بــعله ... دوربین خوبی داره ... زمانی که من داشتم راضی بودم ...تو فریمور 11 بهترین کیفیت رو داره ... فریمور 20 هم تشخیص چهره داره !نقل قول:
دوستان عکاسی این گوشی در حد 8 مگاهای خوبی مثل s8300 هست؟
Printable View
بــعله ... دوربین خوبی داره ... زمانی که من داشتم راضی بودم ...تو فریمور 11 بهترین کیفیت رو داره ... فریمور 20 هم تشخیص چهره داره !نقل قول:
دوستان عکاسی این گوشی در حد 8 مگاهای خوبی مثل s8300 هست؟
اره بابا عکاسیش حرف نداره
تازه فیلمبرداریش هم خوبه
قدرت فلش دوتایی LED باور کنید تا حد زنون و یا نزدیک زنون هست
دوستان بايد بهم تسليت بگيد چون من گوشيمو فروختم الانم خيلي غصم ميشه واقعا خوب بود دلم نيومد ولي چه كنم مجبور بودم
هنوز گوشي جديد نخريدم ولي بازم به اين تاپك سر ميزنم
مبارک بگم یا تسلیت ؟
حالا چی میخواهی بخری؟
تصمیمی گرفتی یا نه ؟
با سلام .... چند عدد سوال :
1- نمیدونم چرا کیفیت عکس هایی که میگیرم به اندازه عکس هایی که محمد گرفته نمیشه ...... آقا محمد این عکس ها رو تو حالت اتوماتیک گرفتی یا حالت های رو عوض می کردید ؟ ورژن فریمور : 20.115
2- حالت ماکرو چیه ؟ کجای باید انتخابش کنم ؟ منظورتون همون close -up بوده ؟
3- هدفونی که فروشنده کرده تو پاچه من برای همون سری n70 و اینا هست ... امکانش هست تو بسته اشتباهی گذاشته باشن ؟ یا اینکه موقعی که می خریدم حواسم نبوده طرف عوض کرده ؟ بسته پلمپ بود ......
4- برای اینکه از gps استفاده کنیم باید برنامه ای نصب کنیم ؟ تو خود گوشی یه آیکن هست که نوشته Gps data ..... همون رو بزنیم وصل میشه ؟ من زدم مینویسه no connection .. چقدر باید صبر کنم تا وصل بشه ؟
5- این gps به چه کار میاد ؟ برای تهران هم میشه نقشه گرفت ؟
6- بنظر شما چرا نوکیا اون 5 تا دکمه رو اونجوری ریز زده ؟
7- کسی تونسته از PTT استفاده کنه ؟
8- یه سوال خیلی مهم : گوشی ها سری N ، یه دکمه مداد داشتن که می شد باهاش زبان رو عوض کرد ..... چرا این چوشی نداره ؟ وقتی دکمه رو نگه میداشتیم می تونستیم با Navigation key چندین عکس رو تو گالری انتخاب کرد ... ولی الان که دکمه نیست باید چیکار کنیم ؟
یه چند تا سوال دیگه هم دارم که یادم نمیاد ......
آهان یادم اومد .....
9- اومدم یه برنامه نصب کنم این ارور رو میده : requsted application not granted access
می خوام برنامه anti touch رو نصب کنم که این ارور رو میده ..... البته وقتی می خواستم LCG JUKEBOX ورژن 2.45 رو نصب کنم هم همچین اروری رو دیدم
رفتم از یه جا دیگه دانلود کردم مشکل حل شد ..... بنظرتون برنامه می خواد به قسمتی از حافظه دسترسی پیدا کنه که سیستم عامل بهش اجازه نمیده ؟ باید گوشی رو هک کنم ؟
ورژن 20.115 هک میشه ؟ جز FTP1 هست یا گروهی دیگه ؟
راستی فرق GARMIN با SMARTCOM و OVI MAPS چیه ؟
فعلا
تعارف نكن يكم ديگه بپرس ولي اينم جوابهات :
2- براي جاهايي كه ميخواي از يه چيزي از فاصله نزديك مثلا نيم متري عكس بگيري به كار ميره كه با اين حالت عكس بهتري ميندازه
3- نميدونم برو پيش فروشنده وبهش بگو ببين قبول ميكنه يا نه
4- براي استفاده از gps ميتوني برنامه هاي smart com يا garmin استفاده كني و زمان وصل شدنم بستگي به محيط 1 تا 5 دقيقه صبر كني
5- بله نقشه شهرهاي مهم ايران هست بايد نصب كني
6- اينم خودش يه طرحه
7- تو ايران نميشه
8- ميتوني از دكمه * استفاده كني
9- بايد برنامه راساين كني و نصب كني
ورژن 20 هم هك نميشه
ممنون که جواب دادید ..... نگفتید منظورتون از macro همون close-up هست ؟
در مورد سوال 9 ، مشکل من این که برنامه ساین شده ... ولی بازم گیر میده ...... شما خودتون این برنامه Anti touch رو نصب کردید ؟
احتمالا مشکل از اینه که ورژن 20 هنوز هک نشده...
1- عكسهايي كه من گذاشتم را ديدي؟نقل قول:
آيا تا اين حد هم نيستند ؟
2- بله درست فكر كردي
يه نكته در مورد گوشيهاي نوكيا بايد اشاره كنم
در گوشيهاي نوكيا براي عكس گرفتن از فواصل نزديك حتما بايد كلوز اپ را انتخاب كني
در حالي كه در گوشيهاي سوني ايريكسون حتي اگه ماكرو را انتخاب نميكردي عكس خوبي ميگرفت
كه در نوكيا چنين نيست
3-اشتباه از خودت بود
بهتر بود قبل از خريد عكس از پك گوشي را ميديدي
در هر صورت ميتوني بري مغازه ببيني چي بهت ميشگه
4-براي استفاده از gps بايد برنامه smortcomgps را نصب كني بهمراه نقشه ها
5-خيلي كار
ميتوني موقعيت خودت را تو جهان مشخص كني
ميتوني سرعت حركت خودت را ببيني
ميتوني بعنوان قطب نما استفاده كني و ....
6-منظورت از 5 تا دكمه كدوما هستند؟
7-اين كه دوستمون گفتند
8- تغيير زبان كه با نگه داشتن ستاره امكان پذيره راحته
اما اونيكيو منم نميدونم
9-از اين ارورهاي مضخرف كه حال منو بهم ميخوره در سيمبيان خيلي خواهي ديد
بايد بهش عادت كني
احتمال داره ورژن سيمبيان با گوشي شما سازگار نباشه
احتمال داره نياز به ساين داشته باشه
احتمال داره به خاطر تاريخ گوشي باشه
احتمال داره فايل خراب باشه
احتمال داره اصلا همينجوري خوشش نياد و نصب نشه
ان86 فكر كنم fp2 هست
گارمين و اسمارت كام دو برنامه براي راه اندازي gps گوشي هستند
كه اسمارت كام بهترينه واسه سيمبيان
ovi map هم كه از اسمش پيداشت يك برنامه هست كه رو خود گوشي موجود هست
و ميتوني اپديت كني با يك روشي
مسير جاده ها و .. را نشون ميده
کسی تونسته با مرورگر پیشفرض گوشی سایت باز کنه؟
ماله من باز نمیکنه از skyfire مجبورم استفاده کنم. ورژن 20.115 دوبار هم فلش کردم.
خطم ایرانسله...
سلام ...... من اولین بار که می خواستم با برنامه gpsdata که روی خود گوشی هست کار کنم ، به هیچ وجه وصل نمیشد ....
اومدم برنامه گارمین رو نصب کردم . وقتی اجرا کردم اون خط های مربوط به قدرت سیگنال ها قرمز بود .. رفتم محیط باز و تو 5 ثانیه وصل شد . .... برنامه اسمارت کام رو نصب کردم و اونم براحتی وصل شد .. خود gpsdata هم از اون به بعد خیل سریع وصل میشد ..
تا اینکه امروز هیچ کدوم به هیچ وجه وصل نمیشن .. این گوشی چجوریه ، هر وقت دلش بخواد وصل میشه ؟ تو برنامه گارمین قدرت سیگنال ها اون خط قرمز هم نمیاد .. انگار کلا گوشی gps نداره ....
حالا چیکار کنم ؟ اصلا این علامت ماهواره که بالا سمت راست گوشی به نمایش در میاد یعنی چی ؟ بعضی وقت ها این علامت خودش ظاهر میشه بدون اینکه من برنامه ای باز کرده باشم که gps بخواد ..
کسی با همراه بانک ، بانک ملت کار کرده ؟ کلید تبادل رو بهش میدم ، میگه رمز اشتباهه ...... چیکار کنم ؟ مطمئنم کلید رو درست وارد کردم ..
راستی چقدر طول میکشه تا باطری از حالتی که داره low battery میده ولی هنوز خاموش نشده به شارژ کامل برسه ؟
منم همراه بانک استفاده میکنم هیچ مشکلیم ندارم هم ملت هم ملی
فعال شدن ایکون جی پی است احتمالا مربوط به زمانیه که دوربینت رو استفاده میکنی که بری تو تنظیماتش و گزینه موقعیت جغرافیایی عکس رو غیر فعال کن
gps هم بر منم همینه بعضی روزها خیلی سریع بعضی روزام کمی کند و بعضی روزام که اصلا با اینش حال میکنم !!!!:31:
چون این باتری های لیتیوم مثل کروم نیاز به خالی شدن کامل برا شارژ مجدد نداره هیچ وقت نمیزارم باتری کامل خالی بشه باتریشم اونقدر خوبه که هیج جا لنگت نمیزاره
با سلام ....
آره ، چی پی اس امروز براحتی وصل شد .... هر وقت حال کنه وصل میشه ...
ملت بانک هم فهمیدم مشکل چیه .. اولین باری که برنامه رو اجرا می کنید میگه کلید تبادل و رمز و تکرار رمز رو وارد کنید ... من همیشه فکر می کردم منظور از رمز ، رمز دلخواه خودم هست .. ..
اگه مربوط به دوربین هست ، وقتی از حالت عکس برداری خارج می شیم ، باید اون آیکن هم بسته بشه ..... ولی بعضی وقت ها برای من همین جوری می مونه ....
این جی پی اس ، فرقش با نقشه شهر ها که روی موبایل نصب می کنیم چیه ؟ فقط مکان ما رو روی نقشه مشخص می کنه .... فکر نکنم این مزیت خیلی بزرگی باشه .. چون تو هر شهری که باشید با نقشه میشه فهمید کجای شهر هستیم ..
میشه در مورد دیگر قابلیت های gps توضیح بدید ؟
یه سوال دیگه :
این حالت kicksttanad برای چیه ؟
خوب درسته تا چند دقیقه ای بعد از خروج از دوربین جی پی اس فعاله بهتره در تنظیماتش بری کلا غبرفعالش کنی
خوب الته میتونی بری به تایپیک smartcom و بهتر توضیحات رو ببینی اما وقتی جی پی اس رو فعال میکنی برات موقعیت جغرافیائیت(طول و عرض) جغرافیائی محلت،میزان سرعت حرکتت چه قدم زدن چه با ماشین،میزان زمان حرکت و سرعت میانگین،با یه روشهائی که میتونی مساحت رو هم در بیاری با اسمارت کامو غیره
وقتی وارد شهری میشی که نااشناست برات میتونی با نقشه اون شهر مکان مورد نظرت رو پیدا کنی بخصوص در شهرهای بزرگ:46:
سلام دوستان
[PHP] منم همراه بانک استفاده میکنم هیچ مشکلیم ندارم هم ملت هم ملی[/PHP]
میشه یه لینک بدی منم برنامه هاشونو دانلو کنم؟
ممنون
نرم افزار همراه بانک - مخصوص حساب کاربری بانک ملت
همراه بانك مليکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3485751&postcount=3
بانکداری موبایلی در ایران و طریقه استفاده از آنکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=297214&highlight=%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87+%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=273524&highlight=%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87+%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9&page=2
البته يكي از مهمترين كاربردهاي GPS قابليت مسيريابي هست كه نرم افزارهايي مثل نوكيا مپ ياگارمين دارا هستند
سلام دوستان
یه درخواست کوچیک دیگه ای هم از دوستان عزیز دارم.
اونم اینه کهدوستانی که پچهای N86رودارین میشه لطف کنین لینکاشو بدین تا دوستان دیگه هم استفاده کنن؟
این پچ ها واقعا کاربردیه.
با سلام و تشکر از همه دوستان
با توجه به اینکه cpu ان 95 هشت گیگ Dual ARM 11 332 MHz و
cpu ان 86 ARM 11 434 MHz
هست در عمل و در اجرای برنامه ها و بازیها کدامیک بهتر و سریعتر عمل میکنن ؟
راستش من بدجور برای خرید بین این دو گوشی گیر کردم... ممنون میشم راهنماییم کنید... :19:
در ضمن در مورد هنگ کردن این دو گوشی هم نظرات خودتونو بگید...
با تشکر :11:
دوست من , در مورد N86 اطلاعی ندارن چون نداشتم ولی N95 8gb رو یکسال و نیم داشتم و اگه دروغ نگفته باشم توی این مدت کلاً 3 2 بار هنگ کرد اونم فکر کنم برا یاین بود که از برنامه غیراستادارد استفاده کرده بودم .... واقعاً گوشیه خوبیه ..
تو خريد N86 شك نكن N95 ديگه خيلي قديمي شده من الان 4 ماهه كه N86 دارم هنگ نكرده دوربينش فوق العاده اس و تنها گوشي نوكياس كه قابليت تشخيص چهره داره GPSش بد نيست بدون A-GPS پنج -شش دقيقه طول ميكشه كانكت شه سرعت نصب نرم افزار خيلي بالاست فرستنده FM داره كيفت صفحه نمايش خيلي از N95بالاتره و......
با سلام و تشکر از همه دوستان
لطفا جواب این سوال رو هم بفرمایید:
با توجه به اینکه cpu ان 95 هشت گیگ Dual ARM 11 332 MHz و
cpu ان 86 ARM 11 434 MHz
هست در عمل و در اجرای برنامه ها و بازیها کدامیک بهتر و سریعتر عمل میکنن ؟
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا بهت گفتمنقل قول:
ان86 خیلی قویتر از ان95 هست
شکی برای اینخاب بین این دو گوشی نیست
در مورد این سوالت
با توجه به اینکه ان95 8 گیگ چیپست گرافیکی هم داره که ان86 نداره احتمالش هست که در گیمهای قوی عملکرد بهتری نسبت به ان86 داشته باشه
امادر مورد برنامه ها فرق میکنه
در مورد برنامه ها قطعا ان86 بهتر عمل میکنه
با سلام و تشکر از دوستان
این مسله هک کردن گوشی رو میشه برام توضیح بدین و ساین کردن برنامه ها ؟
در گوشی های قدیمی تر نظیر N73 این مشکلات رو نداشتیم اما در گوشیهای جدید با سیمبیان جدید مثل اینکه وجود داره ...
آیا N86 رو میشه راحت هک کرد؟ N95 هشت گیگ چی هک کردن لازم داره یا نه ؟
ممنون...:11:
براي نصب بيشتر برنامه ها شما يا بايد اونها رو با فايلهاي cerوkey ساين كنيد يا گوشيتون در حالت هك باشه كه ديگه نياز به ساين نداشته باشين البته هك كردن مزيتهاي ديگه اي هم داره كه ميتونين به فايلهاي سيستمي گوشي دسترسي پيدا كنيد و اونها رو تغيير بديد N86 ورژن20.115 هنوز هك نشدهنقل قول:
با سلام خدمت همه دوستان.
من امروز متوجه شدم كه مقداري گردو خاك از يكي از گوشههاي شيشه صفحه نمايش وارد گوشيم شده! با توجه به اينكه كمتر از يك ماهه كه من گوشي رو خريدم و بدون گارانتي هم خريدمش و با اين حساب ممكنه در دراز مدت گردو خاكي كه وارد ميشه رو كيفيت تصوير تاثير منفي بذاره لطفا منو راهنمايي كنين كه چيكار كنم. مرسي
والا حتما انداختيش داخل گردوخاك كه رفته توش من 4 ماه داشتمش و حتي يه زره هم گردوخاك توش نرفت و اولين باريم هست كه نو اين تاپك يكي اينو ميگه
آخه تو جيبمه. جب هم پر گردوخاكه. هيچكي راهي نميشناسه؟
خرید بین n97 و n86 موندم، کدومش بهتره؟ لطفا راهنمایی کنید.:11:
دیگه این به خودت بستگی داره ..نقل قول:
خرید بین n97 و n86 موندم، کدومش بهتره؟ لطفا راهنمایی کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به مشخصات هر دو یه نگاه بنداز ببین کدوم انتظاراتت رو بهتر برطرف میکنه ...
سلام بچه ها
من امروز از پاساژ علاءالدین گرفتم 377 تومن با گارانتی. یه مموری 16 گیگ گرفتم 46 تومن. یه سئوال منوی تمامی این گوشی ها فارسی داره یا اینجا اضافه کردند. در ضمن تو کارتن فقط دفترچه راهنمای فارسی اون وجود داشت. مال شما هم به این شکل بود؟
در هر صورت رفتهنقل قول:
و بايستي پاك بشه
مدتي صبر كن ببين بيشتر ميشه ؟
بعد بده يه تعميركار تا واست پاك كنه
منم بين اين دو گير كرده بودمنقل قول:
تا اينكه ان86 گرفتم
مال من كه از اولش فارسي دارهنقل قول:
هر چند اصلا بدردم نميخوره ولي داره
در مورد دفترچه ها بايد نگاه كنم بگم
سلام ورژن گوشیم 20.115 هستش. آیا آخرین ورژن ریلیز شده این گوشی همینه یا نه؟
نقل قول:
بله دوست عزيز در حال حاضر اين اخرين ورژن هست و هك هم نميشه
سلام به بروبچز 86 دار
یکی از آشنا ها میخواد 86 بخره
لطفا هر چی ایراد داره بگین
که بتونم کاملا راهنمایی اش کنم
ممنون
والا من هیچ مشکلی درش نمیبینم.شوخی نمیکنم این گوشی یک یک.
بگو بخره ازانتخابش پشیمون نمیشه
سلام
این درسته که آخرين ورژن گوشی N86 هك نميشه ؟
طبیعتا هک نشدن این فریمور در نصب و اجرای برنامه ها مشکل ایجاد خواهد کرد...
در این صورت این مطلب میتونه یک نکته منفی برای این گوشی باشه ...
منتظر نظر دوستان هستم...
ممکنه تو نصب یه سری برنامه ها نصب نشننقل قول:
ولی هک نشدن یه ورژن ربطی به اجرا برنامه ها روش نداره
از قضا چند تا برنامه هستن(مثل اسمارت کام) اصلا رو حالت هک کار نمیکنن
ضمنا هک شدن این ورژن هم بدست هکرهای محترم بزودی انجام خواهد شد
مثل تمامی فریمورهای دیگه
ممنون دوست عزیز ولینقل قول:
والا من هیچ مشکلی درش نمیبینم.شوخی نمیکنم این گوشی یک یک.
بگو بخره ازانتخابش پشیمون نمیشه
1. گوشی بدون ایراد وجود خارجی نداره
2. به شخصه دیدم که زیر نور مستقیم خورشید عملکرد مناسبی نداره(بخاطر ال ایی دی بودنش)
شما مشکلات دیگه اش رو دکر کنین
سلامنقل قول:
علی جان زمانی که من داشتم ... فقط یه مشکل بود که اعصابم رو خورد می کرد ... اونم Search گوشی بود ( که اصلا هم مهم نیست و واسه من کاربرد نداشت:20: ) ... اسلایدش هم مشکلی نداشت اول یکم حساس شده بودم ولی بعد بهتر شد و بیخیال شدم ... FW 11 بهترین عملکرد رو داره .. فریمور 20 با اینکه تشخیص چهره داشت ولی زیاد سرعتش خوب نبود به نظر من ..:13:.
حالا من 2 ماه بیشتر نداشتم ... بقیه دوستان هم ایراداشو از نظر خودشون بگن کمک مفیدی میشه !:10:
سلام چطوری رفیق؟نقل قول:
ان 86 تقریبا گوشی خوب و کاملی هست
طوری که هیچکسی از خریدش پشیمون نمیشه ...
خودت میدونی گوشی بدون ایراد نداریم
اینم ایراداتی داره
اما نه زیاد بزرگ
1- وقتی اسلاید باز هست تایپ کردن کمی مشکله
چون گوشی سنگینهو تقریبا با یک دست مشکله هر چند شاید بشه عادت کرد اما من معمولا اوئن یکی دستمو تکیه میدم به گوشی تا راحت تایپ کنم
2- سرعت گالری طبق معمول خیلی کمه
این مشکل ان86 نیست بلکه مشکل سیمبیان هست ...
من دیگه چیزی یادم نمیاد
اگه یادم اومد میگم
بله هک نمیشهنقل قول:
میتونه یک ایراد باشه
اما از نظر کاربران
نه از نظر شرکتها و ....
اما مطمئن باش هکرها بیکار ننننمینشیننند