میشه توضیح بدی چطوری می تونم از سیوام کپی بگیرم؟نقل قول:
Printable View
میشه توضیح بدی چطوری می تونم از سیوام کپی بگیرم؟نقل قول:
منم نمی دونم
همین دیروز تازه این بازیو نصب کردم
خودم هم نمیرم
داداشم میره
من فقط براش نصب کردم
كسي جوابمو نداد سوال كرده بودم اين بازي س... هم داره يا نه? يا مثل آي وي فقط دخترا رو از كنار خيابون بلند ميكنه يا فقط كلوب داره? اين بازي خفنيش بيشتره يا سري قبلي?
این بازی خیلی بیشتر از قبلیه خفن تره.سعی کن جلو ی کسی بازیش نکنی:13:نقل قول:
من که خودم نمیتونم Need for Speed™ Undercover رو جلوی کسی بازی کنمنقل قول:
این بازی خیلی بیشتر از قبلیه خفن تره.سعی کن جلو ی کسی بازیش نکنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی فیلم نشون میده یا تو لبای زنس یا رو باسنش......:31:..........:27:
---------- Post added at 07:02 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------
دوست عزیز سیوات میره تو هم چنین جایی.............نقل قول:
میشه توضیح بدی چطوری می تونم از سیوام کپی بگیرم؟
کد:C:\Users\!!??\Documents\Rockstar Games\GTA IV\savegames
سلام من GTA IV رو بازی کردم و همه چیز رو روی High و حتی very high میزاشتم و راحت 40 فریم میگرفتم اما الان رو این 20 تا بیشتر نمیگیرم اقا مشکل از چیه از کرک یا از چیز دیگه ممنونم کمک کنید درستش کنم
برای آخرین بار درخواست میکنم.
خواهشن یکی یه کرک درست حسابی به من بده بابا من مردم این بازی تو کفش موندم! هزارتا بازی اومد و رفت اینجا رسید به 40 صفحه هنوز کرک درست حسابی پیدا نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:
راستي شهر بازي توي اين سري بازه يا هنوز هم تعطيله? همون شهرآي وي هستش يا تغييراتي هم داره منظور همون ليبرتي سيتي هست يا نه? ماشينهايي هم اضاف شده يا نه?
نه همه ی جاهاش بازهنقل قول:
بله همون لیبرتی سیتی هست
ماشین هم آره خیلی باکلاس شده
البته تو اون یکیش یعنی the lost موتور اضافه شده
بگیر بازیش کن که اصلا ضرر نمیکنی:5:
دوستان من بخام این بازیو شروع کنم باید کدومو بگیرم ؟ یکی لطف کنه در مورد اسم و تاریخ انتشار همه ی gta ها رو بگه واقعا ممنون میشم ... من 3 تا رو تا اخر رفتم ... نمیدونم کدوما بودن اما واسه قبل 2006 اونورا بودن - کمکم کنید
آقا اکانت آفلاین لایو توش چه جور بسازم؟برا سیو لازمه.
دوست مننقل قول:
من xp دارم و بنا به گفته ی یکی از دوستان سیوامو از این:
Documents and Settings\XP\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames
مسیر کپی و بعد از نصب مجدد بازی تو مسیر گفته شده ریختمشون ولی متاسفانه کار نکرد!!:41:
قابل توجه دوستانی که ویندوزشون sp2 هست!نقل قول:
آقا شما بدون تعویض ویندوز می تونید ویندوزتونو sp3 کنید!:18:
از سایت مایکروسافت می تونید تنها sp3 رو دانلود کرده و رو sp2 نصب کنید(این sp3 که گفتم ویندوز نیست ها! فقط سرویس پکش هست!)
فقط حجمش بالاس!300 و خوردی مگه!!
من دارمش اگه کسی خواست بگه تا جایی آپلودش کنم.
پیروز باشید.
سلام دوستان. من این بازی رو جدیدا روی لپتاپ dell vostro 1510 نصب کردم ولی چند تا مشکل دارم، اول اینکه بعد از 10 الی 15 دقیقه بازی کردن، وقتی میخواد لودینگ بشه تو همون صفحه لودینگ هنگ میکنه و هیچ کلیدی کار نمیکنه مجبور میشم alt+f4 بزنم و بیام بیرون بعد که 2 باره وارد میشم بازم توی یه صفحه لودینگ بازم هنگ میکنه! اعصابم داغون شده!Statistics
مشکل دومم اینه که بازی یه کمی گیر داره (تقریبا مثل حرکت آهسته میمونه ، یه کم بهتر). مشکل سوم اینه که کیفیت گرافیک بازی در مد Lost and damnd یه جوریه انگار برفک داره!!! من هیچ کودوم از این مشکلات رو با GTA IV نداشتم.
خیلی خیلی ممنون میشم اگه راه حلی بهم بگید. واقعا دارم دق میکنم!!!
اینم یه بنچ مارک از بازی ( ولی نخندید چون با همین سیستم GTA iv رو تموم کردم.)
Average FPS: 11.47
Duration: 32.94 sec
CPU Usage: 88%
System memory usage: 73%
Video memory usage: 98%
Graphics Settings
Video Mode: 800 x 600 (60 Hz)
Texture Quality: Low
Shadow Quality: Off
Reflection Resolution: Off
Water Quality: Low
Texture Filter Quality: Anisotropic x2
Night Shadows: Off
View Distance: 2
Detail Distance: 4
Hardware
Microsoft Windows 7 Ultimate
Video Adapter: NVIDIA GeForce 8400M GS
Video Driver version: 174.31
Audio Adapter: Speakers (High Definition Audio Device)
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T9300 @ 2.50GHz
File ID: TBoGT-Benchmark.cli
کسی نمیدونه مشکل من چیه:13:نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز
من این کارو کردم ولی بازم نمی تونم با دسته بازی کنم!!بعضی از دکمه ها کار می کنه!مثلا جهت دید رو میشه باهاش تغییر داد ولی اگه بخوام کاراکترای بازیو با به حرکت در بیارم نمیشه!!
ممنون میشم راهنمایی کنی تا مشکل حل شه
اگه برای pc میخوای ایناس:نقل قول:
GTA I__1998
GTA II__1999
GTA III__ 2002
GTA VICE CITY__2003
GTA SAN ANDREAS__2004
GTA IV__2008
GTA EPISODES FROM LIBERTY CITY__2010
فکر کنم باید از GTA IV شروع کنی.بعدش که تموم شد برو سراغ بعدی( GTA EPISODES FROM LIBERTY CITY) که به GTA IV احتیاج داره.یعنی یه جور EXPANTION ئه.
نقل قول:
واقعا ازت ممنونم رفیق خیلی عالی بود ... درسته ... من 3.4.5 رو بازی کردم ... یکیم قدیما داخل ps1 بازی کرده بودم که تصویر از بالا بود ... که نمیدونم شاید شماره 1 بوده ..!!
خوب با این حال من اگه حوصله ی مرحله رفتنشو نداشته باشم ... کدومشون از لحاظ گرافیک و ازادی و اینکه فقط بخام تو شهر بچرخم بهتره ؟ و اینکه اگه iv رو نرم چیزی از GTA EPISODES FROM LIBERTY CITY نمیفهمم ؟
با تشکر فراوان..
خواهش میکنم داداش...نقل قول:
iv رو حتما باید داشته باشی تا بتونی eflc رو نصب کنی.چون رو اون نصب میشه.من بهت پیشنهاد میکنم همون iv رو بگیری که چهار تا دی وی دیه.
در ضمن توی شماره 1 و 2 دوربین از بالا بود بقیه دیگه از پشت سر هستن.
بازم سوالی داشتی من در خدمتم.
مرسی اما من تو همین انجمن چند جا خوندم که این نسخه ی 2010 جداگونست و نیازی به IV نیست ؟ و این جدیده خودش چند dvd هستش موضوع چیه ؟ من واسه Pc رو میگما ...
چندین ماهه که واسه همین بیخودی گیج شدم و اقدام به خریدش نمیکنم ...
.
بازم ممنونم - خیلی کمک کردی. من نمیدونستم کدومو رفتم و کدومو نرفتم ... اما شما روشنم کردی
ونقل قول:
iv رو حتما باید داشته باشی تا بتونی eflc رو نصب کنی.چون رو اون نصب میشه...
دوستاناين بازي خودش يه نسخه جداگانه هست و نيازي به نسخه قبل ندارهنقل قول:
مرسی اما من تو همین انجمن چند جا خوندم که این نسخه ی 2010 جداگونست و نیازی به IV نیست ؟ و این جدیده خودش چند dvd هستش موضوع چیه ؟ من واسه Pc رو میگما ...
چندین ماهه که واسه همین بیخودی گیج شدم و اقدام به خریدش نمیکنم ...
.
بازم ممنونم - خیلی کمک کردی. من نمیدونستم کدومو رفتم و کدومو نرفتم ... اما شما روشنم کردی
اين بازي در دو نسخه 4 و 5 DVD عرضه شده كه جديدا يه نسخه 2 DVD هم اومده كه البته خيلي فشردش كردن و نصبش شايد حدود يك ساعت يا بيشتر طول بكشه
من خودم نسخه 5 تايي بازي رو خريدم و به شما هم همين رو پيشنهاد ميكنم
چون هيچ مشكلي نداشته و اگه مشكلي باشه با يه دونه كرك حل ميشه
بازم ميگم اين بازي جدا از iv هست و هيچ نيازي به اون نداره فقط داستان هر دو بازي در يه زمان اتفاق مي افته
بچه ها كسي هست كه به اين بازي كيلومتر شمار اضافه كرده باشه؟
اگه ممكنه بگيد چه طور ميشه آخه من اضافه كردم ولي هيچ تغييري داده نشد
ورژن بازيم هم 1.1.1.0 هست
من قبلا این بازیو نصب کرده بودم مشکل سیو نداشتم الان یکی از دوستام نصب کرده مشکل سیو داره یادم نیست باید چه کنیم تا بشه سیو کرد
راهنمایی کنید ممنون میشم.
تابحال توی کلاب tony طبقه ی دومش رفتید؟خیلی باهاله
اونجا یه نفر واستاده بعد میری پیشش دکمه ی E و میزنی باهاش مسابقه ی شراب خوری میذاری
شیشه ی شرابش هم انقدر بزرگه که قبلش یه تکون میدیش بعد کلیک که کنی درش میپره بعد همه جا کفی میشه بعدش باید شرابو بخورید و وقتی تموم شد اصلا نمیتونید راه برید:31: خیلی باحاله یه امتحان بکنید:20:
من اي اف ال رو ديروز نصب كردم بدون مشكل 4 تا دي وي دي رو خيلي بازي باحاليه اما زياد از شخصيتهاي بازيش خوشم نمياد دنيا فقط نيكو بليك يادش بخير اون كه نباشه مثل اينه كه ليبرتي سي تي يه جيزي كم داره
توجه كرديد خيابونها در اين نسخه خلوت ترن نسبت به نسخه قبل فكر كنم از حجم ماشينها كم كردن والا بازي بايد روي شش دي وي دي ارائه ميشد راستي يه سوال توي اون كلوب قديمي اول بازي lost&dammed س... هم ميشه انجام داد?
دوستان سلام
من مدتیه که این بازیو نصبیدم و دارم بازی می کنم ولی متاسفانه امشب که خواستم بازیو اجرا کنم بعد قسمتی که یکی از دو بازیو انتخاب می کنی این ارور اومد:
the downloadable content required for this autoload is not available.
press enter to start a new game of gta:episodes from liberty city.
قبلا یه جایی دیده بودم تو همین تاپیک ولی هر دنبالش گشتم پیداش نکردم
ممنون میشم از دوستان یکی راهنمایی کنه
بچه کسی اون مرحله ای که با تونی طبقه دوم کلوب هستی و میگه باید تونی را خارج کنی و هی آدم میاید باید چکار کرد
اعصابم خورد کرده
منم اونجا 5-6 بار مردمنقل قول:
باید بری یه جای دیگه کاور بگیری.تا مرحله شروع میشه پشت چوب کاور گرفته
پاشو برو پشت ستون سمت راست کاور بگیر بعدش همرو بترکون
با نارنجک هم میتونی
نقل قول:
دوستان کسی نیست جواب ما رو بده محض رضای خدا؟؟؟:41::41::41:
كرك razor 1911 رو نصب كن احتمالا اشكال از كرك هست
نقل قول:
ممنون دوست عزیز
لینک کرک رو می خواستم اگه ممکنه
سلام
در بازی Grand Theft Auto - Episodes From Liberty City یک مرحله هستش که در نقشه به اسم T دیده میشه که باید یک خانم و آقا رو سوار ماشین کنیم و اونها رو جلوی در یک خونه می رسونیم و از ماشین پیاده میشن و به من میگن برو کافی نت یک فلش قرمز داخل کافی نت را نشون میده من میرم داخل کافینت ولی نمی دونم اونجا باید چیکار کنم؟ لطفا کسی بلده من را راهنمایی کنه
باید بری تو کافی نت بعدش بری پیش یه کامپیوتر و بعدش دکمه ی E رو بزنی بعدش بالا سمت چپ صفحه همه چیزو گفته که چیکار کنی:20:نقل قول:
چیزی پیدا نکردم هیچی ننوشته بود دوستان لطفا راهنمایی کنند :41:نقل قول:
سلامنقل قول:
من اسن مشکل رو تو IV داشتم که به اینترنت نمیرفت...
90 درصد از کرک بازیته...
:10:
سام متال آدرس ايميلتو بده تا كرك رو در اسرع وقت برات سند كنم لينكشو الان ندارم اما يه جستجو بكن شايد به نتيجه رسيدي
یعنی پای کامپیتر نمی شینه؟نقل قول:
دوستان می شه کرک razor رو بدید. من نسخه ای دارم که نیازی به نصب نداره. می خوام اجراش کنم نیاز به سریال داره وقتی هم که کرک reloaded رو می ریزم بعد از اجرای بازی و اومدن لوگوی rockstar ارور می ده می آد بیرون!
قبل از اینکه ویندوز رو عوض کنم راحت اجرا می شد. اگه مشکل از کرک هست می شه لینکشو بدید
یک مرحله هستش که تونی و یک خانم را باید برسونی و بعد میگه برو کافی نت پای کامپیوتر هم میشینه ولی موندم باید چیکار کنم چون من میرم داخل کافینت میرم اینترنت و بعد میام بیرون دوباره فلش قرمز رنگ داخل کافی نت را نشون میدهنقل قول:
یک مرحله هستش اگه اشتباه نکنم به اسم no.3 در نقشه با اسم M هستش اینجا تو لودینگ بازی گیر می کنه تنظیمات گرافیک را آورد پایین ولی جواب نداد دوستان راهنمایی کنند چیکار کنم ؟
کرک هم razor 1911 هستش اگه مشکل کرک هستش کرک را عوض کنم دوباره تمام مراحل را باید از اول برم یا نه؟باتشکر
ببین سعید جان برای کافی نت باید ایمیل هاتو چک کنی و به هر کدوم که لازمه جواب بدی.
امابرای مشکل دیگت مطمئن نیستم مشکل از کجاست اما اگه از کرک باشه کرک خودمو واست می ذارم.
سلام ممنونم از جوابت:11: من تمام ایمیل هام رو چک کردم و جواب را هم دادم دیگه بی خیال این شخصیت شدم دارم با اون یکی شخصیت میرم ببینم این چی میشهنقل قول:
اشتباه نکن از هیچکدومش نمیشه بیخیال شد.راجعبه کرک شرمندم من بدون کرک بازی میکنم یادم نبود.نقل قول:
کی پچ این رو داره؟اگه بده ممنون میشم.