دوستان کسی نوت بوکی که تو دو پست بالا گفتم را نداشته؟ کاراییش را بدونه؟
Printable View
دوستان کسی نوت بوکی که تو دو پست بالا گفتم را نداشته؟ کاراییش را بدونه؟
نقل قول:
در مورد hp اگه يكم پستاي اين تاپيك رو بخوني خودت متوجه بيشتر نقاط ضعف و قوت لپتاپ هاي hp ميشي !!!!!!!
در مورد asus هم اين مدلي كه گفتي بايد احتمالا N50 يا M50 باشه من از لپتاپ هاي asus مدل G50 رو ديديم كه لپتاپ فوقالعاده خوبي بود
من 2 هفته هست hpdv3 2025ee دارم و طراحی و کیفیت ساختش حرف نداره(البته این نظر شخصی منه)نقل قول:
مشکل داغ کردن هم نداره ولی فنش به طور مرتب اما نه با سرعت بالا, فقط با سرعت کم کار میکنه:41:البته cpu:2.13 ,vga:gf g105m 512mb هستش.
اینم مشخصاتش
hp-dv3 2025, Espresso Black, P7450 2.13Ghz, 500GB HD 5400rpm, 4 gb RAM, , 6-cell high capacity Battery, bright view LED Display, Fingerprint Reader + Webcam, nvidia geforce g105m 512mb dedicated, 5100AGN, Bluetooth, Windows vista home premium
امکان تعویض رم های 800 مدل 1199 با 1066 هست یا نه؟
سلام لطفا منو راهنمايي كنين .
كسي در مورد مدل dv7 2040 چيزي ميدونه .
كسي ميتونه اونو با sony fw 490 dfb مقايسه كنه ؟ dell 1640 چهطور ؟
بين اين 3 مدل واقعا موندم .
كسي در بقيه انجمن ها جوابمو نداد . لطفا شما راهنماييم كنيد .
dv6-1127 بهتره یا dv3-2027 ؟؟ لطفا راهنمایی کنید
دوستان بعد از مشورت با همه شماها و راهنمایی های خوبتون و همینطور زیر و رو کردن بازار به این نتیجه رسیدم که سراغ لپ تاپی که همش حرف و حدیث بشتشه و راضی ها و ناراضی هاش مساوین نرم منظورم 1340 که حدود 700 800 تا ریویو ازش خوندم و شاید بگم تعداد زیادی نبودن که مطلقا راضی بودن!!!
از طرفی 3655 در نظر دارم ولی با ورود این DV6 1225 همه فکر و ذکر من بهم ریخت، این کانفیگش واقعا خیره کنندس مخصوصا پردازنده 2.8
حالا میخوام ببینم کسی اینو داره و باهاش کار کرده؟ آیا میصرفه بخاطر پردازنده 2.8 از خیر پرتابل بودن و LED 3655 گذشت؟؟
من می خوام بگیرم اگه گرفتم میگم خوبه یا نه؟ خب بستگی به استفاده داره. مگه 1225 portable نیست. بین LED, 2.8هم من 2.8 رو به علاوه 4650 (3655=9300) ترجیح می دم.نقل قول:
خوب پرتابل هست ولی 3 کیلو کجا 1.8 کیلو کجانقل قول:
فقط کافیه 1 بار آدم ماشین نداشته باشه ، کت و کول آدم خم میشه :31:
به نظرم 1225 سيستمه خدايي باشه !!!! فقط يكم اين ور اونور بردنش دردسره !!!! ولي به كانفيگش ميارزهنقل قول:
کی میگیری آقا؟ از کجا ؟ چه گارانتی ای؟؟؟؟؟نقل قول:
امروز من با یکسال گارانتی شرکتی 1640000 و 1650000 و ایران اچ پی 1770000 !!!!!!!!!!!!!!!! قیمت کردم
تا دو سه روز دیگه به احتمال زیاد
با گارانتی ایران اچپی 1680. اون 1770 پک دوم که بیمه و کیف و موس وایرلس و 18 ماه گارانتی داره پک 1 که 18 ماه گارانتی داره حدود 1650 تا 1700
آره کانفیگ خیلی خوبی داره حیف که مودم نداره البته برای من زیاد مهم نیست
این قضیه داغ کردن DV6 چقدر جدیه یعنی با کار معمولی هم دماش خیلی بالا می ره؟؟؟
مبارکه خیلی آقا گرفتی حتما خبر بدهنقل قول:
والا قاعدتا با این 4650 داغ که میکنه ولی کلا اچ پی تهویه بسیار بهتری نسبت به اغلب برند های موجود داره مخصوصا دل
ایشالله مثل بنز ازش استفاده کنی
لطفا اگه کسی hp dv6-1125داره عکسو بذاره ؟ ممنون
هیچ فرقی نداره طراحی 1125و1199و1225 همه یکیه یعنی دی وی 6 مهمه نه مدل این هم عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هیچ عنوان مشکل داغ کردن ندارن . از این بابت مطمئن باش . من حتی 3 ساعت زیر پردازش کامل گذاشتم . دما کاملا کنترل شده هست .نقل قول:
سلام دوست عزیز
من خودم dv4-1070دارم تنها تفاوت بین dv5 و dv4 در ظاهرشون اینه که کیبرد dv5یک کیبرد کامله یعنی 105 دکمه داره _دارای کیبرد اعداده_ فقط همین:20:
بالاخره 1225 گرفتم
داغ هم نمی کنه البته هنوز بهش فشار نیاوردم
مبارک باشه:20:نقل قول:
تو قسمت تست بازی ها هم ببینمتون
قیمت و نوع گارانتیشم بی زحمت بگو
1650 با گارانتی سبز (ایران نوت بوک)نقل قول:
مبارکه خیلی آقانقل قول:
حالا انقدر ازت سوال میکنیم میگی عجب اشتباهی کردم گرفتم :31:
آقا در مورد
کیفیت ساخت
کیفیت ال سی دی
گرم شدن
کارایی
اینکه آیا رایگان به ویندوز 7 آپگرید میشه یا نه
راحت بودن یا نبودن حمل و نقل
کند شدن یا نشدن بعد از مثلا سه چهارساعت استفاده .....
و کلا هرچی فکر میکنی باید بگی
اگه برات امکان داره یکم توضیح بدی خیلی ممنون میشم
نظرتون درباره
HP Pavilion DV5-1250
چیه ؟ ویندوز 7 میشه روی لپ تاپ ها بدون دردسر ریخت ؟
1-کیفیت ساخت خیلی خوبه یعنی چیزی لق بزنه یا درست سر جاش نباشه نیست ولی کلید های تاچ پد می تونست بهتر باشهنقل قول:
2-کیفیت ال سی دی خوبه (مخصوصا با روشنایی حداکثر) ولی خب بازتاب نور داره
3-تو کار ها معمولی زیاد داغ نمیشه ولی وقتی GTA IVرو رو تنظیمات high اجرا کردم داشت منفجر می شد البته بدون خنک کننده
4- منظورتون از کارایی چیه؟ اگه منظور سرعته سرعتش خوبه یعنی با اینکه ویندوزش باید کلی برنامه رو لود کنه وقتی روشن می کنی در کمتر از 45 ثانیه همه چیز لود میشه
5-نمیدونم؟؟؟
6- خیلی سنگینه میشه حملش کرد ولی اگه بخوای پیاده حملش کنی به درد جابهجایی متعدد نمی خوره
7- من دیروز 8 ساعت روشنش گذاشتم برای ریکاوری و پارتیشن و ... ندیدم کند بشه
8- همه چیزو پرسیدین دیگه . کیفیت صدای خوب- کم نمیاره- امتیاز ویستا 5.6 - باقی موندن رد انگشت روی بدنه(البته برای تمیز کردن بدنه تو جعبه یه پارچه مخصوص هست)- جعبه ی مزخرف (برای 1600 احتمالا جعبه رو از مواد بازیافتی درست کردن!!!)
باز هم اگه سوالی بود بگین
خیلی ممنون بابت تمام جوابها آقانقل قول:
من در شک شدیدم برای خرید، تمام گزینه های DELL و SONY و... رو رد کردم , دل که کلا قیافش بدرد نمیخوره و 1340 هم انقدر ریوویو بد ازش خوندم پشیمون شدم, سونی هم که کانفیگ های معمولیش قیمتش تخیلیه.
گزینه هایی که برام موند 3655 و 1225 هستن. از طرفی این 1225 آدم رو شدید وسوسه میکنه بخاطر بلوری و 2.8 ولی حمل و نقلش برام مشکله با توجه به تجربه شما. از طرفی 3655 ال ای دی داره و 1.8 کیلو بیشتر نیست. سی پی یو هم درسته تفاوت داره ولی خوب فکر نکنم اونقدر چشمگیر باشه تفاوت.
بازی هم که من نمیکنم اگه بخوام بکنم هم دسکتاپ با 4870 و چهار هسته ای دارم.
در مورد جعبه هم خوب همه اچ پی ها بازیافتیه.
در مورد صدا هم که اچ پی با Altec Lansing و توشیبا با Harman Kardon جای هیچ ادعایی رو برای برند های دیگه نذاشتن.
یه مسئله دیگه اینه که نمی دونم دیسکانتینیو شدن 3655 فرقی برای ما ایرانی ها میکنه یا نه!!!! من فهمیدم اچ پی هر 4 تا 6 ماه مدلهاش رو دیسکانتینیو میکنه نه بخاطر مشکلات که بخاطر دیزاین و کانفیگ جدید.
حالا بنظر شما چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :19:
خب شما که دسکتاپ قدرتمندی داری و می خوای لپتاپو حمل کنی به نظر من 3655 مناسبترهنقل قول:
1225 من بعد از سه روز دار فانی را وداع گفت اگه کسی میدونه راه حلش چیه اینجا بگه
این پست رو حذف نکنین مربوطه دیگه اینجا تاپیک اچپیه من هم اچپی دارمکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=47841
میشه دلا یلتا و لینک ریویو ها را بذاری بی زحمتنقل قول:
درود.لینک صفحه ای که سوال پرسیدید را بگذارید نه لینک تاپیک.اول این سوال را جواب بدهید:هارد فوجیتسوی لپ تاپ شما چه ظرفیت و دور آن چقدر است؟نقل قول:
در قدم نخست بروید و ویندوز را ریکاوری کنید تا معلوم کند که ایراد ویندوزی است یا سخت افزاری است.ریکاوری کردن را هم همان ابتدای روشن کردن کامپیوترتان با رفتن به بخش ریکاوری سنتر باید انجام دهید
اگر بعد از انجام ریکاوری باز هم مشکل پابرجا بود به احتمال زیاد هارد فوجیتسوی لپ تاپ مورد دار است.ببرید گارانتی.
هارد فوجیستوی 500 -5400rpmنقل قول:
ویندوز نمیاد نه سیف مد نه معمولی سوالشو تو همون تاپیک مطرح کردم این هم کپیش
"دو سه روز پیش من یه 1225 گرفتم روز اول همه چیز خوب بود ولی روز دوم (دیروز) رفته بودم تو یه بازی که یه دفعه بلواسکرین داد و ری استارت شد دوباره ویندوز اومد ولی 1 دقیقه نگذشته بود که یه دفعه همه آیکن ها رفت شروع به فکر کردن کرد (همون دایره آبیه تو ویستا رو می گم) بعد صفحه خاموش شد و ری استارت شد و روی صفحه موقع بالا اومدن سیستم ( نوشته اچپی و برای ورود به ستاپ منو باید Esc رو زد) 1 دقیقه گیر کرد و بعد یه صفحه به نام system diagnostic اسمش تو همین مایه ها بود باز کرد و نوشته بود هارد وجود نداره ( Hard disk not exist) بعد ریست کردم و یه لود دیفالت کردم دوباره درست شد ولی تو ویندوز نمی رفت از حالت سیف مد رفتم ویندوز اصلی هم درست شد ولی توی ویندوز همش سی پی یوش درگیر بود و برای بستن یه صفحه هم نات ریسپاندینگ می شد بالاخره دستگاه رو خاموش کردم گفتم شاید خوب بشه. امروز که روشنش کردم ویندوز اومد یه کم باهاش کار کردم و به توصیه یه نفر چک دیسک رو از پروپرتایس درایو ویندوز زدم و ریست کردم بعد چک شد و ویندوز اومد ولی از اون به بعد هر دفعه روشن می کنم یا می گه هارد وجود نداره یا همین می رم تو ویندوز یه دقیقه نگذشته بلواسکرین می ده و باز ریست می شه می گه هارد وجود نداره ولی تو سیف مد تا جایی که امتحان کردم این مشکل نبود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل از چیه؟؟هاردش فوجیستو ولی من خونده بودم که اچپی وسترن می ذاره از این نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا سریع تر کمک کنین"
ریکاوری سنتر کجاست ؟؟؟ تو ویندوزه ؟؟
پس از روشن کردن و بطور معمول با زدن دکمه ی F11 باید بتوانید به محیط Recovery Mode بروید.اگر جواب نداد از سایر دکمه های F هم استفاده کنید.ضمنا می توانید در hp forum مشکل خود را مطرح کنید تا دقیق تر جواب بگیرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[HTML]http://forums13.itrc.hp.com/service/forums/bizsupport/categoryhome.do?categoryId=411[/HTML]
این مدل hp بلوتوث هم داره ؟
فکر کنم با F10 هم بشهنقل قول:
سلامنقل قول:
چرا نمیشه؟ اینم لینک
شما 1340 داری؟؟؟کد:http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=345794&page=274
من خیلی تحقیق کردم در موردش ، تو بازار چندتا شرکت مثل دلیران و امرتات دیگه گارانتیش نمیکنن و اون هم بدلیل نقصهاییه که بخاطر اغلب گرما براش بوجود آمده، تو لینک بالا هم که بگردی (تاپیک دارندگان 1340 ) میبینی متفق القول همه از گرمای تولیدیش شکایت دارن و برای بعضی ها این گرما باعث سوختن ال سی دی و یا گرافیک شده، تعدادی هم مشکل کیفیت ساخت مثل بالانس نبودن پایه ها و یا گردوخاک زیر ال سی دی داشتن. ولی همگی از کارایی فوق العاده بالاش ابراز رضایت کردن.
تمام اون افرادی که مشکل داشتن با یه تلفن به اپل لپتاپشون با یه لپتاپ نو تعویض شده و چون ما همچین خدمات پس از فروشی تو ایران نداریم من هم از خیر خریدن دستگاهی که انقدر حرف پشتشه گذشتم
HP Pavilion DV6-1225 چطوره ؟ معایب و مزایا
راستی تو این مدل مشکل داغ کردن وجود داره من می خوام حداقل
5 ساعتی روشن باشه و اغلب با 3dmax کار میکنم
کدوم بهتره
1225DV6- یا 1199DV6-؟
نه از نظر کانفینگ ( از نظر کانفینگ که معلومه 1225DV6- برتره )
منظورم از نظر عمر باتری ومیزان داغ کردن ؟ :41:
بازی با لپ تاپ های HP DV6 به مدت طولانی ممکنه مشکلی به وجود بیاره
اگر جواب مثبته تا چه حد و همچنین به کدام قسمت های لپ تاپ :13:
سلام دوستان من میخوام DV4-1106 بگیرم رفتم تو قسمت مشاوره گفتن قدیمیه و (1320 دل رو پیشنهاد دادن که خیلی زشت و بیریخت بود:2::2::2:)منم الان نظرم رو 1106 تقریبا قطعی شده:10: چون زیر یه 1 میلیون لپ تاپ 14 اینچی با این کانفیگ از اچ پی گیر نیوردم(البته DV4-1413TX هست که کانفیگش بالاتره و البته قیمتش 1.150 هست:8:)حالا این که میگن زیاد تو بازار نیست و قدیمی شده مشکل ایجاد میکنه؟
مدل دیگه هست از سری DV4 که زیر 1 تومن باشه با کانفیگ 1106؟
یه سوال برام پیش اومده که چرا وقتی مدل 1106 و 1413 رو تو گوگل میزنی هیچ ریویویی یا ویدیویی رو پیدا نمیکنه؟؟؟!!!!!!!!!!!!و نمیدونم باتریش چقدر دووم میاره یا کیفیت ال سی دیش چه طوره
بعد کلا پاویلیون ها از نظر خرکاری چه طورن؟؟
ممنون میشم راهنمایمم کنید.:40:
dv4-1106: core2dou 2.0 1066 3mb cache
Ram 2 HDD160 VGA 9200gf
Dv4-1413tx :2.53 1066 3
Ram 4 HDD 320 VGA:g105
تو ایران قطعه پیدا میشه و مشکلی نیستنقل قول:
این مدلها همش مدلهای خاورمیانه هستند که فقط دست ما و عربها میرسن، عربها هم که حال ریوو گذاشتن ندارن، حالشو داشته باشنم بلد نیستن! پس خیلی نمیتونی ریوو پیدا کنی
مزایا سرعت عالی و صدای خوب - کیفیت LCD در حد متوسط- موندن رد انگشت روی بدنهنقل قول:
که بین 1225 و 1199 مشترکه
یکی هم داغ کردن که البته تو بازی های سنگین اتفاق میافته نه کار معمولی که با تهویه مناسب حل میشه
من روز اولی (تقریبا یه هفته پیش) که 1225 گرفتم 8 ساعت روشن بود و مشکلی هم نداشت البته الان هاردش دار فانی رو وداع گفته و دارم می فرستمش گارانتی تعویض (البته نامید نشین اولش کارش عالی بود بعد نمی دونم یه دفعه چی شد؟؟؟:23:)
همه قطعات 1199 و 1225 مشترکه پس باتری هم مشترکه ولی ممکنه بخاطر 2.8 1225 یکم مصرفش بیشتر باشه که در مورد داغ کردن هم با یه تهویه مناسب حل میشهنقل قول:
باز هم با تهویه مناسب هوا حل میشه ولی اگه تهویه نباشه در کارهای سنگین قسمتی که گرافیک قرار داره به شدت داغ میشه البته به سیستم آسیب نمیرسونه چون همه لپتاپ ها سیستم کنترل حرارت دارن
آخه باید یه اسم اینترنشنال داشته باشن مثل لوگان که تندر 90 هست البته تو سایت اچ پی Dv4-1106 رو داره با پس وند EE ولی من هیچ ریویویی پیدا نکردم جز چند سایت پاکستانی و مصری و عربی که فقط اطلاعات کانفیگ گذاشتننقل قول:
البته ویدیو DV4Tو DV4-1125nr رو دیدم که فکر کنم جز مدل سی پی یو یا VGA شبیه همون 1106 باشه
نمیدونم چرا DV4 ها تو ایران کم هستن.
می ارزه DV4-1413Tx بگیرم حدود 200 تومن از DV4-1106 گرون تره؟
dv4-1106:
core2dou 2.0 1066 3mb cache
Ram 2 HDD160 VGA 9200gf
Dv4-1413tx:
core2 dou 2.53 1066 3
Ram 4 HDD 320 VGA:g105