لايكن جان خيال مارو راحت كردي حالا منبع هم داري ؟نقل قول:
مثل اینکه نسخه بعدی بازی بتمن در داخل شهر گاتهام خواهد بود.
يعني چي سيو نميشه بازي اين امكانو نداره كه خودتون سيو كنيد خود بازي بعد از هر قسمت سيو ميشه :5:نقل قول:
Printable View
لايكن جان خيال مارو راحت كردي حالا منبع هم داري ؟نقل قول:
مثل اینکه نسخه بعدی بازی بتمن در داخل شهر گاتهام خواهد بود.
يعني چي سيو نميشه بازي اين امكانو نداره كه خودتون سيو كنيد خود بازي بعد از هر قسمت سيو ميشه :5:نقل قول:
مهدی جون اینم منبع........نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4486549&postcount=18
والله مال من که اینجوری نیست!!!نقل قول:
تا حالا چند بار هم پست دادم راجب این مشکل ولی به جایی نرسید و مجبور شدم بازی رو آنیستال کنم و بعدا دوباره بعد یه مدت به سرم میزنه و نصب میکنم و بازم نمیدونم چه مرگشه!!!
وقتی اون قسمت Windows Live با آکانت آفلاینم رو انتخاب میکنم میگه بازی Sign شد ولی هنگام ورود به منوی اصلی بازی یه محیط Yes & No میاد که میگه شما Sign نیستید و اگه اینطوری به محیط بازی برید نمیتونید بازی رو Save کنید! منم بخاطر این گفتم شاید مشکل از ویندوز باشه و ویندوزو عوض کردم ولی بازم همون آش و همون کاسه!
خواهشا کسی نیست یاری کنه؟؟؟؟؟
شما xlive خود دي وي دي رو نصب كن بعدشم يه پروفايل جديد بساز اگه درست نشد تو صفحه هاي قبل يه كرك كامل و كم حجم هست دان كنيد فك كنم حل شه :40:نقل قول:
سلام دوستان .
بالاخره یه شرکت ییدا شد نسخه ی کامل و بدون مشکل این بازی رو بده بیرون یا نه ؟ منظورم مشکل سیو نشدن و ایراد ییدا کردن فیزیک بازی و گیر کردن تو مرحله هاست که از طرف خود سازنده برا نسخه های کیی شده گذوشته بود .
اگه تو بازار ییدا میشه لطفا بگین برا کدوم شرکت هستش که بگیرم (برا PC) .
:10:
Xlive خودش رو نصبیدم، اون کرک صفحه ی قبل هم دانلود کردم ولی جواب نداد و اصل به ورود بازی ارور گرفت!نقل قول:
ولی این پروفایل جدید رو متوجه نشدم؟ یعنی چجوری بسازم؟
شما تو خود بازي كليد home كيبرد رو بزن صفحه ي xlive باز ميشه بعد از تو همون جا يه اكانت افلاين بساز بعد پروفايلو كه ساختي sginin كن بعد اسمه پروفايلو با يه چيزي مثل خوش آمد گويي از اين جور چيزا مينويسه بعدم ميتوني راحت بگيمي در ضمن منم تو بازي مشكل داشتم با اون كرك صفحه ي قبل حل شد شما همه ي فايلاشو كپي كردي يا نه ؟:10:نقل قول:
نميخاد عزيز شما يه 2 دي وي دي رايتيه سالمشو گير بيار برادران عزيز ريلود يه كرك زدن كه دهن سازنده بازي باز موند اونم دان كن حله حله ديگه دنبال شركت مركت نباش :11:نقل قول:
کپی کردم همون ارور داد چه جوری تو x live پروفایل جدید باز کنم؟ آخه تو بازی نمیره که پروفایل جدید باز کنم!!!!!نقل قول:
با اجازه مهدی عزیزنقل قول:
میشه بگید چه جوری توی بازی نمیره؟ یعنی دقیقا چه اخطاری میده؟؟
سلام.می تونید چند تا عکس از تریلر بازی batman has moved برام بزارید.برای اینکه من اینترنتم دایلاپ هست و نمی تونم تریلر این بازی رو دانلود کنم.ممنون
فایل لانچر رو امتحان کردی...؟نقل قول:
seculauncher.failed to start application.[9000]نقل قول:
اگه منظور شما BmLauncher. آرهنقل قول:
خوب فکر کنم کرک رو به صورت ناقص ریختی پوشه کرک شامل سه تا فایل خاص هست که همگی باید در پوشه اصلی(فکر کنم به اسم Binary باشه) بازی کپی بشه فقط یادت باشه که موقع کپی حتما اگه آنتی ویروست روشنه خاموش کنی مخصوصا برای فایل(whysosrs)...نقل قول:
سلام به همه دوستان
چگونه میشه با بت من بنچمارک گرفت ؟
توی نت دیدم که بنچمارک گرفتن ولی هرچه گشتم بنچمارک تولزی براش پیدا نکردم
ممنون میشم راهنمائی کنید :11:
دوست من، همه اون چیزهایی که ذکر کردین رو انجام دادم ولی حل نشد!نقل قول:
یه پروفایل آفلاین میسازم و آخرش میشه "شما به پروفایل خود وارد شدید" اما درست همون جا، هنگام ورود به منوی اصلی میگه شما وارد پروفایل نشدید!!!
اون کرکم دانلود کردم و بدون آنتی ویروس، هر سه رو هم ریختم ولی ارور 900 داد!!!
تو تاریخ PC (یعنی وقتی که با PC آشنا شدم) تا حالا با هیچ گیمی مشکل نداشتم و اگرم داشتم خودم حل میکردم، ولی این لعنتی طول رشته ی تاریخ منو بهم زد:31:
راه دیگه ایی نیست؟
فك كنم x live قاطي كرده xlive تو دي وي دي رو نصب كن ببين درست ميشهنقل قول:
راستي بازيت 2 dvd هست :11:
:45::37: بازم نشد!!!!! همون ارور میده.نقل قول:
خداييش اگه اين كارايي كه مگفتم ميكردي مشكلت حل ميشدنقل قول:
ميشه بگيد بازيه شما چند دي وي دي هست فك كنم بازي كامل نصب نشده يا در طول نصب با pc كار ميكردي اين طوري شده البته فك كنم چون من هرچي بلد بودم گفتم شما يه بار پاك كن دوباره بنصب ديگه موقع نصب با pc كار نكن بعد كرك سوميو بريز ببين درست ميشه :5:
راستي سيستمتم بزار :46:
من مشکلم با games for windows حل شد یه پار دیگه اینستالش کردم بعدم یه پروفایل آفلاین درست کردم:20:
حالا یکی میگفت یه سری از دموها پاک شده کسی میدونه چجوری میشه اونا رو گذاشت سر جاش:46:؟
بلهنقل قول:
باید بری تو فولدر بازی بعدش بری تو فولدر movies اونجا نزدیک 72 فایل هست که 8 تایآخریش
اول اسمشون با "O"شروع میشه این O رو از اولشون حذف کن و به عبارتی rename کن
ولی در مورد فایل آخری حرف "O1" حذف کن بعد دموها درست میشه:20:
مال من 2DVD هست، XLive هم فک نکنم مشکل داشته باشه، خوب با این Xlive من GTA IV و.... که اسمشون یادم نیست بازی کردم دیگه!
یعنی هیچکس یه کرک خوب برای ver 1.1 نداره؟!نقل قول:
راستي ويندوزت چيه ؟نقل قول:
من با xp سرويس پك 3 اين بازيو تا آخر رفتم بدون مشكل شما اين ويندوزو امتحان كن ببين حل ميشه :18:
نه، مال من ویندوز 7 نسخه ی 7600 Final هستش که تا حالا با هیچ بازی ای مشکل نداشتم!نقل قول:
ولی انو راس گفتی، تا حالا رو XP اجرا نکردم، در ضمن تو منوی بازیه من پایین مینویسه نسخه 1.1
مشکلی که نیست؟
سیستمنقل قول:
seven
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz
2.00 GB
NVIDIA GeForce 8400 GS
ECS P43T-A2
قبلا تا 55% رفته بودم ولی گیر کردم بخاطر کرک...:5:
2 دی وی دی نصبیدم ولی نشد همون ارور داد کرک سومی همون 3تا گزینه داره کپی کردم :41:
2.BmStartApp
3.BmLauncher
1.whysosrs.DLL
نقل قول:
نه، مال من ویندوز 7 نسخه ی 7600 Final هستش که تا حالا با هیچ بازی ای مشکل نداشتم!
ولی انو راس گفتی، تا حالا رو XP اجرا نکردم، در ضمن تو منوی بازیه من پایین مینویسه نسخه 1.1
مشکلی که نیست؟
شما دو دوست عزيز جفتتون ويندوزتون هفته حالا با xp پك 3 اجرا كنيد بايد حل شهنقل قول:
سیستم
seven
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz
2.00 GB
NVIDIA GeForce 8400 GS
ECS P43T-A2
قبلا تا 55% رفته بودم ولی گیر کردم بخاطر کرک... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 دی وی دی نصبیدم ولی نشد همون ارور داد کرک سومی همون 3تا گزینه داره کپی کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.BmStartApp
3.BmLauncher
1.whysosrs.DLL
بازي با ويندوز هفت مشكل داره اينطوري كه بوش مياد :41:
آره راس میگی چون من 55% تو ویستا رفتم.نقل قول:
آقايون چي شد مشكلتون حل شد ؟:10:
اينجا رو چيكار كنم ؟ :41:
کد:http://img5.-------------/files/8dzowr92it0ispz1fhee.jpg
همون اوایل مرحله است؟؟؟نقل قول:
اگه اوایل مرحله باشه رو زمین یه بطری برای اون پلیسه افتاده که تو باید باx اسکن کنی فکر کنم این کارو کردی بعد باید دور و برتو نگاه کنی میبینی که روی هوا یه بخاراتی هست که از دهن پلیسه اومده تو باید دنباله اون بخارات دهن پلیسه بیوفتی البته با X
نه بابا من روی 7 دارم مثل هولو بازی میکنم . هیچ مشکلی با 7 نداره ( هیچ بازی.. برنامه ای نداره )
نقل قول:
بعد از اين هم بايد با دنبال كردن اون بخارات روي هوا به محل اصلي كه . . . برسي
اقا من این بازی رو تا 3 درصد رفتم بعد گیر کردم اونجایی که مردرو بستن تخت یه تابلو هم جلوشه چیکار کنم؟
اره درست مي گه.:8:نقل قول:
شما از همون تخت 2..3 قدم بیا عقب به تابلو عکس یه مرد هست کنار به اون توجه کن و دکمه x رو فشار بدهنقل قول:
البته یه چند ثانیه ای دستتو رو دکمه نگه دار اسکن میکنه و حله
سلام
می خواستم بدونم این قسمت چه جوری میشود رد کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g[/IMG]
برادر این عکس رو باز نکرد...؟
با تفنگی که بمب میزاری ، روی 2 تا شیشه که این 4 دیواری داره، بمب بزار و بعدش بووووووووووووم:21:نقل قول:
یکی از شیشه ها فکر کنم روبروته و اون یکی روی دیوار سمت چپه
کسی تا حالا 100% کرده؟!
مال من 87 تا شده تقریبا همه کاراکترا رو آزاد کردم
سلام.من قبلا اين بازي رو تا آخر رفتم.الان ميخوام برم اكانت GFWL رو نميشناسه.يعني اصلا GFWL رو نميشناسه.چيكار كنم؟