueray و wimax داره ؟
:8:
سلام
دوستان من بعد از کلی تحقیق بالاخره asus رو انتخاب کردم مطمئن هم هستم عالیه.من کلا با asus حال می کنم.مادربورد،گرافیک و ...
من واسه خودم و دوستم میخوام بخرم.واسه خودم بین n61jq و n82jq دو دلم .واسه دوستم هم می خوام k42jc بخرم.خودم زیاد وزن و اینا واسم مهم نیست ولی اگر تفاوت n61 و n82 فقط مانیتور باشه ترجیح میدم 82 بخرم. من شنیدم کیفیت مانیتورش جالب نیست و دمای بالایی داره و همچنین شارژش جالب نیست ایا واقعا همینطوره؟اگر اینطوره که n61 میگیرم.
در مورد k42jc هم خییل وسواس دارم چون برای دوستم هست و رودروایسی و این حرفا کلا میخوام یه چیز خوب براش بگیرم.مشکلی چیزی نداره؟من که بدی نشنیدم ازش فقط توی این انجمن در مورد براق بودن مانیتور و این چیزا دیدم ایا واقعا اذیت می کنه مانیتورش؟در ضمن کارت گرافیکش میدونم خیلی قوی نیست ولی نمیخوام هم ضایع باشه حداقل بازیهارو روی medium اجرا کنه
کلا ممنون میشم هرچی در مورد این 2 تا مدل میدونین بگین
سلام،نقل قول:
ببین من اگه گفتم براق هستش دیگه به اون معنی نیست که مشکل بزرگیه، من زیادی حساسم،
مستقیم نگاه کردنی خوبه، تازه، خیلی ها اینو مزیت میدونن، همینطور این طلق که میگم حالت محافظ هم داره، یعنی ال سی دی اصلی زیر این طلقه، پس مطمئن باش مشکل به حساب نمیاد، مونده تو چطور بهش نگاه کنی.
مدل N61JV بلوری نداره، ولی مدل N61JQ داره،نقل قول:
WIMAX که ربطی به لپ تاپ نداره، ولی WI-FI داره.
سلام دوستان
آخرين قيمت n61jq رو كسي داره ؟
بعضی از مدلهای سری N61 دارای WiMax هم هستند.نقل قول:
رامین :11:
نقل قول:
جواب؟ :21:
سلام بکس.
دیروز یک عدد asus g51jx 3d خریداری شد.ایشالله بهترش نصیب همتون بشه.پروردگاریه واسه خودش!
---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:32 PM ----------
سلام بکس.
دیروز یک عدد asus g51jx 3d خریداری شد.ایشالله بهترش نصیب همتون بشه.پروردگاریه واسه خودش!
سلام، والا من که خریدنی کلا کانفیگ هارو چک میکردم، ندیدم هچین چیزی،نقل قول:
ولی خب اگه باشه که خیلی خوبه :40:
از دوستانی که K42 , K52 دارند خواهش می کنم چندتا عکس از زوایای مختلف لپتاپشون بگیرن و اینجا قرار بدن .
واقعا ممنون.
نقل قول:
ببخشید،من اشتباه کردم، مدلهای N61 دارای WiMAX نیستند ولی مثلا مدل M50 VM دارای WiMAX هست.
Fax/Modem/LAN/WLAN Integrated Intel® High Definition Audio chip (Azalia) and 10/100/1000 BaseT
Built-in Bluetooth™ V2.1+EDR (optional)
Intel® WiMAX/WiFi Link 5100
رامین :11:
سلام به همه
منم دیروز بالاخره ایسوزی شدم
n82 jq - x8e
core i7 740qm 1.73 fsb 1333
4gig ram ddr3 bus 1333
nvidia gefforce 335m gt 1gig up to 3gig
h.d.d 500 gig 5400ppm
14'
جدا نمیدونستم رو لپ تاپ WIMAX هم هست، مرسی دوستاننقل قول:
قیمت و مشخصات ؟نقل قول:
داستان این سری x چیه تو سایت asus چنین چیزی وجود نداره . مثلا x34jc اصلا مطلبی در موردش توی google نیست . چیه جریانش ؟ فکر کنم همون u35jc هست ولی چرا اسم سری x رو سازگار ارقام زده تو سایتش ؟
من همین دیروز u45jc خریدم چی می خوای بدونی راجع بهش؟نقل قول:
قیمت: یک و دویست وهشتاد.با گارانتی دیجیتال.
تازه درایورهاشو نصب کردم هنوز باهاش کار نکردم خیلی:20:
سلام مبارک باشهنقل قول:
چندتا سوال داشتم :
1- باطری 8 سل 84Wh هستش؟
2- وزن دقیق با باطری 8 سل
3- توی بعضی ریویو ها گفته شده کیفیت ساخت یکم پایینه واقعا چجوریه وقتی کنار تاچ پد با دست فشار میدی صدا میده ؟ و ایا واقعا جنس بدنه الومنیومیه ؟ یعنی بدنه قرص و محکمه ؟ در کل از 10 چه رتبه ای به کیفیت ساخت می دهید ؟
4- کیفیت صفحه نمایش ؟
5- از نطر گرمایی چطوره ؟
6- درایور ها رو از کجا گرفتی؟ از اول ویندوز روش بود یا داس ؟ چون سازگار ارقام فکر کنم همین مدل رو با نام x4hjc میده و بدون ویندوز .
چرا سازگار این سری x رو نام گزاری کرده اینا اصلا تو هیج جای دنیا نیستن حتی تو سایت ایسوس مثلا x4hjc نیستش.
7- در کل یک بررسی دقیق ازش وقتی کار کردی اینجا بزاری ممنون میشم .
ببخشید اگه می شه چند تا عکس از u45jc خودتون بزارید
وزنش 2.1 هست.خیلی سبک و خوبه.این که میگین "دقیقن" والا خودم وزنش نکردم.ترازو دم دستم نیست.ولی تو سایت خود ایسوس این طور نوشته و فروشنده هم همینو می گفت.باتریش هم 8 سل هست. اون 84wh نمی دونم یعنی چی.شرمنده. آره من که با گارانتی دیجیتال گرفتم درایورهاش تو جعبه تو یه دی-وی-دی همراش بود ولی ویندوز نداشت.بعد من الان یه گندی زدم اینکه درایورهاشو اشتباه نصب کردم.یعنی نباید هرچیزی که تو سی-دیِ درایورها بود نصب می کردم و واسه همین بنده خدا جونش بالا نمیاد.دارم با کمک دوستان خرابکاریمو درست می کنم حالا.نقل قول:
نمی دونم چرا سازگار اسمشو گذاشته x.
کیفیت ساخت هم پایین نیست.نه تاچ پدش مشکلی نداره.
کیبوردش یه کم ظریف مریفِ و باید با ملایمت باهاش برخورد کرد.ولی مشکلی نداره اصلن.
راجع به چیزهای دیگش هم باید باهاش کار کنم تا بتونم اظهار نظر کنم.
اینجا رو یه سر بزنید.سایت خود ایسوس.عکسهایی هم که گذاشته خوب و واضحه:
کد:http://ae.asus.com/product.aspx?P_ID=cKLhpkurs2zSe6bt&content=specifications
یعنی هیچ کدوم از دوستان ، این مدل ها رو ندارن؟نقل قول:
یه کم اطلاعات راجع به این لپ تاب بدین ببینیم خوبه ؟ آیا کیفیت ساخت خوبی داره ؟ محکمه؟ داغ میکنه یا نمیکنه ؟
1-ASUS - K50ID
CPU: INTEL Dual-Core 2.23GHz (T4500) / CACHE:1.0 MB / FSB: 800 / RAM: 2GB DDR3 / HDD: 320+ GB SATA / LCD: 15.6" LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GEFORCE 320M-1GB / PORTS: LAN 1000 + WiFi + CARD READER + WEB CAMERA / 2.7 Kg / DOS / یک سال گارانتی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام چه خبر ؟ تونستی درایور ها رو نصب کنی در ضمن اگه می خوایی اخرین اپدیت دایور ها رو نصب کنی از سایت ایسوز بگیر . مخصوصا کارت گرافیک . از لب تابت راضی هستی ؟نقل قول:
من یک k52jc خریدم اما در مورد گرافیکش یه چیزایی شنیدم اینکه سوییچ نمیکنه و با هنگام سوییچ تصویر خراب میشه ، راستش لپ تاپم الان تو تعمیره تازه 2 هفته بود خریدمش ،
سلام.آره درست شد.بیچاره رو چه بلاهایی سرش آورده بودم.:20:نقل قول:
فعلن درایور ها رو از تو دی-وی-دی خودش نصب کردم.آپدیت و اینا باشه بعدن.
آره آره راضیم.ال-سی-دی ش هم خوبه.کلن خوبه!
ولی از نظر ظاهری یه اشکالی داره فقط.دکمه ی دی-وی-دی درایورش خیلی کوچولو و تختِ.یعنی کلی باید خم شی و ناخنتو بکنی تو دکمه تا بتونی فشارش بدی.البته خیلی مشکل ساز نیست.چون برای باز کردن دی-وی-دی درایور بیشتر ازدکمه ی eject توی مای کامپیوتر استفاده می کنم. مشکل دیگه کیبردشه که اونم ظریف مریفه-همونطور که قبلن گفتم- یعنی نمی تونی دکمه ها رو بکوبونی باید خیلی ملیح و نایس تایپ کنی:31: از نظر باطنی هنوز به اشکالی بر نخوردم خدا رو شکر.
فقط هنوز کشف نکردم بک-لایت کیبوردش چطوری کار می کنه.اگه از دوستان کسی بلده لطفن بگه:46:
فکر کنم بک لایت نداشته باشه .یه سوال اینکه کلا از نظر بدنه قرص و محکم هستش ؟ نمره از 10 چند می دید ؟نقل قول:
راست میگی نداره.نقل قول:
من واقعن از بدنش خوشم میاد.این حالت آلمینیومیش رو خیلی دوس دارم.و ضد خش و اینها هم که هست.
خب تا حالا نیوفتاده زمین که بگم چقدر قرص و محکمه! ولی بهش می دم 8.فقط به خاطر ظریف بودن بیش از حد کیبوردش.شاید همین از نظردیگران عیب نباشه ولی از نظر من هست.بعد یه چیز دیگه.تا خودت از نزدیک لپ تاپو نبینی نمی تونی راجع بهش قضاوت کنی.قبل اینکه بخری حتمن خودت برو ببینش.:20:
مشکلش چی بود؟نقل قول:
من عکسهای نت رو دیدم ، امکان داره خودتون چندتا عکس از زوایای مختلف بگیرید و اینجا قرار بدید؟نقل قول:
سلام
برادر من يه k52jc خريده
مشكلي نداره
ولي ميخوام ببينم چجوري ميشه بفهميم كه بين دو گرافيك درست سوييچ ميكنه
اگه مشكل داشت چجور ميشه درستش كرد؟
سلام دوست عزیز
کل لپ تاپ های سری k یک درایور دیگه برای گرافیکش نصب کرد چون درایور خودش جواب نمیده و اذیت میشی . اگه از جایی که لپ تاپ خریدی بهت نداده بگید تا براتون بفرستمش . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متوجه شدید؟
من واقعن شرمنده ام.آپلود کردن واسه من خیلی سخته.نمی تونم آپلود کنم وگرنه این کارو می کردم.بازم شرمنده:11:نقل قول:
سلام
بالاخره ایسوس خریدم
رفتم n61jv که n53jv خریدم
قیافش خیلی بهتر از 61 هستش و همینطور ال سی دیش که زاویه دید خوبی داره.
فقط یه سوال؟
وقتی میرم گرافیکشو ببینم نوشته intel HD خودش اتوماتیک سویچ می کنه رو GF335؟
چون گذاشتم رو High Performanceولی بازم همون اینتل بود.
خواهش می کنم این چه حرفیه.:46:نقل قول:
دوست عزیز مبارکت باشه خیلی لپ تاپ خوبی خریدی منم خیلی از قیافش خوشم اومده ولی باید از نزدیک ببینمش.چند خریدی ؟ گارانیه کجاس؟کانفیگ کاملش چیه؟ ایا مدل n53jq هم هست که گیرم بیاد؟نقل قول:
ممنوننقل قول:
گارانتی امرتات
1520000 بود که 1370000 گرفتم
core i5 520 2.4-2.93 , HDD 640, VGA GeForce 335 & Intel HD , DVD , RAM 4G , DOS. usb3
کیف و موسش فوق العلدس با بقیه کیف هایی که از ایسوس دیده بودم فرق داره.
سیم موس زیرش جمع میشه (پیچیده میشه) و USBایش مثل دکمه زیرش جا می خوره!!
سلام
می خوام نظر دوستان رو در مورد 2-k42 jc2 , k52 jc , k52 jc چیه؟
ممنون