سلام من بازی و نصب کردم ولی این ارور و میده
cannٌt found image
ممنون
Printable View
سلام من بازی و نصب کردم ولی این ارور و میده
cannٌt found image
ممنون
نقل قول:
برای این بازی دیروز یک patch منتشر شد که من از فروشگاه شهرمون گرفتم و گفت که بازی بدون این پچ در یکی از مرحله ها مشکل داره و اجرا نمیشه شاید از شما هم به همین دلیل باشه .در هر صورت این بازی رو ما تمام کردیم و مرحله آخرش خیلی با حال بود مخصوصا اون صحنه های حماسی آخرش که نمیگم تا خودتون تجربش کنید .............
نقل قول:
ارزششو که داره بگیری بازی کنی ................البته اگه از این نوع بازی های اول شخص خوشت میاد .برای من که 4 تا DVD بود به همره یک سی دی که داخلش پچ بازی رو گذاشته بودند.(( دیروز که این بازی رو از پاساز طلا تو شهرمون اراک می گرفتم همه جمع شده بودن جلوی درب فروشگاه بازی و از LCD ویترین داخل فروشگاه داشتند بازی رو نگاه می کردند و کفشون بریده بود ............... ))))
من الان رسیدم به مرحله اول اکت 3 و ست لود مرحله یه دفعه لود گیر میکنه بعدش هم میزنه از بازی بیرون حالا باید چجوری درستش کنم.
یه چیزه خیلی باحال تر تر تر ! تو مولتی پلیر یه گزینه داشت که 3rd person باورم نشد ! رفتم یو بازی دیدم سوم شخص شد :دی !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دوست من کی میگه .نقل قول:
من خودم 4DVD گرفتم و مال Boysteam نیست .
بازی رو برای بار دوم تمام کردم...
Special Ops اش خیلی سخت بود انصافا!ولی بخش داستانی اش واقعا عالیو جذاب و تقریبا آسون بود.
مرحله آخر که همون Kill The Sh***d بود واقعا جالب بود.اصلا انتظار همچین کاری از اینفینیتی وارد نداشتم...داستان نمره اش از نظر من 10 هست.
سپهر
این تعداد دی وی دی ها معلوم نیست...اصلا حساب نداره!!!نقل قول:
من Xbox اش رو 1 دی وی دی گرفتم
pc رو 3 دی وی دی
بدون patch هم بازی تموم شد.
این پچ رو که دوستان نصب کردن بگیر و نصبش کن.به احتمال 90% حل میشه!اگر نه که بازی رو دوباره نصبش کن.نقل قول:
کسی جواب منو نمیده؟
من بعد از نصب بازی به طور کامل و انجام مرحله آموزش بعد از لود شدن کامل مرحله اول یه دفعه از بازی خارج می شه و ارور می ده که نمی تونه فایل roadkill.ff رو لود کنه باید چیکار کنم؟
من هم امروز بعد از ظهر تموم کردم بازیو، خیلی قشنگ و پر هیجان بود، راستی COD 7 کی میاد؟! :31:
سلام به همگی .
بازی تقریبا داره تمام میشه .
این امتیاز من به این بازی نسبت به MW 1 :
گرافیک : 8.5
آهنگسازی : 10
گیم پلی : 10
داستان : 9
کلا جمع بندی کنم میتونم 9 به این بازی بدم ولی خدائیش شاهکار هستش .
مخلصیم .
منم این سوالو دارم .نقل قول:
یکی جواب بده ممنون میشم .
128 حداقل :10:نقل قول:
نقل قول:
bebakhshid farsi naneveshtam
agha man dahanam servis shod az bas goftam in mozo ro khaheshan ye searchi ham to topic bokonid
man va dostan dige nemitonim bara ye soale tekrari rozi 1000 bar javab bedim:41:
بچه ها چرا نسخه ی PC تو Gamespot امتیازی کمتری نسبت به کنسول گرفته ؟!
آقا تو هاماچی ارور میده که :
This network does not exist
چی کار کنم ؟
==================
این کرک مولتی پلیر رو باید جای خاصی کپی کنم ؟
چون وقتی روش میزنم رو عکسش ثابت میمونه.
از خود بازی که رو MultiPlayer کلیک میکنم ارور میده.
نقل قول:
manzoram nabood ke hamashon injoriyan vali aksare 4 dvd ha male boysteam hast ...
آقا تو یکی از مراحل DISK READ ERROR میده میپره بیرون . باید چیکار کنم؟
اینی که من گرفتم 4 تا دی وی دیه
تو پوشه روت بازی برو ببین دو فایل steam_api.dll , SteamAPIUpdater.dll هست ؟ اگه اره بوی استیم هست باید پچ نصب کنی عزیز:((
علت مهمش اینه :نقل قول:
بچه ها چرا نسخه ی PC تو Gamespot امتیازی کمتری نسبت به کنسول گرفته ؟!
نقل قول:
Costs more, has fewer multiplayer features than other PC shooters
مولتی هنوز درست نشده تو steam لاگ این شدی ؟نقل قول:
کرک رو باید تو پوشه روت ب یا همون فولدر اصلی بازی کپی کنی تا ارور رو نده !!! ...
سلام
دخترا هم میتونن اینو بازی کنن؟
خشنه؟
تمامی نسخه های PC ابتدای بازی Intro نداره ؟
بله خشن هستشنقل قول:
سلام
خشنه؟
+
برای حل مشکل Disk read error به این سایت برید و پچ رو دانلود کنید
boysteampc.com
بله چرا نتونن همه میتونن البته میتونید امتحان بکنید ولی شاید از مرحله airport که در نقش تروریست باید مردم بی گناه رو بکشید شاید خوشتون نیاد البته خود بازی اولش میپرسه میخواید این مرحله رو رد شه یا نه که میتونید انتخاب بکنید ...
بالاخره جنگ و کشتار خشن هست ...:دی
درجه بندی سنی بازی :نقل قول:
سلام
خشنه؟
BBFC: 18
ESRB: M[5]
OFLC: MA15+
PEGI: 18+
اگه سنتون پایین تره، بهتره بازی نکنید.
حالا هاماچی چرا ارور میده ؟نقل قول:
تو مولتی رفتم 3rd person خیلیی حال میده.... :5:
من تو xbox live دیدده بودم که 4 رو بازی کنننقل قول:
البته سلیقه ها متفاوته
نسخه 360 که من دارم هم اینترو نداره ...نقل قول:
از اون حرفا بودا !نقل قول:
آره باحاله :10:وااااای تا این teknogods هک کنه بازیو ما اسکلت شدیم رفته !نقل قول:
دوستان يكي مرد و مردونه بهم بگه كه اين بازي چقدر نسبت به MW به دل ميشينه...؟
به اين خاطر دارم ميپرسم چون حداقل يك ماه نميتونم برم دنبال بازي و بخرمش...
فوق العادس. شک نکن.نقل قول:
دوست من 100 درصد از گرفتن این بازی پشیمون نمیشی و بنظر خوم بشخصه مهیج تر بود .
100 درصد ارزش خرید داره و خلاقیت هایی هم در گیم پلی اون دیده میشه که در نسخه 1 دیده نمیشد !!!
من 21 سالمه
باید بخرمش و امتحان کنم
اگه خشن بود به یکی هدیه میدم
نقل قول:
آی که چه حالی داد این مرحله من فقط پشت سر اینا رفتم اونایی که زنده میموندن خلاص میکردم
تو یه مرحله پیغام Disk read error را دادنقل قول:
این پچ رو هم دانلود کردم ولی می خواهم بریزم پیغام میده فایل کرک مورد نظر را اینجا تو فولدرنصب بازی پیدا نمی کنه
بازی نسخه 4 دی وی دی
میشه کمک کنید
باید چی کار کنم:18::19::11:
دوستان من با کارت 4830 میتونم روی very high بازی کنم؟
شما وقتی فایل رو اکسترکت کردید روی فایل بوی استیم که کلیک میکنید تو دایرکتوری باید یه مسیر بدید که اگه مسیر درست رو ندید بهش یه پیغام میده که مسیر درستی که باید به دایرکتوری بدید این هست :نقل قول:
Program Files\Activision\Call Of Duty Modern Warfare 2\zone\english
اینم سیو کامل بازی با درجه سختی Recruit
حجم :
111.73 MB ...
...............................کد:http://www.mediafire.com/?yzzdnmyjjzn
سیو مراحل دیگه هم خواستید میگردم پیدا میکنم ولی سیو خودم رو چون حجمش زیاده نمیتونم اپلود کنم.
........
این هم ترینر بازی :
کد:http://rapidshare.com/files/305866737/Call_of_Duty_Modern_Warfare_2_SP_1.0___5_Trainer.rar.html
اقا جریان این بوی استیم چیه ....ببخشید من یکم تو این بازی اماتورم......ماله منم 4 dvd هستش میترسم با مشکل مواجه شم....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟