سلام به همه برو بچ باحال نياز فوري به كمك شما استادان گرامي
باسلام
خسته نباشيد دوستان كارتون عالي بود از سه 4 نفر از دوستاني كه در اين تاپيك پست دادن و بيشتر از همه زحمت كشيدن هم كمال تشكر را دارم
اقا حسين عزيز ( Bllizzardwow ) واقعا دست درد نكنه كارت عاليه ولي عزيزان شما ها يك مشكل كوچولو دارين البته اين جسارت من را ببخشيد عرضم اين هست كه شما مطالبتون را دست و پا شكسته و مطالبو از هم جدا ميزاريد همه سردر گم ميشند من 150 خرده اي اين تاپيك را خوندم همه يه حرفي زدند ولي مطالبتون را پراكنده پست دادين يكي ص 10 يكي ص 65 يكي 120 الي اخر من عرضم اين هست كه همه پچ هاي اين بازي را از هم جدا بزازرين و هر پچي را كه هر چه لازم دارد در زير همان پچ قرار دهيد مثلا
مثال :
1- پچ 3.3.3a
2- نرم افزار هاي مورد نظر براي ساخت سرور افلاين با لينك دانلود مربوطه
3- طرز كار نرم افزارها و ترفندهاي مختص هر كدام
.... الي اخر
با تشكر از همه دوستان الخصوص
Bllizzardwow
icelord
r carlos
:20::11::11::11:
یکی نیست به ما جواب بده ؟
بابا یکی نیست به این سوالات ما جواب بده ؟ جان هرکی که دوسش دارین جواب بدین مندارم دیگه دیونه میشم :45::42::wac::24::34:
لطفا کمکم کنید من می خوام یه سرور افلاین 3.3.3a منگوس تو خونه واسه خودم راه بندازم ولی تا حالا موفق نشدم کسی میتونه کمکم کنه
لطفا اگه هست اسم نرم افزارهای مربوطه طرز کارشون به طور خلاصه ولینک سالم دانلودشون را هم بذارید انشالا از خجالت همتون در مییام :20::11:
آموزش کمپایل کردن منگوس برای ویندوز 32 بیتی
من اینجا یه آموزش برای کمپایل کردن منگوس گزاشتم برین بخونین اگه مشکلی هم داشتین همونجا بگین
کد:
http://p30iran.net/thread3965.html#post15932
به نام اول بي ابتدا و اخر بي انتها
سلام حسين DTجان داداش من دومين و هاست ميخوام توضيح بده بي زحمت و قيمت هاش FREE ش هم هست و من الان برنامه منگوس رو دارم و سرور اف لاين ديگه چه برنامه هايي مي خواد لينك ميكني همرو ريز و درشت مي خوام سرور با پدر مادر بسازم :31::8: