دوستان کسی میدونه من چجوری با مدیر انجمن میتونم ارتباط برقرار کنم میخوام این درخواستمو مطرح کنمنقل قول:
اگه لینکشو بزارید ممنون میشم تا بصورت پیغام خصوصی اینو بهش بگم:8:
Printable View
دوستان کسی میدونه من چجوری با مدیر انجمن میتونم ارتباط برقرار کنم میخوام این درخواستمو مطرح کنمنقل قول:
اگه لینکشو بزارید ممنون میشم تا بصورت پیغام خصوصی اینو بهش بگم:8:
باید به شاهین یا سینا یا میثم پیغام خصوصی بدی که برات نظرسنجی را ویرایش کنن..نقل قول:
کاری از دست محسن خان و دیگران بر نمیاد....
خب با این اقای شاهین و و سینا و میثم چجوری پیغام خصوصی بدم؟
چرا تاپیک داتک و بستن؟:13:
چجوری میشه از داتک ip استاتیک گرفت؟
باید زنگید به داتکنقل قول:
شما برای اینکه بتونید گزینه های نظر سنجی رو تغییر بدین، کافیه که با این شخص تماس بگیرین:نقل قول:
موفق باشید :11:کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=29910
بلد نیستی پیغام خصوصی بفرستی بعد این همه مدت فعالیت؟؟؟نقل قول:
پس پیشنهاد میکنم اول این تاپیک رو خوب بخون
بعدش برو تو پروفایل یکی از این سه نفر که بهت گفتم (سینا و میثم ادمینهای سایت هستن و شاهین هم مدیرارشده سایته...)کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=165140
از کی اخطار گرفتی؟؟؟؟:دی
کد:http://www.forum.p30world.com/member.php?u=6932
والا با پروكسيم امتحان كردم هيچ فرقي نكرده سرعت خيلي پايينه جالبش اينجاست كه با سيستم تورنت راپيدباز هم مشكل داره !!!نقل قول:
به ما كه گفتن سرويس هاي 1 به 10 داتك رو كه همين سرويس هايي هست كه تو سايتش زدرو آيپي استاتيك نميدهنقل قول:
و فقط به سرويسهاي 1 به 5 ش اين خدمات رو ميده .
متوجه منظورتون از سرویس های 1 به 10 یا 1 به 5 نشدم.نقل قول:
بی زحمت بیشتر توضیح بدید:11:
سلام ببخشید من به این پارس آنلاین نامه فسخ قرارداد زدم میخواستم بدونم که تا چه زمانی خطم از حالت رانژه خارج میشه چون تازه همین امروز پورت صبانت برایه ما خالی شد ولی این پارس آنلاین کنه شده زنه میگفت 15 روز دیگه میخواستم این سوالو از اونایی که تجربه تعویض شرکت داشتن بپرسم
نه توحید جان محسن خان دسترسی به این بخش نداره(تغییر نظرسنجی) کار کار خود ادمین و سوپر مدراتورهنقل قول:
سرويس هاي عمومي داتك بين 10 نفر شير هست كه مثلا 256 اين سرويس حدود 30 تومن هست كه سرعت دانلودش اينجوري كه خودشون ميگن از 16 تا 32 هست اما يه سرويسيم داره كه بين 5 نفر به شير گذاشته ميشه كه مثلا 128 اين سرويس فك كنم حدود 30 تومن هست كه خيلي مطمئن تره .نقل قول:
من كه اينجوري فهميدم اگر اشتباه ميكنم دوستان بگن .
دوست عزيز اگر تاپيك هاي قبلي مي خوندي منم دقيقاً همين مشكل را داشتم.نقل قول:
برو پارس آنلاين نامه اي كه زدن واسه مخابرات كپي بگير خودت به بردار ببر مركز مخابرات محلتون تا سريع خطت از رانژه در بياد.:20:
با سلام خدمت دوستان عزیز:
من پس از تماسهای فراوان که با شرکتهای ارائه دهنده اینترنت پر سرعت داشتم به مطلبی پی بردم که نظر شما را در رابطه با آن خواستارم.همینطور که میدانید ispها سرعتهای بالاتر از 128 را براحتی ارائه نمیدهند و یک سری مدارک را مطالبه میکنند ولی نمایندگی های آنها بدون درخواست هیچ مدرکی براحتی سرعتهای مثلا512را ارائه میدهند . شما میتوانید سرعتهای بالا با محدودیت را که شرکتهای مجوز دار با مدارک متعدد به شما ارائه میکنند از نمایندگی های آنها براحتی در یافت کنید فقط آیا بنظر شما کیفیت همان است چون یکی از دوستان در یکی از تاپیکها اشاره کرده بود از نمایندگی ها سرویس نگیرید بلکه از خود شرکتها سرویس بگیرید نظر شما دوستان را در این رابطه خواستارم.پیشاپیش از همگی تشکر میکنم.
داتک تورنت را در ساعات اداری از 8 صبح تا 6 بعد از ظهر محدود کرده .ولی به غیر از این ساعات و آخر هفته ها سرعت خوبه:46:نقل قول:
شاید اصلا مشکل از فایلای تورنت باشه،چند نفر اون فایلو همزمان دانلود میکنن؟توی تورنت این خیلی مهمه:11:نقل قول:
من كلا مشكل داشتم با تورنت يعني هيچ موقع سرعتش روي هيچ فايلي خوب نبود اما امروز زنگ زدم داتك گفتن كاري نميتونن بكنن اما بعد از اون سرعتم رو يكمي بهتر شد البته يه سافتم دان كردم شايد بخاطر اون باشه .
الان سرعت تورنتم از 10 هست تا 20 بعضي موقعها تا 24 هم ميره .
عجيب اينجاس كه سرعت آپش از 22 پايين تر نمياد !!!
مشکل همینه دیگه!باید آپ رو محدودش کنی.نقل قول:
برای 512 ،9 خوبه کافیه !
اگه کم نکنی ترافیکت رو هم تموم میکنه.
یعنی چینقل قول:
مثلا بریم از نماینده اصلی که تو تهران هست سرویس بگیریم ؟
متوجه نشدم !!
شما داستان رو نگرفتی :31: طرف داتک دارهنقل قول:
دکتر پیغام خصوصی بلد هستم ولی به اون اقایون نمیدونستم چجوری ارسال کنم ادرسشون بعدشم بعد این همه مدت؟؟کدوم همه مدت؟من 1 ماهه اومدم اینجانقل قول:
از کی اخطار گرفتمم مسئله شخصیه و هیچ ربطی به شما نداره
خودتم نگران پیغام فرستادنای من نکن
پست اسپم هم نده چون این پستت هیچ سودی نداشت
اقای توحید هم قبل شما جواب داده بود به من که بدردم خورد و اصلا لازم به پست شما نبود که بدردمم نخورد
وقتی هم یه چیزی بلدی با متلک به دیگران یاد نده چون تو هم خیلی چیزا بلد نیستی که من و امثال من بلدیم
نقل قول:
ببخشید. تعرفه های این نوع سرویس رو کجا میشه پیدا کرد؟
ممنون :11:
سلام، دوستان عزیز دو تا سوال داشتم، ممنون میشم اگه راهنماییم کنید:
1) کسی توی منطقه پونک ( مرکز پیام نور) اشتراک صبانت یا امپراطور داره؟ ازشون راضیه؟
2) من در طول ماه شاید 15 روز تهرانم و میتونم با اینترنت کانکت شم، حدس میزنم که ترافیک 5 GB ماهانه برام کافی باشه، با این اوصاف سرویس حجمی برام بهتره یا ساعتی؟ (نمی خوام ماهی بیش از 20 هزار تومان هم هزینه کنم)
یعنی شما از شاتل کاملا راضی هستی؟ کدوم سرویسشو مشترک هستی؟ از سرعت دانلود و آپلود هم راضی هستی؟ کدوم منطقه تهران هستی؟نقل قول:
اینجا:نقل قول:
ولی خیلی مطمین نباش جون با پول 256 شرکتهای دیگه میشه 512 داتک رو خرید.کد:http://www.datak-telecom.com/id/fast_internet_price_/
هم امضای منو ببین هم اگه بگردی تو وب امثال این لینک رو زیاد میتونی پیدا کنی:
کد:http://tinyurl.com/4qnc8s
اره راضیم...نقل قول:
من آرت1 دارم...
تهران و مرکز فرداسدی هستم
اینم اخرین تست من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
افت فاحش کيفيت پهناي باند اينترنتي در کشور
چهارشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۳۸۷
خطوط اينترنتي کشور در روزهاي اخير با بدترين وضعيت ممکن ارتباطي مواجه شده است.
به گزارش ايلنا، در هفتههاي اخير، افت فاحش کيفيت پهناي باند اينترنتي کشور باعث بروز مشکلات بسياري براي کاربران ايراني شده است. البته کيفيت اينترنت غالباً در روزهاي تعطيل رسمي کشور، مناسبتر بوده است ولي از آغازين روز هفته (شنبه) کاربران با وضعيتي بسيار نامطلوب مواجه شدهاند.
براساس اين گزارش، يکشنبه شب بسياري از مناطق شمالي تا مرکزي کشور با موجي از قطعي هاي چند ساعتي مواجه شده و حتي در ساعاتي که اين ارتباط، اصطلاحاً وصل بود، باز هم اين خطوط عملاً با ريزش بستههاي (PACKET LOSS) از حدود 20 درصد و حتي در برخي مواقع تا بيش از 50 درصد نيز مواجه شدند.
گفتني است، اوج اين اختلالات از حوالي ساعت 18:30 روز يکشنبه (14 مهر)تا ساعت 1 بامداد بوده است. شايان ذکر است، در همين راستا، مدير عامل شرکت زيرساخت علت اين اختلالات را قطعي فيبر نوري مسير ترکيه اعلام کرده است. اگرچه بنا به اظهارات مهندس ظهوريفر، اين اختلالات از ساعت 09:45 صبح ديروز مرتفع شده است ولي طبق گزارشات موجود، از حوالي ساعت 10:30 روز گذشته ( 15 مهر) تا ساعت 18 اغلب مناطق شمالي و مرکزي کشور با بيش از 15 درصد ريزش بستهها مواجه و ديگر مناطق نيز قريب 50 درصد ريزش بسته داشتند (يعني از هر دو بسته اطلاعاتي، يکي از کشور خارج نشده و يا وارد نميشود) و در هر دو مورد اخير، ارائه هر نوع سرويس VOIP و انتقال صدا بر روي شبکه، عملاً با کيفيتي بسيار نامطلوب مواجه بوده و غيرممکن است. اين گزارش حاکي است، تا زمان ارسال اين خبر مشکلات موجود همچنان ادامه دارد.
منبع: ايلنا
نقل قول:
سلام شهریار خان.
خیلی ممنونم از جوابت. :10:
حقیقتش فقط این تعرفه ها توی سایت داتک هستش اما جناب aliani گفتن که داتک دوجور سرویس داره.
یکی با شیر 5 و یکی با شیر 10
حالا سوال من اینه که تعرفه های شیر پنج رو کجا پیدا کنم؟ توی سایت داتک هیچ تفکیکی
برای این دوجور سرویس وجود نداره، یا لااقل من ندیدم.
اگه جایی هرتوضیح و تعرفه ای برای این دو سرویس هست لطفا بگید کجاست؟
بازم متشکرم. :11:
نقل قول:
سرویس ساعتی؟ سرویس حجمی رایجه اما تنها جایی که دیدم سرویس ساعتی بده فقط سپنتاست که یکم گرونه.
به نظر من حجمی بگیر و چون تهران نیستی حتما دوره بالاتر از یک ماه رو بگیر. مثلا سه ماهه.
اینطوری دیگه نگران نیستی که این ماه کم استفاده کردی و اون ماه زیاد. چون باقیمونده ترافیکت برای
ماه بعد محفوظ میمونه. :20:
مدیر مدیر : آقا چرا تاپیک داتک رو قفل کردین این چه کاریه مشکلی تو پست ها بود پست ها رو پاک میکردید بجاس کلا صورت مسئله رو پاک کردین جالبه شاید آدم خبر مهمی چیزی داشته باشه بخواد بزاره .
سرویس های DM داتک همون شیر 1 به 5 استنقل قول:
طبق گفته نمایندگی که من ازش گرفتم سرعت DM1- 128 از 256 معمولی بیشتر است.
پ.ن
باز هم طبق گفته همون نمایندگی برای گرفتن آی پی استاتیک باید ماهی 5T بدم
128 لايزر
به نظرتون خوبه؟!
ip استاتیک ما سال پیش از داتک گرفتیم ماهی هزار تومن بود یا شادم اصلا کلا هزارتومن بود که البته همونم از ما نگرفتن یادشون رفت فکر کنم .نقل قول:
اینو میخواستم بگم اصلا یادم رفت .
خبر فوری در مورد داتک (تاپیکش دو قفلست فعلا)
الان یه آقایی از طرف داتک زنگ زد خونمون گفت مشکل پهنایه باندمون حل شده .
نه دوست عزیز بعضی از شرکتهائی که adslارائه میکنند نمایندگی از یکی از چندispکه مجوز دارند را دارا میباشند هنگام تماس با آن ispبه شما میگویند سرویس مثلا256را فقط با ارائه مدرک از اداره مربوطه و..... ارائه میکنیم یا حتی ممکن است سرویسی را که نمایندگی ارائه میکند خود هspارائه نکند.نقل قول:
عاااالییییههههههههنقل قول:
منم با این مخالفم که ور داشتن تاپیک داتک رو قفل کردن.شما که دست به پاک کردنتون خوبه بیزحمت پاک کنید حرفا رو به جای تاپیک رو قفل کنید.نقل قول:
جدی میگی؟
خوب خداروشکر .خوش خبر باشی.من که سرعتم خوب بود اما بابت این خوشحالم که مشکل همه حل میشه و دیگه بد گویی نمیکنن.
فکر کنم برای 128 سرعت بدی نباشه با توجه به شهرستان کوچک و خدمات ضعیف مخابراتی ما مگه نه؟
راستی چرا روی نقشه نشون می ده که اینترنت من از باکو می یاد؟