شما با pc suit خالی (نه ovi) کار کنید
Printable View
شما با pc suit خالی (نه ovi) کار کنید
ببخضید یک سوال دیگه هم دارم. وقتی به نرم افزار میریزم. باید روی حافظه گوشی نصب کنم را روی مموری کارت؟
روی هردوش میتونی ولی روی مموری خیلی خیلی بهتره
سلام دوستان،
من حدود 2 ماه هست كه N85 گرفتم. تو اين 2 ماه گوشيم 3 بار هنگ كرده كه دو بارش رو مجبور شدم باتري بكشم. ميدونم كه اين كار براي گوشي خطر داره.آيا راه بهتري وجود داره كه مجبور نشم باتري رو قطع كنم؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن software version گوشيم 30.019 هست.
دوست من کلاً گوشیهای سیمبین یه مقدار هنگ توکارشون هست اما نه دیگه اینقدر !!!
.
شما احتمالاً برنامه ای که به سیستم عامل گوشیتون نخوره رو نصب نکردید ...؟؟؟
يه player و يه نقشه تهران. ولي فكر نكنم ناسازگار باشه. سوال من چيز ديگست . من ميگم وقتي گوشي هنگ ميكنه ، و نميشه گوشي رو خاموش كرد راه ديگه اي به جز باتري كشيدن وجود داره. مثلا كدي كه گوشي رو reset كنه يا ........ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلامنقل قول:
کسی همچین مشکلی نداره؟
این موارد رو رعایت کن ببین بهتر میشه یا نهنقل قول:
پروداکت رو فارسی کن و به اخرین ورژن فلش کن
برنامه ها رو در رم نصب کن
گوشی رو در جای گرم نگه ندار
از نصب و حذف زیاد برنامه ها خود داری کن
رم رو چند وقت یکبار دفرگ کن
اگر درست نشد دوباره بگو بهت بگم چیکار کن
سلام من با نصب یه نرم افزار جاوا مشکل دارم وسط نصب ارور میده که رجیستریشن فیلد (registeration failed) مشکل چیه؟
قبلا راحت نصب میشد رو گوشیم.رو ان 79 تست کردم جواب داد
سلام
گوشيه من دوباره به حالت اولش برگشت يعني دوباره خودبخود خاموش ميشه البته وقتي دارم ياهاش كار ميكنم.بيشتر وقتي اسسسسلايدشو بازوبسته ميكنم خاموش ميشه.
يكي از دوستان گفت دادم گارانتي 2هفته بعد 1گوشي ديگه براش فرستادن.يه نظرتون من بفرستمش؟اگه گوشيو باز كردن چي؟
تقريبا5ماهي ميشه اين گوشيو دارم.لطفا بگيد چيكار كنم؟:41:
سلام. دوستان من بازم با چند تا سوال برگشتم. :دی امیدوارم اساتید نوکیا کار راهنمایی کنن.
- اولا remote drives تو قسمت settings > connection چیه و چه کار میکنه. اونطور که حدس زدم به یه سرور وصل میشه و میشه فایلها رو به سرور انتقال داد.
یه جا خوندم با سایت ovi.com کار میکنه یعنی تو این سایت ثبت نام میکنید و یه مقدار فضا میده و اینجوری استفاده میکنید. آیا این درسته؟
من رفتم این سایته اما انگار با آی پی ایران میشه ثبت نام کرد. شما هم این مشکلو دارین؟
و یه چیز دیگه این که فقط با ovi.com کار میکنه یا کلا هر هاستی داشته باشیم میشه استفاده کرد؟ آخه من یه مقدار فضا دارم خواستم با پروتکل ftp وصلش کنم به گوشی. گوشی پیغام داد فقط http و https قبول میکنه برای remote drive.
کلا در این مورد راهنمایی کنین خیلی لنگ میزنم.
- سوال بعدی اینکه XDM profile باز تو همون settings > connection چیه؟
- سوال بعدیمم اینه که تو دانشگاهمون تنظیمات وایرلس اینجوریه و من با لپ تاپم با این تنظیمات راحت کانکت میشم و استفاده میکنم:
ip: 192.168.143.222
subnet mask: 255, .255.255.0
default gateway : 192.168.143.1
بعدشم تو تنظیمات اکسپلورر برای پراکسی میزنم:
127.0.0.1:8080
و هنگام ورود به اینترنتم یوزر و پسوردم رو میخواد و وارد میکنم و کانکت میشم.
اما نمیدونم تو گوشی چطور باید این تنظیماتو وارد کنم. اصلا اکسپلورر گوشی که تنظیمات ------ نداره. من باید چه کار کنم؟
- سوال آخر هم اینه که آیا میشه گوشی رو به یه شبکه بیسم وصل کرد و به نقل و انتقال فایل با مثلا کامپیوتر پرداخت؟
متشکرم :11:
من موبايلمو Update كردمو الآن دنبال يه پلير قوي هستم، ميشه بهم معرفي كنيد؟هرچي سعي كردم اين COreplayer رو نصب كنم نشد كه نشد.همش error ميده.چه بايد كرد؟؟
در ضمن من گوشيم هك نشده
سلام. smartmovie خیلی خوبه. در کل به نظرم از coreplayer بهتره. cp یکم لگ داره اما sm اینجوری نیست و در ضمن ساب تایتلهای فیلم ها رو هم نشون میده. ( فرمت sub / micro dvd )
مشکل نصب نشدن هم احتمالا برای اینه که برنامه رو ساین نکردین.
سلام به تمام دوستان پی سی . دوستان یه مشکل خیلی بد برام پیش اومد . گوشیم یه دفعه هنگ کرد و وقتی که بالا اومد ، تمام sms ها و میل ها روی گوشیم پلک شدن !! چه کنم ؟! آیا میشه که اینارو برگردوند ؟! دوستان 85 دارم مشکل مشابه داشتن ؟!
من این مشکل رو بارها داشتم و کاری هم نمیشه کردنقل قول:
البته چک کنید که SMS هاتون کجا ذخیره میشن. مثلا اگه روی رم بوده، الان هم چک کنید که همونجا باشن
من غیر از SMS ها خیلی اوقات فایلهای دیگه هم پاک میشن از روی رم
رم گوشی من گویا مشکل داره
برو تو setting بعد connection بعد destinations بعد access point باقیش هم که مشخصهنقل قول:
برای ست کردن ------ تو همون کانکشن که بالا ساختین( تو همونجا تو internet میره) advance setting رو انتخاب کنین
سلام دوستان..
دوستان میشه بگید که اگر دوربین رو در N85 و N86 در نظر نگیریم باتوجه به قیمتش گدوم رو انتخاب میکنید؟؟
ممنون
سلام . من برای گوشی یه تم جدید نصب کردم ولی بعد از نصب . گوشی ریست کرد و بعد از اون هم سرعت گوشی اومده پایین و هم برای انتخاب و تغییر تم وقتی می خوام میرم به قسمت انتخاب تم گوشی دوباره ریست می کنه . من آخرین تمی که نصب کرده بودم رو پاک کردم و در ضمن ریست فکتوری هم کردم ولی مشکل وارد شدن به قسمت انتخاب و تغییرات تم درست نشد و گوشی همچنان ریست می کنه . میشه این مشکل رو برطرف کرد یا اینکه گوشی باید فلش بشه ؟
سلام
در مورد جی پی اس
یکی به من توضیح میده؟
چجوریه؟
نرم افزارش چجوریه
قیمت نرم افزارش؟
نرم افزارهای مختلفی داره؟(مثل player های مختلف؟)
چجوریاست کلا
ممنونم
من inbox اس ام اس هام رفته روي phon هر كاري ميكنم نميره روي memory
خواهشن كمكم كنيد
سلام
رمز lock code گوشي كه يادمون بره از كجا پيداش كنيم دوباره ؟
رم گوشیت رو فرمت کنی درست میشهنقل قول:
پیا کردن lock code گوشی های نوکیانقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=266352
سلام به عزیزان اهل فن
گوشی من به هیچ وجه ریست نمیشه نه با کد نه تو حالت خاموش با گرفتن * 3 سبز
روشن میشه اما همه چی سر جاشه
نمیتونم پروفایل بسازم یه سری برنامه ها نصب نمیشن که قبلا میشدن
خواهشا کمک کنید نیام ببینم پستی که دادم داره خاک میخوره!!!!
مممممممممنون میشم:11:
سلام بچه ها
من درباره صفحه نماش این گوشی چند تا سوال داشتم
اول اینکه tft نیست oled هستش ، درسته ؟
فرقش با گوشی هایی که tft هستن خیلیه ؟ یعنی خیلی کیفیتش بالاتره ؟
دیگه کدوم گوشی ها صفحشون OLED هست ؟
یه سوال هم درباره صدای این گوشی داشتم میخواستم ببینم این که میگن صداش تو اسپیکر خیلی کمه در حد چه گوشی هست ؟ از n78 صداش کمتره تو اسپیکر ؟
ممنون
سلام دست عزیزنقل قول:
بله oled هستش.
بله از لحاظ درخشندگی و کیفیت از tft خیلی سرتره.
توی برند نوکیا فکر کنم همین 85 و 86 (oled) باشن.
من یه مدت هر دو گوشی 85 و 78 رو داشتم صداشون خیلی شبیه همدیگس هم کیفیت هم بلندی.
فرق tft و amoled
کد:http://mediafiles.allaboutsymbian.com/n86/images/amoled.jpg
سلام.من گ.شي ان 85 دارم.1 ماه که خريدم.ديروز يکو خاموش شد و روشنش کردم باز خودش خاموش مي شد به نظرتون مشکلش چيه
من اینطوری شد دادم گارانتی یه نو بهم دادن :دینقل قول:
البته ممکنه از باطری باشه
گوشی رو تکون بده اگه باتری تکون خورد عیب از همونه یه چیزی بزار تا محکم بشهنقل قول:
سلام
چه جوری میشه N85 زبان فارسی رو به گوشی اضافه کرد؟برنامه داره یا باید ببرم بیرون درست کنن.
ممنون
ايا اين حقيقت داره كه اين گوشي زياد هنگ ميكنه
سلام میتونی با یه پروداکت کد مخصوص زبان فارسی گوشی رو اپدیت کنی. همه رقم توضیح براش اینجا هست:نقل قول:
آموزش نحوه آپگرید گوشی های نوکیا
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=160561&page=185
سلام دوست عزیز.در بعضی موارد بله.توی گوشی های نوکیا دیگه هنگ و ریست کردن چیز عجیبی نی.اما با یه بار آپگرید حل میشه.رجوع شود به 3خط بالاتر:31:نقل قول:
آقایون چند مشکلی واسه گوشی ان85 خانومم پیش اومده بی زحمت راهنمائیم کنید:
1- موقع فیلم برداری اکثر اوقات فیلم تیکه تیکه ضبط میشه یعنی هر چند لحظه یه مکث 1 ثاننیه ای میکنه.
2- چند مدته با اینکه رم گوشی رو ویروس کشی کردم حدود 30 درصد از عکس هائی که تو گالری بود نشون نمی ده و به صورت یه فایل شکسته شده است در ضمن هر روز هم داره تعدادشون اضافه میشه نمی دونم چرا.راستی اینم بگم بیشتر این عکس ها عکس هائیه که edit کردهشون.
3- یه دفعه دیدم هر بازی و هر برنامه ای رو گوشی دستی نصب شده بود اچرا نمی شه یعنی وقتی رو اوکی میکنم هیچ عکس العملی نشون نمیده.
من که به جای 3 خط 3 صفحه عقب تر رفتم در مورد آپگرید این گوشی چیزی ندیدم.نقل قول:
لینک گذاشتم توی همون پست. سی؟نقل قول:
آموزش نحوه آپگرید گوشی های نوکیا
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=160561&page=185
سلام
تفاوت n85 با n86 در چیه ؟ فقط دوربینه ؟
معایب n85 چیه ؟
و قیمتش الان تو بازار چنده ؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
یه سوال دیگه !!
کسی از دوستان یه رویو از این گوشی ننوشته ؟
راستی کی بوردش مثل n78 هست ؟
ویرایش شد.لطفا مدیران حذف کنند.با تشکر
ویرایش شد.لطفا مدیران حذف کنند.با تشکر
واقعا؟ چه عجب!! احتمال داره ورژن جدید همه ی symbian 9.3 ها امکان قطع صدای شاتر رو داشته باشن؟نقل قول:
دوست عزیز رمتون مشکل داره.اطلاعات رو کپی کنید وبعد فرمت کنید خوب میشهنقل قول: