منبع موثقت رو بیار اینجا کارش دارم :دی
Printable View
منبع موثقت رو بیار اینجا کارش دارم :دی
اهن اهن !!
تو تاپیک اخبار هم گذاشتم ! گفتم اینجا هم بذارم
خاب بلاخره فریمور ستیو هم آماده ریلیز شده !
از مهمترین تغییراتش اضافه شدن سایز WVGA یعنی 854*480 به زرولوشن فیلمبرداریشه !
Upcoming software update for Satio makes it more like Vivaz
In my recently published preview of the Vivaz I mentioned that the software is one of the key differences between Satio and Vivaz. It’s been updated quite a bit compared to Satio, and I was wondering if Satio owners would be able to get this update as well. It’s now been confirmed by Sony Ericsson’s Rikard Skogberg that Satio users will be receiving pretty much the same software in an upcoming software update, which is just around the corner.
The update will include quite a few changes, including support for higher resolution video recordings. It’ll now support up to WVGA (854 x 480 pixels) and thereby fit the entire widescreen when recording videos. That’s nice. Other changes include:
* Uploading of pictures to Facebook and videos to YouTube, both directly from the Media application
* An added link in the Messaging application to the thirdparty Conversations application
* DLNA support for easy transfer of audio and still pictures (no video support)
* Minor user interface improvements
* Facebook application has finally been preloaded in the software
Rikard tells us that many Satio users will be able to update their phone in a few days. Operator branded handsets will have to wait a bit, but it should take no more than a couple of weeks.
منبع :
کد:http://blogs.sonyericsson.com/products/2010/03/05/satio-software-update/
مبارکه بعد این فریمور اسم گوشی رو میزارن satio LHD . راستی (L ) رو مخفف little گذاشتم به عبارتی یکم HD:31:
لطفا جدیدترین قیمت با گارانتی رو بدین.
فك كنم اين بهترين آپديتي بوده كه براي يه گوشي سوني اريكسون مياد
منبع رو حال کردی.نقل قول:
یک پلیس مخفی هیچوقت شغلش رو لو نمیده:31:
من با اجنه در ارتباطم حامد میدونه:31:
به به ...چه خبرهای خوبی می شنویم از طرف SE :31:
آره . ولي كاش حداقل هومن اسكرين ويواز رو هم براش ميذاشتن ... يا قابليت انتخاب فايل فلش به جاي wallpaperنقل قول:
و البته ظاهرا هنوز خبري از اكولايزر نيست و همچنين kinetic scrolling
البته اگه اون تغييرات ui منظورش همين نباشه
و همچنين اميدوارم يه سري كاستي هاي بچه گانه رو درست كرده باشه ...
نميدونم حالا كه اين DLNA رو گذاشت چرا فقط محدود به عكس و صداست؟ فكر كنم DLNA آينو ويدئو رو ساپورت كنه!
كلا ساتيو جا واسه كار و بهتر شدن زياد داره و اميدواريم سوني اريكسون بازم اين گوشي رو كامل تر كنه ...
یه سوال :
برای اینکه گوشی در حالت HD فیلمبرداری گنه آیا فقط به لنز سخت افزاری بستگی داره یا اینکه میشه نرم ازفزاری سازنده کاری کنه که HD فیلم بگیره؟
ربطی به لنز نداره
به سی پی یو و پردازندش مربوطه که ستیو نمیکشه
البته امنیا اچ دی هم همین سی پی یو ستیو رو داره ! ولی بخاطر اینکه اج دیش اج دی نیست من به حساب نیاوردم
وگرنه ستیو هم با نرم افزار (که هنوز نساختن) میتونه اونجوری اج دی بگیره
پس اینطوی باشه یک دوربین وی جی ای میتونه اچ دی بگیره
اگر پردازنده یک گیگ داشته باشه
دوستان مثل این که آپدیت جدید برای گوشی اومده که مهم ترین تغییرش سایز فیلم برداریشه که از vga به wvga ارتقاع پیدا کرده
برای دیدن متن کامل خبر به لینک دیر مراجعه کنید
کد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_satio_gets_wvga_video_recording_via_a_new_update-news-1492.php
صفحه قبل خبرش رو گذاشتن ولی بدون منبع:31:نقل قول:
اچ دیشو منم قبول ندارم ولی بهراد انصافا D1 رو عالی می گیره:46:نقل قول:
حالا فریمور ریلیز بشه یکی آپ کنه ببینیم ساتیو چه جوریا میشه:20:
بله بله !
د1 خیلی عالی میگیره !
ولی کل هیکل امنیا اچ دی به اچ دی بودنش بود که باید .... به اون اچ دیش :دی
حالا ببین سونی چه میکنه ! WVGA میخوره D1 رو :دی !
تو ايميلي كه يكي از بچه هاي اساتو به سوني اريكسون زده بود در مورد اكولايزر پرسيد و اونا هم گفتن كه اكولايزر براي ساتيو نخواهد آمد!
در حالي كه نسخه پروتوتايپ ساتيو اكولايزر داشت!
سوني اريكون كي مي خواد دست از لجبازي برداره خدا مي دونه!
این یوزر فعالته حمید ؟؟
آنتی اسپم : قیمت جدید ؟؟
نمیدونم . هر کی هست خدا خیرش بده ! :دی
آنتی :
نداریم :دی
=========
ایکس 10 هفته بعد فروشش شروع میشه (چه بی ربط :دی )
الان چک کردم هنوز چیزی نیومده ...
آپدیت خوبیه ولی کامل نیست ...
فکر کنم سونی اریکسون یه چیزایی رو جا گذاشته که چند ماه بعد یه آپدیت دیگه بده و دوباره ساتیو رو بکشه بالا :دی
هنوز نیومده ...
طبق اخبار فردا ، پس فردا برای generic western europe میاد ...
آپدیت جدید (R2AK) برای این گوشی منتشر شد.(شاید یک روز طول بکشه که برای خاورمیانه هم بیاد ولی میاد!)
تو خيلي از كشورا فريمور جديد ريليز شده و ساتيو دارا گوشيشون رو آپديت كردند ... حتي تو عربستان هم آپديت ساتيو اومده و يكي گوشيشو آپديت كرده بود ... البته همه چي بستگي به CDA گوشي هم داره
كسي از بچه هاي اينجا نتونسته آپديت كنه؟
خوش به حال ساتیو داران
با یک اپدیت فیلمبرداری رزولیشنش قویتر میشه ...
عجب چیزی باور نکردنیه
اگه کیفیتش هم خوب باشه باید کلاه ها 200 متر بپره بالا
لیست کامل تغییرات این آپدیت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان قرار شده بود توی آپدیت جدید اون بازی رالی که روی ویواز نصب اضافه بشه
دوستانی که آپ کردن بازی اضافه شده یه نه؟ (ااینجور که معلومه اضافه نشده یعنی هرجارو خوندم ازاش حرفی نشده!)
دوستان در رابطه با فرمت ویدئویی دایویکس یه سری نرم افزار اومده که تو سایت جی اس ام موجود هستش دوستانی که ساتیو دارند لطفا تست کنند ببینند با این نرم افزار ها ساتیو فرمت دایویکس رو پخش می کنه یا نه؟ و اگر پخش میکنه از نظر رزولیشن و حجم فایل آیا محدودیتی داره یا نه مثلا تو i8910 حجم هر فایل نباید بالای 2 گیگ باشه. می خوام ببینم واسه ساتیو چطوری هستش؟
هیچ کدوم به درد نمی خورن.نقل قول:
بهترین برنامه همون Coreplayer بود که همه فرمت ها رو مثل گلوله پخش میکرد. اما متاسفانه هنوز این برنامه برای S60v5 نیومده.
برنامه SmartMovie هم میتونه Divx پخش کنه، اما توی پخش خیلی ضعیفه و گیر می کنه.
اگر هم می بینی که 8910 سامسونگ فرمت Divx رو پخش میکنه به خاطر اینه که شرکت سامسونگ خودش برای این گوشی یه پلیر درست کرده.
من از دایویکس پلیر رو ان 73 استفاده کردم جواب داد می خوام ببینم رو این گوشی جواب میده یا نه؟ولی جالبه کورپلیر روی ان73 جواب نداد یعنس فقط صدا پخش می کرد و تصویر گیر می کرد.( البته احتمالا به دلیل رزولیشن پایین ان 73)نقل قول:
حالا شما رو ساتیو تست کن دایویکس پلیر رو شاید جواب داد !
یه مورد دیگه اینکه در مورد فیلمبرداری ساتیو گفته شده که بین vga ها بهترین فیلمبرداری رو داره. حالا چه دلیلی داره که بیان به wvga ارتقاش بدن. آیا ممکنه که با این ارتقای فیلمبرداری کیفیت صدا هنگام فیلمبرداری بیاد پایین و به سرنوشت i8910 دچار بشه؟
آیا بهتر نبود که تو آپدیت دایویکس پلیر بهش اضافه می کردند اونوقت دیگه به جز نداشتن صدای استریو نمیشد ایراد دیگه ای از ساتیو گرفت. حتی میشد از نداشتن جک 3.5 میلیمتری هم چشم پوشی کرد
اگه میشه یکی از دوستان یه مقایسه بین دوربین c905 و satio بکنه ممنون میشم.
چون دوربین c905 یه سایبرشات کامله. می خوام بدونم ساتیو هم دوربینش اینجوریه یا نه؟
اگه ممکنه یه مقایسه ای هم بین کیفیت صدای این دو گوشی انجام بدین ممنون میشم.
شما احتمالاً نسخه CorePlayer تون مشکل داشت که روی N73 جواب نمیداد.نقل قول:
من گوشی اولم N73 بود و ویدئوهارو با بهترین کیفیت ممکن به صورت Divx روی گوشی میریختم و با CorePlayer اجرا می کردم که وقتی به دوستام نشون دادم دهنوشن حدود 60 سانتیمتر باز شد. اصلاً یه تیک هم نمیزد. کیفیت HD
بعدشم روی گوشی بعدیم که N95 بود هم از CorePlayer استفاده کردم که واقعاً فوق العاده بود. دیگه Full HD
اما روی 5800 که گوشی بعدیم بود دیگه خبری از Divx نبود.
...
یکی از دوستان ساتیو دار با SmartMovie 4.15 (آخرین ورژن) یه تستی کنه شاید یه اتفاقی افتاد.
سلام :دی
گوشی آپدیت شد :دی
تغییراتی که دیده شد :
تغییرات اصلی رو که همه بهتر از بنده مستحضر(؟) هستید ... WVGA ، آپلود مستقیم عکس تو فیس بوک و فیلم تو یوتیوب ، اومدن برنامه Conversations به قسمت Messaging و DLNA و تغییرات جزیی ...
سرعت کلی گوشی بهتر شده و این تغییر تو قسمت مدیا به وضوح دیده میشه (دقیقا وقتی رو یکی کلیک میکنی حس فرار رو بهت میده ، انگار یکی دنبالش کرده :دی ) ... مارک کردن توی قسمت مدیا تغییر کرده و بسیار باقلوا شده ... در مورد مصرف باتری چیزی نمیدونم و نمیتونم بگم ... یه سری باگ ها برطرف شده ... رم آزاد گوشی یه 15 20 مگی بیشتر شده! نرم افزار فیس بوک به قسمت نرم افزار های از پیش نصب شده اضافه شده ... سرعت بوت دوربین در حد ایکی ثانیه شده ، همچنین سرعت اینترفیس دوربین ولی همچنان بعضی مواقع تیک میزنه که البته خیلی کمتر شده ولی کاملا برطرف نشده ... سرعت وصل شدن جی پی اس هم خیلی خوب شده و البته بود ...
در مورد عکاسی هم احساس من اینه که نویز گوشی کمتر و شارپنس بیشتر شده ...
و اما مهمترین مطلب :دی
قبل از آپدیت کردن گوشی یه سمپل WVGA ای که یکی با گوشی آپدیت شده گرفته بود و مستقیما تو یوتیوب آپلود کرده بود رو دیدم و تقریبا از فیلمبرداری گوشی ناامید شدم!
فکر کردم کیفیت خیلی افتضاحی باید داشته باشه! و احتمالا علاوه بر کمتر شدن فریم از کیفیت صدا هم زده باشند!
ولی اشتباه میکردم!
دیشب تو یه جشن تولد با گوشی فیلمبرداری کردم . و نتیجه پیروزی ساتیو بود :دی
با اینکه نور کافی نبود و حرکات تقریبا شدید بود ولی هیچ تیکی نزد و خیلی روون گرفت. جوری که اگه تو مشخصات فیلم نری متوجه نمیشی 24 فریمه! افت فریم خیلی کمی هم داره و هیچوقت از 23 پایین تر نمیره! و البته کیفیت صدای خیلی خوب!
بیت ریت فیلم 5.23 مگه که بیشتر از 1 مگ نسبت به قبل بیشتر شده! فرمت صدا هم AAC با 48000 هرتزه ...
در کل بهتره خودتون گوشی رو داشته باشین و ازش استفاده کنین تا بتونین در موردش نظر بدین!!
من مطمئن بودم كه سوني اريكسون كيفيت رو پايين تر نمياره...
منتظر یه سمپل هستیم :دی
من هم سمپل میخوام.:26:
این مورد بالا در اپدیت جدید اضافه نشده نه؟!!نقل قول:
دوستان قرار شده بود توی آپدیت جدید اون بازی رالی که روی ویواز نصب اضافه بشه
با عرض معذرت از تاخیر
نمیتونم زود زود سر بزنم ...
فیلم هایی که گرفتم همه خانوادگیه :دی وقتی وسط شهرم اصلا یادم نیست فیلم بگیرم ... این دفعه حتما میذارم ...
اون بازی رالی قرار نبود تو فریمور گوشی باشه ... قرار بود از نمیه مارس به بعد به صورت رایگان برای ساتیو ارائه بشه ...
بچه ها یه چیز جالب (البته شاید واسه شما جالب نباشه :دی)
یادتونه اون موقع گه C905 تازه اومده بود و جنگ 8 مگاپیکسلی ها بود سونی اریکسون گوشی S001 رو واسه ژاپن معرفی کرد؟
یکی از بچه های اساتو این سری عکسش رو گذاشته بود . تازه دیدم چقدر شبیه ساتیوئه ...
/
/
لامصب مشخصاتش هنوز هم که هنوزه خوف انگیزه :دی
دوربین 8.1 مگاپیکسلی
صفحه 3.3 اینچی OLED و رزولیشن 480x854 پیکسلی!! رزولیشنی که الان رو X10 و مایلستونه!!
کد:http://www.unwiredview.com/2009/01/29/sony-ericsson-s001-for-japan-is-everything-youd-want-from-a-cyber-shot-phone/
سلام
بنده هم ساتیو رو به آخرین ورژن آپدیت کردم
یک تغییری که ایجاد شده و دوستمون اشاره نکردند....افزایش صدا و کیفیت چشم گیر هدفون هست واقعا کیفیتش بهتر شده و قبلا که آهنگهایی که باس بالایی داشتند رو روی گوشی اجرا میکردم اصلا خوب نبود ولی الان همون آهنگها خیلی عالی اجرا میکنند توی اسپیکر هم یکم تغییر ایجاد شده
سلام دوستان
ميخواستم ببينم satio شماها erore : insert simcard رو هر روز ميده ؟