مال منم KP500AT_V10K هست
مال منم KP500AT_V10K هست
با عرض تبریک و تسلیت مجدد.نقل قول:
حسین جان بازم نظر خودتهنقل قول:
ولی من کوکی رو خیلی بیشتر دوست دارم
ایشالا چرخ استار برات بچرخه : دی
فیرمور من هم همینه، البته این آخرین فیرمور برای این گوشیهنقل قول:
چون با برنامه LG خاستم آپدیت کنم دیدم همین آخرین ورژنیه که هست
نه من که کوکی رو ندادم که استار بگیرم.....وقتی ازم دزدیدند و پیدا نشد، گفتم برای این که تکراری نشه، استار بگیرم که زیاد فرقی نداره، فکر نمی کردم دیگه اینجوری باشه......بازم ممنونم.نقل قول:
حسین جان بازم نظر خودته
ولی من کوکی رو خیلی بیشتر دوست دارم
ایشالا چرخ استار برات بچرخه : دی
بچه ها متاسفانه مدل چینی کوکی هم وارد بازار ایران شد، ولی خوشبختانه با این قیمتش کمتر کسی حاضر میشه بخره = 122 تومان در حالی که خود کوکی با گارانتی اصلی 150 تومنه، بدون گارانتی هم احتمالا تا 130 پیدا بشه. آدرس سایتش رو به زودی میدم.
چجوری بفمم FW گوشيم چيه و چنده؟
با سلام خدمت دوستان
عزیزان من میخوام یکی از دو گشی S5233 یا KP500 رو بخرم.راستش واسم امنیت خیلی مهمه که S5233 به خاطر قفل هایی که واسه بخش های مختلف از جمله اس ام اس ها داره اینو واسم برطرف میکنه و تم سامسونگ رو هم بیشتر از ال جی دوست دارم چون رنگاش روشنتره تشخیص چهره هم که داره.
ولی ظاهر فیزیکی KP500 و آنتن دهی برتر اون که نکته مهمیه و پشتیبانی از برنامه های جاوا که بهتر از S5233 هستش منو تو دوراهی خیلی سختی قرار داده.
حال دوستانی که KP500 دارین ممنون میشم به این سوالام پاسخ بدین تا راهمو پیدا کنم :
1- آیا میشه این گوشی رو قفل کرد ؟ (حداقل رو قسمت Messaging رو چون اینجا واسم مهمترینه. اگه با نصب برنامه هم این امکان بوجود بیاد اشکالی نداره پس بهم بگید لطفا.)
2- آیا میشه رو این گوشی تم نصب کرد ؟ (آخه من تو عکسا دیدم که تمش با زمینه مشکی هستش و من با اینگونه تمها زیاد راحت نیستم و البته شنیدم که رو LG KE990 میشه نصب کرد ولی KP500 زو نمیدونم.)
1-خیر ، با برنامه هم نمیشه، چون فقط جاوا میخورهنقل قول:
2-خیر، قابلیت نصب تم نداره فقط میشه wallpaper عوض کرد
به نظر من استار بیشتر به درد این دوستمون ، "saviorperi" می خوره .
برای دیدن فریمور گوشی هم باید تو قسمت تنظیمات(settings) و سپس تنظیمات تلفن(phone settings) و در این قسمت هم اطلاعات گوشی(handset information) رفته و همین دیگه ... :دی
برای من هم همین فریمور شماست ... 2 ماه پیش هم خریدم گوشی رو ، فکر کنم آخرین فریمورش باشه .
راستی حسین جان تبریک میگم ، من اگه کوکیم خدای ناکرده گم بشه یا هر بلایی سرش بیاد ، خیلی دوست دارم برم Samsung Corby بگیرم . باید جالب باشه
البته خدمت دوستمون
"saviorperi" عرض کنم تم که من خودم 3 یا 4 تا تم دیدم که روی کوکی میشه ریخت مثل تم پاردا(آبی-سفید-مشکی) و یا تم اپل آیفون و یا... ولی تاحالا خودم امتحان نکردم.
ولی هیچ گوشیی به انعطاف پذیری ویوتی پیدا نمیشه !
من میتونم با تم کوکی کنار بیام و بنا به گفته Steps-Rap عزیز شاید بشه بهش تم هم نصب کرد ولی دوستان یکی در رابطه با قفل کوکی کمکم کنه آخه اصلا دوست ندارم فقط به این دلیل مجبور بشم از کوکی دست بکشم و استار رو که قفل داره بگیرم
دوست عزيز تر از جان :دی ، منم مشکل شمارو دارم البته با این تفاوت که کوکی رو خريدم و بعد به این مشکل بر خوردم!!!نقل قول:
من میتونم با تم کوکی کنار بیام و بنا به گفته Steps-Rap عزیز شاید بشه بهش تم هم نصب کرد ولی دوستان یکی در رابطه با قفل کوکی کمکم کنه آخه اصلا دوست ندارم فقط به این دلیل مجبور بشم از کوکی دست بکشم و استار رو که قفل داره بگیرم
من يک A1200 دارم که از لحاظ قفل گذاری گوشيه بسيار کاملی هست ( با اینکه هم از جاوا پشتيبانی ميکنه هم از لينوکس ) ، خوده گوشی به طور پيش فرض این قابليت رو داره
به طوری که ميتونی رو هر پوشه ای که خواستی قفل بزاری ، تو بخش پيامک ها هرجايی خواستی قفل بزاری ، يا کلا منوی گوشی رو قفل کنی
يک گوشی 2600 نوکيا مال 10 سال پيش!! هم داشتم که قابليت پسورد گذاری رو منوی گوشی رو داشت اما کوکی نداره!!!!!!! يک مدل پسورد گزاری داره که خيلی مسخرست حالت بهم ميخوره ، سازنده ها نميزاشتن سنگين تر بود
شما بايد بری تو منوی گوشی ، بعد از زدن چندين گزينه و رسيدن به صفحه مورد نظر ميتونی يک گزينه رو انتخاب کنی که با دادن پسورد بهش بلافاصله گوشی همونجا قفل ميشه ، بعد که بخوای باز کنی پسورد رو ميزنی و گوشی باز ميشه . اما برای دفعه ی بعد دوباره بايد تمام این مراحل رو تکرار کنی که اصلا سريع نيست و ميره رو اعصابت .
-------------------------
راستی خيلی جاها رو هم گشتم ( هم فروم خودمون هم فروم های فارسی و خارجيه ديگه ) اما انگار هيچ برنامه ای برای قفل گوشی تحت جاوا ساخته نشده! سيمبين ريخته ها ، اما جاوا نيست ، نميدونم چرا اصلا دليلشو نميدونم ، يعنی جاوا اینقدر ضعيفه که همچين برنامه ای رو نميتونه بسازه؟ اگر ضعيفه پس چرا اینهمه برنامه های پيچيده تر و قوی تر ساخته ميشن براش؟
خيلی تعجب آوره و البته مسخره
مشكل با بلندي صداي موسيقي كوكي در هدست بلوتوث Jabra bt300
سلام
يكي از همكاران مدتي پيش يك هدست بلوتوث Jabra BT3030 خريدند براي گوش دادن به موسيقي منم خوشم اومد و ديدم گوشيم هم ساپورتش ميكنه (گوشي من ال جي كوكي هست)
حالا كه خريدمش يك مشكل بزرگ باهاش دارم و اون اينكه وقتي ارتباط گوشي با بلوتوث برقرار ميشه براي پخش موسيقي كنترل صدا از طرف گوشي غير فعال ميشه و گوشي صدا رو در حالت حداكثر بلندي به بلوتوث ميفرسته و حتي با كم كردن صداي بلوتوث به كمترين درجه، باز هم صدا زيادي بلند هست و چون به گوش دادن موسيقي با صداي بلند عادت ندارم اين حجم صدا اذيتم ميكنه.
توي تنظيمات گوشي هم چيزي پيدا نكردم كه مشكل رو حل بكنه.
اگر از دوستان كسي راه حلي داره لطف كنه من رو راهنمايي كنه. ممنونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست خوبم Mcafee جان، خیلی ممنون که این اطلاعات رو بهم دادی. ببخشید اما متوجه نشدم اون قسمت از حرفات که در مورد پسورد گزاری مسخره بود مربوط به کوکی بود یا 2600 ؟!؟
راستی دوستان اگه میشه یک نفر امتحان کنه ببینه اینکه میگن کوکی محدودیت نصب برنامه ها تا 11 MB داره حقیقت داره.
والا منم تاحالا امتحان نکردم.نقل قول:
اما خریدن گوشی استار پشیمونی نیماره.گوشیه خوبیه.
100% مربوط به کوکی بود ، 2600 که در این مورد از کوکی خيلی بهتر عمل ميکنه!! :دینقل قول:
دوست خوبم Mcafee جان، خیلی ممنون که این اطلاعات رو بهم دادی. ببخشید اما متوجه نشدم اون قسمت از حرفات که در مورد پسورد گزاری مسخره بود مربوط به کوکی بود یا 2600 ؟!؟
راستی دوستان اگه میشه یک نفر امتحان کنه ببینه اینکه میگن کوکی محدودیت نصب برنامه ها تا 11 MB داره حقیقت داره.
من خودم هنوز نرم افزارام تا 11 مگ نرسيده که بگم ، اما يکی دو صفحه قبل بود که يکی از دوستان ميگفت تاحالا از 11 مگ هم بيشتر نصب کرده و هنوز هم گوشی پيغامی نميده!
من که پشیمونم الان....ولی دیگه مجبورم باهاش کنار بیام و گفتم بیخیال دیگه سخت نگیر! :دینقل قول:
اما خریدن گوشی استار پشیمونی نیماره.گوشیه خوبیه.
Mcafee جان خیلی ممنونم از شما. اگه کوکی این امکان رو داشته باشه باز بهتر از هیچیه و من حتما کوکی میگیرم نه استار که هم ظاهرشو دوست ندارم و هم میگن آنتن دهیش خوب نیست.فقط Mcafee جان دو تا سوال :
1- میشه بگی تو منو کدوم مسیر رو باید رفت تا به اونجا که پسورد میدیم رسید ؟
2- اگه وقتی پسورد دادیم گوشی رو خاموش و روشن کنیم چی میشه ؟ پسورد میخواد یا نه ؟
و اینکه دوستان عزیز من یه جا خوندم که صفحه نمایش کوکی ضعیفه یعنی گفته بود موارد زیادی به گارانتی میاد که صفحشون شکسته و یا خراب شده حتی در اثر یه فشاره کوچیک. نظرتون چیه ؟ تا حالا دیدید یا شنیدید ؟
یه ویدیو آموزشی از نحوه برداشتن کیپد مجازی در بازی ها و نرم افزار های کوکی:
کد:http://208.117.236.70/watch?v=x3WeQqtwlbk
1- setting - phone setting - security - handset lock - ...نقل قول:
- میشه بگی تو منو کدوم مسیر رو باید رفت تا به اونجا که پسورد میدیم رسید ؟
2- اگه وقتی پسورد دادیم گوشی رو خاموش و روشن کنیم چی میشه ؟ پسورد میخواد یا نه ؟
و اینکه دوستان عزیز من یه جا خوندم که صفحه نمایش کوکی ضعیفه یعنی گفته بود موارد زیادی به گارانتی میاد که صفحشون شکسته و یا خراب شده حتی در اثر یه فشاره کوچیک. نظرتون چیه ؟ تا حالا دیدید یا شنیدید ؟
2- والا من اصلا با سيستم پسورد گزاريش آشنا نيستم ، و تاحالا امتحان نکردم اینو
راستش چند صفحه پيش منم در مورد این موضوع پرسيدم اما کسی چيزه درستی نگفت ، من حس ميکنم از اون اولی که گوشی رو گرفتم صفحش نرم تر شده ، و ترسيده شدم که نکنه این به مرور زمان زيادی نرم و حساس بشه و قابليت خودش رو از دست بده يا خراب بشه
آخه مامانم هم پرسيد اینکه همه ی کاراش با صفحشه زود خراب نميشه !! منم خيلی ترسم گرفت!
خوب امروز ميخوام همه خريداران كوكي رو بابت نگراني هاشون راحت كنم. صفحه نمايش كوكي خيلي سگ جونتر از اين حرفهاست كه فكر ميكردم. هفته قبل يك عصبانيت نا بجا باعث شد كه گوشي رو (از سمت صفحه نمايش) به گوشه ميز بكوبم اونهم 3-4 بار با قصد شكستن گوشي و صفحه نمايشش. (عصبانيتم از دست گوشي نبود و بابت چيز ديگه بود):31: اما در كمال تعجب ديدم كه حتي يه خش هم روي گوشي نيافتاد چه برسه كه صفحه اش بشكنه. اين در حالي هستش كه هر گوشي ديگه رو با اون شدت ميكوبيدم ال سي ديش داغون ميشد :10:نقل قول:
اگه واقعا انقد محکم باشه که خیلی خوبه. آخه یه جا خوندم که طرف کوکی رو گذاشته بود تو جیب شلوارش و وقتی در اورده بود ال سی دی از کار افتاده بود !!! که اینجور که شما تعریف کردید نمیدونم چطور ممکنه همچین اطفاقی واسه اون شخص بیفته ؟!؟!نقل قول:
من الان یه N72 دارم که بعضی وقتا میبینی با فاصله 20 cm انداختمش رو میز !!! و هیچیشم نیشه !!! اما الان میترسم که حواسم نباشه با کوکی این کارو بکنم و بد جوری پشیمون بشم !!! (حتی یه بار تو خیابون N72 با شدت زیاد از دستم افتاد زمین ولی باز چیزیش نشد !!!)
اون مشکل دوست من بود.......:31:نقل قول:
اگه واقعا انقد محکم باشه که خیلی خوبه. آخه یه جا خوندم که طرف کوکی رو گذاشته بود تو جیب شلوارش و وقتی در اورده بود ال سی دی از کار افتاده بود
که هیچی نبود.........بعد از یه مدت درست شد......الانم مثل خر داره براش کار میکنه.......:31:
گفته که 2-3 بار از دستش افتاده زمین....خود گوشی هیچی نشده.......فقط بدنش بکم آسیب دیده.........تاچشم هیچیش نشده.......(خودم موندم چطوری اونجوری تاچش کار نمیکرده........:31:)
در کل اگه نخواید با گوشی کشتی بگیرید خوبه........:31:
دوستان من تست کردم ولی برای جاوا انگار محدودیت ندارم
یک نقشه تهران ریختم 6 مگ
دو نسخه دیکشنری ریختم یکی 3مگ و دومی 5 مگ
نقشه مشهد 3مگ
چند تا نرم افزار دیگه
و چند تا بازی حجم بالا از گیم لافت
ولی هیچ مشکلی پیش نیومد.
در ضمن من همون اول که خریدم تمام قسمتهاشو زدم روی مموری ریخته بشه و مموری داخلی گوشی روش چیزی نصب نمیشه.
دوستان لطفا یک عکس گرفه شده با دوربین کوکی اینجا قرار بدبد تا ببینیم کیفیتش چجوریه. (لطفا عکسی قرار بدید که کیفیتش در بین کل عکسهای گرفته شده توسط گوشی متوسط باشه !!)
و اینکه Michael Ropy جان شما کهم از کوکی استفاده کردید هم از استار به نظرت دوربین کدوم بهتره ؟ تفاوتشون تا چه حده ؟
(ببخشید که من انقد زیاد سوال میکنم)
دوربین استار بهتره تو عکس گرفتن.
چرا پشیمونی ؟؟؟ ینی بد تر از کوکیه؟؟نقل قول:
سلامنقل قول:
پس چرا من که میخام بازی نصب کنم مرتب اررور میده که فضای خالی برای نصب نداره؟
با ابنکه پیش فرض رو گذاشتم روی مموری؟
همه حافظه گوشی و هم مموری جا دارن
امکانات جانبی کوکی با صلیقه ایشون بیشتر جور بوده.........نقل قول:
ولی رفیق ناباب وسوسش کرد استار بگیره....:31:
یه سوال!
من وقتی میخام یه بازی مثلا 700 کیلوبایتی رو روی مموری کارت نصب کنم حدود 20 ثانیه طول میکشه:41: ولی همون بازی روی حافظه خود گوشی 2 ثانیه ای نصب میشه؟
آیا برای شما هم همینطوره یا مموری من اشغاله؟؟
برا من که هنوز اروری نداده. تازه چند تا نرم افزار و بازی دیگه هم نصب کردم الان دیدم جالب نیست پاک کردم.نقل قول:
سلام
پس چرا من که میخام بازی نصب کنم مرتب اررور میده که فضای خالی برای نصب نداره؟
با ابنکه پیش فرض رو گذاشتم روی مموری؟
همه حافظه گوشی و هم مموری جا دارن
برا من که مشکلی نداره. سریع نصب میشه ، البته اون حجم بالا ها مثلا شیش مگی که نصب کردم یکم طول کشید که اونم خیلی نبود در حد چند ثانیه.نقل قول:
یه سوال!
من وقتی میخام یه بازی مثلا 700 کیلوبایتی رو روی مموری کارت نصب کنم حدود 20 ثانیه طول میکشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی همون بازی روی حافظه خود گوشی 2 ثانیه ای نصب میشه؟
آیا برای شما هم همینطوره یا مموری من اشغاله؟؟
مال من toshiba 4gig class 4 به قیمت 13500 تومن، ولی فکر کنم تقلبی باشه:41:
این گوشی فقط تا 11 مگ جاوا ساپورت میکنه ... حتا اگه 16 گیگ مموری روش باشه :27:
هی میگم استار بخرین واسه همین چیزاس دیگه
رفیق نا باب خودتی :27:نقل قول:
امکانات جانبی کوکی با صلیقه ایشون بیشتر جور بوده.........
ولی رفیق ناباب وسوسش کرد استار بگیره....
دروغ میگم آخه ؟ استار محدودیت نصب جاوا نداره ولی این داره ... این خودش خیلی مهمه
اصلاً ببین حسین با کوکی عکس و فیلم میگرفت ؟ نه ... روز اول که استار گرفت کلی عکسو فیلم باهاش گرفت چرا ؟ ... چون دوربین کوکی تعطیله ولی دوربین این تو محیط بیرون عالیه
حالا باز بگو رفیق ناباب :27:
روش که نوشته san disk
دو گیگ هست قیمت هم 10 تومن. یعنی از این بیشتر نداشت برا همون دیگه همینو خریدم
یک جا دیگه بعد سوال کردم گفت چهار گیگ دو مدل داریم ، یکی به همین قیمت شما و اون یکی نمیدونم 16 بود یا 19
گرونتر بود.
چرا پس من هر چی توش چیزی میریزم اخطار نمیده؟نقل قول:
این گوشی فقط تا 11 مگ جاوا ساپورت میکنه ... حتا اگه 16 گیگ مموری روش باشه
ممکنه فریمور گوشیت یه چیز دیگه باشهنقل قول:
ممکنه حجمشون از 11 مگ بیشتر نشده باشه ... مثلاً 20 تا بازی 200 300 کیلوبایتیم که بریزی میشه فوقش 6 مگ
الان کلی چیز دیگه هم نصب کردم و فهمیدم تا 21 مگ ساپورت میکنه.
در ضمن برای من پوشه ای به نام Games & Applications در حافظه خود گوشی وجود نداره و فقط در مموری ایجاد شده .
پس شاید بشه 11 مگ هم تو مموری داخلیش بازی ریخت که بشه 32 مگ: دی
دقیقا هیمنطوره! :دینقل قول:
امکانات جانبی کوکی با صلیقه ایشون بیشتر جور بوده.........
ولی رفیق ناباب وسوسش کرد استار بگیره.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسن چرت نگو! :دی هی میای اینجارو بهم میزنی!نقل قول:
هی میگم استار بخرین واسه همین چیزاس دیگه
رفیق نا باب خودتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دروغ میگم آخه ؟ استار محدودیت نصب جاوا نداره ولی این داره ... این خودش خیلی مهمه
اصلاً ببین حسین با کوکی عکس و فیلم میگرفت ؟ نه ... روز اول که استار گرفت کلی عکسو فیلم باهاش گرفت چرا ؟ ... چون دوربین کوکی تعطیله ولی دوربین این تو محیط بیرون عالیه
حالا باز بگو رفیق ناباب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قضیه عکس هم، دلیلش اینه که من با کوکی فرصت نکردم برم یه جای باحال تا عکس بگیرم، یه دو سه تایی گرفته بودم از درخت و خزنده و چرنده! :دی که گذاشتم تو کلوپ کوکی. ولی وقتی استار گرفتم فرداش وقت کردم برم دربند عکس بگیرم......:دی
از دوستاني كه فيرم وير آپديت كردن ميتونن بگن چه تغييراتي در گوشي به وجود اومده يا تاثير محسوسي اگر داشته و اينكه چه مقدار زمان تو اي دي اس ال براي آپديت نياز هست؟ :8: