آقا لینکش چی هست ماهم یه سرچی بزنیم ؟نقل قول:
آقا لینکش چی هست ماهم یه سرچی بزنیم ؟نقل قول:
دوستان الان تقریبا هفته ی دوم آذر من قبول شدم تا حالا گواهی نامه دستم نرسیده .چیکار کنم؟
با سلامنقل قول:
شما این هفته ی جدید رو هم صبر کنید.
اگه نرسید به دستتون یه سر تا آموزشگاه برید و بگید که هنوز نیومده.
موفق باشید.
سلام
بعد از اینکه تکمیل پرونده کردی رسیدی،کدی یا شماره ای بهت نمیدن؟
من بعد از تکمیل پرونده شناسنامه و کارت ملیم رو بردن و گفتن هفته بعدش بیاین براشون
وقتی هم که رفتیم تحویلشون بگیریم چیزی بهمون ندادن
سلام بچه ها من گواهینامم چند وقتی میشه که 1 سالش تموم شده.احتیاج به تمدید داره یا نه؟
الام گواهی نامه من تاریخ انقضا داره زده تا 95 وقت داره یعنی تا 95 کاری نباید بکنی. مال شما هم ببین تاریخ انقضاش کی هست اگر رد شده که تمدید کن اگرم نه که هیچ کاری نباید بکنینقل قول:
احتیاج به تمدید ندارهنقل قول:
یعنی قبلنا باید میرفتی که تمدید کنی اما بخشنامه اومده بود که در راستای جلب رضایت و تکریم ارباب رجوع دیگه بعد از یک سال لازم نیست دوباره به آموزشگاه مراجعه کنید و تمدید کنید
میدونید اگه برای تمدید گواهینامه دیر اقدام کنید به ازای هر روز 5000 تومن جریمه میشین؟؟؟!!!
چقدر ما بد بختیم!!:41:
واقعا:18:نقل قول:
شما از کجا می دونید دوست عزیز
نه هیچی نمیدن .نقل قول:
باید کل مدارکو بزاری اونجا .
اگه هم گم شه کیبود کیبود ما نبودیم .
ولی نگران نباش احتمالش خیلی کم هست .
نه به ازای هر روز :31:نقل قول:
شما از یک روز تا یکسال دیر اقدام کنید 5000 تومن جریمه میشد
اگه دوسال شد میشه 10 تومن و اگه مثلا دوسال تمام + یک روز شد یعنی وارد سال سوم شدید 15000 تومن جریمه میشید
من خودم چند وقت پیش گواهینامه ام تمدید کردم و این مسئله برای همه سوء تفاهم به وجود آورده بود
یکی از دوستام 1روز دیر گواهینامشو تمدید کرد 5000تومن جریمه ازش گرفتن.نقل قول:
ظاهرا حرف vb-sosol درسته
ممنون از دوستان.
40 روز هم گذشت و نیمد گواهینامه
چی کار کنم دوستان؟
سلام
من گواهینامه دارم.میخوام برم پایه 1 بگیرم. و چند تا سوال دارم.هزینش چقدره؟ کلاساش چند روز طول میکشه؟ با چه ماشینی امتحان میگیرن؟ مثلا ون؟
گواهینامه شما پایه دوم هست یا از این ب1 های جدید؟نقل قول:
پایه یک همبا ماشین های 911 امتحان میگیرن توی شهر ما حالا دیگه خبر از جاهای دیگه ندارم
کلاس هم عملی هر جلسه 10 تومن و هر بار هم که رد بشی دوباره یه مبلغی ازتون میگیرن
امتحان تپه و شهری و فنی داره
در ضمن دقت داشته باشید سنتون باید 23 سال تمام باشه و 3 سال هم از گواهینامه پایه دوم گذاشته باشه
این معاینه چشم تمدید گواهینامه چه جوریاس ؟ من وقت ندارم می تونم یکی دیگه رو جام بفرستم معاینه چشم ؟
نقل قول:
از همین ب 2 های معمولی هست. چند روز دیگه میشم 23 سال!:31: یه جا خوندم تا 2 سال از گواهینامه بگذره.! اگه 3 سال باشه باید چند ماهی صبر کنم، الان 2 سال خورده ای هست گواهینامم. 911 منظورت اتوبوسه؟
یکی از اقوام ،ماه پیش امتحان داد و هفته بعدش گواهینامش اومد!
ولی من بعد بیست و دو روز رفتم پیگیری ؛گفت هنوز در حال بررسی می باشد!
بعد از ب2 میتونی پ2 بگیری باید 23 سال تموم باشه و 2سال هم از تاریخ صدور گواهینامه ب2 گذشته باشه
با پ2 هم فقط میتونی با مینی بوس رانندگی کنی
برای رانندگی با اتوبوس حتما باید ت2 بگیری که واسه ت2 گرفتن هم باید قبلش پ2 داشته باشی.
خلاصه که گواهینامه گرفتن هم خیلی مسخره شده!!!
تازه اینا فقط ماله مسافر براست باربری گواهینامش فرق میکنه!(ب1-پ1-ت1-ویژه)
سلام
بچه ها یه سوال
محدودیت هایی که واسه رانندگی در یکسال اول هست چه چیزهایی هست؟ (مثل رانندگی نکردن در ساعات 12 شب تا 5 صبح)
کسی کاملشو داره؟
ويژگي ها و محدوديت هاي گواهينامه رانندگي ب - 1 بر اساس بند ت ماده 27 آئين نامه جديد راهنمايي و رانندگي مصوب 1384 گواهينامه ب - 1 براي درخواست كنندگان در اولين مرحله با اعتبار موقت يكساله صادر مي شود و در مدت ياد شده دارنده آن مكلف به رعايت محدوديت ها و شرايط ويژه اي مي باشد كه در صورت رعايت آنها و رعايت مقررات آئين نامه راهنمايي و رانندگي و مرتكب نشدن تخلف به گواهينامه رانندگي با اعتبار 5 ساله تبديل خواهد شد. پليس راهنمايي و رانندگي ناجا به منظور رفاه حال متقاضيان و تشويق دارندگان اين نوع گواهينامه به رعايت قوانين و مقررات عبور و مرور و كاهش تخلفات و تصادفات با تغيير روش هاي موجود بجاي صدور گواهينامه صرفاً يكساله، گواهينامه هاي جديد را با دو اعتبار يكساله و پنجساله صادر مي نمايد تا در صورتي كه دارنده گواهينامه از تاريخ صدور گواهينامه تا يكسال مقررات را رعايت نموده و مرتكب تخلف نگردد، اعتبار گواهينامه وي بدون نياز به مراجعه به راهنمايي و رانندگي 5 ساله خواهد بود و در صورت ارتكاب تخلفات مهم و حادثه آفرين ذيل ، گواهينامه ب - 1 متخلف در محل توسط مأموران راهنمايي و رانندگي اخذ و جهت تبديل به گواهينامه موقت يكساله به مراكز صدور پروانه هاي رانندگي ارسال خواهد شد.نقل قول:
۱- تقصير در تصادفات فوتي
2- تقصير در تصادفات جرحي
3- سبقت غير مجاز
4- تجاوز از سرعت مجاز
و در صورت ارتكاب ساير تخلفات ذيل، مطابق دستورالعمل ها و مقررات موجود در پايان يكسال پس از طي دوره هاي آموزشي و يا شركت مجدد در آزمونهاي آئين نامه و عملي شهر، گواهينامه موقت يكساله بدون امتياز فوق الذكر صادر و تحويل خواهد شد.
1- مقصر بودن در تصادفات منجر به خسارت
2- متواري شدن از صحنه تصادف جرحي يا فوتي
3- متواري شدن از صحنه تصادف خسارتي
4- تجاوز به چپ از خط وسط معابر
5- عدم حركت از ميان خط عبور
۶- عدم رعايت مقررات هنگام تغيير خط عبور
7- عبور از محل ممنوع
8- عدم رعايت حق تقدم عبور وسايل نقليه و يا عابران پياده
9- عدم توقف كامل هنگام مشاهده تابلو ايست قبل از تقاطع
10 - رانندگي با وسايل نقليه داراي نقص فني
11- عبور از چراغ قرمز
12- عدم رعايت مقررات چراغهاي چشمك زن
13- عدم توجه به فرمان پليس راهنما يا فرمان پليس مدرسه
14- دور زدن و يا گردش به چپ يا راست در محل هاي ممنوع
15- حركت بطور مارپيچ
16- ارتكاب ساير تخلفات رانندگي
17- محروميت از رانندگي بر اساس احكام صادره مراجع قضائي
18- استفاده از پلاك يا مدارك جعلي (كارت مشخصات وسيله نقليه، شناسنامه مالكيت وسيله نقليه، كارت بيمه، معاينه فني خودرو)
19- عدم ارائه اطلاعات جديد دارنده گواهينامه موقت به راهنمايي و رانندگي در صورت تغيير مشخصات فردي يا نشاني (حداكثر تا 10 روز)
20- رانندگي از ساعت 2400 تا 0500 بامداد
21- حمل مسافر
22 - يدك كشيدن (بكسل كردن) ساير وسايل نقليه
23 - رانندگي در جاده ها، بزرگراهها و آزاد راههاي برون شهري
سلام من يه سوال در مورد گواهينامه پ ١داشتم ميخواستم بدونم تا ١٠تن زده براي بار كشها ايا اين ١٠تن وزن ماشين با باره يا فقط وزن بار بايد ١٠تن باشه تو ايين نامه اشارهاي نشده از هر كسي هم كه ميپرسي با شك و ترديد جوابهاي مختلف ميدن از دوستان اگه كسي اطلاع دقيق داره كطفا كمك كنه ممنون
10 تن ظرفیت ماشینهنقل قول:
یعنی شما میتونی با ماشینایی که3.5 تا حداکثر 10 تن بار حمل میکنه رانندگی کنی
دقت کن وزن بار 10تن+وزن خود ماشین که هرچی میخاد باشه
موفق باشی
سلام ممنون ازپاسختون . من در این رابطه با موسسه راهگشا هم تماس گرفتم اونا هم گفت مجموع باید 10 تن باشه از خود راهنایی رانندگی میپرسی اونا هم خبر دقیق میگن ندارن حالا من موندم یه کامیون که تو کارتش زده جمعا 17 تن نمیدونم میتونم برونم یا نهنقل قول:
شرایط اخذ گواهینامه پ 1 چیه؟ هزینش چقدره؟
سلام ببخشید مزاحم شدم
امروز 40روزه که از رانندگی ب 2 قبول شده ام ولی هنوز گواهینامه به دستم نرسیده به اداره ی پست هم رفتم ولی نیومده بود شما دقیقا نمیدونید چقدر طول میکشه بیاد؟:41::41:
دقیقا مشخص نمیشه که ارسال گواهینامه دقیقا چقدر طول میکشه چون داشتیم شخصی دو هفته بعد از قبول شدن گواهینامه دستش اومده از اونور شخصی بعد 4 ماه گواهینامه شو تحویل گرفته!!نقل قول:
مرسی فرقی نمیکنه که شهرستان باشه من الان شهرستان میانه زندگی میکنم
???????????????????????????????
یه مدت صبر کن میادش نهایتا تا 60 روز میاد
احتمال داره که بیشتر هم طول بکشه
مال داداشم 5 ماهه اومد
شانسیه:31:
کاشکی سایتی چیزی داشتن واسه ردگیری این گواهینامه ها
من الان یکماه بیشتره دادم گواهینامه ام رو تعویض کنم هنوز نیومده
آخه این چه وضعشه؟!!!
چه قدر دیر، فکر کنم که تعویض گواهینامه من به هوشمند 3 هفته طول کشید.نقل قول:
اه چه چقدر خوبنقل قول:
شما کجا هستید که اینقدر زود به دستتون رسیده؟
من الان دقیقا 35 روزه که اقدام کردم ولی خبری نشده
مثلا هوشمند هم هس
توی tv نشون میداد واسه یه پسره عکس یه دختر رو زده بودن:19:
الان 2 ماهه که گواهی نامه ی من نیومده
یکی از شهرهای اطراف تهراننقل قول:
واسه پیگیری وضعیت گواهینامه کجا باید برم؟
اول باید بری آموزشگاه ببینی که آیا گواهینامه برات صادر شده یا نه .نقل قول:
اگه صادر شده باشه یه کد 20 رقمی بهت میده که میتونی بری پست یا تو نت که ببینی گواهی به دست پست رسیده یا نه .
اگه رسیده باشه میتونی خودت هم بری اداره پست بگیری .
اینارو از پست و اموزشگاه پرسیدم .:31:
الان برای من 31 روز شده ولی هنوز خبری نیست .:19:
فردا دارم میرم پیگیری کنم .
سلام دوستان
من هنوز یه سال نشده گواهینامه گرفتم ولی هفته پبش از تهران رفتم اردبیل
این قانون شون خیلی مزخرفه که تا یکسال نمی تونی تو جاده های خارج از شهر رانندگی کنی
امروز برای پیگیری گواهی نامه اول رفتم آموزشگاه ، گفت برو 1 ماه دیگه بیا ( یه بار دیگه هم رفته بودم گفته بود 1 ماه دیگه بیا ).
بعد رفتم اداره پست رسالت بعد از 70 نفر در صف بهم گفت نیومده .
بعد رفتم پلیس +10 گفت 15 روز پیش صادر شده و بارد کد رو گرفتم و دوباره رفتم پست رسالت و گواهینامه رو با پرداخت 600 تومن گرفتم و تمام ، به طرف گفتم اگه بیاد در خونه چهقدر میگیره ؟ گفت هیچی !!
به خودم گفتم حالا که خودم اومدم گرفتم تازه یه چیزی هم باید بهم میدادن!!
نتیجه : برای پیگیری اول برید پلیس +10 و اگه صادر شده باشه باقی مراحل رو همون طور که گفتم پیگیری کنید و به هیچ عنوان به آموزشگاه مراجعه نکنید چون حال و حوصله پاسخگویی ندارن .