ا لیر اف شدو بروکر اومد ؟
من میرم بازی رو دوباره نصب کنم منتظرش بودم تا یه بار دیگه با تمام دی ال سی ها یه دور کامل تمومش کنم
چندین بار تمومش کردم با اینکه فوق العاده طولانیه اما همچنان مشتاقم :دی
Printable View
ا لیر اف شدو بروکر اومد ؟
من میرم بازی رو دوباره نصب کنم منتظرش بودم تا یه بار دیگه با تمام دی ال سی ها یه دور کامل تمومش کنم
چندین بار تمومش کردم با اینکه فوق العاده طولانیه اما همچنان مشتاقم :دی
اره دیگه یک جورایی هم لیارا و هم شپرد شادو بروکر میشن که بازم مشکوکه برای من:31:نقل قول:
زودتر شروع کن تا dlc بعدی نیومده:31:
بابا داستانو نگو دارم دانلودمی کنم :دی
نقل قول:
گفتم رفت:31:بعدش که تموم کردی dlc لیارا رو خیلی باحال میشه:31:
من نخوندم :دی
یه بار خودم برم ببینم چه خبره داستان از چه قراره :دی
بچه ها بازیش چند ساعته؟
کمترین زمانش 25 ساعتنقل قول:
پس میشه بی زحما آنلوکر رو آپ کنید.اون لینک قبلیا خراب بودن.
نقل قول:
:11::31:کد:http://www.mediafire.com/?3czhevb12gqye3d
1-تاحالا این دی ال سی ها رو از سایتای تورنت دانلود کردین؟؟
چون من شنیدم اونجوری سرعت دانلود بیشتر میخوام از اونجا دانلود کنم
2-راستی گفتی واسه دی ال سی جدیده نیاز به کرک و پچ داره؟؟؟ به دی ال سی های دیگه آسیبی نمیرسونه؟؟؟:13:
-----------------------------------
3-.من الان بازیو پاک کردم و دوباره ریختم.بدش دی ال سی رو نصب کردم.تموم شد.بدش آنلوکر رو زدم یه صفحه ی کوچیک اومد توش یه خط نوشته بود.روش کلیک کردم.yes o no اومد یس زدم.
بد از سوی بازیم آوردم و رفتم امگا و زائد رو اوردم.
واسه دی ال سی هایه دیگه هم که نصب کنم همینطوری باید انجام بدم؟
-----------------------------
راستی.یه چیز دیگه.من خودم همین امروز کشفش کردم:31: البته مطمئنن شماها هم تاحالا دیدین ولی بضیا هم ندیدن.
رفتم با تالی حرف زدم بد کلی حرفای عاشقانه و موزیکای عاشقانه زد و بد رفتن تو اتاق شپرد با هم ....:27:
1- وقتی لینک مستقیم از سرور خود بایو ور هست چرا از تورنت دانلد کنم.چون هم الان سرورش ترافیک نداره میتونی با سرعت بالا دانلد کنی.نقل قول:
2- برای باقی dlc ها هم همینطوریه و overload که خودش روش پچ 1.01 نصب هست و روی lair of shadow broker هم پچ 1.02 نصبه که بله هر کدون نیاز به کرک داره .
3- با تالی رو تو یوتیوب دیدم ولی من همش با میراندا میرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
1-پس ینی فرقی نمیکنه چه از تورنت چه از همون سرور اصلی .درسته؟
2-من لینک کرک رو هم ندارم.ینی هر دی ال سی کرک خاص خودشو میخواد؟؟؟:11:
3-عجیبه.تاحالا به میراندا از این حرفا نزده.ینی من نزدم.
چه بهتر که با میراندا ..... تالیم شد آدم آخه؟:31:
نقل قول:
1-نه دیگه انچنان فرق نداره من خودم شبی که lair of shadow broker اومد با اون ترافیک زیاد سرورش چون همه داشتن دانلد میکردن با 70 تا 80 دانلد میکردم شما راحت تا نهایت پهنای باندت میتونی دانلد کنی.
2- زیید با همون کرک اولیه بازی اجرا میشه ولی بعدا هر Dlc ریختی اسمشو بگو کرکشو بهت بدم. بهتره overload . kasumi رو با lair of shadow broker بریزی که فقط یک کرک 1.02 رو دانلد کنی.
3- معلومه که با میراندا بهتره البته با جک هم خوبه:31:
پس اگه لطف کنی کرک همینارو که گفتی بدهبی زحمت.چون از امشب میخوام کاسومی و اورلود و بوکر رو دانلود کنم :11:نقل قول:
جک که خیلی احمقه.از مرحله آخر به بد که هر وقت میری پیشش میگه FU_-_C__-C OF .:41:
حالا به نظرت با میراندا هم میتونم کاری کنم یا دیگه نمیشه؟؟ :27:
نقل قول:
1- این کرک ورژن 1.02. اول کاتسومی رو بریز بعد اورلد رو بعد هم شادو بورکر رو که به مشکل نخوری و در اخر هم این کرک رو کپی کن و بعد از انلاکر استفاده کن.:11:
2- شما یک دور با جک...کردی اونم دیه شما فقط دنباله. هستی دیگه باهات حرف نمیزنه اگر اون کارو نمیکردی الان اونم راضی میشد:31:کد:http://d02.gamecopyworld.com/?r=pc_mass_effect_2&c=4773&d=2010&f=vty-0315!7z
مگر اینکه با تالی بهم بزنی ولی بهتره بازی رو از اول شروع کنی:31:
3- در ضمن اگر سیوی داری از نسخه 1 که با لیارا رومانس کردی اونو استفاده کن تا تاثیرشو تو دی ال سی لیارا ببینی.:27:
:27::27::27::27:نقل قول:
سیو مس 1 رو که ندارم.ینی اصلا بازی نکردم.
اون کرکو دانلود کردم.همون 3.5 مگیه.درسته؟
Mass Effect 2 v1.02 [MULTI5] No-DVD/Fixed EXE
حالا همینو تو فایل بازی کپی کنم دیگه؟
برو اینجانقل قول:
[MULTI5]%20No-DVD/Fixed%20EXEکد:http://m0006.gamecopyworld.com/games/pc_mass_effect_2.shtml#Mass%20Effect%202%20v1.02%20
و اینو دانلد کن:
Mass Effect 2 v1.02 [MULTI5] No-DVD/Fixed EXE
چیو بیشتر توضیح بدم؟:20::31:
اون پست بالای رو ویرایش کرده بودم :31:
دمت گرم.
ولی خداییش بازی به این باحالی بازی نکرده بودم.تنها بازی هایی که واقعا به من حال دادن یکی همینه یکی هم Devil may cry 3-4
با این dlc ها که میدن هیچ وقت بازیمون تموم نمیشه.خدا کنه یه بند dlc بدن بیرون تا نسخه 3 منتشر شه
این اخرین دی ال سی تازه اولین دی ال سی داستانی بازی بود که داستان بین نسخه 2 و 3 رو روایت میکنه.بعدها وقتی در بهمن ماه بازی برای ps3 هم اومد اونوقت دی ال سی های بیشتری میاد.:31:نقل قول:
:26:ایول.عالی میشه...:26:
آقا کمک !!!
یکی یه کرک درست حسابی واسه پچ 1.02 نداره بذاره واسه من؟ آخه یه کرک دانلود کردم چند مرحله هم باهاش رفتم ولی مثل اینکه مشکل داره، یه جایی یه مسیر صاف که دارم با hammerhead میرم توی یک تونل یهو میخوره به یه دیواره نامرئی!!!:31: کسی میتونه کمک کنه؟
mass effect حتی اگر کرکش هم مشکل داشته باشه اینجوری ایراد پیدا نمیکنه.تو کدوم dlc؟ overload?نقل قول:
آره تو overlord، ماموریتش اینه که گفته برو یه جایی تو مایه های ovuluce یه همچین اسمی برو فلان چیزو lockdown کن، منم هر چی با این ماشینه میرم به جایی نمیرسم، از چندتا از این پنکه ها که بخار میدن بیرون هم استفاده میکنم و میرم و برمیگردم ولی جایی نیست که برم. در نهایت میخوام کلاً برگردم به همون جای اولم ولی تو تونل اینطوری میشه! عجب توضیحی دادما!!! :31:نقل قول:
خوب شما اونچا رو درست بگرد من فکر کنم شما بید از اون همر هد پیاده شی بری تو یک ساختمون و یکی از پنکه های خاموش رو روشن کنی و بری رو اون و ادامه بدی. بله وقتی میخوای بری تو تونلی که مرحلشو انجام دادی اینطوری میشه:46:نقل قول:
آقا مشکل ما حل شد. ممنون. راهشو پیدا کردم :46:نقل قول:
سلام دوستان
من یکبار mass Effect 2 رو بازی کردم الان می خوام 1ش رو بازی کنم.
الان چندتا DLC برای mass effect 2 اومده .... ؟؟؟؟
اولیش رو دانلود کردم.
برای mass Effect 1 چی .... ؟؟؟؟
ممنون
برای نسخه 1 بازی 2تا اومده که حجمشون باهم 800 مگابایت هست.نقل قول:
برای نسخه 2 بازی هم 22 تا اومده که از این تعداد 5 تاش از همه مهم تره و کاراکتر جدید به بازی اضافه میکنه یا مراحل جدید.باقی اسلحه یا لباسند. که حجم اون 17 تا 300 مگابایت بیشتر نیست و حجم این 5 تا 4.5 گیگ هست.
ممنوننقل قول:
حالا سایتی نیست که همه رو داشته باشه واسه دانلود ... ؟؟؟
چرا .به صورت مستقیم تمامی لینک های 2 وجود داره:46:نقل قول:
لینک یا اسم .... ؟؟؟؟؟نقل قول:
----------------------------------------------
من یک مشکل تو مث افکت 1 دارم :
وقتی GALAXY MAP رو باز می کنم سریع می پره بیرون نمی دونید مشکل از کجاست .... ؟؟؟
از کرکه .... ؟؟؟؟؟
-----------------------------------------------------------
یکی از دوستان داستان بازی و شرح همه کاراکتر ها رو تو همین تاپیک نوشته بود
کسی لینکی یا شماره صفحه یا پستی ازش نداره ... ؟؟؟؟
ممنون :11:
یه سوال :
این دی ال سی hammerhead خوبه ؟؟ به نظرت دانلود کنم یا نه؟؟؟
-----------------------
راستی مس افکت 3 ملوم نیست کی میاد؟؟؟
امیدوارم بازی مس 3 فوق العاده باشه و مثل این DmC5 اشک مارو د نیاره...
لینک های dlc های مس افکت 2 همه مستقیمه و از سرور خوده ea هست.نقل قول:
احتمال داره خوده بازی هم بد نصب شده باشه ولی خوب کرک بازی رو عوض کن شاید درست شه.
---------- Post added at 02:46 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------
همر هد رو بزار اخرین dlc و دانلد کن .چون هیچ سودی نداره و تاثیری تو 3 نداره و یکم هم مراحلش مزخرفه. البته فکر کنم برای انجام overload نیاز داشته باشی که اول اینو دانلد کنی.نقل قول:
فعلا در بهمن ماه مس افکت 2 برای ps3 میاد بعد از اون دیگه dlc های داستانی که ارتباط دهنده داستان 2 و 3 هستتن میاد. احتمالا بعد از پخش کرایسیس 2 مس افکت 3 معرفی شه.
بچه ها به نظرتون این بازی ارزش خریدن داره؟
ممنون.
من این بازی رو (Mass Effect 2) چندین بار رفتم. این بازی یکی از زیباترین بازی هاییست که من تابهحال بازی کردم. حتی از GTA IV / EFLC قشنگتر بود به چند دلیل :
1. قرار دادن مخاطب توی یه دنیای دیگه.
2. تمام داستان بازی به انتخاب شما ربط داره.
3. فضای زیبا و گرافیک و داستان و صداگذاری عالی که همه اینها یک گیم پلی عالی رو فراهم آورده.
من مصاحبه با کارگردان این بازی رو خوندم اون این رو میگفت :
تمامی انتخابهای شما در طی بازی به مرحله آخر مربوط میشه، یعنی شما حتی ممکن است که در مرحله آخر زنده از کشتی فضایی دشمن بیرون نیایید.
من خودم به عینه با چشمام دیدم، من یکبار تمامی افرادم زنده ماندند و یکبار همگی بجز Jacob و Miranda و Professor زنده ماندند، شما باید قبل از هر کاری خوب فکر کنید.
این بازی یکی از بینظیرترین بازیهای دنیاست که میتونه روی روحیات پلیر تاثیر بذاره
اگه بد میگم Report بدین وگرنه "THANKS" :31: :27::27:
مطمئنا اگر یکم حوصله کنی و قلق بازی بیاد دستت و زبانت هم خوب باشه یکی از بهترین بازی هایی میشه که تابحال بازی کردی:46:نقل قول:
فقط یه سئوال :
محتوای مخفی: در مورد داستان بازی
البته خب ببخشید دیگه این سئوال یکی از دوستام هست.
به احتمال زیاد من بازی رو می گیرم.
ممنون از راهنماییتون.
بعد از اینکه کلی و بقیه خدمه اسیر شدن بلافاصله باید به دنبالشون رفت. در غیر اینصورت با صحنه مردنشون رو به رو میشین وقتی که باهاشون رو به رو میشین.نقل قول:
نقل قول:محتوای مخفی: داستان بازی:
ممنون.
سلام
آقا برای بازی کردن این دی ال سی shadow broker باید تا آخر بازی رفته باشی؟ آخه مثل اینکه زمانش بعد از اتمام بازیه، من بازیو دارم و همه ی دی ال سی هاشم نصب کردم و بازی کردم ولی خود بازیو چون قبلا تموم کرده بودم و سیوشو کامل ندارم دیگه تا ته نرفتم و ماموریت shadow broker تو لیست ماموریتها نیست. چجوری باید این دی ال سیو بازی کرد؟ باید بازیو تا آخر رفت؟
ممنون
نه خیر.بهتره که اخر بازی این dlc رو بازی کنید. ولی قبل از مرحله اخر هم میشه انجامش داد. شما باید بری ایلیوم پیش لیارا فقط فکر کنم قبلش باید اون دوتا ماموریت جانبی رو برای لیارا انجام داده باشی.نقل قول:
شاید هم از انلاکر استفاده نکردی:46:
---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:08 PM ----------
نقل قول:
بله کلی و باقی خدمه رو میشه نجات داد به شرطی که بلافاصله بعد از دزدیدنشون توسط کالکتور ها به مقرشون حمله کنید ولی اگر طول بدین و برین یک مرحله دیگه انجام بدین و بعد برین همگی میمیرن.
:10: