این کرک بدون نقصه؟
Printable View
این کرک بدون نقصه؟
صد البته، حتی اگه قرار بود بازی رو اورجینال بگیریم.نقل قول:
اگه شما ریسینگ باز حرفه ای باشی مطمئنا از این بازی لذت خواهی برد. کلا خاطره بد NFS های بعد Most Wanted رو فراموش کن، EA با این شماره دوباره آبروی NFS رو خرید.
در ضمن گران توریسمو انحصاری PS ـه، ولی NFS رو همه ی پلتفرم ها عرضه می شه.
دوستان این بازی را تمام کردم...ولی بعضی مراحل را بخاطر گیر کردن هنگامی که میخاد بره توی بازی و هنگام لود کردن که یه ماشین سمت راست داره میچرخه نتونستم بازی کنم......در ضمن سیستمم قویه و درایور هم اپ کردم....
ایا پچی برای برطرف کردن ایست بازی هنگام باز کردن مرحله امده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون
تصحیح میکنم:نقل قول:
اگه شما ریسینگ باز حرفه ای باشی مطمئنا از این بازی لذت خواهی برد. کلا خاطره بد NFS های بعد Most Wanted رو فراموش کن، EA با این شماره دوباره آبروی NFS رو خرید.
شما اگه ریسینگ باز حرفه ای باشی اصلا اسم نید فور اسپید رو نمیاری و میری سراغ LFS که گرافیک معمولی داره ولی شبیه ساز دقیق رانندگی هست جوری که واقعا میشه گفت چیزی از رانندگی حرفه ای نیست که توش نباشه.توی نید فور اسپید کسی که اصلا نمیدونه ریسینگ لاین یعنی چی و اپکس کجاست و... هم میتونه بازی رو تموم کنه اما توی LFS اصلا امکانش نیست.
شما اگه دنبال گرافیک باحال هستی و از اتوموبیلرانی در حد تفریحی لذت میبری این بازی رو بگیر.
120% موافقم. این بازی بیشتر برا تفریح خوبه. live for speed یادمه انلاین بود درسته ؟نقل قول:
بازی رو به طور کامل همراه با Driver Level 50 و Invitational Events تموم کردم!!
سخت بود خداییش بدون Assist هاش!مخصوصا Endurance سوم...
بخش آنلاینشم بسیار عالی کار شده بود.من خیلی حال کردم.واقعا اعتیاد آور بود.
در ضمن برای کسایی که میگن بازی آسونه یا آسون بود بهتره بگم که شما تمام assist هاش رو توی setting ه Gameplay خاموش کن بعد بگو آسونه.assist ها چند تاست.یکیش ترمز میگیره قبل از پیچ خودش (Braking Assist).یکیش نمیزاره ته ماشین فر یا پیچ بخوره.(Stability Control)
یکیش بهتر میپیچه (Control Assist)
و...
اگر همشونو خاموش کنین واقعا عرقتون بعد از هر مسابقه در میاد.من که اگر یک ساعت بازی کنم که انگار یه مسابقه جودو رو بردم.!!!!!!:D
راستی Badge هاش رو هم کامل کردم.سخت ترینشم هم Mastering بود که باید روی خط سبز نگه میداشتی ماشینو توی تمامه مسابقه ها./
یا حق
سپهر
البته منظور من از ریسینگ باز کسیه بخواد یک بازی ریسینگ رو انجام بده، نه یه شبیه ساز صرف رو. و منظورم از حرفه ای طرفدار بازی های ریسینگ بود، نه یک راننده ی فرمولا! برای شبیه سازی حرف شما کاملا درسته.نقل قول:
بله کاملا موفقمنقل قول:
من فکر میکنم شما Forza Motorsport 3 رو بازی نکردین که اسم LFS رو میبرین!شبیه سازی کامل رانندگی رو در اون با گرافیک خیلی بالایی میشه حس کرد.
کنسول:xbox 360
2 DVD's
400 Vehicles
60 Racing Tracks
Full Combination of Performance
دوستان مشکل گیر کردنش با پچ جدید حل شده....????????
ولی forza فقط برای xbox هست. ما برای کامپیوتر رو میگیم.نقل قول:
بچه ها شما که بازیو تموم کردید این drift هاشو چطوری میشه رفت با جوی استیک؟
دوستان پچ جدید رو حتما نصب کنید.مشکلش با گرافیک ها ati حل شده با این سیستم من توی رز 1280/1024 جزییات حد اکثر با 8 مرحله aa و موشن بلور روون بازی میکنم
intel 2180@ 2.0 @3/4 overclocked
ati 4670 1gig overclocked 800mh
ram 2 gig overclocked 1066
دوست من همه دنیا میدونن که forza اصلا شبیه ساز نیست.اینا همه بازین،من فکر میکنم شما تعریف درستی از شبیه ساز رانندگی ندارید،شبیه ساز رانندگی یعنی این که وقتی سر پیچ با سرعت 80 تا میپیچی،اگه ریس لاین رو رعایت کنی 2 دهم ثانیه جلو بیفتی! این چیزا کجای forza رعایت شده؟میدونید ستاپ ماشینا چقدر واقعیه؟از قطر چرخدنده های گیربکس تا باد لاستیک رو به واقعی ترین شکل ممکن میشه تنظیم کرد. این بازی ها گرچه خیلی باحالن اما اصلا شبیه ساز نیستن.نقل قول:
من فکر میکنم شما Forza Motorsport 3 رو بازی نکردین که اسم LFS رو میبرین!
من خودم forza رو دوست دارم به خاطر رنو 5!!
من فکر میکنم بهتره ادامه ندیم چونکه این یه موضوع کاملا روشنه،و کسی که رانندگی حرفه ای بدونه اصلا لازم نیست این چیزا رو بهش گفت،چون با یه تست کردن سریعا متوجه میشه.
اگه امکان داره لینک کرک رو تو یه سایت دیگه بدیدنقل قول:
من با این سایت مشکل دارم ممنون می شم
منظورم لینک دومی هست که برای دانلود گذاشتین
ممنون
نقل قول:
:5:
شک نکنید کاملا درسته اگرم با بازی به مشکل برخوردید دیگه مشکل از سیستمتونه
چون من خودم بازی رو بدون هیچ مشکلی هم در xp و هم در seven خیلی وقت پیش
تمام کردم.در ضمن منظورم از سیستم اون ویندوزی که باهاش بازی میکنید نه خوده سیستم
حالا به دوستان بر نخوره
خوشبختانه این پچ برای من بدون نیاز به کرک جدید عمل کرد.
از اینکه 4 تا ماشین دهه 70 به بازی اضافه کرد خیلی خوشم اومد.
ارزش خرید رو داره ؟ یعنی چطوری بازیش از Most Wanted بهتره؟
با اين تعريف هايي كه بچه هاي تاپيك از اين بازي ميكنن فكر كنم اصلا قابل مقايسه نباشه با Most Wantedنقل قول:
از هر نظر خيلي سرتر بايد باشه:31:
نقل قول:
:5:
بفرمایید امیدوارم با این مشکل نداشته باشید.
کد:http://www.mediafire.com/?jbtdkmgmkmu
من هم بازی رو خریدم و در حال نصبم! فقط و فقط هم به خاطر ب ام و e36 که توی بازی هست!
ولی سرم کلاه رفت و فروشنده پول 2 دی وی دی رو ازم گرفت فردا میرم حقشو میزارم کف دستش!!!چون بازی 1 دی وی دی هستش.
ادیت:نصب کردم،بد نبود،میدونید چجوری میشه کاری کرد که کنترل ماشین کاملا دست خودم باشه؟آخه خودش دائما تصحیح مسیر میکنه و فرمون میده و گاهی ترمز هم میکنه!
بعد باید چکار کنیم که تصویر تمام صفحه بشه و نوار ابزار پیدا نباشه؟
اقا با گیم پد میشه بازی کرد من هر کاری کردم نشد
واقعا از این که این بازی رو گرفتم پشیمون هستم
تمام کار هایی رو که تو این تایپک دیدم رو انجام دادم و باز مشکل دارم
با زتو زمین هایی که تعداد ماشین های زیاده با کاهش فریم مواجه می شم
کارت گرافیک من 4890 ATI هست تا حالا تو هیچ گیمی تا این حد مشکل نداشتم
همین حالا هم بازی رو از رو سیستم پاک کردم
نقل قول:
دوست من تو این بازی CPU حرف اول رو میزنه !
من دارم با همین گرافیک شما و یه CPU 4هسته ای بازی رو با بالا ترین تنظیمات گرافیک انجام میدم :46:
تازه چند روز هست یه پچ اومده اون رو هم نصب کنی دیگه گرافیک رون تر از قبل هم میشه !
من پچ را نصب کردم...اما بازم در مسابقه هایی که 2 تا ماشین با هم رقابت دارن در موقع اوردن مرحله گیر میکنه....
سلام دوستان
من بازی need for speed shift را نصب کردم ولی زمانی که میره تویه بازی ، بازی کند عمل می کنه
اینم مشخصات سیستم من
p5Q
e8200
3gig ram
hdd 320gig
graphic NVIDIA quadro FX 560
گرافیکم تویه مشخصاتش زده 128mb (Dedicated video memory)
1224mb(shared system memory)
زمانی که رفتم درایورمو آپدیت کردم از سایت nvidia زمانی که می رفت تویه بازی صفحه سیاه بود
directx هم همون که داخل دی وی دی بازی بود نصب کردم ولی بازم کند کند بازی همل می کنه
بازیش با این که تو پیسته بازم خیلی قشنگه وگرافیک داره ولی یکم سخت.
نقل قول:
اگه منظورت مشخصات سیستم هست این هم مشخصات سیستم من :
m.b:ep45t-ud3r
cpu:intel q9550
vga:4890 ati sapphire
power: green 680
دوست من این گرافیک شما اصلا به درد بازی نمی خوره و برای کاربردهای خاص(طراحی های سه بعدی و...)استفاده می شوند بهتره گرافیکتون رو تعویض کنید و یه گرافیک معمولی بگیرید...نقل قول:
سلام دوستان
من مشکل پیدا کردم تازه بازی رو شروع کردم که همون اول یه جا گیر کرده هر بارم میام بیرون دوباره میرم همونن قسمت گیر کرده هی تکرار میشه اون قسمتی که داره در مورد بازی با عملکرد ماشین تورها اینا نشون میده
کسی سیو قسمت بعدیشو نداره که بزنم از این قسمت رد بشه؟
من نمي تونم با گيمپد بازي كنم درايورش هم گم كردم چي كار كنم با بقيه بازي ميتونم بازي كنم اما با شيفت نميشه...
شما میتونی به سایت سازندش بری و درایورش رو دانلود کنینقل قول:
چرا من هر چی نیترو نصب می کنم، ولی باز هم کار نمی کنه؟
از کجا نیترو نصب میکنن ؟
اولا با کلید space کار میکنه.نقل قول:
دوما روی بعضی از ماشینا میشه نصبش کرد .
سوما توی تموم race_ها بهت اجازه استفادش رو نمی ده...
آقايون با اينا ميشه روون بازي كرد
cpu e8400
vga 9400 gt
ram 2gig
يه سوال ديگه گرافيك اين بازي انسبت به gr4 بهتره يا نه :5:
من که ps نداشتم و ندارم که بگم کدوم بهتره ولی گرافیک قابل قبولی داره و از بعضی لحاظ واقعا ستودنیه:5:نقل قول:
با این سیستم هم فکر کنم بتونی یه چیزی بین low و medium(شایدم medium) بازی کنی:46:
چرا مديام يعني ايينقدر سنگينه من جي تي آي آي وي رو دارم با همين سيستم مديام بازي ميكنم بدون هيچ مشگلي يعني از آي وي سنگين تره :18:نقل قول:
بازيو نصبيدم گرافيكش شده تازه GR4 تو PS2 ولي در كل از نظر گرافيك از كل NFS ها سر هست :31:
دوستان رمزي نداره يه نمه ماني لازم داريم :5:
بازی چندان جالب نیست. من shift و dirt2 رو تقریبآ باهم نصب کردم و با دیدن dirt 2 دیگه شیفت رو بازی نمیکنم . هم گرافیکش بده هم گیم پلیه (شیفت رو میگم) برعکس نظر داش مهدی من فکر میکنم گرافیکش از هیچ لحاظ ستودنی نیست!!! انقد قبل انتشار بازی ازش تعریف کردن که ما گفتیم چی باشه!نقل قول:
منم موافقم اصلا گرافیک قابل توجهی نداره
خوب نطر شما کاملا محترمه ولی خوب منم کسی نیستم که حرفی رو بدون دلیل بزنم:20:نقل قول:
اول از همه میگم که اگه شما قراراه مقایسه ای انجام بدبد باید بین این بازی و grid باشه نه dirt 2 چون این دو بازی هم از نظر گیم پلی و هم گرافیک محیط کاملا متفاوت هستند ولی به علت یکی بودن موتور کرافیکشون نقد grid در شرایط مشابه به نوعی نقد dirt 2 هم می تونه باشه...
و اما دلایل:
1-نور پردازی در این بازی بسیار عالی کار شده..
2-جزئیات ماشینها بسیار عالی کار شده در صورتی که توی grid به این خوبی کار نشده بود...
3-طیف رنگ در shift بالاتره...
خوب البته در بعضی چیزها هم grid سطحش بالاتره مثل:
1-فیزیک در grid به شدت قویتره
2-صدا گذاری بسیار قوی تر کار شده
3-در grid محیط و ماشین از نظر رنگ پردازی خیلی خوب با هم هماهنگ شدند به طوریکه شما به هر نحوی هم که دقت کنید نمی تونید بین این دو تمایز پیدا کنید (بر خلاف shift )در صورتی که واقعا محیط و ماشین دو فاکتور کاملا جدا هستند...