تاریخ گوشیتون رو به روز کنیـــد یعنــی سال 2010 بزاریـــد :46:و ...نقل قول:
موفق باشید!:40:
Printable View
تاریخ گوشیتون رو به روز کنیـــد یعنــی سال 2010 بزاریـــد :46:و ...نقل قول:
بعد از سوال اول این سوال پیش می یاد ؟ :22:برای 6220 چه نسخه ای از helloOX نسب کنم :24:گیج کننده است
ممنون:12::7:
فرقی نداره اگه ورژن جدید که 2.3 هستش رو نصب کنید بهتره :20:نقل قول:
ولی اگه موقع نصب و یا هــک گیر میکنه از ورژن های پایین تر استفاده کنید :46:
سلام:37: من همه کار رو کردم:42: مینویسه گوشیت -- شد . ولی بازم برای نصب به ساین نیاز دارم :34::42::42::42:
از توی rompatcher پچ ها رو فعال میکنی یا نه؟؟؟نقل قول:
اره این کارو میکنم در ضمن گوشی من 6220 کلاسیک بعد نسخه ی 2.03 را نصب کردمنقل قول:
ما که هنوز نتونستیم E65 V. 4.0633.74.00 رو -- کنیم و برنامه روش بریزیم.
با این برنامه هم میاد رو installserver گیر میکنه.
شما دوست عزیز بعد از فعال کردن پچ ها یه برنامه ساین نشده رو امتحان کنید که آخرش نوشته شده UnSinged ببیند چه اروری موقع نصب میـــده براتون :20:نقل قول:
سلامنقل قول:
با چه ورژن های امتحان کــردی ؟
2.03 امتحان کردمنقل قول:
خب دوست عزیز از ورژن های دیگه استفاده کنید ...نقل قول:
از ورژن 1.0 بگیر تا 2.3 هستش :46:
آخر یکی از ورژن ها گیر نمیده و به راحتی نصب میشه :20:
دوستان میدونم این سوال تکراریه. گشتم چیزی پیدا نکردم.
من HelloOX2.v2.03 رو ساین و نصب کردم و با rompatcher پچ ها رو apply کردم ولی هنوز تو نصب فایلهای ساین نشده certificate error میگیرم.:13:
گوشیم رو مستر ریست کردم ولی فایده نداشت. v2.02 هم همینطوره. حالا چی کار کنم؟
n78
سلام دوست عزیز شما یه جای کار روش اشتباه میکنی شاید پچ رو فعال نمیکنـــی !نقل قول:
چون من خودم همین گوشی رو دارم و راحت با فعال کردن پچ همه برنامه های ساین نشده نصب میشن :20:
کلا v2.03 rompatcher برای من 3 تا گزینه میده که هر 3 تا رو یکی یکی و چند بار با هم فعال کردم اما بازم نشد:
installserver_fp2
open4all
open4all_rp
شاید باید سیستم عامل گوشی رو ارتقا بدم؟
نه عزیز کاری به سیستم عامل نداری من خودم با ورژن پایین هــک کردم درســت !نقل قول:
با ورژن جدید هم هــک کــردم ...
شما فقط پچ installserver_fp2 رو فعال کنیـــد و یه برنامه Unsinged رو پیدا کنید ببینید نصب میشه ؟
هر کاری کردم نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب دوســـت عزیز عصبانی نشید :10:نقل قول:
ورژن های دیگه برنامه HelloOX2 امتحان کنیـــد ببینید بازم همینجوریـــه:11:
ميشه ساده تر تو ضيح بدي من هيچي نميفهمم از اين گوشي تازه خريدمش هر برنامه اي ميريزم ميگه نميشه چجوري ميشه نصب كردنقل قول:
دوســـت عزیز شما اول باید درخواست فایل Cert & Key کنی تو این تایپک وقتی براتون آماده شد !نقل قول:
IMEI گوشیتون همراه با مدل گوشی تو تایپک زیر بدید تا براتون درخواست فایل داده بشــه !
مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
با برنامه ای که تو پست نخست ضمیمه شده فایل HelloOX2 رو ساین میکنی و روی گوشی نصب میکنــی ...
من يه بار شماره سرياله گشيم دادم ت سايت ميگفتن د ديگه ساين ميشه بعد گفتن حالا ميتني بنامه نصب كني اما ه چي نصب ميكنم ميگه نميشه نصب كني ا هاي مختلف ميده
کدوم سایـــت ؟ الان شما Cer & Key دارین یا نــه ؟نقل قول:
اگه دارین که برنامه Signsis رو دانلود کنید و برنامه ها رو باهاش ساین کنید و نصب کنید !
اگر هم ندارید تو همون تایپک IMEI گوشیتون رو بدید تا براتون درخواست فایل بــدم :11:
تو همين پي سي ورلد [PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4764601#post4764601[/PHP]نقل قول:
اينجا بود فكر كنم
خب دوست عزیز اگه فایل های Cer & Key رو داری این تایپک رو بخونید و انجام بدید :46:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببين من فقط سريال گوشي رو دادم و بعد اون پسره گفت انجام شد هميننقل قول:
پس براتون انجام نداده من که نبـــودم :31:نقل قول:
خب IMEI گوشیتون رو بدید تا مجدد براتون درخواســت بدم :20:
اون كد كه ميزني شماره سريال ميداد چي بود؟
این کد رو وارد کنید => #06#*نقل قول:
35822603777990
ان 97
---------- Post added at 01:50 AM ---------- Previous post was at 01:50 AM ----------
الان برنامه هام نصب ميشه؟
دوســـت عزیز اشتباه وارد کردی IMEI باید 15 رقمــی باشــه شما 14 رقــم گذاشتید :41:نقل قول:
اینجوری که نیست وقتی IMEI دادی برنامه ها اتوماتیک براتون نصب بشن !
شما باید خودتون اینکارو انجام بدید و برنامه ها رو ساین کنید و نصب کنید روی گوشیتون :46:
358226038777990نقل قول:
فایل های گوشیتون رو ضمیمه کردم دانلود کنید و همراه با آموزش این تایپک برنامه ها رو ساین کنید و نصــب :46:نقل قول:
دمت گرم اما يعني چي ساين كنمنقل قول:
---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------
با كتمپيوترم ساين كنم؟
---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:26 PM ----------
ان 97 گوشيم
---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------
opda[1].cn_N79_jak_1300_358226038777990.cer
اينجا نوشته ان 79
خب دوست عزیز این همه راهنمایی کردم حالا میگی ساین یعنی چــی ؟ :13:نقل قول:
این تایپک رو برات معرفی کردم که بخونــیش نه بازش کنی !
توضیح سایـــن :
اون 79 هم ایرادی نداره مهم IMEI هستـش که درستـــه !!!نقل قول:
با یه مثال جواب سوال اول رو میدم.فرض کنید یه برنامه رو از اینترنت و یا هر جای دیگه پیدا کردید و اونو تو گوشیتون نصب کردید.شما که نمیدونید این برنامه رو چه کسی نوشته و یا برای چی نوشته. حالا از شانس بد شما اون برنامه ای که نصب کردید رو یه آدم خلاف مثل من نوشته و از نوشتن این برنامه مقاصدی داره مثل آسیب زدن به گوشی های دیگران مثل همین ویروس هایی که هی در موردشون میشنوید , استفاده از مطالب یا فیلم ها و عکس های خصوصی دیگران و اخاذی از اونها و چندین دلیل دیگه.حالا شما به عنوان یه کاربر معمولی از کجا بدونید که یه برنامه خوب هست یا نه ؟ شرکت سازنده سیستم عامل سیمبیان اومده و این مشکل رو برای شما حل کرده و اون هم اینطوریه که سیستم عامل خودش رو طوری طراحی کرده که هنگام نصب برنامه ها اونها رو باز میکنه و اگه یه سری کد یا الگوریتم خاصی تو برنامه ببینه اجازه نصب به اونها میده در غیر این صورت نصب متوقف میشه.حالا این کدی که تو برنامه ها هست از کجا میاد؟ شرکت سازنده سیبیان به همه سازندگان برنامه برای این سری گفته که اگه میخوان برنامه هاشون تو گوشی های نوکیا سری 9.1 نصب بشه باید یه نمونه از برنامه رو به اونها بدن تا بعد از تست و در صورت بی عیب بودن اونها این کد و یا الگوریتم رو به برنامه اضافه میکنن تا قابلیت نصب رو داشته باشن.پس با این حساب همه برنامه هایی که تو بازار هستند ساین شده هستند.خوب حالا که تقریبا فهمیدیم ساین چیه این سوال پیش میاد که خوب اگه اونها ساین شده هستند پس ما چرا باید دوباره ساین کنیم؟جواب اینه که چون این الگوریتم ساین طوری طراحی شده که اگه کسی مثل هکر ها و کرکر های عزیز اونها رو باز کنن این کد و یا الگوریتم از بین میره و برنامه میشه ساین نشده و چون ما از برنامه های کرک شده و یا قفل شکسته و به صورت مجانی استفاده میکنیم و چون یه کرکر برای کرک کردن یه برنامه نیاز به باز کردن برنامه داره تا بتونن قفل اونو بشکنه پس برنامه به صورت ساین نشده درمیاد.حالا چاره چیه؟ چاره اینه که یا شما باید برید و اون برنامه رو از سازنده اصلیش بخرید و یا هم یاد بگیرید که چطور برنامه ها رو ساین کنید.البته این ساین کردن ما با ساین کردن شرکت سازنده سیبیان یکی نیست و اونو برنامه هایی رو که ما ساین میکنیم هنگام نصب اگه دقت کرده باشین میگه که این برنامه تایید نشده هست و بهتره نصب برنامه متوقف بشه و در صورت نصب تمام عواقب ناشی از استفاده از این برنامه پای خود کاربره.پس لطف کنید و هر برنامه ای رو در هر سایتی که دیدید دانلود نکنید و فقط از جاهای معتبر برنامه بگیرید
بــرنامه Signsis رو دانلود کنید و این تایپک رو بخونید آموزشش هستش !
بعد برنامه ساین شده رو روی گوشیتون نصبش کنید :46:
از كجا دانلودش كنم ؟؟ لينكي چيزي نيست ازش؟
:41:نقل قول:
تو تایپک آموزشش لینک برنامه رو اون پایین قرار دادم ...
تو پست نخســت (اول) این تایپــک هم ضمیمه سایــت شده !
سلام
برنامه رو وقتي اجرا ميكنم تو قسمت Applying Patches گير ميكنه چند بار هم گوشيم رو خاموش / روشن كردم ولي باز هم گير ميكنه
برنامه ي ROMPatcher رو كه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزيز تويه سومين پست گفت رو هم نصب كردم ولي ايندفعه تويه appplying patches . . . گير ميكنه
خواهشن اگه كسي راهي بلده راهنمايي كنه
راستي گوشبم n95 هستش و ورژن 1.03 برنامه رو گوشيم نصبه چون ورژن هايه بالاتر رو نصب نميكنه و ارور update error رو ميده
با تشكر از همه
از دوستان اهل فن سوال داشتم که الان آخرین روش برای هـک کردن گوشی چیه ....؟
.
گوشیه منE75 هست هر روشی که امتحان میکنم عمل نمیکنه گفتم شاید این چند وقتی که نبودم روش جدیدی اومده باشه ...
.
ممنون
ورژن های دیگه رو امتحان و تســـت کن تنها ورژن 1.3 که نیســت !!!نقل قول:
نه سامان جون روش هــک جدید نیومــده !نقل قول:
خب چجوری عمل نمیکنه ؟ ارور میــده ؟
اگه برا همه ورژن ها اینجوریه باید از روش های دیگه استفاده کنــی که برای آپدیت های پایین هستش Secman اگه درســت نوشته باشـــم :20:
من از هر روشی میام استفاده کنم سر نصب install rootcers میمونه .. هنگ نمیکنه ولی روی این قسمت میمونه ...!!
.
از همه روشهای -- هم استفاده کردم بازم همین مشکل بوده ...!!!!
همه ورژن ها HelloOX2 رو امتحان کردی ؟نقل قول:
چون برای منم بعد از آپدیت همینجوری بود همه ورژن ها تو این قســمت گیر میکرد تا ورژن 2.3 اومــد و درســت شد
برای شما هم باید یکی از ورژن های HelloOX2 کــار کنــه :46:
آقا به خدا من هر کاری میکنم هیچکدوم از وژنهای این Hellox روی گوشیم نصب نمیشه که نمیشه ...
.
گوشیم هم e75 هست ... به خدا دیگه خسته شدم ...
همشون تا مرحله install rootcerts میرن ولی توی این مرحله گیر میکنن ... یه ساعتم اگه بزاری همینجوری میمونه ...
دیگه نمیدونم چیکار کنم ...؟ هم ورژن 2.3 هم ورژن 2.2 هم ورژن 1.3 رو امتحان کردم ولی جواب نداد ...
.
میگید چیکار کنم ...؟