از نظر کیفیت احتمالا چیزی در حد i9 اصلا وجود نداشته باشه(البته با کمی تعصب)!!!:40:نقل قول:
:27::21:
Printable View
از نظر کیفیت احتمالا چیزی در حد i9 اصلا وجود نداشته باشه(البته با کمی تعصب)!!!:40:نقل قول:
:27::21:
نقل قول:البته مدل های خوبه دیگه ای مثل zen x-fi/ zenx-fi2/S9 و... هم هستند ولی با بوجه ای که شما گفتید و یکی از چیزهایی که براتون مهم بود حجم صدای خروجی i9 اولین چیزی هست که به ذهن میرسه.نقل قول:
----------
دوستان وارد هستند حتما راهنمایی میکنند تا اون موقع بد نیست یک نگاه به این چند لینک ها بندازی:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=399948
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=408758
فکر نکنم المپیوس زیر 150/000 تومن داشته باشه ولی مارک هایی مثل سونی سامسونگ و چند مارک دیگه ریکوردر تو این رنج قیمت دارند.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=403971
آخیش ایمیل تایید برام نمیومد نمیتونستم پست بزنم یه هفتس فقط داشتم میخوندم مطلباتونو
خیلی به دردم خورد ولی هنوز گیجم یه کمکی بکنید
من میخوام یه MP PLAYER بگیرم البته بیشتر میخوام آهنگ گوش کنم حدود 80 تومنم میتونم بدم
رفتم دی جی کالا و رایان صبا مدلارو دیدم بیشتر گیج شدم :45:
سونی ... ترنسند ... کریتیو .... سامسونگ... سان دیسک.... ترک استور... آیریور...ووو:22:
هرکدوم یه مدلایی داشتن که برا خودش یه مزیتی داشت:8:
سونی قربونش برم که ماشالله قیمتش خیلی بالا بود ولی این مدلش چشمو گرفت ولی به هرکی میگم میگه برا 2 گیگ گرونه (البته قیمت روزش 70000 تومنه)
سامسونگم مدلای قشنگی داشت :20:کد:http://www.-------------/Default.aspx?Products=MusicPlayer&Product=MusicPlayer-Sony-NWZ-B142F-2GB
سان دیسک هم مدل سانسا خیلی قشنگ بود :27:
مدلای کریتیو هم قیافشون به دل نمیشست ولی دوستام خیلی تعریف میکنن ازش:10:
ترنسد مدلاش خیلی ارزون بود ( بنجل نیست؟):2:
خب حالا با توجه به این که من حدود 80000 تومن پول دارم و بیشتر میخوام از صوتی استفاده کنم و کیفیت صداش برام مهمه و ترجیح میدم شارژشم خوب باشه شما چیو پیشنهاد میدید
>>>>>>اگه شما هم گیج نشدید کمکم کنید<<<<<<
:8:
کسی هست به من کمک کنه ...................من بین کریتیو X-FI2 و COWN D2 موندم.
سلام
واسه خرید mp3player راهنمایی میخاستم که چندتا مدل بهم معرفی کنید. ممنون میشم :11:
صفحه نمایش داشته باشه، قابلیت ضبط صدا داشته باشه، مهم نیست mp4 هم ساپورت کنه یا نه، حافظه اش از نوع فلشی باشه، بلوتوث هم داشته باشه، ظرفیتش از 4 گیگا به بالا باشه. کار باهاش ساده باشه یعنی به راحتی بشه تو فایلها گشت و گذار کرد. قیمتش تا 120 بیشتر نباشه. رادیو هم مهم نیست
==
خاهشا نیاد بگین یه کم دیگه موجودی بذار یه مدل بهتر بخر، موجودیم بیشتر از این نمیشه
منم دقیقا همین سوال را دارمنقل قول:
تنها پلیری که خودم باهاش کار کردم Samsung بوده که جدا هم صداش برام عالی بود...
بجای نقطه چینdigikala . com بنویسیدنقل قول:
کد:http://www.-------------/Default.aspx?Page=Album&Products=MusicPlayer&Product=MusicPlayer-Samsung-YP-U3-4GB&Image=1
ولی میخوام ببینم تا حدود 100 تومن کار بهتری هست که بگیرم ؟
برای من کیفیت صدا اهمیتش بیش از هر فاکتور دیگه ایست...
چون خیلی هم درگیر حجم نیستم ... حتی دو گیگ هم راضیم میکنه ...
یه پلیری میخوام که عمرش خوب باشه و کیفیت صداش هم خوب باشه ... !!
---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:47 PM ----------
ممنون میشم نظرتون را در مورد این ipod هم بدین:
Apple Ipod Nano Video 8GB
جای نقطه چین : digikala . comکد:http://www.-------------/Default.aspx?Products=MusicPlayer&Product=MusicPlayer-Apple-Ipod-Nano-Video-8GB
تا حدود 100 تومن کمی کمتر و بیشتر که فقط برای موزیک بخوای و بتونی ازش حداکثر استفاده رو بکنی چه از نظر کیفیت و چه از نظر بلندی من بهتون cowon i7 رو پیشنهاد میکنم که پلیری بوده که امتحان خودش رو به خوبی پشت سر گذاشته و هم بررسی ها و هم نظرات کاربر ها و ... برای این پلیر + بوده (در ضمن خودم باهاش کار کردم و صداش رو شنیدم و بسیار قابل قبول هست)
البته نسل جدیدش هم اومده تحت عنوان i9 که البته از نظر قیمت کمی بالاتر هست ... حال انتخاب با خودتون هست ...(به شخصه با اینکه خودم ایپاد نانو دارم ولی باید i9 رو هم تجربه بکنم که به تو این سبک محصول فوق العاده ای به نظر میرسه!)
برای خرید و قیمت دقیق هم با عثمان جان هماهنگ کنید ...
............
i9
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://reviews.cnet.com/mp3-players/cowon-i9-16gb-black/4505-6490_7-33848289.html
..................................
این هم مدل قبلی یعنی i7
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(برای ایپاد باید پول بیشتری خرج بکنی!)
Sony-NWZ-B142F-4gig این مدل در مقایسه با اون مدل سامسونگی که شما گفتید هم قیمتش کمتره هم شارژش بیشتره هم زودتر شارژ میشه هم رادیو داره هم میتونه از رادیو ضبط کنه هم صفحه نمایشش سه رنگهنقل قول:
این دو مدل قیمتشون چقده؟نقل قول:
مدل i9 ظرفیت های 4 و 8 و 16 به ترتیب 159 و 178 و 209 قیمت های امرتات بوده
ببخشید دوستان ولی من cowon نمیخوام ، گفتم که بودجم 80000 تومنه با این پول یعنی هیچی نمیشه خرید تو این تاپیک تا هر کی میگه mp player همه میان میگن cowon بخر قیمتش یکم بالاتره !نقل قول:
مگه شما نمایندگی cowon دارید
یه مدل دیگه معرفی کنید اگه میشه:46:
اتفاقا تویه این رنج قیمتی که شما میخواهی کوان چیزه خاصی نداره من چند تا برند رو بهت پیشنهاد میدم یه سر به سایتشون بزننقل قول:
بهترین انتخاب برای کریتیو است اگه خودت ردش میگنی به ضررت میشه
بعد iRiver البته انتخاب بعدیته
وبعد سامسونگ
مثلا:
ZEN Mosaic
iRiver T7 or T30 or T10
Sansa Clips هم تویه رنج قیمتیت انتخاب خوبیه
با عرض سلام وادب
لطفا راهنمایی بفرمایید بهترین mp3 یا mp4 player بدون توجه به قیمت وبا توجه به کیفیت بالاترین در قسمت پخش صدا و گیرندگی رادیو fm چه میباشد؟
آیا apple nano بهترین است یا creative zen x-fi 2 ؟
با تشکر و امتنان
این که دیگه پرسیدن نداره الان یه لشگر میان میگم i9 بخر:10:نقل قول:
خدا خیریت بدهنقل قول:
یه سوالی هم داشتم
یعنی شما ترنسند رو پیشنهاد نمیکنی امتحان نکردی کیفیتش چطوره آخه قیمتش خیلی وسوسه کنندس
و سونی چی یه مدلش 4 گیگ 80000 تومنه می ارزه؟
و ضمنا تو مدلای کریتیو مدل زن موزایک خوب بود ولی به نظر شما من که میخوام بیشتر ازش استفاده صوتی کنم بهتر نیست که یه mp3 خیلی خوب بخرم تا این که یه mp4 متوسط
من 150 تا 180 بودجه دارم
يه mp3 player ميخواستم كيفيتش عالي باشه صداش بالا باشه طوري كه روحم پروازكنه:8:
هركي با اون موزيك گوش ميده كف كنه...
ضبط صدا و راديو در رده بعد اگه نداشته باشه ولي در عوض به كيفيتش افزون بشه هم خوبه.
با كلاس باشه...
من بين ipad nano , cowon i9 , creative نميدونم كدومو بخرم.
شما به هر كدوم از اين 3 تا از 100 چه نمره اي ميديد. اينا نظر من بود شما چه مدلي پيشنهاد ميكنيد كه پرواز كنم باش؟
در ضمن اگه خودتون mp3 player اي رو تجربه كردين كه خوب بوده معرفي كنيد
دم همتون گرم
nano:75نقل قول:
89:i9 cowon
کریتیو کدوم مدل؟
کسی سر اذون تو فروم نمیره بلند میشه نماز میخونه بعد دوباره میخوابهنقل قول:
cowon D2+نقل قول:
خيلي ممنون كه جواب سوالامو دادي
creative zen
اينو ميگم به اين چه نمره اي ميديد؟
نگفتي خودت چي پيشنهاد ميكني؟
در ضمن به خدا اگه دوستان ديگه هم نظرشونو بنويسن ناراحت نميشيم...(جدي توام با شوخي )
بازم peaceful1 جان ممنون.
در ضمن جديدترين مدل ماركايي رو كه گفتم رو ميشه بنويسيد؟
نقل قول:
ببین بذار برات واضح بگم ... اول به تفاوت نانو و ای 9 میپردازم ...
از نظر کیفیت صدا شک نکن که ای 9 برتر هست ... ولی از نظر امکانات جالبی و اینترفیس و زیبایی و ... نانو سرتر هست من چندباری میشه که تو تاپیک نظرمو درمورد نانو نوشتم میتونی لینک های زیر رو ببینی برای نانو :
+(با این بودجه شما میتونی 8 گیگیش رو بخری من خودم نانو دارم از نظر کیفت ساخت و اینترفیس و امکانات حرف نداره ولی تو کیفیت جلوی ای9 کممیاره البته کیفیتش به هیچ وجه بد نیست و قابل قبول و راضی کننده هست که باز نظر شخصی هست!)
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4876006&postcount=2410
کریتیو x-fi و x-fi2 رو هم به لیست اضافه کن.
نظر شخصی من i9 رو انتخاب میکنم.
a.z.p.z ممنونم از توضيحاتت
ولي نميدونم چرا كسي اين creative zen رو ادم حساب نميكنه بابا يه نظرم درباره اين بديد
ميخواستم اينو با ipod , cowon i9 مقايسه كنيد.
و اينكه با اين پول با خصوصياتي كه تو پست اول گفتم شما جاي من بوديد چي ميخريديد؟
i9 دكمه هاي touch ش دير عمل نميكنه؟نقل قول:
ايا creative zen xfi بهتر از creative zen هست؟
ولي من اينجا چيز ديگه اي ميبينم :
کد:http://www.trustedreviews.com/mp3/review/2007/10/31/Creative-Zen-4GB/p1
كيفيت صداشون قابل مقايسه نيست ابته zen-xfi2 رو نميدونم.کد:http://www.trustedreviews.com/mp3/review/2008/08/23/Creative-Zen-X-Fi-16GB/p1
نقل قول:ZEN بخواطر پشتیبانی از فرمت های زیاد مموری خور بودن قیمت کم صفحه نمایش مناسب و.. مشهوره(کلا امکانات جانبی خوب)نقل قول:
ZEN X-FI بخواطر پردازشگر X-FI مشهوره که صدای بهتری داره.
من I9 رو استفاده نکردم نمیدونم لمسیش چطوریه
X-FI هدفونش از X-FI 2 بهتره ,,ولی X-FI2 صفحه لمسی هست و UI بهتری داره
اگه I9 بقدری دکمه هاش بد باشه که با چکش کار کنه باز من به کرریتیو ترجیه میدم.
پس با اين حساب zen x-fi2 صداي بهتري از zen داره...نقل قول:
EN بخواطر پشتیبانی از فرمت های زیاد مموری خور بودن قیمت کم صفحه نمایش مناسب و.. مشهوره(کلا امکانات جانبی خوب)
ZEN X-FI بخواطر پردازشگر X-FI مشهوره که صدای بهتری داره.
من I9 رو استفاده نکردم نمیدونم لمسیش چطوریه
X-FI هدفونش از X-FI 2 بهتره ,,ولی X-FI2 صفحه لمسی هست و UI بهتری داره
اگه I9 بقدری دکمه هاش بد باشه که با چکش کار کنه باز من به کرریتیو ترجیه میدم. __________________
يعني
نه اين :
و نه اين :
بلكه اين :
من ميگم ايپاد بگير كيفيت صداش از كريتيو هم بيشتره
به نظر من بهترين mp3 player جهانه
x-fi2 رمش چند گيگه و قيمتش چنده؟
رو چه حسابي ميگي من فكر نميكنم اينطور باشه اگه اينطوره دوستان بگن...نقل قول:
من ميگم ايپاد بگير كيفيت صداش از كريتيو هم بيشتره
به نظر من بهترين mp3 player جهانه
ببخشيد در دو پست قبل اشتباه چاپي شده بود.
بلكه اين :
---------- Post added at 05:11 PM ---------- Previous post was at 05:08 PM ----------
قيمت cowon i9 رو هم اگه ميشه با ظرفيت حافظه اش بنوسيد.
نقل قول:هر برندی یک مدل صدایی داره.نقل قول:
پس نمیشه گفت مطلق کدوم بهتره.
من شخصا از صدای کوون خوشم میاد.
اگه شما مقیم تهران هستی یک سری پایتخت برو اونجا از نزدیک ببین تو دستت بگیر صداش رو تست کن.
شاید یک چیز دیگه گرفتی.
zen x-fi و zen x-fi 2 صداهاي خوبي دارند من هر دوم دلش رو داشتم ولي
اگه يك كوچولو مقايسه كنيد با كاوون مطمئنا نظرتون كاوون رو خواهد گرفت
بله تهرانم ولي ايا ميذارن تست كني؟نقل قول:
اگه شما مقیم تهران هستی یک سری پایتخت برو اونجا از نزدیک ببین تو دستت بگیر صداش رو تست کن.
i9 بهترين مدل از cowon است يا بهتر از اينم داره؟نقل قول:
zen x-fi و zen x-fi 2 صداهاي خوبي دارند من هر دوم دلش رو داشتم ولي
اگه يك كوچولو مقايسه كنيد با كاوون مطمئنا نظرتون كاوون رو خواهد گرفت
o2 نسبت به i9 چطوره؟
نه بهترین کوون نیستنقل قول:
o2 فعلا بهترین کوون تو ایران هست که تا چند وقته دیگه v5 وارد میشه که از o2 هم بهتره مثلا ویندوز داره
سلام
من قصد خرید mp3 دارم
بودجه 40 تا50 تومن
یک mp3 شبیه فلش مموری
کیفیتش برام مهمه
ظرفیتش 2 یا 4 GB
مدت زمان پخش موسیقی هم زیاد باشه
کجای تهران می شه mp3 خرید
با تشکر :11:
سلام!نقل قول:
b142 یا b143 از سونی!
b142 دو گیگ!60 تومان!
b143 چهار گیگ!80 تومان!(قیمتها حدودی-قیمت تهران رو ندارم!)
من خودم دارم کیفیتش برای من فوق العادس!!!
3 دقیقه شارژ ،90 دقیقه پخش(اینو سونی میگه)!!!!!با usb شارژ میشه!من تهران نیستم!ولی برو بازار کامپیوتر پایتخت:31:!
u5 به چه فرمتی ضبط می کند؟
منوی مطالعه text فارسی را پخش می کند؟
در u3 آهنگهایی که tag فارسی دارند نمایش داده می شود؟
مطلقا تایید نمیشه!!!ایپاد در گروه درجه دوم محسوب میشه تا اونجا هم بعد از سونی قرار دارهنقل قول:
تعارف میکنی اما نسبت نویز به خط بالانس چیزی نیست که سلیقه ای باشه.و.....نقل قول:
اتفاقا در بحث موسیقی احتمالا نه تنها در کوان بلکه در کل بهترین میتونه باشه اونای دیگه در ویدیو قوی ترند نه صدانقل قول:
iRiver تویه همین قیمت دارهنقل قول:
پایتخت
سه راه جمهوری
-----------------------------------------------
حالم از خودم بهم خورد اینقدر که گفتم این نیست .........تاید نمیشه.................باید ببخشید منظوری ندارم ...........نمیخوام بعدنا کسی با خوندن این صفحه دچار اشکال بشه
شما استادین المان های فنی رو خیلی بهتر از من میدونین من که نه مثل شما رشتم برق و نه از این مسائل سر در میارم.نقل قول:
در باره اعوجاج و نسب نویز به سیگنال و ....حق با شماست .
ولی یک چیزی که دوستان تو جاهای مختلف نوشتند این هست که عموم برند های معتبر یک حالت صدا مشخص تو پلیر هاشون دنبال میکنند مثلا:کریتیو ,کوون, سن دیسک,iriever,... هیچ گاه مثلا کیرتیو پلیری نمیسازه که صداش مثل کوون باشه حتی اگه بهتر باشه.
و هر چقدر هم پخش کننده هاشون هم تغییر کنه باز اون حالت صدا تغییر نمیکنه مثلاx5 cowon صداش cold هست و صدای v5 وj3 j مو نمیزنه حتی اگه تنظیمات افکت ها رو یکی بگیریم(افکت های جدید رو خاموش کنیم) یا به قول گفتنی تفاوت صدا تو حالت فلت. تغریبا انگار داریم درباره یک پلیر حرف میزنیم.
کسی که از صدای کوون خوشش بیاد وقتی حالت صدا تغییر کنه چون کلی سال به پخش کننده قبلیش عادت کرده بوده شاید همچین تغییری براش خوشایند نباشه. و یا شاید از اون مدل صدا خوششش نیاد .همین یک دلیل میتونه باشه که کوون bug تو فرکانس low بر طرف نمیکنه و خیلی ها از audiophile ها از آداپتور امپدانس یا به قول دیگه buffer یا هدفون های امپدانس بالا و یا بعضی از آمپلی فایر ها که این مسئله رو مرتفع میکنه استفاده میکنند.
اصلا بزار یک جور دیگه بگم مثلا خیلی ها از صدای بم کوون بدشون میاد اگه بگی خوب طرف flat گوش بده خوب تو اون حالت خیلی پخش کننده ها از کوون تو حالت flatخوش صدا تر هستند .